Εχω απελπιστει.Eιμαι 27 χρονών και δεν μπορώ να βρω συντροφο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 52
    Junior Member

Εχω απελπιστει.Eιμαι 27 χρονών και δεν μπορώ να βρω συντροφο

Καλησπερα σας.Ειμαι αγορι,27 χρονων και εδω και χρονια δεν μπορω να γνωρισω κοριτσια.Δεν εχω κανει ποτε μου σχεση,ουτε ειχα ποτε σεξουαλικες επαφες.Δεν ειμαι πολυ κοινωνικος,ειμαι αρκετα ντροπαλος και μου ειναι τρομερα δυσκολο να πιασω πρωτος κουβεντα σε αγνωστες.Εχω σπουδασει πληροφορικη.Στην σχολη μου τα κοριτσια ηταν ελαχιστα και οπως καταλαβενετε ηταν πολυ δυσκολο να πιασω κουβεντα με καποια απο κει μεσα αφου υπηρχαν αρκετοι πιο τολμηροι απο μενα που "χωνωντουσαν" και τις διπλαρωνανε.Τωρα εργαζομαι σε εταιρεια πληροφορικης οπου δεν υπαρχουν γυναικες ουτε για δειγμα!Εχω σκευτει αρκετες φορες να παραιτηθω απο την δουλεια μου διοτι βαριεμαι την ζωη μου εκει μεσα για αυτον ακριβως τον λογο,αλλα φοβαμαι γιατι πρωτον υπαρχει τεραστια ανεργια και αν παραιτηθω μπορει να μεινω ξεκρεμαστος για πολυ καιρο και 2ον αν βρω καποια αλλη δουλεια και παλι κανεις δεν μου εγγυαται οτι θα γνωρισω γυναικες απο εκει.Eχω απογοητευτε πολυ γιατι εχω καταλαβει οτι με αυτο το επαγγελμα θα εχω ελαχιστες εως καθολου θυλυκες γνωριμιες.Τι να κανω?Κοντευω 30 και τρελαινομαι στην σκεψη οτι θα περασω ολοκληρη την ζωη μου χωρις σχεση και χωρις σεξ.Η παρεα μου αποτελειται απο πολυ λιγα ατομα,ολοι ανδρες, και κανεις τους δεν εχει σχεση ή γνωριμιες με κοριτσια ωστε να με βοηθησει.Τις διαδικτυακες γνωριμιες δεν τις εμπιστευομαι και φοβαμαι να βγω εξω να συναντησω καποια αγνωστη που μπορει να ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που παρουσιαζει στο προφιλ της.Ασε που αυτα τα site αρκετες φορες ειναι και απατες.Τι θα μπορουσα να κανω ωστε να αποκτησω γνωριμιες και να διευρυνω τον κυκλο μου ωστε να αυξησω τις πιθανοτητες να βρω επιτελους ενα ταιρι?
    Last edited by stresarismenos; 23-07-2020 at 11:49.

Meditation
    Guest
    Καλησπέρα

Θα σου πρότεινα να μην παραιτηθεις από τη δουλειά σου για αυτόν τον λόγο. Ξεκινά καλύτερα κάποιο χόμπυ για να γνωρίσεις γυναίκες. Και αλλαξε παρέες. Δημιούργησε καινούργιες.

Δυστυχώς είναι μεγάλο μειον να είσαι επιφυλακτικός στο πρώτο βήμα...γιατι είσαι και άντρας και είθισται να χωνεσαι εσύ πρώτος.

Εάν δεν το φτιάξεις...και δεν βγεις δυναμικά στο παιχνίδι όσες γυναίκες και να συναστραφεις πάλι επιφυλακτικός θα είσαι.

Τι σε αγχώνει περισσότερο στη προσέγγιση; ποιό σημείο φοβάσαι και για ποιο λόγο;

Banned
    καλησπερα κι αποεμενα!
    Πρωτα απο ολα θελω νασου ξεκαθαρισω οτι μειτε τον εξυπνο γκομενιαρη θελω να σου κανω, μειτε τον συμβουλατορα!
    Φιλε μου, κατα τη γνωμη μου η δουλεια σου με τα συναισθηματικα σου πρεπει να τα ξεχωρισεις τελειως! ,δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο! Οταν εργαζεσαι σε ενδιαφερει η δουλεια σου, να αποκτας οσο πιο πολλα χρηματα μπορεις σε οσο πιο υγειες συνθηκες! Οταν σχολας, με τα λεφτα που θα εχεις βγαλει μπορεις να αγορασεις ομορφα ,μοντερνα ρουχα, να κουρεφτεις κι γενικα να ασχοληθεις με την εμφανηση σου! ειναι σημαντικο βημα αυτο.
    Ομως το πιο σημντικο που πρεπει να κανεις εσυ φιλε μου, απ οσα καταλαβα ειναι να αποκτησεις θαρρος και να αποβαλλεις φοβιες! Οι γυναικες θελουν ανδρες τολμηρους! οχι υπερβολικα πραματα κι οχι γενικα, αλλα στο θεμα του φλερτ το θελουν να ειματε καπως τολμιροι! χωρις να λεμε κουβεντες προσβλητικες η να το πεζουμαι δηθεν, αλλα θελουν να μηλαμε εμεις πρωτοι κι οπωτες υπαρχει σιοπη! να πρωτινουμαι εμεις το που θα παμε η το τι θα κανουμε οταν ειναι αναποφασηστες! να τις φερεσαι με τετοιο τροπο οπου ν θεωρει δεδομενη την ασφαλια της οσο ειναι μαζι σου!
    Συγουρα το οτι δεν εχεις σεξουαλικη εμπειρια σε φερνει σε δυσκολη θεση ,ακομη και υποσυνηδιτα! θα σου ελεγα να δοκιμαζες να πας με ενα κολγκερλ! Επισης -χωρις ππαρεξηγηση- θα σου ελεγα να πας σε καποιον ψυχολογο ,να κουβεντιασεις για τις οποιες φοβιες σου εχεις,δεν ειναι ντροπη να πας σε καποιον ψυχολογο! το μονο που θα βγει απο αυτο ειναι καλο η τυποτα! κακο δεν προκειτε ναβγει φιλε μου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by stresarismenos View Post
    Καλησπερα σας.Ειμαι αγορι,27 χρονων και εδω και χρονια δεν μπορω να γνωρισω κοριτσια.Δεν εχω κανει ποτε μου σχεση,ουτε ειχα ποτε σεξουαλικες επαφες.Δεν ειμαι πολυ κοινωνικος,ειμαι αρκετα ντροπαλος και μου ειναι τρομερα δυσκολο να πιασω πρωτος κουβεντα σε αγνωστες.Εχω σπουδασει πληροφορικη.Στην σχολη μου τα κοριτσια ηταν ελαχιστα και οπως καταλαβενετε ηταν πολυ δυσκολο να πιασω κουβεντα με καποια απο κει μεσα αφου υπηρχαν αρκετοι πιο τολμηροι απο μενα που "χωνωντουσαν" και τις διπλαρωνανε.Τωρα εργαζομαι σε εταιρεια πληροφορικης οπου δεν υπαρχουν γυναικες ουτε για δειγμα!Εχω σκευτει αρκετες φορες να παραιτηθω απο την δουλεια μου διοτι βαριεμαι την ζωη μου εκει μεσα για αυτον ακριβως τον λογο,αλλα φοβαμαι γιατι πρωτον υπαρχει τεραστια ανεργια και αν παραιτηθω μπορει να μεινω ξεκρεμαστος για πολυ καιρο και 2ον αν βρω καποια αλλη δουλεια και παλι κανεις δεν μου εγγυαται οτι θα γνωρισω γυναικες απο εκει.Eχω απογοητευτε πολυ γιατι εχω καταλαβει οτι με αυτο το επαγγελμα δεν προκειται θα εχω ελαχιστες εως καθολου θυλυκες γνωριμιες.Τι να κανω?Κοντευω 30 και τρελαινομαι στην σκεψη οτι θα περασω ολοκληρη την ζωη μου χωρις σχεση και χωρις σεξ.Η παρεα μου αποτελειται απο πολυ λιγα ατομα,ολοι ανδρες, και κανεις τους δεν εχει σχεση ή γνωριμιες με κοριτσια ωστε να με βοηθησει.Τις διαδικτυακες γνωριμιες δεν τις εμπιστευομαι και φοβαμαι να βγω εξω να συναντησω καποια αγνωστη που μπορει να ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που παρουσιαζει στο προφιλ της.Ασε που αυτα τα site αρκετες φορες ειναι και απατες.Τι θα μπορουσα να κανω ωστε να αποκτησω γνωριμιες και να διευρυνω τον κυκλο μου ωστε να αυξησω τις πιθανοτητες να βρω επιτελους ενα ταιρι?
    Εάν σε παρηγορεί είμαι 34 χρονών χωρίς σχέση ποτέ μου, ντροπαλός και εγώ, υπάρχουν και χειρότερα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by stresarismenos View Post
    Καλησπερα σας.Ειμαι αγορι,27 χρονων και εδω και χρονια δεν μπορω να γνωρισω κοριτσια.Δεν εχω κανει ποτε μου σχεση,ουτε ειχα ποτε σεξουαλικες επαφες.Δεν ειμαι πολυ κοινωνικος,ειμαι αρκετα ντροπαλος και μου ειναι τρομερα δυσκολο να πιασω πρωτος κουβεντα σε αγνωστες.Εχω σπουδασει πληροφορικη.Στην σχολη μου τα κοριτσια ηταν ελαχιστα και οπως καταλαβενετε ηταν πολυ δυσκολο να πιασω κουβεντα με καποια απο κει μεσα αφου υπηρχαν αρκετοι πιο τολμηροι απο μενα που "χωνωντουσαν" και τις διπλαρωνανε.Τωρα εργαζομαι σε εταιρεια πληροφορικης οπου δεν υπαρχουν γυναικες ουτε για δειγμα!Εχω σκευτει αρκετες φορες να παραιτηθω απο την δουλεια μου διοτι βαριεμαι την ζωη μου εκει μεσα για αυτον ακριβως τον λογο,αλλα φοβαμαι γιατι πρωτον υπαρχει τεραστια ανεργια και αν παραιτηθω μπορει να μεινω ξεκρεμαστος για πολυ καιρο και 2ον αν βρω καποια αλλη δουλεια και παλι κανεις δεν μου εγγυαται οτι θα γνωρισω γυναικες απο εκει.Eχω απογοητευτε πολυ γιατι εχω καταλαβει οτι με αυτο το επαγγελμα δεν προκειται θα εχω ελαχιστες εως καθολου θυλυκες γνωριμιες.Τι να κανω?Κοντευω 30 και τρελαινομαι στην σκεψη οτι θα περασω ολοκληρη την ζωη μου χωρις σχεση και χωρις σεξ.Η παρεα μου αποτελειται απο πολυ λιγα ατομα,ολοι ανδρες, και κανεις τους δεν εχει σχεση ή γνωριμιες με κοριτσια ωστε να με βοηθησει.Τις διαδικτυακες γνωριμιες δεν τις εμπιστευομαι και φοβαμαι να βγω εξω να συναντησω καποια αγνωστη που μπορει να ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που παρουσιαζει στο προφιλ της.Ασε που αυτα τα site αρκετες φορες ειναι και απατες.Τι θα μπορουσα να κανω ωστε να αποκτησω γνωριμιες και να διευρυνω τον κυκλο μου ωστε να αυξησω τις πιθανοτητες να βρω επιτελους ενα ταιρι?
    Ειμαι 40 χρονων και εχω σπουδασει πληροφορικη σαν εσενα. Φυσικα εχασα καθε ευκαιρια κοινωνικοποιησης με το αλλο φυλο. Η γνωμη μου ειναι παραιτησου και πιασε δουλεια στον τουρισμο ή σερβιτορος. Ταυτοχρονα διαβαζε και δωσε πανελληνιες για νομικη ή ιατρικη ή πολιτικες επιστημες ή διεθνεις σπουδες. Ολα τμηματα που υπερτερουν οι γυναικες. Εισαι πολυ νεος ακομα και μπορεις να γλιτωσεις. Θα ειναι σα να ξαναγενιεσαι.

Meditation
    Guest
    Ειλικρινά δεν μπορώ να βλέπω 3 νέους (νεότατους) ανθρώπους να μιζεριαζουν και να κλαίγονται λες και είναι μελλοθανατοι. Λιγο ψυχή ρε παιδιά. Λίγο τσαγανό. Πάλεψτε !!!!
    όλοι οι άνθρωποι έχουν προβλήματα , οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις τους είτε κοινωνικές είτε ερωτικές. Είναι και άλλοι σαν εσάς.. που δεν είχαν ποτέ ερωτικές σχέσεις και αυτό ήταν το πρόβλημα τους...και είναι και άλλοι χιλιάδες που ακόμα και αν έχουν ερωτικές σχέσεις έχουν προβλήματα μέσα σε αυτές. Το θέμα είναι ότι κερδισμένος βγαίνει αυτός που παλεύει και δεν παραιτείται...

οχι αυτός που δεν έχει προβλήματα.

Meditation
    Guest
    Είναι λογικό να σε πάρει από κάτω. Είναι λογικό να απελπιστεις. Επιβάλλεται όμως κάποια στιγμή να σηκωθείς.

Senior Member
    η λυση ειναι να αποδεχθεις οτι εχεις καποιο ψυχολογικο προβλημα και να ζητησεις την βοηθεια ειδικου.
    νομιζω οτι για τους ψυχολογους ειναι απλα συνηθισμενα προβληματα και μπορουν να σε βοηθησουν ευκολα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ειμαι 40 χρονων και εχω σπουδασει πληροφορικη σαν εσενα. Φυσικα εχασα καθε ευκαιρια κοινωνικοποιησης με το αλλο φυλο. Η γνωμη μου ειναι παραιτησου και πιασε δουλεια στον τουρισμο ή σερβιτορος. Ταυτοχρονα διαβαζε και δωσε πανελληνιες για νομικη ή ιατρικη ή πολιτικες επιστημες ή διεθνεις σπουδες. Ολα τμηματα που υπερτερουν οι γυναικες. Εισαι πολυ νεος ακομα και μπορεις να γλιτωσεις. Θα ειναι σα να ξαναγενιεσαι.
    Δηλαδή να αλλάξει τελείως προσανατολισμό απλά για να γνωρίσει κάποιες γυναίκες με αβέβαιο αποτέλεσμα? Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να μείνει στην πληροφορική που ξέρει και να συνεχίσει να δουλεύει και παράλληλα να κάνει κάποια χόμπι για να γνωρίσει γυναίκες

Senior Member
    Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση. (Αλεπάλληλα μηνύματα προσβλητικής συμπεριφοράς)
    Last edited by Aeon; 23-07-2020 at 13:22.

και γω μια απο τα ιδια.Το μονο φλερτ που κανω ειναι με την καταθλιψη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by gianis16 View Post
    και γω μια απο τα ιδια.Το μονο φλερτ που κανω ειναι με την καταθλιψη.
    Καλα μη νομιζεις, και σχεση να κανεις παλι θα σε πληγωσουν. Αλλα τουλαχιστον κατι θα εχεις παρει σε ανταλλαγμα

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Καλα μη νομιζεις, και σχεση να κανεις παλι θα σε πληγωσουν. Αλλα τουλαχιστον κατι θα εχεις παρει σε ανταλλαγμα
    Σε παρακαλώ άνοιξε ένα θέμα μόνος σου και γράψε ότι σε βαραίνει....κραξε το σύμπαν τις γυναίκες ......ολους.....και άσε να κάνουμε διάλογο........πραγματικά θέλω να σε πιάσω και να σου μιλήσω γιατι μου κάνει εντύπωση που είσαι 40 χρονών και έχεις αυτές τις αντιλήψεις. Ίσως και να βοηθηθεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Σε παρακαλώ άνοιξε ένα θέμα μόνος σου και γράψε ότι σε βαραίνει....κραξε το σύμπαν τις γυναίκες ......ολους.....και άσε να κάνουμε διάλογο........πραγματικά θέλω να σε πιάσω και να σου μιλήσω γιατι μου κάνει εντύπωση που είσαι 40 χρονών και έχεις αυτές τις αντιλήψεις. Ίσως και να βοηθηθεις.
    Εχω ανοιξει δυο επιστημονικα θεματα. Αν μπορεις να συνεισφερεις με επιστημονικη τεκμηριωση εισαι ευπροσδεκτος.

Senior Member
    Αγαπητέ στρεσαρισμένε,
    Νομίζω ότι τα έχεις πολύ μπερδεμένα στο μυαλό σου. Λες ότι στη σχολή τα λίγα κορίτσια που υπήρχαν δεν είχες το θάρρος να τα γνωρίσεις και κάναν κάτι με πιο τολμηρούς. Αν πας σε μία δουλειά που υπάρχει ακόμα και μ*νοθύελλα μετα συγχωρήσεως, και είσαι ο μοναδικός άντρας και πάλι στέκεσαι σαν το ντουβάρι και ντρέπεσαι να εκφραστείς, τι νομίζεις ότι θα αλλάξει; Άλλωστε δουλειά είναι, δεν είναι πασαρέλα και γκομενοπάζαρο.

Τα λέω κάπως χύμα, διότι επικεντρώνεσαι σε άσχετα πράγματα κι όχι το κυρίως θέμα, που είναι η στασιμότητά σου. Δεν μεταμορφώνεται ένας άνθρωπος από τη μία μέρα στην άλλη, ούτε και είναι απαραίτητο. Αλλά αν μουχλιάζεις με τις ίδιες και τις ίδιες παρέες, συχνάζεις συνεχώς στα ίδια μέρη και κάνεις τα ίδια πράγματα και δεν ζορίζεις λίγο τον εαυτό σου να γίνει πιο κοινωνικός, τι περιμένεις να αλλάξει; Έχω γράψει και παλιότερα ότι δεν ήμουν ιδιαίτερα κοινωνική και ούτε και τώρα είμαι, ωστόσο πίεζα τον εαυτό μου κι άφηνα τις ντροπές στην άκρη όταν υπήρχε ανάγκη. Αν με ενοχλούσε να είμαι μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο σε ένα καινούριο μέρος ας πούμε, ντροπή-ξεντροπή, και με άσχετους δίπλα μου στο μπαρ θα μιλούσα, και με τον περιπτερά της γειτονιάς θα έπιανα συζήτηση και με τη σερβιτόρα στην ταβέρνα και με τη γιαγιά στο παγκάκι. Και το ένα φέρνει το άλλο και γνωρίζεις άτομα και διευρύνεις τον κύκλο σου. Τα χόμπυ κι οι δραστηριότητες είναι καλή ιδέα, γιατί σε φέρνουν κοντά με άτομα που έχετε τουλάχιστον ένα κοινό, οπότε υπάρχει βάση για συζήτηση. Αλλά από εκεί και πέρα, πρέπει να την επιδιώξεις την συζήτηση και να καλλιεργήσεις την σχέση σου με τους ανθρώπους, δεν θα έρθει ουρανοκατέβατη. Ίσως κάπως έτσι το σκέφτεσαι και με τη δουλειά, ότι θα έχετε ένα πλαίσιο επαφών και αφορμές για συζήτηση με κάποια κοπέλα, ωστόσο αν εξακολουθείς να μην το έχεις με την επικοινωνία, πως θα τη βρεις την κοπέλα; Θα έρθει ξαφνικά ουρανοκατέβατη να σου πει θέλω να κάνουμε σχέση;
    Πράξε πρώτα, υπεανάλυσέ το αργότερα. Άρχισε να μιλάςμε κόσμο χωρίς να σκέφτεσαι τι θα σκεφτεί.

Page 1 of 4 123 ... LastLast