Results 1 to 9 of 9
Thread: χρωστουμενα
-
27-03-2009, 17:07 #1
Εισαι υπερ της αντιψυχιατρικης ή οχι δεν καταλαβα.
Εγω οπως εχω πει παμπολλες φορες προσωπικα ειμαι κατω απο φαρμακευτικη αγωγη που προσπαθω να μειωσω.
Εσυ ζεις στη θεσσαλονικη εγω ζω σε μικρη επαρχιακη πολη και ενα διαστημα μεγαλο ημουν παντελως \"αλλου\" ουτε καν ξερω τι μπορει να λενε για μενα αλλα ξερεις κατι ειμαι αυτος που ειμαι και τα γραφω ολα κανονικα γιατι ειμαι ενταξει σε ολους τους τομεις στις φιλιες μου στις υποχρεωσεις μου σε ολα μου.
Δεν λεω οτι η ζωη μου βαινει και πολυ καλα αλλα δεν επιτρεπω σε κανενα \"κουτοσομπολιο να με \"ριξει\" απο ανθρωπους που δεν ξερουν πουθε κλανει η κοτα.Και ας ερθουν να με πιασουν ολοι αυτοι οταν διαπρεπω σε ολους τους τομεις χωρις καν να ιδρωσω.
Εισαι οργισμενος και μου μετεφερες λιγη απτην οργη σου.
Μη μασας αλλα και προσεχε γιατι ορισμενα πραγματα που λες οπως πανελλαδικες εμβελειες κλπ μαλλον δεν ισχυουν οπως και οτι ολος ο κοσμος μπορει να ασχολειτε με εσενα συγκεκριμενα.
Φυσικα δεν μπορω να ξερω τι τρεχει,τι αντιμετωπιζεις,αν εχεις ψυχωση που αρχιζει και που τελειωνει αυτη.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 27-03-2009, 17:17 #2
Οχι οντως ειχε πανελλαδικη εμβελεια.Πηγα καβαλα γιναν αυτα τα παιχνιδια πηγα Ξανθη γιναν,Ικαρια,Αθηνα Χαλκιδικη, Σαμο ειδικα Σαμο που γιναν ηταν ενα πανελλαδικο festival πολιτκο.
Ειμε υπερ της αντιψυχιατρικης απλα ηταν πολυ βασανο αυτο που περασα και εχασα πραματα πολλα οπως ειπα και τελικα αποτυχε.Θελει πολυ προσεκτικες κινησεις στη φαση αυτη και ετσι οπως εγινε σε μενα μπορω να πω τωρα με καθαρο μυαλο οτι ηταν σχεδον σιγουρη αποτυχια οπως εγινε.
27-03-2009, 17:40 #3
Δεν ξερω σκιαχτρο για αυτο δεν απανταω...ειναι παιχνιδι του μυαλου ή λες αληθεια?
Ειλικρινα νομιζω υπαρχει αληθεια αλλα υπαρχει και παιχνιδι του μυαλου...ναι εχω γυρισει και εγω ολη την Ελλαδα οταν ημουν \"αλλιως\" και ηταν παντου σκατα αλλα ηταν παιχνιδι του μυαλου μου,για τους αλλους δεν ημουν απλως παρα ενα αστεγος που κοιμοταν στα παγκακια.
Η αληθεια ειναι οτι καταλαβαινω τα συναισθηματα σου αλλα δεν μπορω να ξερω τι τρεχει[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
27-03-2009, 18:39 #4
Οι υπολοιποι γιατι δεν απαντατε?
Τελικα ειμαστε πολυ διαφορετικοι συμφωνα με τις εμπειριες που εχει ο καθενας και πολλοι δεν καταλαβαινουν.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
27-03-2009, 18:55 #5
δεν ξερω τι να απαντησω κηπ,
καταρχην σκεπτομαι οτι οταν αισθανεσαι πανταχωθεν βαλλόμενος, μια μικρη κινηση σου φαινεται αστραπη.
Απο την αλλη δεν λεω οτι το σκιαχτρο υπερβαλλει, αλλα δεν ειναι ψέμματα οτι ζουμε σε περιεργη και αναλγητη κοινωνια.
Οι πρωτοι που την πληρωνουν ειναι οι αδυναμοι κρικοι, ισως ανθρωποι οπως το σκιαχτρο.
Ομως περα απο ολα αυτα, η μικροκοινωνια μας υπαρχει εστω και ετσι.
Εμεις ζουμε σε αυτη, μεγαλωνουμε σε αυτη και κατα αρχην λεω πρεπει να επιβιωσουμε.
Θα ελεγα λοιπον ας φροντισουμε για αρχη αυτο και βλεπουμε που μπορουμε να φτασουμε.
Μπορω να πω και αρκετα ακομα....
28-03-2009, 01:04 #6
Skiaxtro ένιωσες καλύτερα αφού έγραψες όλα τα παραπάνω?
28-03-2009, 02:58 #7
με το σκιάχτρο έχω μιλήσει παλιότερα ( δημήτρη, σου έστειλα υ2υ ).αντιψυχιατρική δεν ξέρω τι σημαίνει.έχω δηλώσει και στο παρελθόν πως οι άνθρωποι που έπαιρναν ναρκωτικά θέλουν μεγάλη βοήθεια.κιπ, απάντησα.
28-03-2009, 07:36 #8
καλημέρα.διάβασα αυτά που γράφεις.πολύ οργή.προς τους πάντες.δεν νομίζω ότι μιά μητέρα θέλει να καταστρέψει το παιδί της.ελπίζω να μην της μιλάς έτσι.αρκετά έχει βασανιστεί να σε βλέπει άρρωστο.τώρα για πανελλαδική εμβέλεια & τέτοια μου φαίνονται υπερβολικά.δεν ξέρω αν έχεις κάποια ψύχωση.κάποιοι ίσως λένε μας βλέπουν περίεργα.& καλά να ήσουν κάτι θα έβρισκαν να πούν.αδιαφορία είναι το καλύτερο.από αυτά που λες ανοίγεις πολλά μέτωπα.εσύ ξέρεις που απευθύνεσαι άρα & οι άλλοι.πάω σε γιατρό & παίρνω φάρμακα.έχω μεγάλο κύκλο γνωστών & φίλων δεν θέλω να ασχολούνται με την<αρρώστια> μου.κανείς δεν ασχολείται.όταν νοιώθω ότι δεν είμαι καλά & δεν είμαι σίγουρη γι αυτά που θα πω υπάρχουν φιλαράκια από το νήπιο[άρα φίλοι ζωής].sorry αλλά μερικά μου φαίνονται υπερβολικά.προφανώς υπάρχουν κώδικες επικοινωνίας ίσως με κάποιους.κόψε τους τέλος δεν υπάρχουν στη ζωή σου!μπορεί να λέω λάθος.δεν ξέρω.έχεις σκεφτεί να ζητήσεις βοήθεια;ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!
28-03-2009, 10:57 #9
Originally posted by rainbow
πολύ οργή.προς τους πάντες.δεν νομίζω ότι μιά μητέρα θέλει να καταστρέψει το παιδί της.ελπίζω να μην της μιλάς έτσι.αρκετά έχει βασανιστεί να σε βλέπει άρρωστο.
μπορει να κανει απειρα λαθη,ομως τα κανει γιατι θελει να σωσει το παιδι της,ασχετα αν το κανει με λαθος τροπο.
απο την αλλη παλι,δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να βαζουμε τυψεις στο σκιαχτρο,λεγοντας του οτι \"εχει βασανιστει αρκετα η μανα σου να σε βλεπει αρρωστο\".ετσι τον κανουμε να νοιωσει πολυ χειροτερα.
εγω δεν εχω ψυχωση,ομως αυτες οι τυψεις του τυπου \"ποσο θα αντεξουν οι γονεις σου\",που κατακαιρους μου βαζουν συγγενεις και φιλοι των γονιων μου,με πανε \"πισω\".πολυυυυυυ πισω!!!!!
φιλε σκιαχτρο μην μασας.
φαση ειναι και θα περασει.
να ξερεις οτι εδω μεσα ειμαστε πολλοι που υποφερουμε.
σου ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα!!!:)
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....