Results 1 to 6 of 6
Thread: Πώς αισθάνεστε την κούραση;
-
19-07-2020, 09:51 #1Antonis8Guest
Πώς αισθάνεστε την κούραση;
Μετα απο μια μέρα δουλειας ή σωματικης δραστηριοτητας ή όταν δεν έχω κοιμηθεί καλα νιώθω την κούραση ως γενικευμένο βάρος/πιεση στο θώρακα και την πλατη. Το νιώθει καποιος παρόμοια;
- 19-07-2020, 10:47 #2ntintiGuest
19-07-2020, 14:08 #3Antonis8Guest
Ναι, κι εγώ το αισθάνομαι και όταν έχω δυσπεψία.
Είμαι γενικά οκ, μπορώ να βγάζω κανονικά τη δουλειά χωρίς πρόβλημα, έχω πάρει και δύο κιλά, τρωω καλύτερα γιατί ανοιξε η όρεξή μου, νιώθω και καλύτερα ψυχολογικά γιατί κοιμάμαι στο ξενοδοχείο και δεν είμαι μόνος μου, οπότε κοιμάμαι και καλύτερα και δεν χρειάζομαι ούτε ζάναξ. Ακόμα και όσον αφορά τα θέματα των δικαστηρίων νιώθω καλύτερα γιατί έχω αρχίσει να αποδέχομαι το γεγονός ότι ακόμα και να χάσω, δεν σημαίνει ότι έχει ματαιωθεί ο αγώνας που έκανα. Ωστόσο νιώθω ενόχληση συνέχεια στα αριστερά, επηρεάζει σίγουρα και το στομάχι και το έντερο. Με το στομάχι μου είμαι καλύτερα γιατί ξαναέκανα έναν κύκλο ομεπραζόλης και έπεσαν κάπως τα συμπτώματα, αλλά ακόμα είμαι με αντιόξινα μετά το φαγητό λόγω δυσπεψίας. Με ανησυχεί όμως αυτή η αίσθηση πίεσης/σφιξίματος που νιώθω συχνά στο τέλος της ημέρας, φοβάμαι μήπως είναι καρδιακής αιτιολογίας, πχ ισχαιμία ή ασταθής στηθάγχη. Ο καρδιολόγος με είχε δει πριν καμιά βδομάδα, μου είπε να παίρνω μόνο το procoralan . Δεν το ξεκίνησα ούτε αυτό γιατί δεν βγαίνω στη ζέστη έτσι κι αλλιώς και μέσα στο ξενοδοχείο τα βγάζω πέρα στην κίνηση. Το τεστ κοπώσεως που έκανα πριν ενάμιση μήνα ήταν αρνητικό για ισχαιμία, ωστόσο ξέρω ότι μπορεί στην ασταθή στηθάγχη να μην είναι ανιχνεύσιμο στο τεστ κοπώσεως. Mε πιανει και στο σαγόνι ο πόνος. Αν δεν είναι καρδιά, είναι σπλήνα γιατί νιώθω ενόχληση κάποιες φορές εκεί. Είναι σίγουρα και θέμα αυχένα, ανησυχώ όμως γιατί αυτό το βάρος το νιώθω πάντα μετά από την κούραση στο τέλος της μέρας. Για αυτό ρωτάω, πώς αισθάνονται οι άλλοι την κούραση. Εγώ και πριν την ορθοστατική, τις ημέρες που δεν κοιμόμουν, αισθανόμουν τέτοιο βάρος, αλλά ποτέ με την σωματική κούραση, μόνο τις ημέρες που δεν κοιμόμουν καθόλου.
19-07-2020, 15:49 #4ntintiGuestΩραια αφου βγαζεις την δουλεια παει να πει οτι εισαι καλα !
Να ξερεις η δουλεια μας βοηθαει πολυ σε ολο αυτο, κουραζοματε και πιο πολυ και ετσι ο υπνος μας ειναι πολυ καλυτερος και συνεπως αλλαζει και η ψυχολογια μας .
Προσπαθησε να αντιμετωπιζεις και τα αλλα συπτωματα που εχεις συντηριτικα και να μην εισαι πολυ με τα χαπια .
Απ οτι ειδα οι πτησεις τσαρτερ αρχισαν κανονικα οποτε αν και αργα πρεπει να ξεκινησε η σεζον σε εσας .
Καλη δυναμη!
19-07-2020, 19:28 #5Antonis8GuestΣε ευχαριστω! Ναι, έχουν ξεκινήσει.
Την ομεπραζολη την είχα κόψει, την πηρα παλι λόγω της αντιβιωσης γιατί επιδεινωσε το στομάχι μου. Πρεπει όμως να ξανακανω γαστροσκοπηση γιατί αν περασει πάνω απο μήνας χωρίς αντιοξινα, επιστρεφει παντα η οισοφαγιτιδα έντονα (πονος δηλαδή στον οισοφάγο λογικά απο πληγες) Αυτή τη φορά θα πάρει και βιοψιες ο γιατρός για να κανει τεστ ποιες τροφές με πειραζουν περισσότερο (κάτι που επιδεινωνει και την ορθοστατικη) οποτε θα βοηθηθω και θα ξέρω τι να κάνω με το στομάχι απο δω και μπρος. Αλλά δεν μπορω να την κάνω καλοκαιριατικα, απο Οκτωμβρη μάλλον. Και εξετάσεις αίματος πρεπει να κάνω, αλλά το αναβαλω συνέχεια. Εχω αυξήσει το κρέας και ελπιζω να έχει ανέβει και η αιμοσφαιρίνη/αιματοκριτης μου και να μην χρειαστεί να ξεκινησω πάλι σίδηρο, αν γίνεται σωστή απορροφηση.
19-07-2020, 20:31 #6
Οχι αλλα κουραζονται οι ραχιαιοι μου και καμπουριαζω