Τοξικό γονείς - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    George. Δεν πηγαίνω πλέον στην μάνα μου, έτυχε και είχα πάει πριν 15 μέρες και μου έδωσε να της πληρώσω κάτι χρωστούμενα. Η μάνα μου με παίρνει τηλ, μου στέλνει μυνήματα και καλά ενδιαφέρεται τι κάνω, όμως εγώ δεν την δινω κ πολύ σημασία. Όσο για τον αδερφό μου δεν προσφέρθηκαν να τον βοηθήσω, απλώς μου έβγαλε στην αρχική σελίδα ένα σπίτι και το έστειλα στην μάνα μου. Με τον αδερφό μου έχω να μιλήσω 1 χρόνο συν. Επεισης, το γεγονός ότι έφυγα από το σπίτι και ζούμε με το αγόρι μου 4 χρόνια και ήμαστε καλά, δεν σημαίνει πως βιάστηκα επειδή έτσι με κάπνισε. Ήρθε με ζήτησε από τους γονείς μου, δέχτηκαν, το ήθελα κι εγώ γιατί τον αγαπούσα και τον αγαπώ πάρα πολύ, οπότε σε αυτό το κομμάτι δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάτε... Οι όροι μου είναι οι εξής και έχω πει στη μάνα μου πως δεν θέλω πολλά πολλά μαζί της, όμως κάνει πως ενδιαφέρεται και με ενοχλεί. Θα βρει μια πρόφαση να μου μιλήσει η θα βάλει ως κίνητρο τον πατέρα μου πως δεν είναι καλά (όντως δεν είναι καλά), για να πάω εγώ εκεί και να την λυπηθώ. Δεν ξέρει τι να κάνει και βρίσκει προφασεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ariel96 View Post
    George. Δεν πηγαίνω πλέον στην μάνα μου, έτυχε και είχα πάει πριν 15 μέρες και μου έδωσε να της πληρώσω κάτι χρωστούμενα. Η μάνα μου με παίρνει τηλ, μου στέλνει μυνήματα και καλά ενδιαφέρεται τι κάνω, όμως εγώ δεν την δινω κ πολύ σημασία. Όσο για τον αδερφό μου δεν προσφέρθηκαν να τον βοηθήσω, απλώς μου έβγαλε στην αρχική σελίδα ένα σπίτι και το έστειλα στην μάνα μου. Με τον αδερφό μου έχω να μιλήσω 1 χρόνο συν. Επεισης, το γεγονός ότι έφυγα από το σπίτι και ζούμε με το αγόρι μου 4 χρόνια και ήμαστε καλά, δεν σημαίνει πως βιάστηκα επειδή έτσι με κάπνισε. Ήρθε με ζήτησε από τους γονείς μου, δέχτηκαν, το ήθελα κι εγώ γιατί τον αγαπούσα και τον αγαπώ πάρα πολύ, οπότε σε αυτό το κομμάτι δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάτε... Οι όροι μου είναι οι εξής και έχω πει στη μάνα μου πως δεν θέλω πολλά πολλά μαζί της, όμως κάνει πως ενδιαφέρεται και με ενοχλεί. Θα βρει μια πρόφαση να μου μιλήσει η θα βάλει ως κίνητρο τον πατέρα μου πως δεν είναι καλά (όντως δεν είναι καλά), για να πάω εγώ εκεί και να την λυπηθώ. Δεν ξέρει τι να κάνει και βρίσκει προφασεις.
    Το αρχικό σου μήνυμα ήταν αλλιώς σε όλα τα σημεία.

Senior Member
    Το αρχικό μου μύνημα ήταν έτσι επειδή έκλαιγα και το έγραφα και δεν μπορούσα να καταφέρω να γράψω σωστά την σύνταξη του μυνηματος από την ταραχη μου. Το ότι η μάνα μου με κακομεταχειριζοτανε και με ελεγε πράγματα που δεν ισχύουν για εμένα, γιατί ποτές δεν έκατσε να μου μιλήσει, να με συμβουλέψει, να με πιάσει από το χέρι και να μου πει τι μου συνεβει και νιώθω άσχημα....παντα με κριτικαρε και με έβριζε ασύστολα χωρίς έλεος. Αυτά δεν τα λέω να δικαιολογηθω, θέλω απλώς να τα πω και να τα βγάλω από μέσα μου. Νιώθω μια απογοήτευση και αδικία

Senior Member
    Το αρχικό μου μύνημα ήταν έτσι επειδή έκλαιγα και το έγραφα και δεν μπορούσα να καταφέρω να γράψω σωστά την σύνταξη του μυνηματος από την ταραχη μου. Το ότι η μάνα μου με κακομεταχειριζοτανε και με ελεγε πράγματα που δεν ισχύουν για εμένα, γιατί ποτές δεν έκατσε να μου μιλήσει, να με συμβουλέψει, να με πιάσει από το χέρι και να μου πει τι μου συνεβει και νιώθω άσχημα....παντα με κριτικαρε και με έβριζε ασύστολα χωρίς έλεος.
    Δεν λέω για την σύνταξη.. Δεν δίνω σημασία εκεί. Για τα γεγονότα λέω.
    Αν θες να ακούσεις γνώμες τότε καλό είναι να είσαι σταθερή σε αυτά που λες.. Και κυρίως, μην παίρνεις μια γνώμη ως απόρριψη γιατί δεν σε βοηθάει. Είδες την γνώμη της σονιας, δεν σου άρεσε και τράβηξες πίσω.

Senior Member
    Σταθερή είμαι. Όμως έχουν γίνει τόσα πολλά που δεν θυμάμαι κι εγώ. Η Σονια καλά έκανε και είπε την γνώμη της, δεν αντιλέγω, όμως με αποπειρε. Έτσι έκανε και σε άλλο παιδί απότι είδα. Οκκ what ever

Senior Member
    Σταθερή είμαι. Όμως έχουν γίνει τόσα πολλά που δεν θυμάμαι κι εγώ. Η Σονια καλά έκανε και είπε την γνώμη της, δεν αντιλέγω, όμως με αποπειρε. Έτσι έκανε και σε άλλο παιδί απότι είδα. Οκκ what ever
    Κάνεις λάθος. Και εγώ που διάβασα την ιστορία (το αρχικό σου ποστ και όχι αυτό τώρα), συμφωνώ απόλυτα σε ότι είπε. Ίσως να ήταν λίγο σκληρή αλλά όχι για το κακό σου.. Ταρακουνημα λέγεται.
    Το αρχικό σου ποστ ήταν διαφορετικό.

Senior Member
    Τι λάθος είχα στο αρχικό ποστ?
    Έλεγα πως πήγα στην μάνα μου να δοσω τα χρήματα και επειδή μου μιλούσε για το σπίτι που θα νοικιάσει ο αδερφός μου μου ζήτησε την βοήθεια μου, επειδή ο πατέρας του αγοριού μου έχει διαχείριση πολυκατοικιων και κάνει και την μεσητια και μου ζήτησε να τον πω αν υπάρχει κανένα σπίτι. Επειδή την βρήκα εγώ ένα και της το έστειλα, ο αδερφός μου αρπαχτηκε και με έβριζε. Με διακοσμούμε με κάθε ειδών λέξης προσβλητικες. Η μάνα μου πάντα έπαιρνε το μέρος του και αυτός το δικό της για τον ΑΒ λόγο και να έχει ο ένας του χεριού τον άλλον. Από την άλλη απλα εγώ ανέφερα πως το αγόρι μου θα βγάλει κάποιο χρηματικό ποσό και ότι θα πάρουμε σπίτι με πισίνα και αυτήν ασπρισε από το κακό της για τον λόγο ότι ανέφερα ότι θα έχουμε και πισίνα στο σπίτι.
    Πραγματικά τι λάθος έχω πει?

Senior Member
    Το "κάνεις λάθος" πήγαινε γιααυτό που είπες για την σονια. Όσο για το αρχικό σου ποστ θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Είπες ότι πλήρωσες εσύ (ότι έδωσες λεφτά), ενώ στο άλλο σου μήνυμα δεν είπες αυτό.. Κι αυτό με τον αδελφό σου αλλιώς το είπες αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.

Senior Member
    Πλήρωσα εγώ για την δόση που χρωστάει γιατί μου έδωσε λεφτά και πήγα να της δοσω τα ρέστα.
    Οσο για τον αδερφό μου δεν θυμάμαι τι είπα αλλά αυτό ήθελα να γράψω. Τα έγραψα λίγο πιο αναλυτικά τώρα ισως. Από την θωλουρα μου εχθές θα τα έγραψα λάθος και έχετε ένα δίκαιο να με κακολογειτε και να μην καταλάβατε τι θέλω να πω.

Senior Member
    Εγραψα κατι αλλα εξαφανηστηκε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    BlackCoral.. Συγνώμη για το μύνημα που το έγραψα με μισές λέξεις, έχεις ένα δίκαιο σε αυτό.
    Οσο για τους δαίμονες χάχα πραγματικά μου φαίνεται αστείο γιατί είχαν κάτσει στον υπολογιστή μου ένα βραδυ το αγόρι μου με έναν φίλο του και τρολαραν την κοπέλα, δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο προς θεού.
    Θα ήθελα να σταθώ λίγο σ΄αυτό γιατί δείχνει ότι εκτός από τα θέματα με την οικογένεια υπάρχουν θέματα και με το αγόρι σου. Χρησιμοποίησε το προφίλ σου για να τρολάρει σε φόρουμ ψυχολογίας σε ένα τυχαίο θέμα και ο μόνος σου σχολιασμός είναι πως σου φαίνεται αστείο;;;; Μπήκες στο θέμα εκείνο να γνωστοποιήσεις το ζήτημα και να εξηγήσεις τι έγινε; Τον έβαλες κάτω να του ζητήσεις το λόγο που πήρε αυτό το δικαίωμα για να σπάσει πλάκα; (πόσο είναι, πέντε. Και τελικά, κάνε κι ένα θέμα για το αγόρι σου, θες κι εκεί γνώμες!
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

Senior Member
    Quote Originally Posted by BlackCoral View Post
    Θα ήθελα να σταθώ λίγο σ΄αυτό γιατί δείχνει ότι εκτός από τα θέματα με την οικογένεια υπάρχουν θέματα και με το αγόρι σου. Χρησιμοποίησε το προφίλ σου για να τρολάρει σε φόρουμ ψυχολογίας σε ένα τυχαίο θέμα και ο μόνος σου σχολιασμός είναι πως σου φαίνεται αστείο;;;; Μπήκες στο θέμα εκείνο να γνωστοποιήσεις το ζήτημα και να εξηγήσεις τι έγινε; Τον έβαλες κάτω να του ζητήσεις το λόγο που πήρε αυτό το δικαίωμα για να σπάσει πλάκα; (πόσο είναι, πέντε. Και τελικά, κάνε κι ένα θέμα για το αγόρι σου, θες κι εκεί γνώμες!
    Οχι δεν εχει πατησει ακομη τα 5 γιαυτο κανει σαν μωρο. Θα τον μαλωσω μολις σχολασω. Θα τον αφησω νηστικο

Senior Member
    Καθόλου δε με νοιάζει αν τον αφήσεις νηστικό ή τον ταίσεις ρυζόγαλο ή κρέμα. Αλλά το να κλαίγεσαι ότι η Σόνια σε αδίκησε και να μην σου κάνει μία που ο γκόμενός σου μπήκε να παίξει σε θέμα ενός μέλους από το λογαριασμό σου, ε, όσο να το κάνεις, βγάζει μάτι το ζήτημα. Την ίδια ηλικία έχετε.
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

Page 2 of 2 FirstFirst 12