Τι γίνεται? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51
    Member
    Ξέρετε τι , είχαμε τόσο σοβαρό τσακωμο και γω ψάχνω πχ να αγοράσω μια συρταριερα για την κρεβατοκάμαρα μας.. τώρα που τα βρηκαμε.Η μητέρα μου λέει ότι είμαι τόσο επιπόλαιη που 2 εβδομάδες πριν αναβαλαμε τον γάμο και κοντεψαμε να χωρίσουμε και γω τα ξέχασα όλα, και ψάχνω επιπλα ( Έχει δίκιο). Από την άλλη προσπαθώ να το πω στον δικό μου ότι "κάτσε να δούμε πως θα πάει γτ προσπαθούμε" και μου λέει το εξής : Δεν θελω να εχω μια σχεση για να προσπαθω για κατι. Δεν προσπαθουμε . Ειμαστε μαζι και περναμε καλα.Έχουμε σχεση και αγαπιομαστε. Δεν προσπαθουμε για κατι.εχουμε σχεση και προχωράμε. Αργοτερα αν εχουμε παιδια θα προσπαθουμε να τα συντηρήσουμε τωρα δεν προσπαθουμε για να ειμαστε καλα. Αν θελει προσπαθεια για να σε θελω να σε αγαπαω και να σου φερομαι καλα και να σε σεβομαι χεστο. Μην ξαναπεις οτι προσπαθουμε και σε κανεναν να μην το λες. Γιατι ειναι λες και κανεις καταναγκαστικό εργο. Πολυ ασχημο να ακους ενα ζευγαρι και να σου λεει ε ε νταξει το προσπαθουμε. Λες και μας αναγκαζει κανεις. Λες και ειμασταν μπουρδελο και τωρα το προσπαθουμε.σε παρακαλω μην την ξαναπεις αυτη την κουβέντα. Και επίσης μου πέταξε το
    εξής : Ειμαστε μαζι και τελος . Αν δεν παμε καλα μετα το σπαμε οπως καθε σχεση.
    Αλλά ρε παιδιά και αν όντως το κάνει όλο αυτό για να με φέρει τουμπα (να πιστέψω όλες τις μαλακίες του από εδώ και πέρα )
    Αλλά με αγχωνει να μην ξέρω αν αξίζει η σχέση που έχω , μην τρώω το χρόνο μου άδικα ...

Senior Member
    Μα δεν είναι το θέμα να σε φέρει τούμπα, αυτός όπως είπαμε και νωρίτερα, μια χαρά ευχαριστημένος είναι με τον τρόπο ζωής του και με το πως λειτουργεί το πράγμα ως τώρα, άρα δεν βλέπει που είναι το πρόβλημα, ειδικά από τη στιγμή που μέχρι πρόσφατα δεν είχες εκφράσει κάποιο παράπονο κι εσύ, άρα πιστεύει ότι κι εσύ είσαι ευτυχισμένη όπως λειτουργείτε.
    Το θέμα είναι αν εσύ όντως είσαι ευχαριστημένη. Αν αισθάνεσαι καλά και θεωρείς ότι τα βρίσκετε, φυσικά και αξίζει. Αν όμως δεν αισθάνεσαι καλά, κάτι σε χαλάει, δεν έχεις εμπιστοσύνη, αγχώνεσαι, και μόνο το γεγονός ότι προβληματίζεσαι, σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος, κάτι δεν σε γεμίζει εσένα. Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις, δεν μπορούμε να στο απαντήσουμε εμείς, αν αξίζει και πως το αισθάνεσαι.

Banned
    εσυ απ οτι καταλαβαινω θες πολυ να παντρευτειται αλλα το θες επειδη εχεις καταληξει οτι οντως αυτος ειναι ο ανθρωπος που θες να περασεις το υπολοιπο της ζωης σου μαζι του και να γινει ο πατερας των παιδιων σου η το θες επειδη νομιζεις οτι εφτασε η ωρα να παντρευτεις?χαλαρωσε λιγο και συνεχισε την σχεση να δεις πως θα τα πατε γιατι αν κανεις και παιδια και μετα καταλαβεις το λαθος θα ναι πολυ μπερδεμα και κριμα για τοσα παιδια που οι γονεις τους ειναι χωρια.Δες το πιο σοβαρα απολαυσε αυτην την περιοδο της σχεσης δεν υπαρχει λογως να πιεζεις καταστασεις.Αν ειστε ευτυχισμενοι μαζι θα ερθει ως φυσικο επακολουθο κι ο γαμος.Αν εχετε συνεχεια τσακωμους δεν εχει νοημα

Member
    Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ξύπνησα με αίσθηση κοροϊδίας από τον δικό μου δε ξέρω γιατί αλλά μου καρφώθηκε (το μνμ που είχε στείλει στη φίλη του , "πάμε για μπάνιο " του είπα πότε θα την γνωρίσω ? Τη φίλη σου**και τσαντιστηκε Αυτό στις 6.30 το πρωί που ετοιμαζόταν για δουλειά. Δεν είναι εδώ είναι στη Χαλκίδα μου είπε αυτή.Επίσης δεν έχει ουσία μου είπε είναι λίγο ότι να ναι δε κάνει για παρεα για γυναίκες είπε αλλά για άνδρες (Αλλά εσύ πουλάκι μου της έστειλες για μπάνιο ενώ είχες και παρέα υποτίθεται , την ηθελες μαζι)Η κουβέντα κόπηκε γιατί σηκώθηκε και έφυγε για την δουλειά ότι θυμάμαι χαίρομαι είπε. Εγώ σαν καλή κοπέλα που είμαι την έκανα add στο facebook :)) Δε ξέρω αν είναι κατινια , αυτός φταίει δε λέω που της έστειλε , αλλά θέλω να δω θα με κάνει φιλη αυτή? Η θα αφήσει το αίτημα στην άκρη. Περασμένα?! δε λέω..αλλά όταν συζηταμε ότι θα παντρευτούμε γιατί επιμένει πάλι τα ίδια (και ότι δεν θα τον αφήσω όπως με ρωταει) δε πρέπει να ξέρω τι ήταν όλο αυτό..Ναι έχουμε θεματα εμπιστοσύνης. Ναι δε μπορώ να τα δεχτώ σαν θύμα. Ναι θέλω να τα ελέγχω,με τρώει ... όχι να κοιμάμαι του καλού καιρού (γτ πριν τα βρω στον κόσμο μου ήμουν). Εσείς τι λέτε ?Κατινια που έστειλα το αίτημα ? Έχω αναπαντητα ερωτήματα στο κεφάλι μου. πως θα γίνει ???

Banned
    μην κατηγορεις τον εαυτό σου τωρα, έχεις δίκιο. Αυτός ο άνθρωπος σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια. Με τον άνθρωπο που υποτίθεται θα παντρευτείς δεν πρέπει να υπάρχουν μυστικά και οι δικοί του φίλοι είναι κ δικοί σου. Έχεις μπλέξει μ έναν ανώριμο αυτό είναι το προβλημμα

Η γνώμη μου είναι ότι ο άνθρωπος αυτός είναι "όσα πάνε κι όσα έρθουν". Δηλαδή, δεν βλέπει τίποτα στα σοβαρά. Αν τον παντρευτείς, θα είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, ίσως και χειρότερα (επειδή θα έχει περάσει και το πάθος).
    Αυτός θα πηγαίνει τις βόλτες του και θα κάνει την ζωούλα του κι εσύ θα τρέχεις με τις υποχρεώσεις "παραμάσχαλα", συν καναδύο κουτσούβελα να φροντίζεις.
    Δεν είναι έτσι όμως οι υγιείς οικογένειες, οι οποίες προϋποθέτουν τουλάχιστον συντροφικότητα και "συζυγία". Τί σημαίνει σύζυγος: αυτός που είναι στον ίδιο ζυγό με τον άλλον και τραβάει και μοιράζεται το ίδιο φορτίο! Όχι ο ένας να τραβάει το κάρο και ο άλλος να είναι επάνω σ' αυτό και να κοροϊδεύει...
    Όχι, ο άνθρωπος αυτός είναι ανώριμος για γάμο και μπορεί να μην το αντιλαμβάνεται ο ίδιος, να έχει μια άλλη αντίληψη για αυτά τα σοβαρά θέματα.
    Ακόμη και το γεγονός ότι παντρεύτηκε την πρώτη φορά για κάποια μόρια για μετάθεση θα έπρεπε να σε έχει προβληματίσει ήδη σοβαρά και να μην έχεις προχωρήσει σε συγκατοίκηση. Εμένα αυτό μου δείχνει πολλή επιπολαιότητα και λίγο τυχοδιωκτισμό.
    Και όχι τίποτε άλλο, αλλά από έναν γάμο προκύπτουν και άνθρωποι (παιδιά) που δεν φταίνε σε τίποτα να μεγαλώνουνε με έναν ανύπαρκτο πατέρα και μια δυσαρεστημένη μάνα με σπασμένα τα νεύρα της που θα ξεσπάει πάνω τους.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234