Αρνητικά συναισθήματα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

Αρνητικά συναισθήματα

Καλησπέρα σας είμαι 24 χρονών και ακόμα παρθένα ... Παρελθόν έβγαινε με διάφορους άντρες και γυναίκες και όταν πήγαν να κάνουν εκκίνηση φρίκαρα ... Μετά τα δύο πρώτα ραντεβού έφευγα ότι και συναισθήματα να είχα... Με πιάνει ένα άγχος μία κρίση πανικού και έβρισκα όλα τα αρνητικά... Αυτό έχει γίνει 5-6 φορές μετά το άφησα.. τώρα ερχόμαστε στο σήμερα βγήκα μία κοπέλα ήταν πολύ ωραία μου άρεσε πάρα πολύ και νιώθω ότι δεν θέλω να ξαναπάω ενώ πέρασα πολύ ωραία και θα ήθελω να συνεχίσω ... Δεν ξέρω τι με πιάνει αλήθεια .... Έχω αγχώδη διαταραχή κάνω ψυχοθεραπεία και παίρνω και ένα ελαφρύ αγχολυτικό

Senior Member
    Υπάρχει περίπτωση να φοβάσαι την απόρριψη; Ότι μπορεί να σε βαρεθεί;
    Σε αγχώνει η ιδέα ότι θα θέλει να προχωρήσετε;

Senior Member
    Δεν έχω βιώσει και απόρριψη στη ζωή μου γιατί πάντα εγώ έφευγα πρώτη.. δεν ξέρω τι με φοβίζει σκέφτομαι όλα τα αρνητικά.. εννοείτε σκέφτομαι τ μέλλον.. καλέ εννοείται με αγχώνει ότι θα προχωρήσουμε έναν άνθρωπο στη σεξουαλική επαφή... Και με φοβίζει πολύ έννοια της σχέσης πνίγομαι ...δηλαδή οι άλλοι στη θέση μου που τους αρέσει ένας άνθρωπος πρέπει να είναι ευτυχισμένη εγώ είμαι μες το άγχος και τις κρίσεις πανικού

Senior Member
    Quote Originally Posted by stavrinafly View Post
    Δεν έχω βιώσει και απόρριψη στη ζωή μου γιατί πάντα εγώ έφευγα πρώτη.. δεν ξέρω τι με φοβίζει σκέφτομαι όλα τα αρνητικά.. εννοείτε σκέφτομαι τ μέλλον.. καλέ εννοείται με αγχώνει ότι θα προχωρήσουμε έναν άνθρωπο στη σεξουαλική επαφή... Και με φοβίζει πολύ έννοια της σχέσης πνίγομαι ...δηλαδή οι άλλοι στη θέση μου που τους αρέσει ένας άνθρωπος πρέπει να είναι ευτυχισμένη εγώ είμαι μες το άγχος και τις κρίσεις πανικού
    Δεν ρώτησα αν βίωσες την απόρριψη γενικά αλλά σε ρώτησα αν φοβάσαι. Όλοι φοβόμαστε την απόρριψη απλά κάποιοι σε υπερβολικό βαθμό σε σημείο που χάνουν ανθρώπους από την ζωή τους.
    Το αρχικό σου ποστ ήταν γενικό. Αν θες πες πιο συγκεκριμένα πως τα σκέφτεσαι.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν έχω ζήσει με κάποιον μαζί σε σχέση και μ είναι ιδιαίτερα δύσκολο ... Έχω μάθει να λειτουργώ μόνη μου σαν μονάδα ... Αλλά όταν νιώθω ότι έχουμε συναισθήματα για μένα φρικάρω και φεύγω.. μπορεί να είναι από τη χαμηλή αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι από παλιά βιώματα ?? μόνο που ξέρω ότι απλά τώρα έχω φρικάρει έχω πάθει τόσες κρίσεις δεν μπορώ να φάω και κάνω εμετούς

Senior Member
    Τελικά θες σχέση ή δεν θες;

Senior Member
    Νομίζω ότι με πνίγει μία σχέση

Senior Member
    Νομίζω ότι με πνίγει μία σχέση
    Ε τότε γιατί το ψάχνεις; Δεν είμαστε όλοι για σχέση.. Μπορεί σε ένα μήνα να μπορείς να μπεις σε μια σχέση. Γιατί βάζεις τον εαυτό σου σε αυτή την διαδικασία αφού στην ουσία δεν την θες;

Senior Member
    Δεν το έβαλα στην διαδικασία έγινε από μόνο του
    ... Εμένα το πρόβλημά μου είναι γιατί είμαι έτσι με όλους τους ανθρώπους να με πλησιάζουν...

Senior Member
    Δεν το έβαλα στην διαδικασία έγινε από μόνο του
    ... Εμένα το πρόβλημά μου είναι γιατί είμαι έτσι με όλους τους ανθρώπους να με πλησιάζουν...
    Γιατί δεν το συζητάς με τον γιατρό σου; εγώ σκέφτηκα πάντως την απόρριψη.. Τον φόβο δηλαδή μην σε απορριψουν κάποια στιγμή, μην σε εγκατάλειψουν.