Results 1 to 4 of 4
Thread: Πετοφοβία
-
05-03-2009, 15:57 #1
Πετοφοβία
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Με μια σύντομη αναζήτηση που έκανα δε βρήκα ανάλογο θέμα, οπότε περνάω αμέσως στο παρασύνθημα.
Σε λίγες μέρες πετάω για Ρώμη και έχω τεράστιο (υπερτεράστιο :P) πρόβλημα με το αεροπλάνο. Ήδη νιώθω πλάκωμα στο στήθος, άγχος, ιδρώνω κλπ κλπ
Όλα όσα νιώθει κάποιος πετοφοβικός δηλαδή.
Ξέρω πως όλα είναι στο μυαλό μου, πως κάθε μέρα γίνονται 60,000 πτήσεις στον κόσμο χωρίς πρόβλημα, πως πιθανότητες ατυχήματος είναι 1:1.500.000 (or something), αλλά και πάλι, το άγχος, άγχος!
Επειδή προφανώς δεν προλαβαίνω να το ξεπεράσω σύντομα και επειδή αν δεν πάω τελικά, κινδυνεύω είτε με χωρισμό, είτε με ισόβια εξορία στον καναπέ του σπιτιού, μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι σε χάπι το οποίο θα με χαλαρώσει; Με ένα γρήγορο search στο Ίντερνετ είδα πως το Βαλεριάνα (διάβασα και το αντίστοιχο ποστ εδώ), ενδείκνυται. Προτείνετε κάτι άλλο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
- 05-03-2009, 16:21 #2
το σαββατο εκανα ενα ταξιδακι με αεροπλανο μιση ωρα και φυαγα συνεχως και ξεφυσαγα αλλα το ιδιο μ κανε.
05-03-2009, 21:53 #3
Είναι πολύ απλό. Κάντο μηχανικά. Γούσταρε το τρόμο. Καντο σαν να μην υπάρχει αλλη λύση..
Τα πρώτα λεπτά είναι δυσκολα. Ειδικά εκεί που επιταχύνει τρελά το αεροπλάνο κ καθώς ανεβαίνει κ κατεβαίνει. Θα βλέπεις κ ολη τη Πελοπόνησο απο ψηλά σαν το χάρτη! Μετα λιγο αγχος μονο στις αναταράξεις χεχ.
Αλλα σκέψου οτι ετσι κ αλλιως αναλώσιμοι ήμαστε.
20-03-2009, 06:09 #4
Μπορεις να δοκιμασεις xanax, tavor, lexotanil αλλα κατοπιν συνταγης. Αν θελεις τη γνωμη μου κατα τη διαρκεια της πτησης μπορεις να ζητησεις κρασακι .Σιγουρα θα τα δεις ολα πιο ωραια και δε θα προλαβεις καν να αγχωθεις
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....