Πρησμενος αντιδραστικος αδενας στην μασχαλη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Πρησμενος αντιδραστικος αδενας στην μασχαλη

Καλημερα σας.Βρισκομαι σε κατασταση πανικου και δεν εχω κλεισει ματι..πριν περιπου 2 μηνες ,τυχαια ψηλαφισα εναν ας πουμε ογκο στην μασχαλη..πηγα σε γιατρο και μου εδωσε αντιβιωση..λεγοντας μου οτι ισως ειναι απο το αποσμητικο η απο το ξυρισμα κ επαθε φλεγμονη ο αδενας...πηρα την αντιβιωση αλλα τιποτα...ξαναπαω στον γιατρο μου κ με στελνει για υπερηχο..Αυτος που μου εκανε υπερηχο ,με ειπε οτι ειναι διογκωση του αδενα με ας πουμε ογκο γυρω στα 2 εκατοστα,τον ρωταω προκειτε για καρκινο?οχι βρε μου λεει τι καρκινος??ειναι αντιδραστικος αδενας κατι σαν φλεγμονη...παω τα αποτελεσματα στον γιατρο μου κ μ λεει κ αυτος να μην ανησυχω..κ ως τελη του ιουλιου αν δεν φυγει να παω ξανα...Εγω ομως μπηκα στο google !!!ολα μιλανε για λεμφωμα καρκινο Hopkins !!απο εκεινη την ωρα κλαιω και δεν εχω σε ποιον να μιλησω...ειμαι σιγουρη οτι ειναι κατι κακο και οχι μια απλη φλεγμονη του αδενα..συγγνωμη για το σεντονι αλλα οι σκεψεις μου ειναι μαυρες...εχω και παιδι κ φοβαμαι ....

Antonis8
    Guest
    Δυο εκατοστά είναι πολυ μικρή διόγκωση. Σου έκαναν φανταζομαι ψηλαφηση και σε άλλους λεμφαδένες και δεν είναι διογκωμενοι, άρα τζαπα αγχωνεσαι. Μην βάζεις καθόλου ξυράφι στην περιοχη και ζητα απο το φαρμακείο φιλικό αποσμητικο. Δες το παλι σε κανέναν μήνα.

Οχι βρε ποιο google αν εκανες το λαθος και το εψαξες πολυ κακως! Μην ξαναψαξεις! Θα νομιζεις οτι εχεις τα παντα οσα γραφει εκει μεσα και πιστεψε με μιλαω εκ πειρας θα τρελαθεις! Εγω σε δερματολογο ειχα παει! Φαντασου δεν μπορουσα να κανω ουτε μπανιο να σηκωσω το χερι μου δλδ! Μου εδωσε αντιβιωση, και μου ειπε πως αν δεν φυγει θα κανουμε μια μικρη τομη και τελος.. Ημουν τυχερος και εφυγε! Δεν προκειται για καρκινο.. Μπανιο με ζεστο νερο και σ ενα βαμβακι θα βαζεις betadine και θα το ακουμπας εκει πανω..Ποια αντιβιωση πηρες αν επιτρεπεται?

Junior Member
    Την οκμεντιν μου εδωσε..εμενα δεν με ποναει καθολου

Junior Member
    Ναι δεν ειναι αλλοι λεμφαδενες πρησμενοι..αυτο ομως που με ανησυχει ακομα παραπανω ειναι οτι τα λεμφοκυταρα μου ειναι ανεβασμενα

Αυτην ειχα παρει και εγω!Αυξημενα λεμφοκυτταρα υπαρχουν και αλλες αιτιες που μπορει να τα δειχνουν ανεβασμενα! Γιατρος δεν ειμαι,αλλα κανε μια επαναληπτικη για τα λεμφοκυτταρα..Και παθησεις θυρουειδους αδενα μεταβαλλουν τις τιμες λεμφοκυτταρων! Με καθοδηγηση γιατρου κανεις τα υπολοιπα..Αν θες να με ακουσεις μην ξαναψαξεις στο ιντρερνετ υποφερω χρονια τωρα για μια παθηση που νομιζα πως ειχα λογω ιντερνετ ενω πραγματικα δεν την ειχα! Ψυχασθενης εγινα! Οποτε το ψαχνουμε, ησυχα χωρις αγχος οσο γινεται και βλεπουμε, συμφωνα με οδηγιες γιατρου

Junior Member
    Σε καταλαβαινω ...ετσι επαθα και εγω διαβαζοντας στο Google.αυτο που λες για τον θηρεωειδη πριν 2 χρονια ειχα νοσηλευτει σε νοσοκομειο για μια παρεση που ειχα παθει και σε κατι εξετασεις που μου εκαναν ,μου ειπαν οτι ειχα χασιμοτο,ειχα μια μοναδα επανω απο το φυσιολογικο εκανα υπερηχο και εδειξε καθαρος οτι δεν ειχα..χμμμ