Άγχος-τρομερή αγάπη για το αμάξι μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

Άγχος-τρομερή αγάπη για το αμάξι μου

Γειά σας, προτού διαβάσετε το ποστ μου να σας πω οτι δεν κοροϊδεύω και δεν τρολλαρω... Παμε λοιπόν...αγόρασα ενα ακριβω αμαξι πριν ένα χρόνο περίπου... Αρχισα να το φτιάχνω λοιπόν... Να επενδύω περρισοτερα χρηματα πανω του.. Ολα καλα.. Γούσταρα την όλη κατάσταση.. Με γέμιζε φουλ.. Αλλα έφτασα στο αλλο ακρο παιδιά... Οταν χαλασε και έπρεπε να μείνει μηχανικό ενιωθα κενός....στεναχωριομουνα για το αμαξι.. Το πιστεύετε? Μέχρι και ονομα του έδωσα.. Οταν βαζω παιδια μεσα τα εχω σαν στρατιωτακια... Κατω τα ποδια, μην τρώτε, μην πίνετε, το παίρνει και αλλο μελος της οικογένειας και μέχρι να γυρίσει ειμαι με το αγχος μην το γρατζουνιση καπου η οτι δηποτε... (πανω απολα η υγεία)
    Μια φορα μ ειπε ο μηχανικός οτι έχει ενα θεμα και στεναχωριθικα φουλ... Δεν ξερω πως να το ξεπεράσω... Καποια βοήθεια?

Senior Member
    Κοίτα μεγάλε εγώ είδα άνθρωπω να πέφτει με την μηχανή στο δρόμο να έχει αίματα και να του λένε είσαι καλά και αυτός λέει μην βλέπετε εμένα η μηχανή μου έπαθε κάτι?
    Ναι.. Δεν είσαι ο μόνος καλό είναι λίγο να το ελάττωσης γιατί χαλάς την ψυχολογία σου για ένα αντικείμενο και δεν είναι καλό για σένα, καταλαβαίνω ότι σίγουρα θα είναι πολύ όμορφο αμάξι και όντος προσπάθησες πολύ για να το φτιάξεις έτσι όπως το θέλεις αλλά λίγο να ελάττωσης να είσαι ποιο χαλαρός όσο μπορείς..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antreas256 View Post
    Γειά σας, προτού διαβάσετε το ποστ μου να σας πω οτι δεν κοροϊδεύω και δεν τρολλαρω... Παμε λοιπόν...αγόρασα ενα ακριβω αμαξι πριν ένα χρόνο περίπου... Αρχισα να το φτιάχνω λοιπόν... Να επενδύω περρισοτερα χρηματα πανω του.. Ολα καλα.. Γούσταρα την όλη κατάσταση.. Με γέμιζε φουλ.. Αλλα έφτασα στο αλλο ακρο παιδιά... Οταν χαλασε και έπρεπε να μείνει μηχανικό ενιωθα κενός....στεναχωριομουνα για το αμαξι.. Το πιστεύετε? Μέχρι και ονομα του έδωσα.. Οταν βαζω παιδια μεσα τα εχω σαν στρατιωτακια... Κατω τα ποδια, μην τρώτε, μην πίνετε, το παίρνει και αλλο μελος της οικογένειας και μέχρι να γυρίσει ειμαι με το αγχος μην το γρατζουνιση καπου η οτι δηποτε... (πανω απολα η υγεία)
    Μια φορα μ ειπε ο μηχανικός οτι έχει ενα θεμα και στεναχωριθικα φουλ... Δεν ξερω πως να το ξεπεράσω... Καποια βοήθεια?
    Γελάω γιατι έχουμε στην εταιρια που εργάζομαι 3 τράκτορες που κάνουν 150 χιλιάδες ο ένας.
    Η φαση ειναι οτι δεν μας καιει η περιπτωση πχ να πιασουν φωτια απο τη τρομπα πετρελαιου να καουν ολοσχαιρώς και να μην παρουμε απο την ασφαλεια μια που δεν θα παρουμε για τον α β γ λογο.

Εμεις ομως την επομενη ημερα θα τον αντικαταστησουμε. Εσύ πηρες ενα αυτοκινητο που δεν σου δινει μια παρα μονο σου τρωει και το μονο βεβαιο ειναι πως σε λιγα χρονια θα έχεις χάσει το 80% της αξιας του.
    Λοιπον επειδη θα χασεις καποια στιγμη το 80% της αξιας του αυτοκινητο γαρ τουλαχιστον μην καταστρεφεις την υγεια σου. Δεν εχω να σου πω κατι άλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antreas256 View Post
    δεν ειναι τιποτε, ελληνικη ψυχοπαθολογια. ο ελληνας μπορει να μην εχει να φαει, αλλα θα δωσει οτι εχει και δεν εχει για να παρει το αμαξι που εχει στο μυαλο του, ακομα κι αν δεν εχει να του βαζει συχνα βενζινη...
    καλα, τι ακριβο αμαξι ειναι αυτο που εβγαλε βλαβη σε εναν χρονο;;;
    επειδη τα ακριβα αμαξια ειναι στοχος, ειδικα στην αθηνα, σου προτεινω να πληρωνεις ενα ιδιωτικο παρκινγκ αν δενε χεις δικο σου, για να μην το αφηνεις στον δρομο, γιατι θα στο χτυπησουν.
    τα υπολοιπα θα περασουν περνωντας τα χρονια, που δεν θα ειναι πια καινουριο και θα χαλαρωσεις λιγο.
    αυτα με τα ποδια και τα πατατακια εγω τα κανω και τωρα που το εχω 10 χρονια, και δεν ειναι κι ακριβο...

Senior Member
    Τα αμάξια υπάρχουν για να μας υπηρετούν, όχι για να τα υπηρετούμε.

Banned
    Συμφορμητη Ανδρεα, δεν κανεις και τρομερα πραματα, πιστεψεμε υπαρχουν πολλες κατηγοριες ποροσης πανω απο την δικη σου, αυτο που κανεις με τα παιδια για παραδηγμα δεν ειναι και τρελα! και δεν εχει να κανει με το αμαξι αλλα με την καθαριωτητα οτι εαν βαζουν τα παπουτσια τους πανω στα καθισματα ειναι θεμα διοτις μπορει το επομενο βραδυ να υπαρξει συνουσιασμος με καποια κοπελα στα καθησματα! προσωπικα παντως για αυτο νευριαζα οταν ειδικα στα πισω καθησματα δεν προσεχαν το θεμα της καθαριοτητας.
    Θα ηθελα να πω πως βρησκω λιγακι σκληρα καποια μηνυματα συμφορμητων προς τον θεματοθετη! ο φιλος εχει ενα θεματακι ,κιμας το καταθετει, δεν ειναι κατις σοβαρο, δεν νομιζω να ειναι ουτε ψυχαναγκασμος! καλο ειναι να του απανταμε με λεξεις συμπαραστασης και οχι με προσβλητικες απαντησεις.
    Αληθεια, τι μαρκα ειναι το αμαξι σου φιλε μου?

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Dacia εχει
    λες?? , αλλα μπαα!! ,,, δεν νομιζω ,,, οι κομμουνιστες συνηθως δεν εχουν "κολληματα" με αυτοκινητα , εχουν με ιδεες!! ,(κομμουνηστες λεω λογο της προτιμησης του Dacia ) κι αν βρεις κανεναν που να εχει κολλημα θα ειναι σε μηχανες θαλασσας, η τυποτα ηλεκτρικες κουζινες, πλυντηρια κι τετοια.