Τι να κάνω;;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Παντωσ αν φασ πολυ χυλοπιτα ψηνεσαι εγω ασ πουμε εχω φαει 50 χυλοπιτεσ και τι εγινε δεν περναω καλα περναω τι βρισκω με βολτεσ καφεδεσ ποτακια μονοσ μου σιγα μην σκασω αυτα
    Εσυ Ελις εχεις πιασει το νοημα γι αυτο μια χαρά εισαι!

Senior Member
    Εμενα ντιντι ντεμεκ με εβαλε ο πατερασ μου να δουλευω στισ ελιεσ απο παιδι για τιμωρια οταν ολοι κανανε σεξ επι πασοκ και τελικα κ λεφτα εβγαλα κ ανθρωποσ εγινα κι εσεισ που ειχατε τα παντα δε γινατε ανθρωποι σαν παιδι 10 χρονων συνενοουμουν με 30αρηδεσ τωρα ειμαι 40 και δεν ξερουν ποσο χρονων ειμαι γτ απο παιδι σηκωνομαι πρωι και παω στα χωραφια το ζορι σε κανει ανθρωπο τιποτα αλλο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εμενα ντιντι ντεμεκ με εβαλε ο πατερασ μου να δουλευω στισ ελιεσ απο παιδι για τιμωρια οταν ολοι κανανε σεξ επι πασοκ και τελικα κ λεφτα εβγαλα κ ανθρωποσ εγινα κι εσεισ που ειχατε τα παντα δε γινατε ανθρωποι σαν παιδι 10 χρονων συνενοουμουν με 30αρηδεσ τωρα ειμαι 40 και δεν ξερουν ποσο χρονων ειμαι γτ απο παιδι σηκωνομαι πρωι και παω στα χωραφια το ζορι σε κανει ανθρωπο τιποτα αλλο
    για πες απο που προκυπτει αυτο το συμπερασμα?
    Οποιος πατερας παίρνει το παιδι του στην δουλεια του τα καλοκαιρια δεν ειναι νομιζω τιμωρια ,αντιθετα μαλιστα....

Senior Member
    Απο 5 χρονων καθε σαββατο στα χωραφια την κυριακη επαιζα μπαλλα μεχρι τα 18 οταν μαζευαμε ελιεσ ολο το σαββατοκυριακο για 1.5 μηνα αγγλικα τισ καθημερινεσ καρατε μετα με γαμησανε πλακα κανεισ οι αλλοι ολοι δεν κανανε τιποτα μετα τα 18 δουλεια σχολη μπαλλα ποτακια μεχρι τα 25 νον στοπ μετα ηρθε η κριση παλι στα χωραφια πηρα πτυχιο αχρηστο πηγε δουλευουμε 1000 ελιεσ 2 ατομα τωρα εγω ουτε ηξερα τι ηθελα ακομα ετσι ειμαι μονιμωσ κουρασμενοσ αναλυτικα εχω παιξει 25 χρονια μπαλλα 7 χρονια καρατε βολευ 6 μηνεσ σε ομαδα βαρη 10 χρονια σχολη 10 χρονια και μαζευω ελιεσ 35 χρονια ετων 42 οταν εσεισ γαμουσατε εγω εκανα αυτα που ολοι τα θεωρουν βλακειεσ αυτα

Senior Member
    Τωρα τι λεσ με γαμησανε η οχι με γυναικεσ εχω παει με 5 κι αλλοι πηγαν με 40 με πιο συνιθησμενο τισ 20 τωρα τι εχεισ να πεισ

Senior Member
    Απο το ιντερνετ δεν εχω ιδεα πωσ ριχνεισ γκομενα απο κοντα κατι σκαμπαζω

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Ρε παιδιά είμαι άπειρος και δειλός σε θέματα γυναικών. Ένας καλός τρόπος θα ήταν να μπορούσα αλλά δεν γίνεται να πάρω το σκυλί μου βόλτα και όλος τυχαία να περάσω από το σημείο που θα είναι και αυτή και να πω να την το όνομα του σκύλου να πω και θα έρθει η κουβέντα από μόνη της αλλά αυτό δεν γίνεται. Το ξέρετε ότι έχω πει σε κοπέλα να πάμε για καφέ χωρίς να έχουμε μιλήσει τετ τα τετ αλλά είπε κάποια στιγμή θα βρούμε χρόνο κάτι τέτοια έλεγε προφανώς δεν ήθελε αλλά δεν πειράζει το τόλμησα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Πανο τι εγινε?
    παντως να σου πω κατι μια χαρα ροδανι παει ο λογος σου οταν θες ........

Κανενας δεν σου ειπε οτι η αποριψη ειναι κατι το οποιο μπορει να το διαχειριστή ο οποιοσδήποτε.
    Οταν ομως μαθεις καλα τον ευατο σου και πατας γερα στα ποδια σου ,ακομα και να ε απορρίψουν δεν πτοείσαι ...ισα ισα καποια ατομα μετα την απόρριψη πεισμώνουν πιο πολύ και πάντα βγαίνουν πιο δυνατοί μέσα από αυτή....
    σαν τι να γινει δηλαδη?
    πως βγαλατε αυτο το συμπερασμα?

το να φας χυλοπιτα με την πρωτη σου κοβονται τα φτερα

Page 3 of 3 FirstFirst 123