να πω και εγω το πονο μου... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 93
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Στους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας δίνουμε στιγμές, χρόνο ή οτιδήποτε δικό μας γιατί το θέλουμε και όχι για να μας το δώσουν πίσω. Εσύ περνάς το μήνυμα ότι είναι υποχρεα να συνεχίσετε να κάνετε παρέα αφού ΕΣΎ της βρήκες άντρα, ΕΣΎ της βρήκες δύο δουλειές γιατί ΕΣΎ έκανες τόσα για αυτή. Όταν δίνουμε κάτι μένει εκεί, δεν το θυμόμαστε μετά και λέμε "Α τότε εγώ σου έδωσα αυτό κι αυτό και τώρα με παρατάς".
    Και σε ρωτάω ξανά. Αφού θεωρείς ότι της έδωσες τόσα κι αυτή δεν τα εκτίμησε, της ζήτησες συγνώμη και δεν την δέχτηκε (στην ουσία αυτό έκανε), δείχνει γενικά ότι δεν ενδιαφέρεται για την σχέση σας γιατί την θες στην ζωή σου;
    επειδη την ενιωθα κοντινο μου ανθρωπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lonely moon b View Post
    που κολλαει η ισοτητα και η χεησ εξουσιας? δεν την ειχε και υπηρετρια μου.. φιλη μου ηταν και ειχα τη διαθεση να τη βοηθησω.. απλα εκεινη το θεωρουσε δεδομενο να την βοηθαω. και στο αγορι της παντως δεν ακουσε τα προβληματα του. ηταν ωραιο αυτο να μην δεχεται να ακουει τα προβληματα της για να μην χαλαει η ζαχαρενια της?
    Αλλιώς το εννοούσε ο ελις.. Τα λέει με στυλ.

Είναι θέμα του φίλου της, αυτό.. Πάντως δεν βλέπω κανένα θετικό σχόλιο για αυτή την φίλη σου. Μόνο το γεγονός ότι σου στάθηκε ψυχολογικά.. Πράγμα που δείχνει πάλι ότι δεν σε πληγωνει τόσο ότι θα χάσεις από την ζωή σου αυτήν.. Αλλά ότι θα μείνεις μόνη.

Αλλιώς το εννοούσε ο ελις.. Τα λέει με στυλ.

Είναι θέμα του φίλου της, αυτό.. Πάντως δεν βλέπω κανένα θετικό σχόλιο για αυτή την φίλη σου. Μόνο το γεγονός ότι σου στάθηκε ψυχολογικά.. Πράγμα που δείχνει πάλι ότι δεν σε πληγωνει τόσο ότι θα χάσεις από την ζωή σου αυτήν.. Αλλά ότι θα μείνεις μόνη.
    και αν δεν υπαρχουν θετικα? ειπα ηδη ενα οτι την ενιωθα δικο μου ανθρωπο..

Senior Member
    και αν δεν υπαρχουν θετικα? ειπα ηδη ενα οτι την ενιωθα δικο μου ανθρωπο..
    Εδώ δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα. Ούτε για το τι νιώθεις, ούτε πως το νιώθεις.. Ο λόγος που κάνω αυτή την συζήτηση μαζί σου είναι για να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενοχλει για την εξέλιξη της σχέση σας και αν όντως παίρνεις πράγματα από αυτή την σχεση ή αν ειναι ο φόβος της μοναξιας. Δεν υπάρχει λόγος να πείσεις εμένα ή οποιοδήποτε άλλον για αυτά που πιστεύεις και νιώθεις αλλά για να ακούσεις απόψεις πρέπει να είσαι ειλικρινής.

Εδώ δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα. Ούτε για το τι νιώθεις, ούτε πως το νιώθεις.. Ο λόγος που κάνω αυτή την συζήτηση μαζί σου είναι για να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενοχλει για την εξέλιξη της σχέση σας και αν όντως παίρνεις πράγματα από αυτή την σχεση ή αν ειναι ο φόβος της μοναξιας. Δεν υπάρχει λόγος να πείσεις εμένα ή οποιοδήποτε άλλον για αυτά που πιστεύεις και νιώθεις αλλά για να ακούσεις απόψεις πρέπει να είσαι ειλικρινής.
    ναι το εχω καταλαβει αυτο. αυτο που νιωθω ειναι οτι δεν θελω να τη χασω γιατι περνουσα ωραια μαζι της και επισης δεν θελω να μεινω μονη. εχω σχεση και εχω και την αδερφη μου που εχουμε και φιλικη σχεση. αλλα νιωθω οτι θα εχω ενα κενο αν δεν ειμαστε φιλες

Meditation
    Guest
    Κάτσε μισό λεπτό. Να τα πάρουμε ένα ένα τα πράγματα. Λες ότι σου πετάει κακίες....δηλαδή; δώσε παράδειγμα. Δεν θες να τη χάσεις λες και το καταλαβαίνω αλλα κατά πάσα πιθανότητα την έχεις εξιδανικευσει αυτή τη φίλη περισσότερο από όσο αξίζει. Και έχεις απαιτήσεις περισσότερες από οσες μπορεί να ανταποκριθεί. Ξέρεις καμία φορά όταν νιώθουμε έτσι όπως εσύ....φτάνει ο καιρός που πρέπει να τελειώσουμε αυτή τη φιλία όσο και αν μας πονάει. Είναι επώδυνο να συνειδητοποιείς ότι ο φίλος σου δεν σε εκτιμάει όσο εσύ εκείνον. Και γιατί να της ζητήσεις συγγνώμη; της είπες ότι θες να τη δεις και της πρότεινες αν μπορεί να αλλάξει το ραντεβού της. Σου είπε οχι. Για μένα έπρεπε να το τελειώσετε εκεί το θέμα.ουτε συγγνώμη να της ζητήσεις ούτε τίποτα. Μισή ντροπή δική σου που της είπες να το ακυρώσει και μισή δική της γιατί δεν γουστάρει να μη φτιάξει τα νύχια της για να σε δει.

Επίσης λες ότι από τότε που έχει τον γκόμενο που της γνωρίσες εσένα σε έχει λιγο φτυσμενη σωστά;

Και αυτό σε πονάει και είναι λογικό.

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να σε θεωρεί δεδομένη; Μήπως έχεις πέσει πολύ με τα μούτρα πάνω της και έχει καταλάβει κιόλας ότι δεν έχεις άλλες φίλες και σε έχει σίγουρακι;

Για μένα είναι πολύ λάθος να περιοριζόμαστε σε ΕΝΑΝ μόνο φίλο. Γιατί τα περιμένουμε όλα από εκείνον χωρίς να το καταλάβαινουμε. Πέρα του ότι δέχεσαι απόρριψη από τη πλευρά της ....νιωθεις και εξαρτημένη κατά έναν τρόπο από αυτήν. Και αυτό το καταλάβαινει και την πνίγει.

Δεν χρειάζεται να κάθεσαι να ζητιανεύεις τη προσοχή και τον χρόνο της . Θα έπρεπε να σου τα προσφέρει εκείνη από μόνη της. Δεν έχετε φαίνεται τις ίδιες ανάγκες. Για αυτό είτε ξεκοβεις όσο και αν σε ποναει. Είτε κάνεις νέους φίλους και επενδυεις σε αυτούς και εκείνη την έχεις σαν μια παλιά γνωστή από το Γυμνάσιο.

Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Κάτσε μισό λεπτό. Να τα πάρουμε ένα ένα τα πράγματα. Λες ότι σου πετάει κακίες....δηλαδή; δώσε παράδειγμα. Δεν θες να τη χάσεις λες και το καταλαβαίνω αλλα κατά πάσα πιθανότητα την έχεις εξιδανικευσει αυτή τη φίλη περισσότερο από όσο αξίζει. Και έχεις απαιτήσεις περισσότερες από οσες μπορεί να ανταποκριθεί. Ξέρεις καμία φορά όταν νιώθουμε έτσι όπως εσύ....φτάνει ο καιρός που πρέπει να τελειώσουμε αυτή τη φιλία όσο και αν μας πονάει. Είναι επώδυνο να συνειδητοποιείς ότι ο φίλος σου δεν σε εκτιμάει όσο εσύ εκείνον. Και γιατί να της ζητήσεις συγγνώμη; της είπες ότι θες να τη δεις και της πρότεινες αν μπορεί να αλλάξει το ραντεβού της. Σου είπε οχι. Για μένα έπρεπε να το τελειώσετε εκεί το θέμα.ουτε συγγνώμη να της ζητήσεις ούτε τίποτα. Μισή ντροπή δική σου που της είπες να το ακυρώσει και μισή δική της γιατί δεν γουστάρει να μη φτιάξει τα νύχια της για να σε δει.

Επίσης λες ότι από τότε που έχει τον γκόμενο που της γνωρίσες εσένα σε έχει λιγο φτυσμενη σωστά;

Και αυτό σε πονάει και είναι λογικό.

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να σε θεωρεί δεδομένη; Μήπως έχεις πέσει πολύ με τα μούτρα πάνω της και έχει καταλάβει κιόλας ότι δεν έχεις άλλες φίλες και σε έχει σίγουρακι;

Για μένα είναι πολύ λάθος να περιοριζόμαστε σε ΕΝΑΝ μόνο φίλο. Γιατί τα περιμένουμε όλα από εκείνον χωρίς να το καταλάβαινουμε. Πέρα του ότι δέχεσαι απόρριψη από τη πλευρά της ....νιωθεις και εξαρτημένη κατά έναν τρόπο από αυτήν. Και αυτό το καταλάβαινει και την πνίγει.

Δεν χρειάζεται να κάθεσαι να ζητιανεύεις τη προσοχή και τον χρόνο της . Θα έπρεπε να σου τα προσφέρει εκείνη από μόνη της. Δεν έχετε φαίνεται τις ίδιες ανάγκες. Για αυτό είτε ξεκοβεις όσο και αν σε ποναει. Είτε κάνεις νέους φίλους και επενδυεις σε αυτούς και εκείνη την έχεις σαν μια παλιά γνωστή από το Γυμνάσιο.
    νομιζω πετυχες τα συναισθηματα μου..κακιες του στυλ οτι της ελεγα συγνωη και μου λεγε σκασε πια δεν σε αντεχω... ρε ασε με ησυχη..κλπ επειδη της ελεγα τα συναισθηματα μου μεσω μηνυματων.. θα προχωρησω λοιπον παρκαταω..και ναι επρεπε να κανω και αλλες φιλιες... δικο μου λαθος που επεσα με τα μουτρα στη συγκεκριμενη ..που οπως ειπες ειχε προτεραιότητα το νυχι... απλα σταματαω να της μιλαω ..α της περασει ολο αυτο και επιστρεψει απλα να την εχω σαν μια απλη γνωστη? δεν θελω να ξαναπερασω ολη αυτη τη στεναχωρια πια.. απλα της ειπα συγνωμη για τη γκρινια και τη φασαρια που της εκανα..αυτο μονο..

Meditation
    Guest
    Θεωρώ πως λόγω του ότι δεν είχες άλλες φίλες τη πιέσες περισσότερο.

Ουσιαστικά είναι σαν να της λες ότι θες τη παρέα της και να κάνετε πράγματα μαζί και εκείνη σου λέει παράτα με δεν έχω την όρεξη σου. Βγάλε τα συμπέρασματα σου λοιπόν. Εσυ αν θες μπορείς και να την δεχτείς πάλι πίσω ως κολλητή ή ως απλή γνωστή. Η και να μη της ξαναμιλήσεις ποτέ. Εσυ θα κρίνεις.
    Εγώ στη θέση σου λογικά θα το τερμάτιζα γιατί είναι ασχημο να παρακαλάς τον άλλον.

Και γενικά καλή η δοτικοτητα και η γενναιοδωρία στις σχέσεις μας αλλα με μέτρο. Καλό είναι να βλεπουμε και λιγο αν ο άλλος εκτιμάει τις πράξεις μας και αν ανταποδίδει.

Senior Member
    Εγώ βλέπω ότι κι εσύ πετάς κακίες και ότι γίνεσαι φορτική. Καμια φορά ο άλλος δείχνει ότι δεν αισθάνεται όπως παλιά ή προσπαθεί να θέσει τη μεταξύ μας σχέση σε άλλες βάσεις κι εμείς δεν το καταλαβαίνουμε μέχρι που φτάνουν τα πράγματα εντελώς στο αμήν. Απομακρύνσου από την κοπέλα, δες τα πράγματα από απόσταση κι ενδεχομένως αναθεώρησε κάποιες ερμηνείες σου στα γεγονότα. Όταν χαλάει μία φιλία δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας. Αντί να επικεντρωνόμαστε στο τι έκανε λάθος ο άλλος, καλό είναι να δούμε τι λάθη κάναμε κι εμείς και να μάθουμε από αυτά.

Senior Member
    Σαν να μας τα λες όπως θέλεις.

Κακιες λεω γιατι ετσι με έκανε να αισθάνομαι με τη σταση της... Φορτικη ίσως ναι να έγινα γιατί έτσι και ο χαρακτήρας μου. Οπως ειναι εκεινη εγωίστρια και αναίσθητη ειμαο και εγω Φορτικη.. Ολοι εχουμε τα ελαττώματα μας.. Απλα πιστεύω οτι θα μπορούσε να μην έκανε ετσι.. Οπως έκανα εγω σε εκεινη που της τα εχω συγχωρήσει ολα. Και τώρα ουτε στεναχώρια δείχνει ουτε τίποτα..μονο εμενα με στεναχωρεί ολο αυτο. Αντιθέτως την έχει καταβρει..

Senior Member
    Κοίταξε να δεις, το μεγάλο λάθος που κάνουμε οι άνθρωποι είναι ότι έχουμε τη δικαιολογία έτοιμη για εμάς και το ανάθεμα έτοιμο για τους άλλους. Όμως αν δεν καθίσουμε να σκεφτούμε τι μερίδιο ευθύνης μας αναλογεί σε κάτι που πήγε στραβά, δεν μαθαίνουμε ποτέ και κάνουμε τα ίδια λάθη την επόμενη φορά, ούτε ωριμάζουμε σαν άνθρωποι. Το γράφω γιατί στο αρχικό σου μήνυμα γράφεις ότι αισθάνεσαι κορόιδο. Μήπως αφέθηκες να γίνεις κορόιδο και φταις εσύ; Ή μήπως ήσουν κορόιδο εν γνώση σου για καιρό απλά εθελοτυφλούσες γιατί θεωρούσες ότι κάτι παίρνεις από αυτή τη φιλική σχέση;

Λες δεν δείχνει στεναχώρια η κοπέλα. Αν είναι έτσι λοιπόν, ποιος φταίει αν επιμένεις σε μία φιλία που έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό; Εσύ δεν φταις που δεν παίρνεις το μήνυμα;

Senior Member
    Κακιες λεω γιατι ετσι με έκανε να αισθάνομαι με τη σταση της... Φορτικη ίσως ναι να έγινα γιατί έτσι και ο χαρακτήρας μου. Οπως ειναι εκεινη εγωίστρια και αναίσθητη ειμαο και εγω Φορτικη.. Ολοι εχουμε τα ελαττώματα μας.. Απλα πιστεύω οτι θα μπορούσε να μην έκανε ετσι.. Οπως έκανα εγω σε εκεινη που της τα εχω συγχωρήσει ολα. Και τώρα ουτε στεναχώρια δείχνει ουτε τίποτα..μονο εμενα με στεναχωρεί ολο αυτο. Αντιθέτως την έχει καταβρει..
    Την αγαπάς πολύ τη φίλη σου πάντως..

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Κοίταξε να δεις, το μεγάλο λάθος που κάνουμε οι άνθρωποι είναι ότι έχουμε τη δικαιολογία έτοιμη για εμάς και το ανάθεμα έτοιμο για τους άλλους. Όμως αν δεν καθίσουμε να σκεφτούμε τι μερίδιο ευθύνης μας αναλογεί σε κάτι που πήγε στραβά, δεν μαθαίνουμε ποτέ και κάνουμε τα ίδια λάθη την επόμενη φορά, ούτε ωριμάζουμε σαν άνθρωποι. Το γράφω γιατί στο αρχικό σου μήνυμα γράφεις ότι αισθάνεσαι κορόιδο. Μήπως αφέθηκες να γίνεις κορόιδο και φταις εσύ; Ή μήπως ήσουν κορόιδο εν γνώση σου για καιρό απλά εθελοτυφλούσες γιατί θεωρούσες ότι κάτι παίρνεις από αυτή τη φιλική σχέση;

Λες δεν δείχνει στεναχώρια η κοπέλα. Αν είναι έτσι λοιπόν, ποιος φταίει αν επιμένεις σε μία φιλία που έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό; Εσύ δεν φταις που δεν παίρνεις το μήνυμα;
    Φταιω ναι..και για αυτο δεν επιμένω. Αλλα το θεωρω αδικια ολο αυτο.
    George Και ναι την αγαπάω αλλα ετσι οπως κανει δεν με βοηθάει και πολυ

ntinti
    Guest
    Κοιτα βρισκεσαι εν βρασμο αυτη την στιγμη και μπορω να δικαιολογησω και τον θυμο σου και τα λογια σου...
    Οταν επενδυουμε ομως σε ενα φιλο δεν ζηταμε ανταλαγματα ,το κανουμε γιατι ετσι αισθανομαστε.....
    Ασε τον χρονο να περασει να καταλαγιασει ολο αυτο που αισθανεσαι γιατι ειμαι σιγουρη για να εκανες οσα λες για την φιλη σου σιγουρα δεν τα εννοεις..

Ισως επειδη εισαι σε αυτη την κατσταση τωρα ,γι αυτο και εκεινη να μην θελει να συναντηθείτε ....βγαζεις μια εχθροτητα αυτη την στιγμη απεναντι της...δεν ειναι ευκολο για καποιον να το διαχειριστη ....

Ασε τον χρονο να κανει την δουλεια του και απο την στιγμη που ζητησες συγνωμη περιμενε να δεις την αντιδραση της...
    Αν δεν θελει να σε εχει στη ζωη της πλεον δεν μπορεις να κανεις κατι απλα δεξου του και προχωρα ...

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast