Τι γίνεται?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 51
    Member

Τι γίνεται?

Ειμαι σε μια φάση μπερδεματος. Συγκατοικω με τον υποτιθέμενο "σύζυγό" μου 1 χρόνο και είχαμε πει προς τον Οκτώβρη να κάνουμε πολιτικο Γάμο δλδ βγάλαμε άδειες ημερομηνίες και ολα. Ο οποίος μπορεί και να μην θέλω να το καταλάβω προτιμά έναν λίγο διαφορετικό τρόπο ζωής. Αυτά δυστυχώς τα εντόπισα από τα μάτια αλλου..της μητέρας μου. Είναι λογικό λίγο πριν παντρευτούμε να βρω μήνυμα να στέλνει σε "φίλη του "πάμε για μπανάκι την οποία δεν την έχω γνωρίσει σημειοτεον και είναι συναλφος από παλιά στο Στρατό και γενικά ως κοινωνικός άνθρωπος να έχει και άλλες φίλες..που δε τις ξέρω. Επίσης να θέλει να πηγαίνει για μπάνιο τις καθημερινές (ενώ εγώ δουλεύω) με φίλους εργένηδες να δει τι στη παραλία?? Κοριτσοπαρεες ελεύθερες και μπικίνι ανενοχλητος (προέρχεται από νησί το καταλαβαίνω θέλει να κολυμπάει αλλά δε του φτάνει το ΣΚ που παμε )? Πάρα πολύ συχνά καθώς εκείνος είναι στον Στρατό και έχει πολλές κενες ώρες κλπ. Στο συμβάν αυτό που βρήκα το μνμ μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα και πήγα 1 βράδυ πίσω στους δικούς μου εφόσον ο κύριος με είπε τρελή , ότι βλέπω φαντάσματα είμαι υπερβολική και γιατί ψάχνω το κινητό του. Μου μίλησε επειτα για να τα βρούμε , είπε ότι θα κάνει τα πάντα για να μαστε μαζί και σε αυτό μας έσωσε ένας συνάδελφός του που του είπε ότι έχω δίκιο έτσι είναι όταν σοβαρευεσαι "δε μπορείς να έχεις φίλες" ο γάμος αναβλήθηκε από εμένα του το είπα μόλις είδα το μνμ . Ωστόσο εχει έναν φίλο καλό που του είπε ότι έτσι έκανε η πρώην του και τον έκοψε από παντού και χώρισαν και ότι πάρτε τον χρόνο σας γτ μπορεί να βγουν κ αλλά.. και μαντεψτε επηρεάστηκε.... Αλλά πώς θα γίνει να περιμένουμε πόσο δλδ 2 χρόνια είμαστε τι άλλο θα βγει !!!... Θα ήθελα εκείνοι που έχουν σοβαρή σχέση ,οι παντρεμένοι κλπ να μου πουν ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να στηρίξει ένα σπίτι ? Που θέλει γενικά να κάνει τις βολτιτσες του και μόνος. Διότι μου λέει εγώ δε θέλω να είμαι μούχλας. Προσπαθώ να διακρίνω τόσο καλός ηθοποιός είναι ? Ο οποίος επίσης να πω ότι είχε ξαναπαντρευτεί (με σύμφωνο ) τον γνώρισα παντρεμένο.

Senior Member
    Εχει 2 παιδια απο αλλο γαμο με σενα τι θα κανει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Elis γράφω στο φόρουμ διότι θα ήθελα να συζητήσω σοβαρά όχι να κάνω πλάκα . Να είσαι καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Ειμαι σε μια φάση μπερδεματος. Συγκατοικω με τον υποτιθέμενο "σύζυγό" μου 1 χρόνο και είχαμε πει προς τον Οκτώβρη να κάνουμε πολιτικο Γάμο δλδ βγάλαμε άδειες ημερομηνίες και ολα. Ο οποίος μπορεί και να μην θέλω να το καταλάβω προτιμά έναν λίγο διαφορετικό τρόπο ζωής. Αυτά δυστυχώς τα εντόπισα από τα μάτια αλλου..της μητέρας μου. Είναι λογικό λίγο πριν παντρευτούμε να βρω μήνυμα να στέλνει σε "φίλη του "πάμε για μπανάκι την οποία δεν την έχω γνωρίσει σημειοτεον και είναι συναλφος από παλιά στο Στρατό και γενικά ως κοινωνικός άνθρωπος να έχει και άλλες φίλες..που δε τις ξέρω. Επίσης να θέλει να πηγαίνει για μπάνιο τις καθημερινές (ενώ εγώ δουλεύω) με φίλους εργένηδες να δει τι στη παραλία?? Κοριτσοπαρεες ελεύθερες και μπικίνι ανενοχλητος (προέρχεται από νησί το καταλαβαίνω θέλει να κολυμπάει αλλά δε του φτάνει το ΣΚ που παμε )? Πάρα πολύ συχνά καθώς εκείνος είναι στον Στρατό και έχει πολλές κενες ώρες κλπ. Στο συμβάν αυτό που βρήκα το μνμ μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα και πήγα 1 βράδυ πίσω στους δικούς μου εφόσον ο κύριος με είπε τρελή , ότι βλέπω φαντάσματα είμαι υπερβολική και γιατί ψάχνω το κινητό του. Μου μίλησε επειτα για να τα βρούμε , είπε ότι θα κάνει τα πάντα για να μαστε μαζί και σε αυτό μας έσωσε ένας συνάδελφός του που του είπε ότι έχω δίκιο έτσι είναι όταν σοβαρευεσαι "δε μπορείς να έχεις φίλες" ο γάμος αναβλήθηκε από εμένα του το είπα μόλις είδα το μνμ . Ωστόσο εχει έναν φίλο καλό που του είπε ότι έτσι έκανε η πρώην του και τον έκοψε από παντού και χώρισαν και ότι πάρτε τον χρόνο σας γτ μπορεί να βγουν κ αλλά.. και μαντεψτε επηρεάστηκε.... Αλλά πώς θα γίνει να περιμένουμε πόσο δλδ 2 χρόνια είμαστε τι άλλο θα βγει !!!... Θα ήθελα εκείνοι που έχουν σοβαρή σχέση ,οι παντρεμένοι κλπ να μου πουν ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να στηρίξει ένα σπίτι ? Που θέλει γενικά να κάνει τις βολτιτσες του και μόνος. Διότι μου λέει εγώ δε θέλω να είμαι μούχλας. Προσπαθώ να διακρίνω τόσο καλός ηθοποιός είναι ? Ο οποίος επίσης να πω ότι είχε ξαναπαντρευτεί (με σύμφωνο ) τον γνώρισα παντρεμένο.
    Το οτι τον γνωρισες παντρεμενο, ηταν μεγαλη καμπανα, αλλα εσυ νομισες οτι μονο την γυναικα του κοροιδευε. Δεν σκεφτηκες οτι το ιδιο θα κανει και σε εσενα..
    απο αυτα που λες, ο τυπος σκοπευει να ζει σαν ελευθερος, φλερταροντας καΙ κανοντας γνωριμιες. Αν σκοπευε να το αλλαξει για να ειστε μαζι, θα το εκανε μονος του. Δεν θα χρειαζοταν ειδικες συμφωνιες και εκβιασμους. Και πιστεψε με, θα την καταλαβαινες την διαφορα...
    διοτι αυτο ακριβως κανει με τις φιλεναδες στις παραλιες. Δεν ειναι στο δημοτικο να παιρνουν τα κουβαδακια τους και να παιζουν με την αμμο...
    ρωτας αν φτανουν 2 χρονια κι αν εχει τπτ αλο να βγαλει.. δλδ, αυτα που εβγαλε ειναι λιγα; Ειστε σε καλο σημειο για να τον εμπιστευθεις αυτον τον ανθρωπο οτι θα ειναι πιστος και να τον παντρευτεις; Η γνωμημου ειναι οτι δεν δειχνει τπτ τετοιο και απο τις κινησεις του, καταλαβαινω οτι αν πιεστει να ειναι σωστος απεναντι σου, απλα θα αρχισει τα ψεματα. Το θεμα ειναι να το θελει ο ιδιος, οχι να τον κραζουν οι φιλοι οτι κανει μαλακιες..

Member
    Remedy μου το έκρυψε ότι ήταν παντρεμένος. Δε θα έμπλεκα με παντρεμένο. Η πρώην ήταν στο νησί και ουσιαστικά ήταν παντρεμένοι σε απόσταση . Ήταν στα χωρίσματα , και τη χώρισε όταν προχωρήσαμε (στους 2 μήνες πιστεύω ) εγώ τα έμαθα όλα μετά ... όταν αποφάσισε να μου μιλήσει στις αρχές της σχέσης μας και να μου το αποκαλύψει.

Senior Member
    Remedy μου το έκρυψε ότι ήταν παντρεμένος. Δε θα έμπλεκα με παντρεμένο. Η πρώην ήταν στο νησί και ουσιαστικά ήταν παντρεμένοι σε απόσταση . Ήταν στα χωρίσματα , και τη χώρισε όταν προχωρήσαμε (στους 2 μήνες πιστεύω ) εγώ τα έμαθα όλα μετά ... όταν αποφάσισε να μου μιλήσει στις αρχές της σχέσης μας και να μου το αποκαλύψει.
    ναι, αλλα αυτος συνεχιζει τις γνωριμιες. Κι εσεις σε αποσταση ειστε αν βγαινει μονος και μαλιστα με φιλες που τις κρυβει κι εσυ τις βρισκεις κατα τυχη ή με ψαξιμο..

Member
    Remedy καλά τα λες

Senior Member
    Εγω δεν το βρισκω καθολου κακο, αν αυτος αρχισε να το ξανασκεφτεται και να κανει πισω, επειδη ο φιλος του του ειπε οτι κι εκεινον τον πιεσε η πρωην του και τελικα χμωρισαν..
    αν σκοπευε να μεινει, επειδη νομιζε οτι θα ζει σαν ελευθερος με φιλεναδες εδω κι εκει, τοτε, στο καλο να παει. Χαρη σου κανει αν φυγει.

Meditation
    Guest
    Τι ηλικίες έχετε; εγώ δεν το βρίσκω και πολύ ευοίωνο για τη σχέση όλο αυτό που παρουσιάζεις. Μου δείχνει και μένα άντρα που θέλει να ζει ανεμελος και χωρίς υποχρεώσεις σαν εργένης. Το ότι έχει ήδη ένα διαζύγιο στο ιστορικό του και μάλιστα ότι αυτός την χώρισε και βγαίνει με φιλενάδες έξω δείχνει ένα άτομο όπως είπα χύμα που δεν του πάει ίσως ο γάμος και η δέσμευση. Πόσο καιρό διηρκησε ο προηγούμενος γάμος του και για ποιον λόγο σου είπε ότι χώρισαν. Αν σου είπε.

Ένας άντρας που θέλει συχνά να βγαίνει με κοριτσοπαρεες και γενικά να γλεντάει πολλές ώρες έξω δείχνει ότι ψάχνεται. Με πίεση δεν γίνεται τίποτα. Η σου αρέσει και μένεις με όποιες συνέπειες υπάρξουν ή φεύγεις και διεκδικείς αυτό που θες

Αυτο το εκανε από την αρχη της σχεσης σας?

Member
    Έβγαινε ναι αλλά ίσως πολλά δεν τα έλεγε η δεν τα βλεπα πιο παλιά γτ συγκατοικησαμε στον 1 χρόνο.

Member
    26 εγώ και 29 αυτός ..

Meditation
    Guest
    26 εγώ και 29 αυτός ..
    29 αυτός και έχοντας κάνει ήδη έναν γάμο; λογικά θα εμπλεξε από πολύ μικρός με κάποια και δεν έζησε την ηλικία του. Μια πρόωρη "ανεπιθύμητη" εγκυμοσύνη που τον ανάγκασε σε γάμο; Θεωρώ πως είστε μικροί και οι δύο για τέτοιες δεσμεύσεις. Και αυτός αν έχει συνδέσει το γάμο και τη δέσμευση με τη βαρεμάρα και τη καταπίεση δύσκολα θα αλλάξει. Ίσως να θέλει το χρόνο του να ζήσει τη ζωή του ως ελεύθερος για κάποια χρόνια ακόμα.

Member
    Όχι δεν ήταν εγκυμοσύνη, ήταν για θέμα μορίων όπως ξέρω (για να κατέβει στο νησί του). Από ότι μου έχει πει δεν θέλει άλλες εμπειρίες ....αλλά αυτό δεν συμβαδίζει με τις πράξεις του. Συχνά μου έλεγε έχεις καταλάβει ότι θα είμαι ο άντρας για την υπόλοιπη ζωή σου? Και άλλα τέτοια αγαπησιαρικα . Δηλαδή οκ....

Senior Member
    Καλησπέρα. Βλέπεις πως φέρεται και δεν σαρεσει, πιστεύεις πως με ένα γάμο θα αλλάξει? Ή ότι θα τον αλλάξεις;

Page 1 of 4 123 ... LastLast