Παιδιά βοήθεια! Δεν νιώθω καθόλου συναισθήματα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Member

Παιδιά βοήθεια! Δεν νιώθω καθόλου συναισθήματα

Καλησπέρα είμαι καινούριος εδώ... To πρόβλημα μου είναι ότι δεν νιώθω καθόλου συναισθήματα έχασα τελείως τον εαυτό μου κ τις ευαισθησίες μου, δεν χαίρομαι δεν στεναχωριέμαι, δεν γελάω, έχω χάσει το χιούμορ μου απο'κει που ήμουν "χαζό παιδί χαρά γεμάτο", και νιώθω κάτι πιέσεις μέσα στο κεφάλι μου λες και είναι κάτι και θέλει να βγει έξω ή λες και μου φοράνε κράνος.. Πέρασα πολλά πριν 1 - 2 χρόνια, απώλειες και ερωτική απογοήτευση από κάποια για την οποία δεν είχα ξανανιώσει έτσι, και όταν με χώρισε άρχισαν οι κρίσεις πανικού και με βρήκε αυτό το κακό.. Πέρασα απο στάδια κρίσης πανικού, απο στάδια του ότι ήθελα να σκοτώσω άνθρωπο και ένιωθα ανακούφιση κάθε φορά που το φανταζόμουν και απο στάδια όπου δεν είχα καθόλου επαφή με το χωρο-χρόνο.. Τώρα μου έφυγαν αυτά παίρνοντας αγωγή τα Ladose και τα zoxil 10mg αλλά δεν νιώθω πλέον τίποτα.. Θα ξανανιώσω;

Senior Member
    αμα ακους μουσικη και δεν αισθανεσαι τιποτα εχεις ψιλομπλεξει

Member
    ναι ακουω μουσικη και δεν αισθανομαι τιποτα
    Last edited by sidmanners; 17-07-2020 at 01:18.

Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    αμα ακους μουσικη και δεν αισθανεσαι τιποτα εχεις ψιλομπλεξει
    ναι ακουω μουσικη και δεν αισθανομαι τιποτα ειναι σαν να εχουν σβησει οι ευαισθησιες μου και η ενσυναισθηση μου.. Ουτε μεσα στην ταινια μπορω να μπω.. Τι εννοεις εχω μπλεξει; θα μεινω για παντα ετσι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by sidmanners View Post
    ναι ακουω μουσικη και δεν αισθανομαι τιποτα ειναι σαν να εχουν σβησει οι ευαισθησιες μου και η ενσυναισθηση μου.. Ουτε μεσα στην ταινια μπορω να μπω.. Τι εννοεις εχω μπλεξει; θα μεινω για παντα ετσι;
    καλημερα, το εχω παθει και εγω αυτο δεν ξερω τι ειναι παντως δεν ειναι για καλο. δεν ξερω πως το λενε.
    παντως τον τελευταιο καιρο ψιλοακουω μουσικη και κατι καταλαβαινω τον χειμωνα και το φθινοπωρο ακουγα και ηταν κατι σαν πολυ βαρετο ακουσμα. δεν θα το ελεγα θορυβο αλλα απλα δεν σημαινε τιποτα για εμενα

Senior Member
    Τα φάρμακα αυτά ίσως έχουν τις παρενέργειες αυτές, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Για κάνε μία και διάβασε το φυλλάδιο που έχει στο κουτάκι για το καθένα.
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    καλημερα, το εχω παθει και εγω αυτο δεν ξερω τι ειναι παντως δεν ειναι για καλο. δεν ξερω πως το λενε.
    παντως τον τελευταιο καιρο ψιλοακουω μουσικη και κατι καταλαβαινω τον χειμωνα και το φθινοπωρο ακουγα και ηταν κατι σαν πολυ βαρετο ακουσμα. δεν θα το ελεγα θορυβο αλλα απλα δεν σημαινε τιποτα για εμενα
    εγω επειδη εχω ασχοληθει πολυ με την μουσικη κατα το παρελθον δεν μου ακουγεται κατι ασχημο και ξενο, κανονικα σημαινει κατι για μενα.. απλα δεν μορω να βαλω συναισθημα γιατι νιωθω σαν να αδειασα

Member
    Quote Originally Posted by BlackCoral View Post
    Τα φάρμακα αυτά ίσως έχουν τις παρενέργειες αυτές, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Για κάνε μία και διάβασε το φυλλάδιο που έχει στο κουτάκι για το καθένα.
    τα αντικαταθλιπτικα υποτιθεται πως σου ανεβαζουν την διαθεση οσον αφορα τα zoxil δεν νομιζω να εχουν τοσο μεγαλη επιδραση σ αυτο το κομματι μαλλον εγω αδειασα συναισθηματικα

Junior Member
    Δοκίμασε διαλογισμό και οραματισμό. Θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μια τάξη μυαλό (σκέψεις) και συναισθήματα. Επίσης, εξάσκησε την φαντασία σου. Επιπλέον, βοηθάει να εστιάζεις στο πώς νιώθεις σε μια δεδομένη στιγμή (πχ κατά τη διάρκεια μιας ταινίας ή σε απλές στιγμές όπως όταν απολαμβάνεις τον καφέ σου), να ρωτάς τον εαυτού σου πως νιώθω τώρα; Σιγά σιγά θα αρχίσεις να μπαίνεις στη διαδικασία να νιώθεις μικρές στιγμές, απλώς και μόνο επειδή εστιάζεις στο εκάστοτε συναίσθημα. Ελπίζω να βοήθησα, εμένα με βοηθούν αυτά. Καλή δύναμη και καλό κουράγιο!! Και να θυμάσαι "τα πάντα ρει," ειδικά τα συναισθήματα μεταβάλλονται, απλά ίσως επειδή μπορεί να είσαι έτσι καιρό, πρέπει να σαι συνειδητός αρκετά και να το εξασκείς ώστε να το ξαναβρείς ή να το χτίσεις απ'την αρχή!! Καλή συνέχεια

Member
    Quote Originally Posted by Redrose98 View Post
    Δοκίμασε διαλογισμό και οραματισμό. Θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μια τάξη μυαλό (σκέψεις) και συναισθήματα. Επίσης, εξάσκησε την φαντασία σου. Επιπλέον, βοηθάει να εστιάζεις στο πώς νιώθεις σε μια δεδομένη στιγμή (πχ κατά τη διάρκεια μιας ταινίας ή σε απλές στιγμές όπως όταν απολαμβάνεις τον καφέ σου), να ρωτάς τον εαυτού σου πως νιώθω τώρα; Σιγά σιγά θα αρχίσεις να μπαίνεις στη διαδικασία να νιώθεις μικρές στιγμές, απλώς και μόνο επειδή εστιάζεις στο εκάστοτε συναίσθημα. Ελπίζω να βοήθησα, εμένα με βοηθούν αυτά. Καλή δύναμη και καλό κουράγιο!! Και να θυμάσαι "τα πάντα ρει," ειδικά τα συναισθήματα μεταβάλλονται, απλά ίσως επειδή μπορεί να είσαι έτσι καιρό, πρέπει να σαι συνειδητός αρκετά και να το εξασκείς ώστε να το ξαναβρείς ή να το χτίσεις απ'την αρχή!! Καλή συνέχεια
    Συνειδητος δεν μπορω να πω οτι ειμαι, παντα ημουν συναισθηματικος και ειναι οτι χειροτερο μου εχει συμβει να μου παρουν τα συναισθηματα.. θα σε ακουσω παρολα αυτα σ ευχαριστω!!