Results 16 to 30 of 52
-
23-07-2020, 01:17 #16
" Αν πας σε μία δουλειά που υπάρχει ακόμα και μ*νοθύελλα μετα συγχωρήσεως, και είσαι ο μοναδικός άντρας και πάλι στέκεσαι σαν το ντουβάρι και ντρέπεσαι να εκφραστείς, τι νομίζεις ότι θα αλλάξει;"
Θα αλλαξει οτι θα τον κοιτανε σαν ξερολουκουμο. Οτι ολο και καποια θα παει μονη της να του μιλησει. Οτι θα παρει θαρρος. Θα μαθει να φλερταρει. Αμα περιμενει απο τις πληροφορικαριες, σωθηκε!!!!!!!!
Προχτες πηρα εναν καφε απο τα κοφι αιλαντ. Το αγορι και το κοριτσι που δουλευαν εκει εκαναν σεξουαλικα αστεια μεταξυ τους. Μια χαρα δουλεια θα ηταν για τον φιλο μας. Θα ξεψαρωνε. Δεν τα καταλαβαινετε αυτα εσεις οι γυναικες, δεν πατε στρατο, δε σας μαντρωνουν πουθενα
- 23-07-2020, 01:31 #17
Γιατί να τον κοιτάνε σαν ξερολούκουμο; Επειδή είναι ο μόνος στον εργασιακό χώρο; Έχουν ζωή οι γυναίκες εκτός του εργασιακού χώρου, άρα ο φίλος έχει ανταγωνισμό με άλλα αρσενικά έτσι κι αλλιώς. Τι συγκριτικό πλεονέκτημα έχει σε σχέση με τους άλλους;
Το κορίτσι που λες για να κάνει σεξουαλικά αστεία με το αγόρι έχει πρώτα αναπτύξει οικειότητα. Αν κάθεται ο άλλος δίπλα της σαν ξυλάγγουρο και του βγάζει δυο κουβέντες με το τσιγκέλι, δεν αναπτύσσει οικειότητα.
23-07-2020, 01:36 #18
Eγραψα, θα παρει θαρρος. 10 ωρες τη μερα θα περναει με γυναικες καθε μερα. Καλυτερα στο μοναστηρι του λεμε;
23-07-2020, 08:06 #19
Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε; Και ποιος μας λέει ότι σε έναν χώρο που κινούνται αποκλειστικά γυναίκες ο φίλος δεν θα κομπλάρει ακόμα περισσότερο αντί να πάρει θάρρος; Το βασικό είναι να φιάξει γενικότερα το θέμα της κοινωνικοποίησης και θα έρθει και η γνωριμία με γυναίκες και με κάποια θα αισθανθεί πιο κοντά, θα ταιριάξουν και θα έρθει και η σχέση.
23-07-2020, 10:08 #20
δλδ, τι του λετε; να αλλαξει το αντικειμενο της εργασιας του, απο αυτο πουε χει σπουδασει (και προφανως τουα ρεσει) και εχει δουλεια, στο να κανει μια δουλεια του ποδαριου, που ΑΝ την βρει κι αυτη, μπας και χαλαρωσει με τις γκομενες; πατε καθολου καλα; (προφανως, οχι).
κατ αρχας, σε οποιαδηποτε δουλεια, δεν κλεινεται καποιος σε ενα κλουβι. ερχεται σε επαφη με συνεργατες αλλης ειδικοτητας, λογιστριες, καθαριστριες, μπαριστριες, ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ, κλπ...
με τον να τον βαλεις να βρει μια τυχαια δουλεια ΜΗΠΩΣ και του την πεσει η συναδελφος (ο,τι ναναι), πρωτα απ ολα του προκαλεις εμμονη, εφοσον εχει στηριξει πλεον ΟΛΗ ΤΟΥ την ζωη, και την δουλεια του δλδ, πανω στο προβλημα του οτι δεν βρισκει κοπελα. φανταστειτε λοιπον ποσο χειροτερα θα λειτουργει ενας ανθρωπος πουε χει καταστρεψει την καριερα του γιατι του ειπαν οτι ετσι θα βρει γυναικα...
την μ##@#θυελλα, μπορει μια χαρα να την βρει στον ελευθερο χρονο του, βγαινοντας εξω, συχναζοντας εκει που συχναζουν γυναικες ειτε μονος ειτε με την απρεα του (αυτην που θα δημιουργησει, γιατι ετσι γινονται και οι γνωριμιες) και ωρες που πραγμτι ψαχνονται και ανδρες και γυναικες και οχι καταστρεφοντας την καριερα του με την ψευτικη υποσχεση οτι ετσι θα βρει γυναικα...
23-07-2020, 10:26 #21
Μην μπλέκεις ποτέ τη δουλειά σου ή τις σπουδές σου με τα συναισθηματικά σου, όπως πολύ σωστά σου προείπε άλλος πριν από εμένα. Κτίσε στην σκέψη σου εναν τοίχο ανάμεσα στα δυο. Αν τολμήσεις και τα μπλέξεις πχ θεωρείς τη δουλειά σου ως το χώρο στον οποίο ή μέσω του οποίου θα βρεις γυναίκα και άρα όταν είσαι εκεί η σκέψη σου αποσπάται απ τη δουλειά ή σε κάνει να σκέφτεσαι ν αλλάξεις δουλειά ή χώρο εργασίας ως την αιτία που δεν βρίσκεις γυναίκα, τότε την πάτησες, θα αποτύχεις και στη δουλειά και θα σαι και μόνος και θα μαραζώνεις για δυο πράγματα αντί για ένα, που δεν βρήκες γυναίκα αλλά και που τα χάλασες με την καριέρα σου.
Αφού κάνεις το διαχωρισμό αυτό, τότε τον ελευθέρο σου χρόνο αξιοιποίησε τον στο να βελτιώσεις τον εαυτό σου και στο να ψάχνεις δλδ κάνε εσύ πρώτος την κίνηση, πιάσε κουβέντα με γνωστές ή άγνωστες. Κάτι πάνω της ή κάτι που αφορά εκείνο το χώρο είναι η σύνηθης απαρχή μιας κουβέντας πλησιάσματος. Καμιά δεν πρόκειται να σε βρίσει ή να σου βάλει τις φωνές. Απλά με το ύφος της θα σου δώσει να καταλάβεις πως δεν ενδιαφέρεται. Αν δεν μπαζώσεις δεν κτίζεις. Μέσα από τα λάθη θα αποκτήσεις την εμπειρία. Για ν αποκτήσεις την εμπειρία ρώτα και κανα που κατέχει το θέμα, βλέπε πως πλησιάζουν και πως μιλάνε σε κοπέλες άλλοι, διάβασε κι από τα τόσα που γράφονται για πλησίασμα και σχέσεις τα οποία είναι άκρως υποβοηθητικά.
Για να επιτύχεις σ αυτά, φτιάξε την αυτοεκτίμηση σου επικεντρώνοντας τη σκέψη σου στα θετικά σου. στις επιτυχίες της ζωής σου που εξ όσων ντελήφθην έχεις. Κάνε αυτό που περισσότερο φοβάσαι να κάνεις και όχι το αντίθετο εν σχέσει με αυτά που επιθυμείς ώστε με τον καιρό να σου φύγει ο τυχόν φόβος και να φτιάξεις αυτοπεποίθηση.γιάννης
23-07-2020, 11:03 #22
Nα αλλαξω επαγγελματικο προσανατολισμο,να ξαναδωσω πανελληνιες,ξανα μανα σπουδες δυσκολο εως αδυνατον.Εφαγα τοσα χρονια και κοπο για να παρω το πτυχιο,για να καταληξω να το πεταξω στα σκουπιδια?Εξαλλου μου αρεσει η τεχνολογια,δεν μου αρεσουν καθολου οι θεωρητικες σπουδες(ποσο τους ζηλευω ομως αυτους τους κ*λοφαρδους που σπουδαζουν νομικη ή φιλοσοφικη,κυριολεκτικα κολυμπανε στα μ**νια).Δεν απορριπτω την ιδεα καποιου μεταπτυχιακου αργοτερα,αλλα και παλι αν ειναι σχετικο με τεχνολογια/πληροφορικη φοβαμαι οτι θα ναι μια απ'τα ιδια με την σχολη μου,φεστιβαλ "λουκανικου" δηλαδη.Οσο για την δουλεια,εχω σκευτει να την παρατησω για να πιασω σε καμια μεγαλυτερη εταιρεια μπας και εχω περισσοτερες γνωριμιες αλλα εχω ακομα πολυ λιγη εργασιακη εμπειρια και ειναι τεραστιο ρισκο να παραιτηθω χωρις να εχω βρει πρωτα κατι αλλο.Σκευτομαι να ξανααρχισω να στελνω βιογραφικα και αν με προσλαβουν καπου αλλου να παραιτηθω απο αυτη την βαρετη εταιρεια. Το ιδανικο θα ηταν να εμπαινα σε καμια δημοσια υπηρεσια ή καμια τραπεζα,αφου εχει περισσοτερες γυναικες εκει, αλλα ειναι πολυ δυσκολο με ουτε 1 χρονο προϋπηρεσιας.Στον ελευθερο χρονο μου βγαινω αρκετα για καφεδες,βολτες κτλ,αλλα μου φαινεται γελοιο να παω να μιλησω στην ψυχρα σε καποια αγνωστη που ειδα στην καφετερια,στην παραλια ή στο μετρο,δεν εχω δει κανεναν να το κανει παρα μονο στα σηριαλ και στις ταινιες,ασε που σιγουρα θα κομπλαρω και θα "τα χασω" γιατι θα νιωσω εντελως ηλιθιος.Σε ψυχολογο πηγαινα στο παρελθον για 2 χρονια γιατι ειχα και κατι θεματα με την διαχειριση του αγχους,αλλα στο θεμα της συντροφικοτητας δεν μπορω να πω οτι με βοηθησε γιατι το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω απο που να γνωρισω γυναικες,οχι το οτι εχω βρει καποια που μου αρεσει και δεν ξερω πως να την προσεγγισω.Μου ειχε προτεινει να γραφτω σε καποια ομαδικη δραστηριοτητα οπως χορο ή θεατρικη ομαδα,ομως επειδη σιχαινομαι τον χορο και βαριεμαι αφορητα την υποκριτικη θα κανει μπαμ σε ολους οτι παω εκει μονο και μονο για να βγαλω γκομενα,οποτε εχω χασει το παιχνιδι εξ αρχης.
Last edited by stresarismenos; 23-07-2020 at 11:47.
23-07-2020, 11:17 #23MeditationGuestΔεν είναι όλα ροδινα....οι άντρες που σπουδάζουν σε γυναικοκρατουμενες σχολές παραπονιούνται ότι δεν έχουν φίλους και ότι είναι περίεργη φάση να χτυπήσουν γκόμενά από τη σχολή τους.
Μην σκέφτεσαι να αφήσεις τη δουλειά σου για αυτόν τον λόγο. Βγες έξω με φίλους άρχισε να φλερτάρεις. Ξεκινά νέα χόμπυ παράλληλα. Τόσες γυναίκες υπάρχουν εκεί έξω. Απλά πρώτα λυσε το επικοινωνιακό κομμάτι. Εάν ντρέπεσαι και δεν μιλάς όπου και να πας δεν θα το ξεπεράσεις μόνο και μόνο επειδή θα συναναστρέφεσαι με γυναίκες.
23-07-2020, 12:19 #24
Αν θες γυναίκα από πέσιμο στην ψύχρα ξέχνα την καφετέρια, μόνο μπουζούκια ή κλαμπ, εκεί έχω δει να γίνονται πεσίματα στην ψύχρα, αφού πρώτα έχει ξεκινήσει το παιχνίδι με χορό, ή έστω ένα μπαρ, αλλά κατά προτίμηση να παίζει κι εκεί χορός, γιατί βοηθάει πολύ στο να πλησιάσεις κάποια. Το καλύτερο όμως είναι από φιλικές γνωριμίες ή χόμπι, γιατί εκεί κάνεις πιο εύκολα παιχνίδι και δε χρειάζεται να στην πέσεις στο άκυρο
23-07-2020, 12:31 #25
23-07-2020, 13:14 #26
Σε τετοια μερη δεν παω ουτε με σφαιρες.Οπως εχω αναφερει παραπανω δεν μου αρεσει καθολου ο χορος και με ενοχλει αφανταστα η δυνατη μουσικη.Σε μπουζουκια εχω παει μια φορα ετσι απο περιεργεια,και επειδη ηθελε η παρεα μου ,αλλα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα.Πολλα λεφτα για το τιποτα.Προτιμω τις καλοκαιρινες υπαιθριες συναυλιες.Σε κλαμπ δεν θα αντεχα ουτε μιση ωρα.Η εκκωφαντικη μουσικη,ο υπερβολικος συνοστισμος και η ανυποφορα αποπνικτικη ατμοσφαιρα μεσα στην καπνα και τους ιδρωμενους ειναι πραγματα που απεχθανομαι.Ασε που δεν μπορω να φανταστω πως θα μπορουσε να γινει "παιχνιδι" σε ενα τετοιο μερος.Για να συνεννοηθεις με τον οποιονδειποτε εκει μεσα θες τηλεβοα,αλλιως πρεπει να ξελαρυγγιαστεις να φωναζεις.Απορω πως χτυπανε γκομενα απο κλαμπ μερικοι.Στην νοηματικη συνεννοουνται?Ή ειναι και οι 2 τοσο εξοικιωμενοι με την γλωσσα του σωματος που δεν χρειαζεται να ανταλλαξουν κουβεντα?Αν ειναι να βγω για ποτο εκτος καφετερειας μου αρεσουν γενικα χαλαρες φασεις οπως κρασαδικα-τσιπουραδικα,μπαρ με ναργιλε,μπυραριες ή ροκαδικα,αλλα ποτε δεν εχω δει να γινεται παιχνιδι με φλερτ και γνωριμιες σε τετοια μερη.Απο χομπι μου αρεσει αρκετα η φωτογραφια,πηγαινα παλιοτερα και σε κατι δωρεαν σεμιναρια φωτογραφιας αλλα δεν ειδα εκει ο κοσμος να ειναι ιδιαιτερα κοινωνικος.Το προβλημα μου ειναι οτι οι δραστηριοτητες που αρεσουν γενικα σε νεαρες γυναικες οπως χωρος,τραγουδι,θεατρο εμενα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.Η μαγειρικη με τραβαει λιγο(σα χομπι,οχι επαγγελματικα),αλλα βλεπω οτι και αυτο σιγα σιγα αρχιζει να γινεται καθαρα αντρικο αθλημα,αντε το πολυ πολυ να εχει τιποτα μεσηλικες νοικοκυρες που πανε εκει για να σκοτωσουν την ωρα τους.Απο αθλητισμο,κατα καιρους εχω παει γυμναστηριο αλλα ουτε και αυτο βοηθαει ιδιαιτερα σε γνωριμιες αφου η αθληση γινεται σε ατομικο επιπεδο.
23-07-2020, 13:30 #27MeditationGuestΔεν μου αρέσει να επικρινω τα γούστα των άλλων αλλα μου φαινεσαι κομματάκι ξενέρωτος. Ειναι οκει να μη θες να πας σε κλαμπ .....ομως δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στο πιάτο. Θα μπορούσες για κάποιες φορές να μη τα σνομπαρεις να χαλαρώσεις να πιεις κάνα ποτάκι να κόψεις κίνηση και να κεράσεις οποία κοπέλα σου αρέσει. Να της πιάσεις κουβέντα ...........και να της ζητήσεις να χορέψετε. Αν δεν ξέρεις χορό πήγαινε μάθε. Θα έχει και γυναίκες εκεί.
Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα στο πιάτο και να μη χάσουμε τη βολεψη μας. Εφόσον θες να βρεις γυναίκα πρέπει να είσαι ανοικτός στα πάντα. Οι εκδρομές στην ύπαιθρο και οι συνομιλίες είναι ωραία ευκαιρία να γνωρίσεις γυναίκες μόνο εφόσον έχεις μεγάλες παρέες που φέρνουν νέα άτομα.μ.. και κανονίζετε εξορμήσεις συχνά. Αν δεν έχεις τέτοιες παρέες παίρνεις παρέα τον εαυτό σου πας σε ένα κλαμπακι πίνεις δύο ποτάκια και κάνεις φλερτ εκεί. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος. Από το καναπέ κάνεις δεν έκανε τίποτα
23-07-2020, 13:32 #28MeditationGuestΤα χόμπυ σου σε περιορίζουν. Πρέπει να τα επεκτεινεις τα ενδιαφέροντα σου. Τα κλαμπ είναι καλή ευκαιρία για κάποιον ντροπαλό άντρα σε βοηθαει το αλκοόλ και η ατμόσφαιρα να χαλαρώσεις
23-07-2020, 13:53 #29
Σε χαλαρές φάσεις οπως κρασαδικα-τσιπουραδικα,μπαρ με ναργιλε,μπυραριες ή ροκαδικα, δεν σου έχει δωθεί ποτέ η ευκαιρία να πιάσεις την κουβέντα με κάποια κοπέλα, άντρα, παρέα σε διπλανό τραπέζι ή στο μπαρ; Μήπως είχες ευκαιρίες αλλά δεν ήθελες να τις δεις;
23-07-2020, 14:31 #30
Επειδη ξερω τον εαυτο μου θα ξενερωσω τοσο πολυ με την φαση,θα νιωσω τοσο εξω απ τα νερα μου που δεν θα εχω καμια απολυτως διαθεση.Πειτε με ξενερωτο,πειτε με οτι θελετε αλλα σε κλαμπ ακομη και να με πληρωναν θα το σκευτομουν πολυ σοβαρα να πατησω.Εδω σε μπαρακι να παω,αν εχει πολυ δυνατη μουσικη ή καθομαι ακριβως κατω απο το ηχειο αισθανομαι αρκετα αβολα.Με τοσο δυνατη μουσικη τι σκ*** κουβεντα να πιασω?Nα λεω "πορτα" και να ακουει "χορτα"?Συνενοηση μπουζουκι θα γινοταν ουτως η αλλιως.Kαι δεν εχω καμια ορεξη ουτε να ουρλιαζω μεχρι να κλεισει ο λαιμος μου πασχιζοντας να συνενοηθω ουτε να τρεχω στους οριλα.Εξαλλου ακομη και να γνωριζα καποια που να συχναζει σε τετοια μερη,δεν θα ταιριαζα ουτε μια μερα μαζι της.Το θεμα ειναι να βρισκω καποια μια που να ταιριαζουν τα χνωτα μας,οχι να αναγκαζομαι να καταπιεζομαι και να πηγαινω συνεχεια με τα νερα της μονο και μονο για να π*δαω που και που.Αλκοολ βρισκεις και αλλου,δεν ειναι αναγκη να υποστεις το μαρτυριο της ξεκουφαμαρας και του ανυποφορου πονοκεφαλου που θα ακουλουθησει μετα