Δε μπορούμε να κάνουμε παιδιά! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by AOR View Post
    Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δίνεις δύναμη.
    Προς το παρόν ούτε καν σκέφτομαι για υιοθεσία ή ανάδοχη. Εδώ δεν κάναμε ακόμη προσπάθεια εξωσωματικής, δεν μπήκαμε καν στο τρυπάκι αυτό της υιοθεσίας, είναι νωρίς ακόμη και δεν εξαντλήσαμε τα περιθώρια.
    Απαντησες ηδη απο μονη σου οτι δεν υπαρχει λογος απογοητευσης και αγχους .
    Υπαρχουν ακομα πολλες εναλλακτικες, οποτε ηρέμησε και μην σε απασχολει η ηλικια ,ολα για καποιο λογο γινονται ..

Ειμαι σιγουρη που απο την στιγμη που δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα σε λιγο καιρο θα εχεις ευχαριστα, αρκει να ηρεμησετε και απολαυστε ο ενας την συντροφια του αλλου χωρις αγχος και πιεση !

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by BlackCoral View Post
    Είστε τυχεροί. Πάνες βρακάκια μπειμπιλίνο, γάλατα σκόνες, συρταριέρες κουνουπιέρες, μίξερ αποχυμωτές, σαλιάρες παπάρες, καρότσια, ξεχέστρες γιογιό καναπεδάκια σε πάρτι, ξενύχτια, δοντάκια σάλια, σκατά, μυξομάντιλα. Να πάτε συναυλίες, να πάτε ταξίδια, να ξενυχτάτε ερωτικά, όχι μητροπατρικά. Σας επηρεάζει, μπορεί και να το ξεπεράσετε. Και ο πλανήτης έχει αρκετό πληθυσμό για δέκα δεκατίες ακόμη, στην τύχη το λέω, δεν ξέρω πόσο, αλλά τον ρημάξαμε με τις αηδίες. Λέω γω τώρα.
    Πολυ τεκμηριωμένο το επιχείρημα σου .....

Λεω και εγω τωρα......

Senior Member
    Ειτε κανεισ παιδια ειτε δεν κανεισ στο τελοσ στα 50 στα 60 οτι μια μαλακια ειναι η ζωη ολοι το ειπανε γι αυτο μην αγχωνεσαι και μη στεναχωριεσαι η ζωη ειναι πονοσ θα το δεισ κι εσυ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Όταν έχεις κατάθλιψη είναι μια μαλακια, εάν είσαι ψυχικά οκ, η ζωή είναι και υπέροχη παρά τις αμέτρητες δυσκολίες της

Senior Member
    Αμα εχεισ τουσ γονεισ σου τα παιδακια σου λεφτα κ μυαλο να τα διαχειριστεισ ολα αυτα κι εισαι νεοσ καλα ειναι στα 60 που εισαι παππουσ εχεισ ξεπεδιασει και οι γονεισ σου εχουν πεθανει να σε δω τι θα μου πεισ 42 ειμαι εγω

Senior Member
    Οι γυναικεσ παρακαλανε να μη ζησουν μετα τα 50 γτ μετα τουσ λενε την αληθεια για ολα

Εκεί που κάνατε τις εξετάσεις δεν σας παρέπεμψαν σε εξωσωματική ή σπερματέγχυση μετά από 3 χρόνια προσπαθειών ?
    Σίγουρα έχουν αποκλειστεί όλα τα άλλα αίτια υπογονιμότητας, πολυκυστικές, ενδομητρίωση ? Είναι αξιόπιστο κεντρο/γιατροί ?
    Στον 1 χρόνο προσπάθειας έπρεπε να πάτε σε άλλη προσέγγιση, 3 είναι πολλά, κανονικά θα σας το είχαν πει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Πολυ τεκμηριωμένο το επιχείρημα σου .....

Λεω και εγω τωρα......
    Ε ναι, σόρι αλλά δεν υπάρχει καμία ιερότητα στη μητρότητα, τουλάχιστον όχι μία που να την αναγνωρίζω εγώ. Άλλες κάντε το όσο θέλετε και λιβανίστε την. Κι εμένα το "κλάμα γιατί δεν μπορώ να κάνω παιδιά" μου φαίνεται περισσότερο ως εκδήλωση μίας εσωτερικευμένης κοινωνικής επιταγής για τεκνογονία, παρά για πραγματική ανάγκη. Αλλά επειδή μου θίχτηκες, κάτσε να το ξαναγράψω. Πάνες βρακάκια μπειμπιλίνα. Υπάρχουν πάρα πολλοί γονείς που γέννησαν έτσι γιατί έπρεπε, δε θέλουμε άλλους.
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

Δικαίωμα σου να μη νιωθεις κ να μην νιώσεις κ ποτέ σου την ανάγκη να κάνεις παιδιά όμως από την άλλη δεν μπορείς να αμφισβητείς τη βαθιά κ ατελείωτη κ δυνατή ανάγκη κάποιων ανθρώπων να γίνουν γονείς...είναι ένστικτο, δεν ξέρω, όμως για κάποιους είναι τόσο δυνατό που μπορεί να γίνει κ προτεραιότητα στη ζωή τους

Όλα τα υπόλοιπα που είπες για κοινωνικές επιταγές κ φανφάρες , κάποιοι , όπως πχ εγώ, δεν τα ένιωσα ποτε

Senior Member
    Βαθιά και ατελείωτη ανάγκη. ΟΚ, στις σύγχρονες κοινωνίες η βαθιά και αναντίρρητη και ό,τι να'ναι αυτή ανάγκη δεν είναι πια ίδια, δεν την κρατάμε αρκετοί πάνω σε βάθρο. Γιατί άραγε; Γιατί να αρχίσει να πέφτει στα μάτια μας (έστω κάποιων; και λίγων. Το θέμα είναι πως το βλέπω, και όταν το βλέπω, το λέω. Δεν το κρύβω γιατί με φοβίζει να το πω μην ξεπέσω στα μάτια της κενωνίας ή του φόρουμ. :P
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

Μόνη σου μιλάς για βάθρο, κανείς άλλος δε μίλησε
    Μιλάμε απλά για επιθυμία, αληθινή κ βαθιά που δεν έχει καμία σχέση με κοινωνικές επιταγές
    Αυτό
    Απλο

Senior Member
    Η αληθεια ειναι πωσ οταν το παιδι μαθεισ οτι παιρνει ναρκωτικα η καπνιζει η πινει μετανιωνεισ ξαναλεω μετανιωνεισ ολη σου την υπαρξη και τον αερα που αναπνεεισ

Senior Member
    Το ερωτημα ειναι αν δεν καπνισει δε βγει και δεν πιει θα ειναι παιδι για ελλαδα οχι δε θα ειναι

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by BlackCoral View Post
    Ε ναι, σόρι αλλά δεν υπάρχει καμία ιερότητα στη μητρότητα, τουλάχιστον όχι μία που να την αναγνωρίζω εγώ. Άλλες κάντε το όσο θέλετε και λιβανίστε την. Κι εμένα το "κλάμα γιατί δεν μπορώ να κάνω παιδιά" μου φαίνεται περισσότερο ως εκδήλωση μίας εσωτερικευμένης κοινωνικής επιταγής για τεκνογονία, παρά για πραγματική ανάγκη. Αλλά επειδή μου θίχτηκες, κάτσε να το ξαναγράψω. Πάνες βρακάκια μπειμπιλίνα. Υπάρχουν πάρα πολλοί γονείς που γέννησαν έτσι γιατί έπρεπε, δε θέλουμε άλλους.
    Πραγματικα δεν εχεις ιδεα τι σημαινει μητροτητα για μια γυναικα ...
    Ειδικα για μια που εχει δημιουργησει το ιδανικο οικογενειακο περιβαλλον και το περιμενει με λαχταρα ...

Μονο αυτο θα πω για να ¨δικαιολογήσω¨ τις ανοησιες σου(με συγχωρεις αλλα δεν βρισκω πιο ευγενικη λεξη)

Αν δεν εχουμε να πουμε κατι ουσιαστικο σε ενα θεμα και να δωσουμε θαρρος , στηριξει στον θεματοθετη μην λεμε οτι να ναι ετσι απλα για να πουμε κατι,,,,

Junior Member
    Quote Originally Posted by σισσυ View Post
    Καταλαβαίνω απόλυτα την τεράστια λαχτάρα σας για μωρό, όταν έρχεται αυτή η λαχτάρα δε πα να σου λένε για ταξίδια, για καλοπέραση, για πληθυσμούς κ ότι άλλο ..εσύ θέλεις μωρό! Είναι η φύση που το προστάζει κ το προστάζει με απερίγραπτη δύναμη!
    Είστε ακόμη πάρα πολύ νέοι, μα παεα πολύ, έχετε πολλά χρόνια μπροστά σας να κάνετε κ 1 κ 2 κ 3 κ όσα μωράκια θελετε!
    Εγώ θα έλεγα, αφού πλέον έχετε αγχωθει κ σας είναι δύσκολο να το βγάλετε από το μυαλό σας, να αποβάλλετε το άγχος κ ολα αυτά τα ωραία, δοκιμάστε την εξωσωματική, να κάνετε το πρώτο η τα πρώτα σας μωρά κ μετά...θα έρθουν κ άλλα φυσιολογικά, εάν το επιθυμείτε
    Quote Originally Posted by σισσυ View Post
    Κ για την ιστορία...στο τελευταίο μας μωρό...έμεινα έγκυος... κοντά στα....43 !
    Έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις έχουν τα πράγματα! Αυτό θα κάνουμε λοιπόν, θα πάμε σε εξωσωματική πρώτα γιατί να χαλαρώσουμε μόνοι μας αποκλείεται. Σ'ευχαριστώ.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast