Results 16 to 22 of 22
Thread: Ζηλια πρώην
-
26-07-2020, 01:58 #16
Το όντως με ερωτηματικό δε το καταλαβαίνω.. ναι ζησαμε μαζι μέχρι τα 7 χρόνια μαζί και προχωρήσαμε εφόσον βλεπαμε οτι οσο παμε είμαστε και καλύτερα.. ναι μονο μεταξύ μας είμαστε 14 χρόνια τωρα και ακομα είμαστε πολυ ερωτευμένοι και έχουμε συχνότατη σεξουαλική επαφή και ψυχική επαφή. Οσον αφορά το νούμερο με χαρτι και μολιβι είμαι το νούμερο 37 ... 40-45 το ειπα για να είμαι αυστηρός . Ναι ξανα λεω είναι αφιγξ και αφιερωμένη στο σπιτι μας και την οικογένεια μας... Και ξανά λεω γιατί το θέμα ξεφεύγει στα νούμερα..
Το προβλημα μόυ είναι το μυαλό μου...οχι το νούμερο.. και νομίζω ότι δεν είναι απαραίτητο για ολες τίς κοπέλες.. έτυχε να στη συγκεκριμένη να μπλέξει με πολλά σε κακη ηλικία
- 26-07-2020, 02:03 #17MeditationGuest
Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Εμένα αυτό το νούμερο προσωπικά με φρικάρει.
Έβαλα ερωτηματικό γιατί μου έκανε εντύπωση μια τόσο υπερσεξουαλικη και ανοικτή γυναίκα να είναι με τον ίδιο άντρα για 14 χρόνια. Δεν λέει αυτό όμως κάτι .......μπορεί να ήσουν τελικά εσύ αυτός που θα καταλήξει.....ή όπως είπαν έζησε τη ζωή της και δεν την ενδιαφέρει να πάει με άλλους. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Μη βασανίζεσαι τσάμπα. Όλα καλά. Αυτοί ήταν πολλοί και επιφανειακοι. Εσύ είσαι ένας και 14 χρόνια σημαντικό κεφάλαιο για τη ζωή της
26-07-2020, 08:59 #18
26-07-2020, 10:10 #19
Καλημέρα.. μια γυναίκα όταν αγαπαει πραγματικά φαίνεται απ τις ουσιώδεις πράξεις της όπως επίσης φαίνεται οταν έχει "φύγει" απο σενα είναι ανώφελο να κάτσω να γράψω ενα κατεβατο για να σας αποδείξω κατι που κανείς δε μπορεί να καταλάβει από μια σελίδα... Γραφω μόνο αυτο και αφήνουμε στην άκρη το θεμα του αριθμού και του εαν με απατήσει... 14 χρόνια κοιμόμαστε ακομα αγκαλιά κάθε βραδυ ,δεν υπάρχει το θέλω μόνη μου να βγω να παω βολτα να να να θέλει μονο μαζί να κάνουμε τα πάντα και η ερωτική μας συχνότητα είναι τοσο καλη που ζευγάρια δεν την έχουν ευκολα.. ταιριαξε η χημεία μας στο πιο αυτο σημαντικό θεμα γι αυτό και κρατάει..
Στο επικείμενο θεμα.. οκ έχεις δίκιο για τη τελευταία σου παράγραφο βασανιζομαι τσάμπα και και και... Το θέμα είναι πως θα το αποτρέψω να βασανιζομαι..να αλλαζω σκέψη όταν πάει να περνάει απ'το μυαλό μου διαφορά??
26-07-2020, 11:06 #20
η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις και πολλα. η ζηλεια σε ολους τους ανθρωπους εδραιωνεται και περνει μορφη στην παιδικη ηλικια. ενας ανθρωπος που ζηλευει δεν μπορει ποτε να αλλαξει. βεβαια ο καθε νας μας μπορει να ζηλευει κατι διαφορετικο στους αλλους. καποιος μπορει να ζηλευει τους ψηλους, τους πλουσιους κτλ κτλ και καποια μπορει να ζηλευει τις πιο ομορφες απο αυτην, αυτες που εχουν καλυτερους αντρες απο την ιδια κτλ κτλ. οπως καταλαβαινεις τα περισσοτερα ξεκινανε απο αισθηματα ανεπαρκειας δηλαδη πραγματα που αναγονται κατευθειαν στην παιδικη ηλικια.
μην ξεχνας οτι ολοι μας ζηλεουμε αλλα αυτη η ζηλεια μας δεν μας καταστρεφει την ψυχολογια η την ποιοτητα της ζωης μας.
σε εσενα ακομα μαλλον ισχυει μονο το πρωτο σε αλλους και το δευτερο. ας πουμε μια γυναικα που ζηλευει και κανει καυγαδες στο τελος θα χασει τον αντρα που εχει γιατι μολις την παρουν ειδηση ολοι θα φυγουν απο διπλα της. αυτη να ξερεις οτι δεν ειναι χαζη. ειναι πανεξυπνη απλα δεν μπορει να κανει αλλιως γιατι εχει προβλημα
26-07-2020, 11:22 #21MeditationGuestΚαλημέρα
Όταν πας να σκεφτείς πάλι το επίμαχο θέμα στρεψε αλλού τη σκέψη σου. Πες στοπ φτάνει, έως εδώ δεν θα κάτσω να σκεφτώ για αυτό. Σταματά τον ειρμό σου επιτόπου. Δουλεύει.δουλευει για όλες τις ενοχλητικές ή κακές σκέψεις που κάνουμε
Άμα σε τρώει πάρα πολύ αυτή η σκέψη λες οχι......φυγε σκέψη ..........δεν θα το σκεφτώ τώρα αυτό. Θα το σκεφτώ άλλη στιγμή. Και άλλη στιγμή, αλλη στιγμη .....και η στιγμή αυτή δεν έρχεται ποτέ και έτσι το ξεχνάς. Αρκεί να μπορείς να επιβληθεις στο μυαλό σουLast edited by Meditation; 26-07-2020 at 11:51.
26-07-2020, 12:49 #22
Παιδια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας να ξέρετε οτι με βοηθαει παρά πολυ στη καταπολέμηση του γιατί τα ίδια που μου λέτε τα έχω σκεφτεί και εγω απλα βλέπω οτι μου τα επιβεβαιώνει κάποιος που σημαίνει ότι ίσως είναι η κοινή λογική και οτι μάλλον δεν είμαι ο μοναδικός σε μια τέτοια κατάσταση... Ευχαριστώ για το χρόνο σάς.