Αγχος χωρις αιτία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Κανείς δεν απαγορεύει να προσκυνάτε σαγιοναρεςυ, κάστανα, να σας χαϊδεύουν ακίνδυνα φιδάκια στην Κεφαλονιά και όχι Τήνο ( κορόιδα είναι να εμφανίσουν οχιές μέσα στο ναό?) και το άγιο φως που ανάβει απουσία κάμερας (γιατί άραγε). Από εκεί και πέρα η βλασφημία ναι, είναι βωμολοχία, αγένεια να βρίζεις με άσχημες εκφράσεις σε φόρουμ, αλλά έχει αποποινικοποιηθει οπότε οι διαχειριστές πολύ ορθά ακολουθούν το νόμο. Αν δεν σου αρέσει να τα διαβάζεις μην τα διαβάζεις. Γύρνα και το άλλο μάγουλο που λέει εκείνο το Ευαγγέλιο που δεν ξέρω τι αξία έχει για εσάς ( και δεν με αφορά κιόλας)

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Και οταν σε κάποιο θέμα μου βλασφημουσαν τα θεία ούτε εκεί παρέβη ο διαχειριστής, που είναι κάτι που θίγει όλους εμάς που πιστεύουμε. Γιατί άλλο δεν πιστεύω και το λες ελεύθερα δικαίωμα σου είναι και άλλο δεν πιστεύω αλλά χρησιμοποιώ ύβρεις για τα πιστεύω άλλων εδώ μέσα χωρίς σεβασμό και με μανία και γιατί άραγε κάποιος άθεος δεν βρίζει αλλες θρησκείες και τα βάζει με το χριστιανισμό και εδώ και πολλούς αιώνες γιατί όλοι τα βαζανε με τους χριστιανούς αφού δεν υπάρχει όπως λετε πως το εξηγείται αυτό. Και γιατί το Πανάγιο φώς ανάβει μόνο από τα χέρια του ορθόδοξου ιερέα. Γιατί στην εκκλησία της Τήνου εάν δεν κάνω λάθος, βγαίνουν τα φιδάκια μια φορά το χρόνο και δεν σε δαγκώνουν ψέματα και αυτά. Γιατί χιλιάδες- εκατομμύρια άνθρωποι έδωσαν την ζωή τους, μαρτύρησαν σφαγιάστηκαν, τους έκαψαν ζωντανούς γιατί έγινε αυτό για κάτι που δεν υπάρχει. Δικαίωμα να αμφισβητήτε όσοι θέλετε εγώ πάντως και πολύ εδώ μέσα πιστεύουμε στον Χριστό και έχουμε το δικαίωμα... Γι'αυτό σεβασμό στα πιστεύω μας, όπως και εμείς στα δικά σας!!
    Το φιδάκι ο Διαμαντής! Από τα ισχυρότερα επιχειρήματα που γράφτηκαν έως στιγμής! (not). Δε σέβομαι. Δεν είμαι υποχρεωμένη να σεβαστώ δίχως αποδείξεις. Το ατομικό σου βίωμα δεν είναι καθολικό, είναι ατομικό, που σημαίνει δε μπορείς να λες θεός υπάρχει εφόσον άλλοι άνθρωποι δεν μοιράζονται το βίωμά σου. Να σέβεσαι κι εσύ τον Ροζ Μονόκερο. Τον σέβεσαι;
    Τα φιδάκια αυτά είναι δηλητηριώδη; Γιατί δες τι έχει γίνει όταν άλλοι αφιονισμένοι τα πιάνουνε γιατί ο θεός θα τους προστατέψει.
    Αιωνία τους η μνήμη, χα χα
    https://en.wikipedia.org/wiki/Snake_...ng_in_religion
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ναι τους τιμωρεί. Είναι το αντίστοιχο για τις γυναίκες του "αρρενοκοιτία". Τιμωρεί όμως και αυτούς που τους προκάλεσαν την αρρενοκοιτία εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία ή την ανωριμότητα τους. Μάλλον η θρησκεία το απαγορεύει, δεν μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας αν τους τιμωρεί ο Θεός....

Το άγχος που νιώθεις οφείλεται στις σκέψεις που προηγούνται οι οποίες το διεγείρουν. Αποθώντας τις σκέψεις αυτές δεν ακολουθεί το άγχος. Πρέπει δλδ πρώτα να ξεδιαλύνεις μέσα σου ποιες είναι αυτές οι σκέψεις όπως αν σου ζητούσε κάποιος να τις πεις ή να τις γράψεις κάτω.
    Τους τιμωρεί. Μάστα. Και μετά ρωτάνε κάποιοι τι έχουμε οι άθεοι εναντίον των θρησκειών. Κι αν μας ανάγκασαν με το ζόρι. Γιατί δεν είναι ζόρι βλέπεις να σου λένε είσαι άρρωστος και ανώμαλος πχ όπως εδώ αυτή τη στιγμή. Είναι απλώς ένα πολύ πολύ μικρό δείγμα του τι βία μπορεί να ασκηθεί, βία δεν είναι μόνο το ξύλο.
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    Ενώ αν μίλαγε για προβλήματα με το αγόρι της θα σπευδατε να της συμπαρασταθείτε. Κατά τα άλλα δεν είσαστε ομοφοβικοί.
    Πέστα Νικόλα! Ζήσε τη ζωή σου νηματοθέτρια ή νηματοθέτη, χωρίς βαρίδια, χωρίς ενοχές και χωρίς να αφήνεις τις προπαγανδισμένες τύψεις να σου κουμαντάρουν τις επιλογές.
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    ...... Και γιατί το Πανάγιο φώς ανάβει μόνο από τα χέρια του ορθόδοξου ιερέα. Γιατί στην εκκλησία της Τήνου εάν δεν κάνω λάθος, βγαίνουν τα φιδάκια μια φορά το χρόνο και δεν σε δαγκώνουν ψέματα και αυτά. Γιατί χιλιάδες- εκατομμύρια άνθρωποι έδωσαν την ζωή τους, μαρτύρησαν σφαγιάστηκαν, τους έκαψαν ζωντανούς γιατί έγινε αυτό για κάτι που δεν υπάρχει. Δικαίωμα να αμφισβητήτε όσοι θέλετε εγώ πάντως και πολύ εδώ μέσα πιστεύουμε στον Χριστό και έχουμε το δικαίωμα... Γι'αυτό σεβασμό στα πιστεύω μας, όπως και εμείς στα δικά σας!!
    Το Άγιο Φως και τα φιδάκια και τα θαύματα είναι οι απτές αποδείξεις που ζητάει ο κόσμος, όπως το απτό στο οποίο πιστεύει αντί της φαντασίας ο Nikolas πιο πάνω.
    Η θεματοθέτης πιστεύει στο θεό απ ότι φαίνεται, γι αυτο αναρωτιέται αν είναι αμάρτημα.
    Αμαρτία είναι αυτό για το οποίο σε τύπτει η συνείδηση. Έχω δει ανθρώπους που έβλαψαν να παθαίνουν κακά ή να ζουν πολλά χρόνια λες και κάποιος τους περίμενε να μετανοήσουν, δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει κάποιον που να μην ανήκει σ αυτες τις δυο κατηγορίες. Αυτό το λέω μη απτή απόδειξη ύπαρξης θεού όχι ως τιμωρού αλλά αυτού που αποδίδει "εκάστω κατά τα έργα αυτού". Για κάποια που τα λένε σαρκικά αμαρτήματα μάλλον ο τιμωρός είναι η φυσική πορεία των πραγμάτων, πχ ομοφυλόφιλος αρνείται να πάει με γυναίκα, άμα φτάσει στα εξήντα μετανιώνει που δεν έχει δικά του παιδιά ή μια ***** που κάποτε αρχίζει και ψάχνει για σύζυγο όμως δεν την θέλει κανείς.
    Ο κόσμος ζητάει αποδείξεις (πχ Άγιο Φως, φιδάκια και θαύματα) τα οποία αν εξετάσεις στο μικροσκόπιο, εις βάθος, μακριά από προκαταλήψεις και πιστεύω, πιθανόν να μην είναι θαύματα. Άρα αυτό που ο Nikolas ορίζει για τον εαυτό του ως φαντασία για τους άλλους είναι πίστη, αφού ούτε ο ένας ούτε ο άλλος μπορεί να απαντήσει με απόλυτη βεβαιότητα αν ο Θεός υπάρχει ή όχι.
    Όμως αυτοί που πραγματικά πιστεύουν (δεν μιλάω για τους υποκριτές ή γι αυτους που έχουν τη θρησκεία για σορολό και χόμπι) έχουν περισσότερη γαλήνη και ισορροπία στη ζωή τους και πιο ήρεμη συνείδηση αφού η ζωή τους είναι καθαρή.
    γιάννης

Senior Member
    Μεγαλη κουβεντα...θεωρω οτι ο θεος ΔΕΝ ασχολειται με το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του.Αρκει να μην βλαπτουμε κανεναν.Απο κει και περα,ζουμε σε ενα χαοτικο συμπαν,εχω δει θρησκευομενους να ειναι οι μεγιστοι υποκριτες και αθεους να ειναι μια χαρα ανθρωποι.(Και το αντιθετο φυσικα).Νομιζω οτι αυτο που πρεπει να εχουμε ολοι ειναι κριση και ανοιχτο μυαλο.Σεβασμος σε ολες τις αποψεις και κριση.Εγω προσωπικα δεχομαι οτι το τριπτυχο Πατριδα Θρησκεια Οικογενεια κρατησε αυτη τη χωρα ,την κοινωνια μας σε πολυ δυσκολες εποχες.Αυτο πρεπει να το αναγνωρισουμε.Απο κει και περα δεν κρινω κανεναν ,ο καθενας ας πιστευει οτι θελει ,με τα επιχειρηματα του και παντα με σεβασμο στους αλλους.Αλλωστε ο καθενας εχει τα προσωπικα του βιωματα.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    Δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα ομοφοβίας αλλά και σεξοφοβιας που έχουν όσοι τα γράφουν αυτά. Εσύ πού βρίσκεσαι? Τί κάνεις? Μου έλειψες! Πιστεύω ότι με καλό αχαλίνωτο σεξ θα βρεις την υγειά σου
    Xαχα

Καλά είμαι σε γενικές γραμμές

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Ariel96 View Post
    Εχετε μαθει την λεξη ομοφοβικος κ την πασαρετε συνεχεια αλλα ποιος μιλησε για ομοφοβια? αλλο ειπαμε. Αν εχει τυψεις σε αυτο το θεμα δεν μπορουμε να την βοηθησουμε
    Δεν έχω "μάθει " απλως τη λέξη ομοφοβικος,έχω διαβάσει κοινωνιολογικα βιβλία για το φαινόμενο της ομοφοβιας. Για να υπαρξει φαινόμενο ομοφοβιας δεν χρειάζεται προφανως να αναφερεις τη λέξη. Σαφέστατα και είναι ομοφοβία να λέτε ότι θα φάνε την ψυχή της οι δαίμονες και τα πιράνχας.

Οι τύψεις τι σχέση έχουν; Πολυ πιθανον να δημιουργούνται απο την κοινωνική πιεση και επικριση που νιώθει ότι δέχεται, άρα εσείς επιδεινωνετε το πρόβλημα. Τύψεις για σεξουαλική επαφή νιώθουν και στρειτ, σχετίζεται συχνά με ιδεοληψίε ιδψ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12