να πω και εγω το πονο μου... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 93
    Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by lonely moon b View Post
    Επειδή την εχασα ως φίλη.. Για αυτο νιωθω χαμένη... Επειδη της γκρινιαξα και την εχασα..
    Πάρτο πίσω αυτό που λες.....

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχασε σημαντικούς ανθρώπους απο τη ζωή του επειδή γκρίνιαζε/έκανε παραπονακια γιατί ήθελε να τους βλέπει περισσότερο.

Μόνο τους σκαρτους χάνει......

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νιώθεις τόση ενοχή; αποζητάς το ενδιαφέρον και την εκτίμηση των φίλων σου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Τις ενοχές σου αυτές έχει καταλάβει και η φίλη σου και πάνω σε αυτές πατάει και σε θεωρεί του χεριού της.

Μπορείς να κάνεις νέες φιλίες σε οποιαδήποτε ηλικία αρκεί όπως είπα να είσαι ανοικτή και να εμπιστευτείς ξανά. Πάρε τον χρόνο σου να πενθησεις το τέλος της σχέσης σας. Όμως δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Αυτη θα έπρεπε να στεναχωριέται που χάνει μια καλή φίλη. Εσύ δεν θα χάσεις και πολλά. Μόνο τη ψευδαίσθηση μιας ιδανικής φιλίας.

Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Πάρτο πίσω αυτό που λες.....

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχασε σημαντικούς ανθρώπους απο τη ζωή του επειδή γκρίνιαζε/έκανε παραπονακια γιατί ήθελε να τους βλέπει περισσότερο.

Μόνο τους σκαρτους χάνει......

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νιώθεις τόση ενοχή; αποζητάς το ενδιαφέρον και την εκτίμηση των φίλων σου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Τις ενοχές σου αυτές έχει καταλάβει και η φίλη σου και πάνω σε αυτές πατάει και σε θεωρεί του χεριού της.

Μπορείς να κάνεις νέες φιλίες σε οποιαδήποτε ηλικία αρκεί όπως είπα να είσαι ανοικτή και να εμπιστευτείς ξανά. Πάρε τον χρόνο σου να πενθησεις το τέλος της σχέσης σας. Όμως δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Αυτη θα έπρεπε να στεναχωριέται που χάνει μια καλή φίλη. Εσύ δεν θα χάσεις και πολλά. Μόνο τη ψευδαίσθηση μιας ιδανικής φιλίας.
    Θα προσπαθησω τοτε οσο μπορώ να ειμαι ανοιχτή σε νεους ανθρώπους! Εκείνη δεν στεναχωριεται μου το ειπε κιολας απλα δεν εχει διάθεση απέναντι μου... Σε ευχαριστώ για τα λογια σου... Με βοήθησες να καταλάβω που εκανα λαθος και εχει γινει ολο αυτο.. Απλα την επόμενη φορά δεν θα είμαι φορτικη..

Παντως η φιλεναδα δεν στεναχωριεται καθόλου. Πηγε και διακοπες με το αγορι της.. Εγω κάθομαι και στεναχωριεμαι... Και νιωθω την αδικια να με πνιγει.. Θα το ριξω στο διάβασμα και τη ζωγραφική

Senior Member
    Παντως η φιλεναδα δεν στεναχωριεται καθόλου. Πηγε και διακοπες με το αγορι της.. Εγω κάθομαι και στεναχωριεμαι... Και νιωθω την αδικια να με πνιγει.. Θα το ριξω στο διάβασμα και τη ζωγραφική
    Η φιλεναδα κανει τη ζωή της, πρεπει και εσυ να κανεις τη δικη σου. Και να ξερεις φιλος/φιλη ατομα που πρεπει να εχουμε ειναι εκεινα που θα εκαναν οτι θα καναμε και εμεις για εκεινα σε μια κατασταση. Αν αυτο δεν ισχυει τοτε δεν τα χρειαζόμαστε στη ζωή μας, γιατι δεν εχουν να μας προσφερουν κάτι.

Meditation
    Guest
    Βρε γλυκιά μου έχεις τα δίκια σου. Και το χειρότερο είναι ότι εσύ τους συστήσες και έγιναν ζευγάρι. Πολύ ανώριμη και αχάριστη συμπεριφορά έχει. Να βλέπεις ο άλλος τι προσφέρει στη φιλία και ανάλογα να πράττεις. Να μη βρίσκεις έναν άνθρωπο αβερτα και του κάνεις τα χατίρια γιατί δυστυχώς έτσι είναι.

Ντάξει από τα λάθη μαθαίνουμε. Απλά να μη σε επηρεάσει αρνητικά. Ανοιξου ξανά και έχε πολλούς φίλους

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Η φιλεναδα κανει τη ζωή της, πρεπει και εσυ να κανεις τη δικη σου. Και να ξερεις φιλος/φιλη ατομα που πρεπει να εχουμε ειναι εκεινα που θα εκαναν οτι θα καναμε και εμεις για εκεινα σε μια κατασταση. Αν αυτο δεν ισχυει τοτε δεν τα χρειαζόμαστε στη ζωή μας, γιατι δεν εχουν να μας προσφερουν κάτι.
    Συμφωνώ σε αυτό!

Βρε γλυκιά μου έχεις τα δίκια σου. Και το χειρότερο είναι ότι εσύ τους συστήσες και έγιναν ζευγάρι. Πολύ ανώριμη και αχάριστη συμπεριφορά έχει. Να βλέπεις ο άλλος τι προσφέρει στη φιλία και ανάλογα να πράττεις. Να μη βρίσκεις έναν άνθρωπο αβερτα και του κάνεις τα χατίρια γιατί δυστυχώς έτσι είναι.

Ντάξει από τα λάθη μαθαίνουμε. Απλά να μη σε επηρεάσει αρνητικά. Ανοιξου ξανά και έχε πολλούς φίλους
    Και ξέρεις πιο ειναι το άδικο? Οταν ειναι μαζι το αγορι της μου μιλαει άσχημα. Κυριολεκτικά άσχημα. Το κάνει λες και του εχω κανει τιποτα κακο.. Προσπαθώ να ανοίγομαι.. Ηδη εχω βγει εξω με άλλες δυο κοπέλες τις προηγούμενες μέρες.. Αλλα νιωθω μεχρι και στο θέμα φιλιας παλι η φιλεναδα θα σταθεί πιο τυχερή και θα βρει καλύτερες φιλες από οτι ημουν εγω για εκείνη. Ετσι με εχει κάνει να πιστεύω

Meditation
    Guest
    Και ξέρεις πιο ειναι το άδικο? Οταν ειναι μαζι το αγορι της μου μιλαει άσχημα. Κυριολεκτικά άσχημα. Το κάνει λες και του εχω κανει τιποτα κακο.. Προσπαθώ να ανοίγομαι.. Ηδη εχω βγει εξω με άλλες δυο κοπέλες τις προηγούμενες μέρες.. Αλλα νιωθω μεχρι και στο θέμα φιλιας παλι η φιλεναδα θα σταθεί πιο τυχερή και θα βρει καλύτερες φιλες από οτι ημουν εγω για εκείνη. Ετσι με εχει κάνει να πιστεύω
    Μήπως του βάζει λόγια για σένα; μπας και είναι αυτό που είπα και τον θέλει δικό της και κοιτάζει πως να σε απομακρύνει;
    Όπως και να έχει είναι άδικο να ασχολείσαι ακόμα. Μη σκέφτεσαι έτσι. Εκείνη δεν θα βρει καλύτερες φίλες γιατί αν εξακολουθει να έχει αυτή την ανώριμη συμπεριφορά θα την καταλάβουν και θα κρατήσουν αποστάσεις από αυτήν. Δεν είναι όλοι δοτικοι φίλοι εκεί έξω. Παίζει πολύ το συμφέρον. Αν δουν ότι δεν μπορούν να πάρουν τίποτα από εκείνη θα την κάνουν πέρα. Εκτός εάν βρει ξανά άτομα καλοπροαίρετα και γενναιοδωρα σαν εσένα. Συμβαίνει γιατί οι παρτακηδες ελκύουν τους δοτικους. Αλλά θα τη βαρεθουν κάποια στιγμή μόλις τη καταλάβουν. Εσύ πρόσεχε να μην γίνεις ξανά ο μαλακας της υπόθεσης. Μην χαρίζεσαι απόλυτα στον καθένα. Κράτα πράγματα για τον εαυτό σου και ζυγιζε ανθρώπους

Μήπως του βάζει λόγια για σένα; μπας και είναι αυτό που είπα και τον θέλει δικό της και κοιτάζει πως να σε απομακρύνει;
    Όπως και να έχει είναι άδικο να ασχολείσαι ακόμα. Μη σκέφτεσαι έτσι. Εκείνη δεν θα βρει καλύτερες φίλες γιατί αν εξακολουθει να έχει αυτή την ανώριμη συμπεριφορά θα την καταλάβουν και θα κρατήσουν αποστάσεις από αυτήν. Δεν είναι όλοι δοτικοι φίλοι εκεί έξω. Παίζει πολύ το συμφέρον. Αν δουν ότι δεν μπορούν να πάρουν τίποτα από εκείνη θα την κάνουν πέρα. Εκτός εάν βρει ξανά άτομα καλοπροαίρετα και γενναιοδωρα σαν εσένα. Συμβαίνει γιατί οι παρτακηδες ελκύουν τους δοτικους. Αλλά θα τη βαρεθουν κάποια στιγμή μόλις τη καταλάβουν. Εσύ πρόσεχε να μην γίνεις ξανά ο μαλακας της υπόθεσης. Μην χαρίζεσαι απόλυτα στον καθένα. Κράτα πράγματα για τον εαυτό σου και ζυγιζε ανθρώπους
    Αυτο αρχίζω να το πιστεύω για τα λόγια.. Ναι αυτο θα κανω θα προσεχω πολυ απο δω και πέρα.. Δεν θελω να βγω ξανά ο μαλακας της υπόθεσης.. Πραγματικά με εχει κουράσει ολο αυτο πιυ νιωθω

Καλημέρα! Τι μου κάνετε? Τελικά τις προηγούμενες μέρες βγηκα μια φορα με αυτη τη φιλη μου. Το προτεινε καο δέχτηκα. Ηρθε και το αγορι της μαζί. Αν καο εκείνη ολη την ωρα ήταν μεσα στην ξινιλα. Δεν μιλαγε πολυ.. Ηταν ακριβως οπως την ειχα πρωτογνωρισει ενας κλειστός δύσκολος αναίσθητος άνθρωπος. Και θυμήθηκα τα λόγια σας οτι δεν τα έβλεπα αυτα και ηταν δικο μου λαθος. Ο φίλος της ειπε ότι δεν αντέχει να είναι στη μεση. Και βγήκαμε για να με δει και η αλλη ήθελε να γυρισουμε στη μία ωρα αφού ειχαμε βγει. Τον ρωτησα για το πέρασαν στο Βόλο και κοιτουσε την αλλη για το τι να πει.. Η για να δειξει φωτογραφίες.. Η αλλη με μια ξινιλα του εδειχνε πως οχι μην πεις τίποτα. Στο τελος οταν πηγε στο μπάνιο είπε εκεινος. Σε μια προσωπική συζήτηση του ειπα οτι εσυ μπορεις να λες... Διακοπες πήγατε δεν ησασταν στο μυστικό δειπνο.. Και ειπε οτι θα μου βαλει χερι αν μιλήσω.. Ειπε το παιδι οτι θελει να παει Κεφαλλονιά σε εναν φιλο του και του λεγε οτι ακριβο το πλοιο ποσες ωρες ειναι ειναο ακριβά τα δωματια κλπ.. Και φαίνονταν πειραχτηκε.. Αυτο που θελω να πω ειναο γιατι κατεκρινε τη δικια μου συμπεριφορά και κανει τα ιδια στον αλλον και θα παντρεύτουν.. Γιατι ο αλλος κάθετε την ανέχεται και μενα με σούταρε δεν με αντεξε τοσα χρονια και ειπε η υπομονη τελείωσε..?

Senior Member
    Καταλαβαίνω ότι επειδή το παιδί ήταν φίλος σου, αισθάνεσαι να χάνεις και αυτόν μαζί.
    Αλλά ο φίλος σου δεν είναι 5χρονο να τον κρατάει με το ζόρι, κάτι βρίσκει σε αυτή καλώς ή κακώς. Ήδη αν έχω καταλάβει καλά του έχεις πει κάποια πράγματα φιλικά, από 'κει και πέρα όμως δική του είναι η ζωή και τις επιλογές του αυτός θα τις λουστεί. Με το να προσπαθείς κατά κάποιο τρόπο να μπαίνεις στη μέση και να προβηματίζεσαι για τα δικά τους, βάζεις τη "φίλη" σου σε επιφυλακή. Αυτή πήρε το δρόμο της, πάρε κι εσύ τον δικό σου.Γιατί να επιδιώκεις επαφές με ένα άτομοπο σου κρατάει μούτρα, σου κάνει ξινίλες και φαίνεται να βρίσκεται μαζί σου με το ζόρι; Εδώ αποφεύγει και να σου μιλήσει ενώ υποτίθεται βγήκατε μαζί. Τι νόημα έχει όλο αυτό; Μην ασχολείσαι άλλο, απλά τον χρόνο και τη ψυχολογία σου χαλάς.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Καταλαβαίνω ότι επειδή το παιδί ήταν φίλος σου, αισθάνεσαι να χάνεις και αυτόν μαζί.
    Αλλά ο φίλος σου δεν είναι 5χρονο να τον κρατάει με το ζόρι, κάτι βρίσκει σε αυτή καλώς ή κακώς. Ήδη αν έχω καταλάβει καλά του έχεις πει κάποια πράγματα φιλικά, από 'κει και πέρα όμως δική του είναι η ζωή και τις επιλογές του αυτός θα τις λουστεί. Με το να προσπαθείς κατά κάποιο τρόπο να μπαίνεις στη μέση και να προβηματίζεσαι για τα δικά τους, βάζεις τη "φίλη" σου σε επιφυλακή. Αυτή πήρε το δρόμο της, πάρε κι εσύ τον δικό σου.Γιατί να επιδιώκεις επαφές με ένα άτομοπο σου κρατάει μούτρα, σου κάνει ξινίλες και φαίνεται να βρίσκεται μαζί σου με το ζόρι; Εδώ αποφεύγει και να σου μιλήσει ενώ υποτίθεται βγήκατε μαζί. Τι νόημα έχει όλο αυτό; Μην ασχολείσαι άλλο, απλά τον χρόνο και τη ψυχολογία σου χαλάς.
    Καταλαβαίνω ναι.. Απλα ειναι ενας περίεργος άνθρωπος οπου ελεγε για τα δικα μου κακα και κανει τα ιδια. Ναι του το ειπα και απο κει και περα δεν μπλεκομαι. Δεν θα ξαναβγω μαζι της. Απλα είναι άσχημο να επιλέγει να μην με εχει για φιλη ενω τοσα χρονια της προσφερα τοσα. Για αυτο και δεχτηκα να βγω. Καο για αυτο ασχολούμαι ακόμα.. Απλα θα προσπαθήσω να το μειώσω τελείως.

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι ακούμε μόνο τη δική σου εκδοχή και δεν ξέρουμε που έκανες λάθος (αν έκανες λάθος).
    Το γεγονός ότι λες ξανά και ξανα όλα αυτά που της προσφερες δεν είναι και πολύ ωραίο. Ότι δίνουμε στους ανθρώπους το δίνουμε και μετά δεν το θυμόμαστε καν, γιατί το κάνουμε επειδή το θέλουμε κι οχι για να μας "χρωστά" μετά. Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεσαι. Έχεις πει τόσα αρνητικά σχόλια για αυτήν αλλά για ένα περίεργο λόγο επιμένεις να ασχολησε μαζί της. Γιατί; Δεν φαίνεται να περνάει καλά κάποια από τις δύο σας αυτή την περίοδο όσο αφορά την μεταξύ σας σχέση. Γιατί δίνεις τόση σημασία στο πως είναι με τον φίλο της; Αυτο δεν σε αφορά, άσχετα αν εσύ ήσουν αυτη που της τον γνώρισες. Γενικά δεν δείχνεις ότι θες αυτή την γυναίκα ξανά στην ζωή σου.. Καλο είναι να δεις τα πράγματα όπως είναι και να κάνεις βήματα πίσω. Δώσε ευκαιρίες σε άλλους ανθρώπους και σίγουρα θα ταιριάξεις και θα κάνεις καινούργιους φίλους..
    Last edited by george1520; 11-08-2020 at 23:46.

Meditation
    Guest
    Μην ανακατεύεις πολύ τον φίλο σου στη σχέση που έχεις με τη φιλη σου. Αυτό αφορά εσένα και εκείνη. Εαν τα έχουν βρει και είναι καλά μπορεί να υπερασπιστεί περισσότερο αυτήν γιατί έχουν άλλη σχέση. Πιο ιδιαίτερη. Επενδύσες σε λάθος άνθρωπο του ανοιξες τη ζωή του και σου φέρθηκε με αχαριστία. Έκανες το λάθος σου... τώρα μην γυρνάς πίσω. Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε στους άλλους τη γνώμη μας. Ούτε μπορείς να πείσεις τον φίλο σου για το τι ειδους σχέση θα έχει με τη φίλη σου ούτε να επιβάλλεις στη φιλη σου πως θα σου φέρεται.

Λογικό να μην μπορείς να το χωνεψεις γιατί ήσασταν χρόνια φίλες αλλά η δυναμική των σχέσεων αλλάζει. Οι άνθρωποι αλλάζουν, είναι μαζί ή χάνονται. Δεν είναι όλα σταθερά. Μην ασχολείσαι μαζί της εφοσον κατάλαβες ποια είναι.

Αποστασιοποίησου. Και έπειτα δεν ξέρεις....μπορεί τελικά η φίλη σου να χωρίσει με τον φίλο σου και να τον κερδίσεις πάλι πίσω. Και να κάθεστε και να την κραζετε μαζί. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Γυρνά σελίδα.....

Meditation
    Guest
    Και έπειτα μου κάνει εντύπωση. Τόση ξινιλα από εκείνη γιατί; δεν μπορώ να καταλάβω. Είσαι σίγουρη ότι είχατε καλή επικοινωνία με τη φίλη σου όλα αυτά τα χρόνια; Ή μήπως εκεινη είχε φορτώσει με συμπεριφορές σου και το κράταγε μέσα της ώσπου έκανε μπαμ; ενώ εσύ εθελοτυφλουσες ότι έχετε την ιδανική σχέση; Όπως εθελοτυφλουσες και για τον χαρακτήρα της. Μπορεί με άσχετα περιστατικά να κράταγε συμπεριφορές σου ή λόγια που είπες στο πέρασμα του χρόνου. Όπως συμβαίνει με όλες τις μακροχρόνιες φιλίες. Τόσα χρόνια φίλες αποκλείεται να μην έχει σπάστει ποτέ η μια με την άλλη. Μέχρι τώρα.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast