Results 1 to 9 of 9
-
25-07-2020, 17:25 #1
ΒΟΗΘΕΙΑΒΟΗΘΕΙΑΒΟΗΘΕΙΑΒΟΗΘ ΕΙΑΒΟΗΘΕΙΑΒΟΗΘΕΙΑΒΟΗΘΕΙΑΒ ΟΗΘΕΙΑΒΟΗΘΕΙΑΒΟΗΘΕΙΑΒΟΗΘΕ ΙΑΒΟΗΘΕΙΑ
ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΠΛΑ, ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΣΑΝ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΕΔΗΤΟ ΜΟΥ.
ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ. ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ. ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
- 25-07-2020, 17:46 #2
Ηρέμησε, το στρες προκαλεί ψευδείς μνήμες.
25-07-2020, 17:49 #3
Ο λόγος που αισθάνεσαι έτσι είναι ότι διαχωρίζεις τις υποσχέσεις από την ocd ή οποιαδήποτε είναι η κατάστασή σου και δεν έχεις ασχοληθεί πως να καταπολεμίσεις τέτοιες σκέψεις. Και υπάρχει κάποιος λόγος που το μυαλό ξεσπά και δημιουργεί τέτοιες παράλογες σκέψεις, τον οποίο λόγο δεν ξέρω και δεν έχεις ψάξει με κάποιον ειδικό. Αν καταλάβαινες ότι ούτε τιμωρία υπάρχει ούτε δεσμεύσεις με το θεό για τσίχλες και μουστάρδες και κωλόχαρτα, δεν θα σε προβλημάτιζε το όλο θέμα.
Προς το παρόν μίλα μας και προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τα ίδια και τα ίδια. Πάρε βαθιές ανάσες και γράψε μας εδώ ότι θέλεις.
25-07-2020, 18:01 #4
Μένεις μόνος σου; Υπάρχει κάποιος άνθρωπος εκτός φόρουμ να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου;
25-07-2020, 18:02 #5
25-07-2020, 18:05 #6
ειμαι στο πατρικό μου για το καλοκαίρι, άρα έχω την οικογενεια μου. δεν θελω να τους πω τιποτα ντρεπομαι.
25-07-2020, 18:29 #7
Το είχες γράψει ωραία ο ίδιος πριν ένα χρόνο, ότι "καποια στιγμη δεν αντεχα και εκανα υποσχέσεις στον Χριστιανικό Θεό και του ελεγα να με τιμωρησει αν ενεδιδα στους ψυχαναγκασμους μου. ηταν δηλαδή ενας ψυχαναγκαστικος τροπος να ξεφυγω από τους ψυχαναγκασμους. το ιδιο εκανα και με τα μπουκαλια κλπ."
Ο ίδιος το έγραψες. Αντικατέστησες τους ψυχαναγκασμούς με άλλους. Αλλά δεν ζήτησες βοήθεια και πλέον έχει φτάσει η κατάσταση στο αμήν. Καλό θα ήταν να μιλήσεις άμεσα με κάποιον ειδικό.
Αν δεν είναι εφικτό, δεν είναι ντροπή να μιλήσεις στους δικούς σου αν δεν ξέρουν τίποτα για όλα αυτά, αν δεν θες με λεπτομέρειες, τουλάχιστον πες τους ότι αισθάνεσαι πιεσμένος και θες να κάνετε πράγματα μαζί για να αποσπάς το μυαλό σου. Αν με τους δικούς σου δεν τα πας καλά και είναι μέρος του προβλήματος, βρες κάτι άλλο να κάνεις εκεί, κάποιους άλλους να μιλάς περί ανέμων και υδάτων. Μην κάθεσαι μόνος σου να ανακυκλώνεις τα ίδια.
25-07-2020, 20:36 #8
σωστο απλα, αυτο που περιγράφω πιθανότατα να έγινε ΠΡΙΝ από αυτό με τα μπουκαλια. και συνηθως, με τα μπουκαλια ήταν πάντα λόγω αγχους και πιεσης. ενω στο θέμα με την τσίχλα, ανησυχω μηπως ήταν μια αληθινή υπόσχεση που την εννόησα και το έκανα χώρις πίεση. χαλαρα και ωραία. για αυτο αγχώνομαι.
26-07-2020, 00:18 #9
Βρε άνθρωπέ μου, και πριν να έγινε, δεν έχει σημασία. Δεν θα τιμωρηθείς, δεν ασχολείται ο όποιος θεός να κάνει ανόητες συμφωνίες επειδή θέλεις εσύ, ούτε να σε τιμωρήσει επειδή αυτό έχεις στο κεφάλι σου. Τόσο σπουδαίος είσαι που θα κάνεις και υποδείξεις στον όποιο θεό για το πως θα λειτουργήσει;
Αν τελικά αυτό που σε αγχώνει αυτή τη στιγμή είναι όχι οι τιμωρίες και οι υποσχέσεις, αλλά το ότι δεν λειτουργεί καλά το μνημονικό σου, ότι δεν λειτουργεί σωστά το μυαλό σου, συγγνώμη, αλλά δεν είναι κάτι νέο. Εκτός κι αν θεωρείς ότι το μυαλό σου λειτουργεί σωστά όταν κάθεσαι και γλύφεις πόρτες από εκκλησίες ή κάνεις υποσχέσεις στο θεό για τσίχλες.
Δεν θέλω να σε πληγώσω ή να σε αγχώσω χειρότερα, να σε ξυπνήσω θέλω. Να καταλάβεις ότι αφού δεν το έλυσες το πρόβλημα ως τώρα από μόνος σου, δεν πρόκειται να φύγει έτσι απλά. Είναι απαραίτητο να ζητήσεις βοήθεια ειδικού για να μην ταλαιπωριέσαι για ανοησίες. Οι γιατροί είναι γιατροί, οι ασθένειες δεν κάνουν διακοπές επειδή μπαίνει Αύγουστος. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που σε βλέπω να βασανίζεσαι, ειλικρινά το λέω. Άλλος σπάει το πόδι του και πάει σε ορθοπεδικό, άλλος έχει θυρεοειδή και πάει σε ενδοκρινολόγο, άλλος έχει καρκίνο στο στομάχι και πάει σε ογκολόγο γαστρενερολόγο, εσύ πρέπει να δεις ψυχίατρο. Όσο το αφήνεις γίνεσαι χειρότερα.
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....