Επιτέλους ξερω τι εχω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Antonis8
    Guest
    Ναι εχεις δικιο, πρεπει να δοκιμασω να δω ποιο θα ανεχτει ο οργανισμος μου. Αν και δεν υπαρχουν πολλες λυσεις για την πιεση, γιατι ολοι οι αναστολεις την ριχνουν. Ο πρωτος καρδιολογος μου ειχε προτεινει ενα σχημα που λεει οτι δεν θα μου τη ριξει, αλλα ο δεύτερος διαφώνησε. Τεσπα ,θα δω τι θα κάνω. Ναι, κι εγώ έχω θέμα,δεν έχει να κανει με την ψυχολογία μου δλδ. Ψυχολογικά είμαι πολυ καλα. Με την ορθοστατικη ανεβαίνουν οι παλμοι όταν σηκωνεσαι και αν έχεις και θέμα με το στομάχι οπως εγώ και μετά το φαγητό. Εμένα στο χολτερ είχαν παει 160 , αν πχ βγω έξω στη ζεστη πανε με τη μια 160. Αλλά προσπαθω να αποφευγω όσα τριγκαρουν το πρόβλημα.

Ο μέσος όρος παλμων σου πόσο ήταν στο χολτερ? Και πόσες έκτακτες?Πληροφοριακα ρωταω. Ψυχολογικά νιώθεις καλύτερα τώρα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Afroula View Post
    Γεια σας παιδιά.. κάποιοι ηδη με ξερετε για αυτούς που δν εχει τύχη να διαβάσουν καποιο ποστ μου να σας συστηθώ..ολα τα ασχημα ξεκινησαν για μενα πριν 4 μήνες οταν στη καραντινα εχασα το μπαμπα μου ξαφνικα 66 χρονων απο εγκεφαλικο..μαζι με αυτο ειχα κ πολλα οικογενειακά προβλήματα με τη μητέρα μου μ τον αδελφό μου συν οτι εχω 2 πολυ μικρα παιδια που τα φροντίζω σχεδόν μονη μου με μονη βοηθεια απο το ανδρα μου..οι φίλες εξαφανισμενες κ εγω σε μια καθημερινή ρουτινα που με βαλτώσει.. μεχρι πριν το θάνατο του μπαμπα μου μπορω να πω οτι ημουν οκ με τα γνωστα σκαμπανεβασματα που εχουμε ολοι μας..απο ενα διαστημα ομως κ μετα αρχιζω να μν αναγνωρίζω τον εαυτο μου..μονιμο αγχος και κακη διαθεση..πολλα ψυχοσωματικα..εγω τα αποδίδω στο αγχος μου κ τη φάση που περνάω.. λεω στον ανδρα μου να κανω εξετασεις αλλα.μου λεει εκανες το Γενάρη δν μπορει να αλαξαν τοσο γρηγορα..εγω συνεχίζω τους πανικους..παω σε ψυχολογο για λιγο βλεπω μια διαφορά κ το παλευω αλλα με το παραμικρο πρόβλημα σχεδόν ασημαντο πέφτω ξανα..παω σε 2 ψυχολογο με ακούει κ μου λεει θα πας κ θα κανεις ελεγχο στο θυροειδη κ στη καρδια κ αφου βγουν αυτα απολυτα φυσιολογικα μετα θα ερθεις να μιλησουμε..ξεκιναω με καρδιολογο κανω εξετασεις ολα οκ εκτος απο τις πολλές σφυξεις μεχρι 130 τη μερα κ ποτε κατω απο 90..εχω θεμα με τη καρδια κ το ηξερα απλα ποτε δν μου είχε κάνει τόσο θέμα απλα παντα ειχα πιο πολλές σφυξεις αλλα σε λογικα πλαίσια.. βαζω χολντερ κ δειχνει 80 με 160..ο γιατρος μου λεει πριν σου πω το οτιδηποτε κανε κ θυροειδη..κανω ολες τις εξετασεις αιματος..φυσιολογικες με ελαχιστα ανεβασμενα αντισωματα..κανω κ υπερηχο..διογκωμενος θυροειδης με κλασσική εικόνα για αυτοανοσο χασιμοτο..εξου κ ολα τα συμπτωματα σφιξιματος στο λαιμό που ργω απέδιδαν σε καρκίνους.. μιλαω με το καρδιολογο κ μου λεει θα ξεκινήσεις χαπι για τις ταχυκαρδιες κ μετα θα σε δει ενδοκρινολογος..δυστυχώς επεσα σε φάση που όλοι έχουν άδεια κ θα με δει απο Σεπτέμβρη μιας κ οι ορονες μου είναι ακόμα στα φυσιολογικά πλαίσια.. σημερα λοιπον ξυπναω χαλια κ περνω στις 8 το χαπι για τη καρδια σε 40 λεπτα νιωθω λες κ εχω κοιμηθεο 2 μερες σερι σαν να εχασα 10.κιλα..η καρδια μου αρχισε να χτυπά φυσιολογικα χωρις έκτακτες χωρις τιποτα..απο τη χαρα βαζω τα κλαμματα..σημερα νιωθω ο εαυτός μου μετα απο μηνες..ολα αυτα βεβαια επηρεάστηκαν απο τη πιεση κ το αγχος μου..το ψυχολογο θα τον συνεχίσω γτ νιωθω οτι με βοηθάει γενικα αλλα επιτέλους ξερω πως ολα αυτα δν ηταν απλα στο μυαλο μου υπαρχει βάση που τα νιωθω κ σύντομα θα απαλλαγω απο ολα..ευχαριστώ όλους όσους με ηρεμουσαν ολο αυτο το καιρο!!! Να προσέχετε τον εαυτο σας κ να μν το φτάνετε στα όρια του..το αγχος δν ειναι αθώο εχει αποτελεσματα κ στο σώμα μας..αυτα απο εμενα..σας φιλώ!!
    Καλησπερα. Να σε ρωτήσω εγώ κάνω συχνά αίματος για θυρεοειδη. Πάντα βγαίνουν όμως φυσιολογικές οι τιμές. Εσενα έδειξαν κάτι οι αίματος και έκανες μετά υπέρηχο? Και που πήγες για υπέρηχο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Ναι εχεις δικιο, πρεπει να δοκιμασω να δω ποιο θα ανεχτει ο οργανισμος μου. Αν και δεν υπαρχουν πολλες λυσεις για την πιεση, γιατι ολοι οι αναστολεις την ριχνουν. Ο πρωτος καρδιολογος μου ειχε προτεινει ενα σχημα που λεει οτι δεν θα μου τη ριξει, αλλα ο δεύτερος διαφώνησε. Τεσπα ,θα δω τι θα κάνω. Ναι, κι εγώ έχω θέμα,δεν έχει να κανει με την ψυχολογία μου δλδ. Ψυχολογικά είμαι πολυ καλα. Με την ορθοστατικη ανεβαίνουν οι παλμοι όταν σηκωνεσαι και αν έχεις και θέμα με το στομάχι οπως εγώ και μετά το φαγητό. Εμένα στο χολτερ είχαν παει 160 , αν πχ βγω έξω στη ζεστη πανε με τη μια 160. Αλλά προσπαθω να αποφευγω όσα τριγκαρουν το πρόβλημα.

Ο μέσος όρος παλμων σου πόσο ήταν στο χολτερ? Και πόσες έκτακτες?Πληροφοριακα ρωταω. Ψυχολογικά νιώθεις καλύτερα τώρα;
    Μέσο όρο ειχα 110 και έκτακτες γυρω στις 100..νιωθω παρα πολυ καλα..βασικα δεν νιωθω πια αυτή τη κουραση που με τρελαινε..ήθελα να κανω πραγνατα κ δν μπορούσα με το που σηκωνομουνα εφτανα αμεσως 120 με το παραμικρο κ ετσι επεφτε κ η ψυχολογια μου..εγω θα σου πρότεινα να βρεις ένα καρδιολόγο που τον εμπιστευεσαι κ να ξεκινήσεις με αυτόν..

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΖΜΕ View Post
    Καλησπερα. Να σε ρωτήσω εγώ κάνω συχνά αίματος για θυρεοειδη. Πάντα βγαίνουν όμως φυσιολογικές οι τιμές. Εσενα έδειξαν κάτι οι αίματος και έκανες μετά υπέρηχο? Και που πήγες για υπέρηχο?
    Εγω εκανα tsh ft3 k ft4 και αντισωνατα θυροειδη..ηταν σε φυσιολογικα πλαίσια μονο λιγο αυξημενα αντισωματα αλλα καμια φορα στη θυροειδιτιδα χασιμοτο δν δειχνουν μονο οι αιματος θελει κ υπερυχο..εκανα σε ένα ακτινολογικο αλλα.μπορεις να κανεις κ σε ενδοκρινολογο..βεβαια ο ενδοκρινολογος μου ειπε οταν μιληδαμε τηλεφωνικά οτι οι τιμες που δίνουν τα εργαστήρια σαν φυσιολογικες δν ειναι ολες ίδιες για.ολους..εγω μπορει να νιωθω καλα οταν εχω tsh πανω απο 3 κ ας είναι οκ μεχρι 0.6 Για αυτο δινουν σγμασια και στα συμπτωματα που τους λες

Page 2 of 2 FirstFirst 12