Μουσική - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 306 FirstFirst ... 2836373839404888138 ... LastLast
Results 556 to 570 of 4581

Thread: Μουσική

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλημερα Αλεξία ......... ναι, ο χρονος ειναι αμειλικτος , δεν κανει για κανεναν εξαιρεση , οι ' σταρ ' του Χολλυγουντ ξοδευουν κατα Μ.Ο. 100.000 $ /ετος για cosmetic surgeries , ειτε κρεμες , η ξερω γω τι αλλο.......τωρα εχουν βγει και τα βλαστοκυτταρα , δεν παρακολουθω .....ματαιοδοξια .........
    Ούτε εγώ παρακολουθώ. Προτιμώ την φυσική ομορφιά που ταιριάζει στην κάθε ηλικία
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    O χρόνος δεν είναι αμείλικτος με όλους. Οκ δεν μπορεί να είναι μία γυναίκα να είναι στα 60 της όπως ήταν στα 25 της. αλλά η Kim Wilde ακόμα και στα 60 είναι γυναικάρα! Ηταν η πρώτη διάσημη γυναίκα που ερωτευτηκα στη ζωή μου, όλο μου το δωμάτιο ήταν γεμάτο φωτογραφίες της όταν ήμουν 15 χρονών!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Ούτε εγώ παρακολουθώ. Προτιμώ την φυσική ομορφιά που ταιριάζει στην κάθε ηλικία

Συμφωνω Αλεξια , πρεπει να δεχεσαι την ηλικια σου , και να πραττεις αναλογως ......η εξωτερικη ομορφια ειναι κατι που ξεθωριαζει με τον χρονο , η εσωτερικη οχι......
    τυχαινει και παρακολουθω ενα καναλι στο cosmote tv , το E , που εχει να κανει με τις cosmetic surgeries , ε , το τι κανουν οι πλ. χειρουργοι πλεον , ειναι απιστευτο ..... οπως απιστευτοι ειναι κι αυτοι που προβαινουν σε τετοιου ειδους ενεργειες .....
    οπως σωστα επισημαινει ο mindcrime , o χρονος ειναι ευγενικος με καποιους , με αλλους οχι, αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας !! ετσι ειναι η ζωη ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    O χρόνος δεν είναι αμείλικτος με όλους. Οκ δεν μπορεί να είναι μία γυναίκα να είναι στα 60 της όπως ήταν στα 25 της. αλλά η Kim Wilde ακόμα και στα 60 είναι γυναικάρα! Ηταν η πρώτη διάσημη γυναίκα που ερωτευτηκα στη ζωή μου, όλο μου το δωμάτιο ήταν γεμάτο φωτογραφίες της όταν ήμουν 15 χρονών!

Εντάξει ρε παιδί μου αυτή είναι κούκλα. Με ποια να συγκριθεί! Πάντα μου άρεσε

https://youtu.be/1y3TKv7Chk4
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Εντάξει ρε παιδί μου αυτή είναι κούκλα. Με ποια να συγκριθεί! Πάντα μου άρεσε

https://youtu.be/1y3TKv7Chk4
    και γι αυτην ισχυει το αν δεν την δεις απο κοντα , δεν μπορεις να εχεις βαρυνουσα αποψη .......
    παντως μαρεσε παντα αυτο το κομματι......το θυμαμαι οταν πρωτοβγηκε , ειχε κανει παταγο τοτε .....
    Last edited by Macgyver; 01-01-2021 at 02:36.

Senior Member
    Συμφωνω Αλεξια , πρεπει να δεχεσαι την ηλικια σου , και να πραττεις αναλογως ......η εξωτερικη ομορφια ειναι κατι που ξεθωριαζει με τον χρονο , η εσωτερικη οχι......
    τυχαινει και παρακολουθω ενα καναλι στο cosmote tv , το E , που εχει να κανει με τις cosmetic surgeries , ε , το τι κανουν οι πλ. χειρουργοι πλεον , ειναι απιστευτο ..... οπως απιστευτοι ειναι κι αυτοι που προβαινουν σε τετοιου ειδους ενεργειες .....
    οπως σωστα επισημαινει ο mindcrime , o χρονος ειναι ευγενικος με καποιους , με αλλους οχι, αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας !! ετσι ειναι η ζωη ......
    Καλά σίγουρα. Αλλά τα σημάδια του χρόνου εξαρτώνται από πολλά. Συνθήκες ζωής κτλ. Γι αυτό δεν είναι ίδια σε όλους. Αλλά όπως το είπες. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας

Senior Member

..........and happy new year........ας κρατησουμε μια αισιοδοξη νοτα για τον νεο χρονο......παντα υπαρχουν και τα χειροτερα .........

Senior Member
    Last edited by Macgyver; 01-01-2021 at 17:16.

Senior Member

Αλεξία , Καλη Χρονια , σεχω πρηξει, το ξερω , τι λες για αρχες 80s , ελληνικο κομματι, πολυ ρυθμικο ομως ....πολυ χορευτικο ,για μενα παντα .....μεχρι κι εγω θα χορευα !!
    Καλή Χρονιά!
    Αυτό, η αλήθεια είναι, δεν το ήξερα καθόλου

Senior Member
    Καλή Χρονιά!
    Αυτό, η αλήθεια είναι, δεν το ήξερα καθόλου
    Καλη Χρονια , ειναι σχετικα αγνωστο , το πρωτοπε ο Πασχαλης ( οχι ο Τερζης ! που δεν ακουω ) και δεν ξερω αν ειναι στα γουστα σου , που μαλλον δεν ειναι !!

Senior Member
    Καλη Χρονια , ειναι σχετικα αγνωστο , το πρωτοπε ο Πασχαλης ( οχι ο Τερζης ! που δεν ακουω ) και δεν ξερω αν ειναι στα γουστα σου , που μαλλον δεν ειναι !!
    Κατάλαβα ποιον Πασχάλη λες. Η αλήθεια είναι ότι όχι, δεν τον ακούω. Γενικά ακούω ξένους.

Marilou
    Guest
    Ας αφησουμε λιγο το χθες και ας κρατησουμε το σημερα που ειναι και αυτο τοσο ομορφο και αγαπησιαρικο!!

Ετσι για να κανουμε καλο ποδαρικο και εδω!!!

Senior Member
    Κατάλαβα ποιον Πασχάλη λες. Η αλήθεια είναι ότι όχι, δεν τον ακούω. Γενικά ακούω ξένους.
    σιγα μην ακουγες Πασχαλη στην ηλικια σου........ κι εγω παντα ακουγα ξενη μουσικη , οπως electric light orchestra (ELO ) , late 70s ...............

Senior Member

φουλ 80s , ωραια και σωστα λογια ..........

Senior Member

Another year over,
    a new one just begun...

A very Merry Christmas
    and a happy new year,
    let's hope it's a good one
    without any tears...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...