Μήπως είμαι λάθος? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 68 of 68
    Senior Member
    εαν εχω καταλαβει καλα, ο χρηστης πετραν ειναι, η λεει πως ειναι, ψυχολογος.
    ισχυριζεται ακομα πως ενα τετοιο θεμα στερειται της σοβαροτητας που χρειαζεται να εχει ενα θεμα για να ασχοληθει ενας ψυχολογος μαζι του....

εαν επισης εχω καταλαβει καλα,κανενας αλλος απο οσους απαντησαν σε αυτο το θεμα δεν ισχυριστηκε πως ειναι ψυχολογος,επομενως καλως απαντησε εφοσον θεωρησε το προβληματης φιλης μας αξιο σχολιασμου και απαντησης....

τελικα, αν καποιος ψυχολογος απαντουσε σε αυτο το θεμα, θα συμπεραιναμε οτι στερειται επιστημονικης καταρτισης η επιστημονικης σοβαροτητας?
    γιατι αν κατι τετοιο συμβαινει, θαρρω πως ο πετραν ειναι αυτος που ισχυριζεται οτι ειναι ψυχολογος,εαν καταλαβα καλα...

Junior Member
    [quote]Originally posted by PETRAN
    Τέσπα, συγνώμη που έκανα και take-over το thread και σας χάλασα την συζήτηση, i\'m outa here [/quote
    ]

προς θεου μην ζητας συγνωμη,ισως και να χεις δικιο εν μερει.

αλλα πεσμου κατι, υπαρχει περιπτωση μεσα απο ενα φορουμ η πισω απο μια οθονη για να το πουμε ορθα να παρεχει καποιος ειδικος ψυχιατρικη η ψυχολογικη βοηθεια? εγω νομιζω πως οι σοβαρες περιπτωσεις που προαναφερεις λυνονται αν λυνονται με συνεδριες επι προσωπικου...
    μηπως λοιπον κατα καποιον τροπο το φορουμ σηκωνει ελαφρυτερα θεματα?

Senior Member
    Originally posted by sanja
    Originally posted by PETRAN
    Τέσπα, συγνώμη που έκανα και take-over το thread και σας χάλασα την συζήτηση, i\'m outa here
    προς θεου μην ζητας συγνωμη,ισως και να χεις δικιο εν μερει.

αλλα πεσμου κατι, υπαρχει περιπτωση μεσα απο ενα φορουμ η πισω απο μια οθονη για να το πουμε ορθα να παρεχει καποιος ειδικος ψυχιατρικη η ψυχολογικη βοηθεια? εγω νομιζω πως οι σοβαρες περιπτωσεις που προαναφερεις λυνονται αν λυνονται με συνεδριες επι προσωπικου...
    μηπως λοιπον κατα καποιον τροπο το φορουμ σηκωνει ελαφρυτερα θεματα?
    να και μια αποψη πιο επιστημονικη απο του \"επιστημονα\"

Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται συζήτηση για το τίποτα. Έχουν τεθεί κατά καιρούς τόσο \"χαζά\" θέματα εδώ μέσα και απλά δεν ασχολήθηκε κανείς. \\ΠΡοφανώς το θέμα της φίλης μας εδώ κάποιοι το είδαμε σοβαρά και το αντιμετωπίσαμε έτσι. Όποιος έχει αντιρήσεις μπορεί να αδιαφορήσει και να στείλει μια διαδικτυακή επιστολή διαμαστυρίας στον Δον...
    Απλούστατο.
    Επειδή φύγαμε εντελώς απ το θέμα, δεν μας είπες sanja.....έχουμε κανένα νέο απ τη γειτόνισσα?

Junior Member
    θεοφανια μου το νεο ειναι πως θα τις μιλαω ακομα πιο ομορφα και πιο γλυκα και ας κανει οτι θελει εκεινη..
    λενε μερικοι πως ο σεβασμος η αγαπη η συμπαθεια κερδιζεται, το ιδιο συμβαινει και με το μισος την κακια την αντιπαθεια και αυτα τα συναισθηματα κερδιζονται δεν νοηται καποιος χωρις λογο να τρεφει αν οχι θετικα συναισθηματα αρνητικα!! επειδη λοιπον απο την φυση μου ειμαι ευγενικος και χαρουμενος ανθρωπος ετσι θα παραμεινω ;)

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    εαν εχω καταλαβει καλα, ο χρηστης πετραν ειναι, η λεει πως ειναι, ψυχολογος.
    ισχυριζεται ακομα πως ενα τετοιο θεμα στερειται της σοβαροτητας που χρειαζεται να εχει ενα θεμα για να ασχοληθει ενας ψυχολογος μαζι του....

εαν επισης εχω καταλαβει καλα,κανενας αλλος απο οσους απαντησαν σε αυτο το θεμα δεν ισχυριστηκε πως ειναι ψυχολογος,επομενως καλως απαντησε εφοσον θεωρησε το προβληματης φιλης μας αξιο σχολιασμου και απαντησης....

τελικα, αν καποιος ψυχολογος απαντουσε σε αυτο το θεμα, θα συμπεραιναμε οτι στερειται επιστημονικης καταρτισης η επιστημονικης σοβαροτητας?
    γιατι αν κατι τετοιο συμβαινει, θαρρω πως ο πετραν ειναι αυτος που ισχυριζεται οτι ειναι ψυχολογος,εαν καταλαβα καλα...

Ναι, μόνο που ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι ψυχολόγος. Αλλο πτυχιούχος ψυχολογίας και άλλο ψυχολόγος. Πάντα μιλάω σαν απλός χρήστης, άλλοι αμέσως πήγαν να μου κολλήσουν την ταμπέλα και εγώ ποτέ δεν την δέχτηκα. Θα πρέπει να λαβεις υπ\'οψιν όλα τα αντικειμενικά στοιχεία την επόμενη φορά που θα σκιαγραφήσεις τέτοια δικηγορική επιχειρηματολογία.

Είναι απίστευτο πως από μια πλάκα κατέληξα να απολογούμαι! Τέρμα οι πλάκες στο e-psychology! :mad:

Senior Member
    Originally posted by vince
    .....................................
    Nature, δεν νομίζω πως οι περισσότεροι εδώ (κυρίως πάσχοντες) βλέπουν την ζωή σαν όμορφο παραμύθι, διαφορετικά δεν θα έπασχαν και απο κάποια ψυχασθένεια. Στην ίδια θάλασσα κολυμπάμε όλοι σε διαφορετικό βάθος ο καθένας.
    Αγαπητέ vince,
    δεν αναφερόμουν στους πάσχοντες και πολύ περισσότερο σε σένα. Αναφερόμουν σε ένα σχόλιο που είχε γραφτεί προηγούμενα ότι είναι κατινίστικο να σκέφτεται η sanjia πως η γειτόνισα την πέφτει στον άντρα της. Και σκέφτηκα πολύ απλά ότι αυτά όσο και αν φαίνονται κατά κάποιο τρόπο \"χαμηλού επιπέδου σκέψεις\" εν τούτοις είναι πραγματικότητα. Και εμείς οι ίδιοι (όλοι μας) αν θεωρούμε τον εαυτό μας υψηλών αρχών δεν σημαίνει ότι είναι και ο διπλανός μας.... Μην \"κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια\" όπως άλλωστε έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι πολύ σωστά.
    Επαναλαμβάνω ότι πουθενά δεν αναφέρθηκα στους πάσχοντες, για ποιο λόγο άλλωστε να το έκανα?
    Όσο για το επόμενο σχόλιό σου ότι η πουτανιά δεν είναι γένους θηλυκού, επίσης συμφωνώ.
    Καλή σου μέρα :)

Junior Member
    Κατινιστικο η οχι ειναι η πραγματικοτητα τα γενονοτα μιλουν και οχι απλα σκεψεις,καμια φορα μπλοκαρει ο ανθρωπος και θελει να μοιραστει καποια πραγματα,συμπεριφορες θελησα να αναλυσουμε με ολους εσας την διαδυκτιακη παρεα.
    Το θεμα πηρε διαστασεις ο καθενας ειπε την γνωμη του και καποιοι μπηκαν να κριτικαρουν τις γνωμες των αλλων με ειρωνικα σχολια εμμεσως πλην σαφως- με ειπαν και μενα κατινα και αυτο τους κανει να φαινονται ανωτεροι? ειλικρινα δεν ξερω πως μετραται η ανωτεροτητα μιας και πιστευω πως ο καθενας ειναι διαφορετικος μοναδικος και ξεχωριστος δεν μπορω να κρινω χαζο η εξυπνο η ανωτερο η κατωτερο καποιον επειδη ειναι διαφορετικος απο εμενα.

Δυστυχως οι περισσοτεροι ψυχολογοι-ψυχιατροι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να τα \"παιρνουν\" και να συνταγογραφουν, αναβαλλουν το προβλημα διχως να το λυνουν.
    Οταν ενα προβλημα αναβαλετται αυτοματως δημιουργειται αλλο προβλημα οπου αργα η γρηγορα θα ερθει το αναποφευκτο που ειναι πιο δυσκολο να το αναβαλεις,θα χαιρομουν αν συναντουσα εστω και στο διαδυκτιο( αντικατροπτιζει επιμερους την κοινωνια)
    ατομα που πραγματικα ειναι σε θεση να κουβεντιαζουν να ειναι ακροατες χωρις να \'\'τρεχουν\'\' να παρατηρουν
    αφου πρωτίστως εχουν υπερβει το εγω τους.

Πιστευω πως το προβλημα που μοιραζεται καποιος μαζι σου
    μπορεις να του δωσεις μια καλη η διαφορετικη συμβουλη για την λυση του.
    Αν το προβλημα ανηκει σε εμενα πολλες φορες με μπερδευει γιατι δεν ειμαι εξω απο το προβλημα ωστε να το αντιμετωπισω αμεροληπτα οπως καλη ωρα καλειστε εσεις να το κοιταξετε ειναι απλα θεμα \'\'αποστασης\'\' παραδειγμα ειναι δυσκολο να χειρουργηθεις μονος σου διοτι δεν υπαρχει αποσταση, το ιδιο συμβαινει και με τους ψυχαναλυτες μην ξεχνατε τον βιλχελμ ραιχ που πολλες φορες επιχειρησε να ψυχαναλυθει απο τον φρουντ,καθε ψυχαναλυτης πηγαινει το προβλημα του σε καποιον αλλο και παρολο που ηταν ο πατερας και ιδρυτης τις ψυχαναλυσης σε οτι αφορα τον εαυτο του δεν ελυσε ουτε ενα προβλημα. Επισης
    ο γιουνγκ οτι προβλημα αντιμετωπιζε λυποθυμουσε..προφανως γιατι ελειπε η συνειδητοτητα τους, αναλυεις προβληματα χωρις να εχεις οριμασει.Βεβαια μπορω να το αντιστρεψω λεγοντας σε εκεινους που χλεαυζουν η θεωρουν ενα θεμα χαζο οτι υπαρχουν βασικοι λογοι και αιτιες που εξακολουθουμε να προσπερναμε πχ ενα παιδι ειναι αρρωστο ολοι το προσεχουν,οταν ειναι υγιες κανεις δεν δινει σημασια το παιδακι μαθαινει το κολπο και η αγαπη ειναι βασικη αναγκη και η προσοχη ειναι απαραιτητη σε βαθμο που ξεπερναει και το γαλα,χωρις προσοχη κατι πεθαινει μεσα του...

Ολοι χρειαζομαστε προσοχη και αγαπη μην περιμενεις να δωσεις μονο οταν καποιος \'\'δειχνει\" αυτη την αναγκη..γιατι τοτε ερχονται οι ψυχαναλυτες εκμεταλλευονται αυτη την αναγκη για προσοχη αυτο ειναι το επαγγελμα τους.
    Καιρος να μεγαλωσουμε λοιπον.

Αν ο αντμιν θεωρει πως το θεμα ανηκει στα γενικα ας το μεταφερει.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345