Results 1 to 15 of 22
Thread: Ζηλια πρώην
-
25-07-2020, 18:59 #1
Ζηλια πρώην
Το θέμα είναι σοβαρό παρακαλώ οι απαντήσεις να είναι σοβαρές για όσους θέλουν να απαντήσουν.. είμαι 14 χρόνια με τη γυναίκα μου.εχουμε μια τελεια οικογένεια με δυο παιδιά .. απ την αρχή ηξερα ότι ειχε κάποιους εως πολλούς πρώην.. με τα χρόνια μάθαινα απο αυτήν η απο συγκυρίες κι αλλους κι αλλους... Το νούμερο εχει ξεφύγει παρα πολύ περίπου 40-45.. αλλα το προβλημα μου ιδιαίτερα δεν είναι αυτό αλλα καποιοι συγκεκριμένοι απ αυτούς που τους γνωρίζω φατσικα με βασανίζει στο μυαλό μου το ότι ξέρω οτι την έχουν αγγίξει πριν απο μενα με ολα τα παρελκόμενα.. αυτα έγιναν απ την ηλικία της 14-18 μετα γνωρίστηκαμε και έκοψε τα πάντα.. δεν μου έχει δώσει δικαιώμα ποτε και είναι απέναντι μου ολα αυτα τα χρόνια άψογη μανα νοικοκυρα συζηγος και και και... Η αποψη της για ολα αυτα είναι οτι το μονο που μπορεί να εξηγήσει για τον εαυτό της είναι οτι ήταν σαν να ναι κάποια άλλη.ετσι παρομοιάζει την πρώην εικόνα τού εαυτού της... τη λατρευω και είμαστε και οι δυο ερωτευμένοι μεταξύ μας και έχουμε παλέψει για πολλα στη ζωή μας μιας και αφιερώθηκε σε μενα..
Υπάρχουν όμως στιγμές που εγω πέφτω ψυχολογικα.. ζηλευω ολα αυτα και ζοριζομαι να τα δεχτώ.. σκέφτομαι με πόσους έχει πάει και με πιάνει κάποιες φορές μίσος γι αυτή.. αυτή ισχυρίζεται οτι την κάνω δυστυχισμένη που γυριζω στο χθες της και ξανα φερνω αναμνήσεις και για κεινη κακες μιας και νιώθει παρά πολυ άσχημα για τη ζωή που έκανε σαν παιδί... Πως να το βγάλω απ τη ζωή μου και απ το μυαλό μου.. μας κάνει χειρότερα και μας φέρνει σε ριξη μιας και εγω αλλαζω συμπεριφορά προς το κακό και εκεινη την κανω να νιώθει σκουπίδι και ..ολα αυτά μας χαλάνε και είναι μονο δικο μου φταίξιμο..
- 25-07-2020, 19:39 #2
Δλδ ακομα πριν ενηλικιωθει ειχε παει με 50 αντρες?...και ξαφνικα μολις σε γνωρισε στα 18 εγινε μονογαμικη,σοβαρεψε κ για τα επομενα 15 χρονια εχει μονο εσενα?
Να ρωτησω εσενα σε ενοχλει επειδη ειστε σε μικρη κοινωνια, η το νουμερο των πρωην?
25-07-2020, 20:02 #3
Aνοησια σου και θα σου εξηγξσω το γιατι. Επειδη δεν έχει απωθημένα. Φανταζεσαι να ησουν ο πρωτος της και στη διαρκεια αυτων των 14 ετων να ειχε παει με αυτους τους 50; Κανεις σαν 15χρονο ενω υποτιθεται πως εισαι συνεσταλμενος. Και για να το δουμε απο την αλλη πλευρα εσυ ησουν παρθενος οταν την γνωρισες. Καθεσαι και ασχολεισαι και κανεις τη γυναικα σκουπιδι γιατι; Και για να σου το παω ακομα πιο περα δηλαδη αν ηξερες πως ειχε παει με 50 δεν θα την παντρευοσουνα; Και θα ηταν εκ του αποτελεσματος απο οσα εχεις ζησει μαζι της μέχρι σήμερα σωστη επιλογή; Αν σε αυτη την ερωτηση η απαντηση ειναι οχι τοτε εισαι λαθος και της οφειλεις τουλαχιστον μια συγγνωμη τουλαχιστον. Δεν εκανε κατι κακο η γυναικα απλως ειχε προηγουμενες σχεσεις. Τι ηθελες στη ζωη σου καλογρια;
25-07-2020, 20:16 #4
Ναι είμαστε μαζι και είμαστε καλά..εχει γνωση οτι ήταν λάθος οι πράξεις της.. και εκει που το πας είναι ατοπο .. κάνεις δε ξέρει για κανένα στο τέλος τέλος.. η κοπέλα αφοσιώθηκε και έκανε οικογένεια ναι και δε μου έχει δώσει δικαιώμα αμφισβήτησης της ποτέ. Αυτο όμως και πάλι δε αφορά το θεμα.. άλλο εγραψα εγω.
25-07-2020, 20:18 #5
Το ξέρω οτι εχω λάθος..της έχω ζητήσει παρα πολλές φορές συγνώμη και καταλήγουμε αγκαλιά απλα στο κεφάλι νου γυρίζουν πραγματα και ανα διαστήματα πεφτω μεσα στη σκεψη τοσο βαθιά που γίνονται ολα σκατα..
25-07-2020, 20:21 #6
25-07-2020, 23:52 #7
Δεν κολαω στο νούμερο οι γενιές μας τωρα εκει πέφτουν απο 20 μεχρι 50 ( οχι ολες φυσικά)μεσο ορο πιστεύω..και 10 να ήταν πιστεύω το ίδιο θα με βασάνιζε.. το θέμα είναι οτι ήταν πριν απο μενα και δεν εχω να τις προσαψω κατι για οσο είμαστε μαζί.γυρισε σελίδα στη ζωή της και έκανε την οικογένεια που δεν ειχε..τεσπα.. το προβλημα είναι ότι ΔΕΝ μπορώ να το διαχειριστώ και να το κανω στην άκρη να μη με ενοχλεί.. ο πιο πάνω ειπε για την κοινωνία.. η κοινωνία παντα λέει γενικά αλλα και στη προκειμένη περίπτωση δεν έχει να πει κάτι γιατί δεν έχει δώσει καν δικαιώμα..ενα πυροτέχνημα ηταν αυτη η 4ετια της και μετα σκοτάδι.. παιδια εαν ειχα δει σημαδια απιστίας και τα λοιπά δε θα ήμουν διχασμένος ούτε θα έμπαινα στη διαδικασία να δικαιολογήσω κατι..θα χωριζα πολυ πριν.. ναι δικιο έχει η απο πάνω ίσως κανω σαν 15χρονο αλλά αυτό νιώθω και ζηταω τη βοήθεια κάποιου που μπορεί να το δει απ έξω και να το διαβιβάσει στο μυαλό μου με λόγια... ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία που έχει ενα αριθμό ανεβασμένο. Εδω ακούμε αλλα και αλλα επι κοινής συμβίωσης όχι παρελθόντος... Αλλες πάνε με αδέρφια με πατεράδες με φίλους κουμπάρους και άλλα πολλά..
25-07-2020, 23:59 #8MeditationGuestΣε 4 χρόνια απέκτησε 45 πρώην???......
Πόσες σχέσεις έκανε.....? Κάθε μήνα και νέος γκόμενος?........ ή ήταν ξεπετες? Γιατί το νούμερο δεν βγαίνει.
Και στα 18 τη γνωρίσες εσύ και κάνατε οικογένεια λες. Τι σημασία έχει το παρελθόν? Και αν πήγε με όλους αυτούς νομίζεις θυμάται πως ήταν το κρεβάτι μαζί τους?
Άμα πηγαίνει μόνο με σένα (όντως?) 14 χρόνια???
Παλιά ξινά σταφύλια. Τους έχεις αναιρέσει και τους 45. Τόσες φορές που έχεις πάει μαζί της τους ξεπεράσες σε νούμερο.
Το θέμα είναι να είναι σωστή η γυναικα ως σύντροφος και ως μητέρα τα αλλα δεν λένε κάτι.
26-07-2020, 00:06 #9MeditationGuestαπλα αναρωτιέμαι όλες οι γυναίκες για να γνωρίσουν έναν άντρα που να τους κάνει και να είναι ερωτευμένοι πρέπει να πάνε με 140 άντρες μέχρι τα 25 τους ????(45 ανά 4ετια)......για να βρουν τον κατάλληλο ???? Πρέπει να περάσουν από τόσα χέρια????????
26-07-2020, 00:21 #10
θεματοθετη, δεν ειναι πρωην, ειναι ξεπετες που αυτη νομιζει οτι ειναι οι πρωην της, οπως και και εσυ.
ομως να μην σε απασχολει αυτο. αφου δεν εχετε προβληματα μην το σκεφτεσαι καθολου κα μην δημιουργεις αλλα.
26-07-2020, 00:23 #11
26-07-2020, 00:32 #12MeditationGuest
26-07-2020, 01:04 #13MeditationGuest
26-07-2020, 01:33 #14
26-07-2020, 01:49 #15
Λες ότι η σχέση σας είναι μια χαρά, είστε ερωτευμένοι ποιος ο λόγος να γεμίζεις το μυαλό σου με αυτες σκέψεις; Ο άνθρωπος που κάνουμε σχέση μαζί του δεν γεννιέται εκείνη την στιγμή, είναι λογικό να είχε ζωή πριν από εμάς. Εντάξει μπορώ να καταλάβω ότι ο αριθμός είναι μεγάλος για τοσα χρόνια αλλά και πάλι δεν αλλάζει κατι. Σημασία έχει πως είναι μαζί σου, πως είναι η σχέση σας και όχι τι έκανε πριν από εσένα. Μην την κάνεις να νιώθει άσχημα για το παρελθόν της. Το παρελθόν μας είναι αυτό που είμαστε σήμερα.. Κι αυτό που είναι σήμερα εσενα σ' αρεσει.