Τι γίνεται? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Member
    Και μάλιστα λίγο πριν τις διακοπές μας επειδή του έλεγα λίγο να καθυστερήσουμε τον γαμο, μίλησε στον φίλο του από την δουλειά (αυτόν που είναι οικογενειάρχης ) και του είπε η κοπέλα μου μπορεί να αλλαξε γνώμη για τον γάμο και μου το είπε ένα βράδυ και έκλαιγε .. Τώρα θα λείψει για λίγες μέρες περίπου 10 ( με την δουλειά )και έχω χρόνο να συνειδητοποιήσω τι γίνεται ..που πάει όλο αυτό ??

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Όχι δεν ήταν εγκυμοσύνη, ήταν για θέμα μορίων όπως ξέρω (για να κατέβει στο νησί του). Από ότι μου έχει πει δεν θέλει άλλες εμπειρίες ....αλλά αυτό δεν συμβαδίζει με τις πράξεις του. Συχνά μου έλεγε έχεις καταλάβει ότι θα είμαι ο άντρας για την υπόλοιπη ζωή σου? Και άλλα τέτοια αγαπησιαρικα . Δηλαδή οκ....
    Παντρεύτηκε για να μαζέψει μόρια και να πάει σε ένα συγκεκριμένο μέρος; πολύ επιπόλαιο μου φαίνεται αυτό και επιφανειακό. Δεν νομίζω ότι το παίρνει και πολύ στα σοβαρά το θέμα γάμος. Και η άλλη που τον παντρεύτηκε ήξερε τον λόγο του γάμου τους ή επωφελήθηκε ο ίδιος για να πετύχει το σκοπό του;

Ε, καλά. Στα λόγια ολοι καλοί είμαστε. Οι πράξεις μετράνε. Εάν από τώρα είναι από εδώ και από κει και ζει σαν αδέσμευτος ούτε ο γάμος ούτε το παιδί ούτε η πίεση δεν θα τον αλλάξουν. Πρέπει να είναι ο ίδιος έτοιμος. Εάν δεν θέλει να αλλάξει τους ρυθμούς του δεν μπορείς να του το επιβάλλεις. Και αν το προσπαθήσεις θα σου γυρίσει μετά ανάποδα.

Member
    Δεν έχω ιδέα , επειδή δεν είχα κάτι χειροπιαστό για ότι έλεγα .τώρα μπήκα σε άλλο μονοπάτι

Senior Member
    Αν τον παντρευτείς σημαίνει αποδέχεσαι αυτό που είναι, άρα για ότι γίνει μετά εσύ θα ευθύνεσαι. Δεν μπορείς να αλλάξεις κάποιον, γιαυτό μην ελπίζεις. Αν αλλάξει ποτέ θα το κάνει μόνο επειδή αυτός το θέλει.. Και μέχρι τώρα δείχνει πως δεν έχει τέτοια πρόθεση.

Member
    Λες Γιώργο ε?

Senior Member
    Λες Γιώργο ε?
    Δυστυχώς ναι.. Οταν ανέχεσαι κάτι που σε ενοχλεί τότε λογικό ο άλλος να συνεχίσει να το κάνει..

Senior Member
    Κοίταξε να δεις, το ανησυχητικό είναι ότι προφανώς δεν μοιράζεται πράγματα αλλά στα κρύβει και τα ανακαλύπτεις τυχαία. Δηλαδή δεν είναι ότι σου λέει "αφού δουλεύεις εγώ θα πάω για μπάνιο με αυτόν κι αυτόν" ή "πρότεινα στη φίλη μου τη Μαρία να πάμε για μπάνιο αν θέλει, αυτή που σου έλεγα προχθές. Ευκαιρία να γνωριστείτε κιόλας, να της πω να έρθει μετά για φαγητό;" Όταν είσαι πλέον ζευγάρι με τον άλλο, μοιράζεσαι πράγματα. Και κάτι πονηρό να μη παίζει, δείχνει ότι δεν λειτουργεί σαν το μισό ενός ζευγαριού, αλλά σαν μονάδα. Αυτό δεν φιάχνεται με το ζόρι.

Member
    Το θέμα τώρα εφόσον μου ζήτησε να είμαστε μαζί και ότι θα τα κάνει αυτά που ζήτησα όμως ? Το Σάββατο το είπαμε και χθες πήγε με τον φίλο του για μπάνιο . Πόσο χρόνο να δώσω εγώ ? Μου είναι δύσκολο κιόλας

Member
    Μου είπε ότι θα μου τα λέει από εδώ και πέρα. Πόσο χρόνο να δώσω λέτε ?

Senior Member
    Μου είπε ότι θα μου τα λέει από εδώ και πέρα. Πόσο χρόνο να δώσω λέτε ?
    Για ποιο πράγμα να δώσεις χρόνο?

Member
    Για να δούμε πως θα πάει

Senior Member
    Για να δούμε πως θα πάει
    Θα σου πούμε εμείς πόσο χρόνο να δώσεις;;
    Πιστεύεις ότι θα αλλάξει επειδή του το είπες; Δεν ρωτάω αν θέλεις αλλά πιστεύεις.

Member
    Ναι για κάποιο λόγο έχω μια μικρή ελπίδα ότι θα μπορέσει ..

Meditation
    Guest
    Ναι για κάποιο λόγο έχω μια μικρή ελπίδα ότι θα μπορέσει ..
    Εάν ελπίζεις ότι θα αλλάξει τότε συνέχισε το μέχρι να φύγει η ελπίδα. Όμως μην τον εξαναγκασεις σε γάμο ή παιδιά για να τον καταφέρεις. Για μένα ανέβαλε το γάμο και συνεχίστε τη συγκατοίκηση. Και κουβεντιάστε το αργότερα το θέμα γάμος. Εγώ δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τόσο εύκολα συνήθειες. Μπορεί εάν δεν θέλει να δεσμευτεί να τη κάνει και μόνος του κάποια στιγμή. Εφόσον δεν σου αρέσει ο τρόπος ζωής του τότε φύγε.και μη χάνεις χρόνο μαζί του.

Senior Member
    ο τυπος ειναι πολυ χαι γουει και τα γραφει ολα στα παλια του τα παπουτσια .
    να ξερεις ομως οτι και εσυ δεν εισαι και πολυ καλα αφου συνεχιζεις μαζι του.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast