Μήπως είμαι λάθος? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
    Senior Member
    Originally posted by nature
    Αυτά που φοβάσαι αγαπητή sanjia,είναι μία πραγματικότητα που συμβαίνει δίπλα μας. Να την πέφτει η γειτόνισα στον παντρεμένο γείτονα ή να ξενοπ... άντρες και γυναίκες.
    Τώρα πως θα τα αποφεύγεις ή θα τα προλαμβάνεις αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
    ετσι οπως παρουσιαζεται ή τουλαχιστον ετσι οπως το καταλαβαινω μοιαζει ο αντρας να ναι ενας αμοιρος ευθυνων ανθρωπος, οπου ερχεται μια γυναικα-σκυλα να της κλεψει τον αντρα.

Υποθετω πώς ο αντρας ειναι υπευθυνος ανθρωπος, πώς σε καθε περιπτωση μπορει να πραξει οπως νομιζει. Κ πώς μια τετοια κατασταση δεν μπορει να αποφευχθει ή προληφθει απο μια γυναικα, γιατι αφορα και πραξεις αλλων ανθρωπων που μοιραια δεν μπορει να ελεγχει.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Sanja, θα μου άρεσε να σου έλεγα πως αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους. Δυστυχώς τα χειρότερα πράγματα συμβαίνουν στους καλύτερους ανθρώπους.

Nature, δεν νομίζω πως οι περισσότεροι εδώ (κυρίως πάσχοντες) βλέπουν την ζωή σαν όμορφο παραμύθι, διαφορετικά δεν θα έπασχαν και απο κάποια ψυχασθένεια. Στην ίδια θάλασσα κολυμπάμε όλοι σε διαφορετικό βάθος ο καθένας.

Remedy, πάνω σε αυτά που λες έχω να προσθέσω κάτι. Ο Μανωλιός θα αλλάξει τα ρούχα του και όχι τον μανόλη.

Senior Member
    Sofia συμμερίζομαι την άποψη σου. Η πουτανιά δεν είναι μόνο θηλυκό προσόν....

Senior Member
    Αυτό το θέμα είναι τόσο τρομερά σοβαρό που έτρεξα να αγοράσω xanax για να το διαβάσω

Senior Member
    petran με xanax ή οχι, το σχολιασες ως κατι \"γελοιο\". Για σενα μπορει να ειναι. Γι αυτον που το θιγει προφανως και οχι.οποτε προς τί η ειρωνεια?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    petran με xanax ή οχι, το σχολιασες ως κατι \"γελοιο\". Για σενα μπορει να ειναι. Γι αυτον που το θιγει προφανως και οχι.οποτε προς τί η ειρωνεια?

Καλά οκ συγνώμη. Θα αγοράσω και για σένα :)

Senior Member
    ok, μην το ξεχασεις! (αν αυτο ειναι απαντηση στο προς τί η ειρωνεια...οτι πειτε!)

Senior Member
    ok, μην το ξεχασεις! (Αλλά κάνε γρήγoρα μόνο! Έχω φρικάρει και θέλω να αναλύσω σοβαρά τα πάντα! Πετραν, μην το πάρεις όλο το xanax μόνο σου!)

Fixed lol :P

Senior Member
    να υποθέσω οτι εχεις παρει πολλα μονος σου και ήδη παρατηρουμε τα side effects....

Senior Member
    να υποθέσω οτι εχεις παρει πολλα μονος σου και ήδη παρατηρουμε τα side effects....

Πφφφ δεν ξέρεις από ψυχοφαρμακολογία! Αν είχα πάρει πολλά τα side-effects θα ήταν να σου απαντούσα σοβαρά...

Senior Member
    προφανως και δεν ξερω...! αφηνω αυτους που ξερουν να με διδαξουν....

Senior Member
    Σοφία κακώς ασχολείσαι. Ο Πετραν είναι ήδη ένας αποτυχημένος ψυχολόγος προτού πάρει καν το πτυχίο του.

Senior Member
    Originally posted by vince
    Σοφία κακώς ασχολείσαι. Ο Πετραν είναι ήδη ένας αποτυχημένος ψυχολόγος προτού πάρει καν το πτυχίο του.

Τι!? Μα έχω πτυχία! Σε παρακαλώ να προσέχεις τι λες! :(

Senior Member
    Originally posted by nature
    Αυτά που φοβάσαι αγαπητή sanjia,είναι μία πραγματικότητα που συμβαίνει δίπλα μας. Να την πέφτει η γειτόνισα στον παντρεμένο γείτονα ή να ξενοπ... άντρες και γυναίκες.
    Τώρα πως θα τα αποφεύγεις ή θα τα προλαμβάνεις αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
    ετσι οπως παρουσιαζεται ή τουλαχιστον ετσι οπως το καταλαβαινω μοιαζει ο αντρας να ναι ενας αμοιρος ευθυνων ανθρωπος, οπου ερχεται μια γυναικα-σκυλα να της κλεψει τον αντρα.

Υποθετω πώς ο αντρας ειναι υπευθυνος ανθρωπος, πώς σε καθε περιπτωση μπορει να πραξει οπως νομιζει. Κ πώς μια τετοια κατασταση δεν μπορει να αποφευχθει ή προληφθει απο μια γυναικα, γιατι αφορα και πραξεις αλλων ανθρωπων που μοιραια δεν μπορει να ελεγχει.
    αγαπητή Σοφία,
    Συμφωνώ με όσα λες. Μάλλον μετάφρασες κατά λέξη όσα περιληπτικά ανέφερα και μίλησα για γειτόνισα που θα τη πέσει στον άντρα. Εννοείται ότι μπορεί να είναι και γείτονας που θα την πέσει στην παντρεμένη γυναίκα :). Αλλωστε παρακάτω μιλάω και για τα 2 φύλα. Συμφωνώ μαζί σου ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Εγώ εδώ σχολίασα ...τις μη αγαστές προθέσεις και του περιγύρου μιας και την φίλη μας την απασχολεί η συμπεριφορά της γειτόνισας.

Senior Member
    Ο λόγος που τρόλαρα για λίγο το θρεντ (δεν πειράζει λίγο τρολινκ κάνει καλό αν τα παίρνουμε όλα σοβαρά καήκαμε) είναι ότι είναι λίγο-εώς πολύ- γελοίο να ανοίγουν τέτοια θέματα σε ένα sub-forum που κατα καιρούς υπήρξαν σοβαρά θέματα όπως κακοποιήσεις, ενδο-οιοκογενιακή βία κλπ. ακόμα και τα χιλιάδες-περι χωρισμών-θέματα που έχουν ανοίξει κατα καιρούς έχουν πολύ ποιο μεγάλο βάρος... Αυτό το φορουμ λοιπόν είναι για να γίνεται υποστήριξη σε τέτοια ΣΟΒΑΡΑ θέματα και όχι \"τι είπε η γειτόνισσα στον άντρα μου\", η \"ποιο ήταν το κίνητρο της γειτόνισσας\". Έλεος δηλαδή! Εγώ θα συμφώνήσω απλά με τα πρώτα responses ότι η θεματοθέτρια είναι απλά υπερβολική και ότι τέτοια \"θεματάκια\" (όπως εύστοχα αναφέρεται από την ίδια την θεματοθέτρια) είναι καλύτερο να ανοίγουν στο \"Γενικά\".

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast