Εχω απελπιστει.Eιμαι 27 χρονών και δεν μπορώ να βρω συντροφο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 52 of 52
    Banned
    Παντως εγω οσες σχεσεις εκανα δεν ηταν απ την σχολη μου και ειμαι κι εγω ντροπαλη αλλα μ εχουν προσεγγισει αντρες.μην περιμενεις γυναικα να κανει κινηση ξεχαδε το.και καλα θα κανεις για το καλο σου να παραδεχτεις οτι εχεις θεματακια που πρεπει να τα λυσεις μ εναν ψυχολογο αλιως αν συνεχισεις κι αλλο μονος μετα μπορει να αποκτησεις σοβαροτερα θεματα ψυχικης υγειας.οποτε οσο ακομα προλαβαινεις κανε κατι.και τις διαδικτυακες γνωριμιες γιατι τις αποριπτεις;ξερω κοπελες που ψαχνουν εκει αλλα φοβουνται κι αυτες μην πεσουν σε κανεναν ανωμαλο.γενικα θελει να τολμας.κι αν σου ειναι δυσκολο να γνωρισεις γυναικες γνωρισε αντρες που εχουν γνωριμιες κ φιλες να σου γνωρισουν γιατι αν περιμενεις απ την παρεα που εχεις τωρα....

Senior Member
    Σε όλους τους άντρες που δυσκολευονται τόσο πολύ έχω να προτείνω να δούνε βίντεο από single pickup. Είναι μια ομάδα από άτομα που άρχισαν εδώ και μια δεκαετία να βγάζουν βίντεοε σκοπό να βρουν τρόπους να ρίχνουν γυναίκες.
    Εμένα με έσωσαν όταν είχα φτάσει 20χρονων και είχα απελπιστεί γιατί δεν είχα ποτέ σχέση, αλλά το αποφάσισα μέσα μου, ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν κάποια πράγματα αλλιώς θα έχω μεγάλο πρόβλημα.
    Έτσι άρχισα να ψάχνω λύση στο πρόβλημα μου και βρήκα στο YouTube αυτους τους τύπους και μετα απο αρκετά βίντεο που παρακολούθησα άρχισα να βγαίνω και να κανω και εγω ακριβώς τα ίδια στην Ερμού συγκεκριμένα που έχει και άπειρο κόσμο να πηγαονοερχεται.
    Απλά βρείτε τα πρώτα βίντεο τους για να καταλάβετε την εξέλιξη των πραγμάτων.

Banned
    Quote Originally Posted by Pandemonium View Post
    Σε όλους τους άντρες που δυσκολευονται τόσο πολύ έχω να προτείνω να δούνε βίντεο από single pickup. Είναι μια ομάδα από άτομα που άρχισαν εδώ και μια δεκαετία να βγάζουν βίντεοε σκοπό να βρουν τρόπους να ρίχνουν γυναίκες.
    Εμένα με έσωσαν όταν είχα φτάσει 20χρονων και είχα απελπιστεί γιατί δεν είχα ποτέ σχέση, αλλά το αποφάσισα μέσα μου, ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν κάποια πράγματα αλλιώς θα έχω μεγάλο πρόβλημα.
    Έτσι άρχισα να ψάχνω λύση στο πρόβλημα μου και βρήκα στο YouTube αυτους τους τύπους και μετα απο αρκετά βίντεο που παρακολούθησα άρχισα να βγαίνω και να κανω και εγω ακριβώς τα ίδια στην Ερμού συγκεκριμένα που έχει και άπειρο κόσμο να πηγαονοερχεται.
    Άλλο να είσαι 20 κ να την πέφτεις σε άγνωστες στο δρόμο κι άλλο 30.δεν το συνιστω

Senior Member
    Συνάδελφε πληροφορικαριε!! Η ζωή δεν είναι κώδικας όπου θα κάνεις flow chart με if then else αν με πιάνεις !!!!

Βγες και άρπαξε εμπειρίες. Μην φοβάσαι να τσαλακωθεις. Όπως σε έναν κώδικα τον τεσταρεις πολλές ώρες, έτσι θα τεσταρεις πολλές γυναίκες. Δεν θα έχεις σκοπό το σεξ αλλα μέσα από τις γυναίκες να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου. Πρεπει να τολμήσεις όμως και αυτό μόνο μόνος σου μπορείς. Άντε και καλό debugging!!!!!
    Quote Originally Posted by stresarismenos View Post
    Καλησπερα σας.Ειμαι αγορι,27 χρονων και εδω και χρονια δεν μπορω να γνωρισω κοριτσια.Δεν εχω κανει ποτε μου σχεση,ουτε ειχα ποτε σεξουαλικες επαφες.Δεν ειμαι πολυ κοινωνικος,ειμαι αρκετα ντροπαλος και μου ειναι τρομερα δυσκολο να πιασω πρωτος κουβεντα σε αγνωστες.Εχω σπουδασει πληροφορικη.Στην σχολη μου τα κοριτσια ηταν ελαχιστα και οπως καταλαβενετε ηταν πολυ δυσκολο να πιασω κουβεντα με καποια απο κει μεσα αφου υπηρχαν αρκετοι πιο τολμηροι απο μενα που "χωνωντουσαν" και τις διπλαρωνανε.Τωρα εργαζομαι σε εταιρεια πληροφορικης οπου δεν υπαρχουν γυναικες ουτε για δειγμα!Εχω σκευτει αρκετες φορες να παραιτηθω απο την δουλεια μου διοτι βαριεμαι την ζωη μου εκει μεσα για αυτον ακριβως τον λογο,αλλα φοβαμαι γιατι πρωτον υπαρχει τεραστια ανεργια και αν παραιτηθω μπορει να μεινω ξεκρεμαστος για πολυ καιρο και 2ον αν βρω καποια αλλη δουλεια και παλι κανεις δεν μου εγγυαται οτι θα γνωρισω γυναικες απο εκει.Eχω απογοητευτε πολυ γιατι εχω καταλαβει οτι με αυτο το επαγγελμα θα εχω ελαχιστες εως καθολου θυλυκες γνωριμιες.Τι να κανω?Κοντευω 30 και τρελαινομαι στην σκεψη οτι θα περασω ολοκληρη την ζωη μου χωρις σχεση και χωρις σεξ.Η παρεα μου αποτελειται απο πολυ λιγα ατομα,ολοι ανδρες, και κανεις τους δεν εχει σχεση ή γνωριμιες με κοριτσια ωστε να με βοηθησει.Τις διαδικτυακες γνωριμιες δεν τις εμπιστευομαι και φοβαμαι να βγω εξω να συναντησω καποια αγνωστη που μπορει να ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που παρουσιαζει στο προφιλ της.Ασε που αυτα τα site αρκετες φορες ειναι και απατες.Τι θα μπορουσα να κανω ωστε να αποκτησω γνωριμιες και να διευρυνω τον κυκλο μου ωστε να αυξησω τις πιθανοτητες να βρω επιτελους ενα ταιρι?

Senior Member
    Λογικό είναι να φοβάσαι και να δημιουργείς δικαιολογίες για να αποφύγεις αυτό που πρέπει να κάνεις,μονο αν το πάρεις απόφαση θα δεις ότι όντως δουλεύει.
    Αλλιώς χεράκι και καλή συνέχεια.

Junior Member
    δοκιμασε τους Menofstyle δεν εχεις κατι να χασεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pandemonium View Post
    Εισαι ενας τυπακος με καραφλιτσα και μεγαλη μυτη που μιλαει σε ολες τις κοπελες στην Ερμου;

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234