Πόνος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42

Thread: Πόνος

Senior Member
    Σε ευχαριστω και σε εσενα το ιδιο ευχομαι. Το υποσεινηδητο.λειτουργει με τετοιο τροπο που δεν το καταλαβαινουμε.Εν ολιγεις μπορει πραγματα που συμβαινουν γυρω μας να μας επηρεαζουν και να μην το καταλαβαινουμε και τσουπ να τα ψυχοσωματικα.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by TryToSurvive View Post
    Γιατί με αποπηρες έτσι;
    Αρχικά εγώ ΓΑΔ και λίγο ΙΔΨ. Ήπια προς μέτρια. Κάνω ψυχοθεραπεία. Την παλεύω αλλά τρώω φρικες ανά διαστήματα. Κάνω συχνά τσεκ απ και όλα είναι άψογα. Έχω πάει σε πολλές ειδικότητες. Δεν έχω κάποιο γνωστό πρόβλημα υγείας και τόσο που το ψάχνω θεωρώ γενικά δεν έχω. Ο λόγος που γράφω συχνά είναι επειδή τρώω φρικες και δεν ξέρω ποια συμπτώματα μπορεί να μου κάνει το άγχος και επίσης με βοηθάει να ξέρω εάν καλοί άνθρωποι έχουν ίδιο θέμα. Εσύ δεν ξέρω γιατί το κρίνεις και ανεβάζεις τους τόνους (???)
    Το ότι δεν θέλω χάπια το ανέφερα ότι ψυχίατρος με παρέτεινε μια φορά να πάρω αντικαταθλιπτική αγωγή απλά όταν λέω ότι το τρεναρω εννοώ πως αν δω ότι είμαι δυσλειτουργικος τότε θα πάρω αν χρειαστεί. Αλλά προς το παρόν δεν θέλω ειδικά εφόσον ο ίδιος ο γιατρός μου είπε ΑΝ θέλω τότε μπορώ.
    Απ' όλη την ιστορία μου κρατά το ότι θέλω να ακούω εμπειρίες από άλλους ανθρώπους που περνάνε τα ίδια γιατί με βοηθάει. Και εάν σε ενοχλεί και αυτό μπορείς σε μελλοντικά μου ποστ να μείνεις εκτός και να τα αγνοήσεις. Ευχαριστώ πολύ.
    Δεν σε αποπαιρνω, απλως παρατηρω ότι αυτά που λες είναι αντιφατικά. Απο τη μια ανοίγεις θέματα που ανησυχεις για την υγεία σου, απο την άλλη σε ρωταω για το τι ειδους τσεκ απ εκανες και μου λες ότι όλα είναι άψογα επειδή είσαι 25 ετών. Τι είναι άψογο; Τι έλεγξες; Τι εξετασεις έκανες; Κι αν εχεις αυτη την πεποιθηση στο μυαλο σου οτι εισαι 25 αρα δεν μπορεις να αρρωστησεις,τοτε γιατι ανησυχεις;

Εκρινα σκοπιμο να σε συμβουλευω για να μην σκορπας τα λεφτά σου, γιατί αν πηγαινεις στις λάθος ειδικότητες και κάνεις ασχετες εξετάσεις, δεν πρόκειται να βρεθεί ακρη και εδω μεσα δεν ειμαστε γιατροι για να κρινουμε τι ειναι ψυχοσωματικο σε σενα και τι οχι.

Δεν έχει νόημα να παιρνεις σβαρνα ειδικότητες , πας σε έναν παθολογο/γενικό ιατρο και εκείνος σε κατευθύνει αν και σε ποιον γιατρό πρεπει να πας. Εσύ λες νευρολογικο για κάτι που μπορει να είναι μυοσκελετικο ή καρδιολογικο (παραδειγμα δίνω)

Ψυχοθεραπεια ποσο καιρο κάνεις και με τι ειδικό;

"Λίγο ιδψ"δεν υπαρχει ως διάγνωση, δεν είναι λιγο ή πολυ λάδι στη σαλάτα,είτε το έχεις είτε όχι και απο κει και περα υπαρχουν διαφορα είδη.
    Ποιος σε διέγνωσε με ΓΑΔ και λιγο ΙΔΨ;

Κανένας γιατρός δεν θα σε αναγκασει να παρεις χαπια, πχ εγώ ήμουν αυτός που ειπα στον ψυχίατρο μου να μου συνταγογραφησει αγωγή,δεν καταλαβαινω τι εννοείς με το "πρεπει". Τα χαπια γιατί τα βλεπεις ως εσχατη λύση/καταντια; Δεν σε προτρεπω να πάρεις αγωγή, απλως προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Δεν σε αποπαιρνω, απλως παρατηρω ότι αυτά που λες είναι αντιφατικά. Απο τη μια ανοίγεις θέματα που ανησυχεις για την υγεία σου, απο την άλλη σε ρωταω για το τι ειδους τσεκ απ εκανες και μου λες ότι όλα είναι άψογα επειδή είσαι 25 ετών. Τι είναι άψογο; Τι έλεγξες; Τι εξετασεις έκανες; Κι αν εχεις αυτη την πεποιθηση στο μυαλο σου οτι εισαι 25 αρα δεν μπορεις να αρρωστησεις,τοτε γιατι ανησυχεις;

Εκρινα σκοπιμο να σε συμβουλευω για να μην σκορπας τα λεφτά σου, γιατί αν πηγαινεις στις λάθος ειδικότητες και κάνεις ασχετες εξετάσεις, δεν πρόκειται να βρεθεί ακρη και εδω μεσα δεν ειμαστε γιατροι για να κρινουμε τι ειναι ψυχοσωματικο σε σενα και τι οχι.

Δεν έχει νόημα να παιρνεις σβαρνα ειδικότητες , πας σε έναν παθολογο/γενικό ιατρο και εκείνος σε κατευθύνει αν και σε ποιον γιατρό πρεπει να πας. Εσύ λες νευρολογικο για κάτι που μπορει να είναι μυοσκελετικο ή καρδιολογικο (παραδειγμα δίνω)

Ψυχοθεραπεια ποσο καιρο κάνεις και με τι ειδικό;

"Λίγο ιδψ"δεν υπαρχει ως διάγνωση, δεν είναι λιγο ή πολυ λάδι στη σαλάτα,είτε το έχεις είτε όχι και απο κει και περα υπαρχουν διαφορα είδη.
    Ποιος σε διέγνωσε με ΓΑΔ και λιγο ΙΔΨ;

Κανένας γιατρός δεν θα σε αναγκασει να παρεις χαπια, πχ εγώ ήμουν αυτός που ειπα στον ψυχίατρο μου να μου συνταγογραφησει αγωγή,δεν καταλαβαινω τι εννοείς με το "πρεπει". Τα χαπια γιατί τα βλεπεις ως εσχατη λύση/καταντια; Δεν σε προτρεπω να πάρεις αγωγή, απλως προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο σου.
    Έχω κάνει ότι εξέταση φαντάζεσαι για κάθε θέμα που προκύπτει. Το ψάχνω όσο πάει. Την διάγνωση μου την έκανε ψυχίατρος αλλά και με ψυχολόγο το συζηρησα. Τα χάπια δεν τα θεωρώ κατάντια αλλά θέλω να είμαι καλά χωρίς αυτά και ίσως αργότερα στη ζωή μου αν δεν την παλεύω και γίνω δυσλειτουργικος τα ξεκινήσω αν χρειαστεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Annbae View Post
    Σε ευχαριστω και σε εσενα το ιδιο ευχομαι. Το υποσεινηδητο.λειτουργει με τετοιο τροπο που δεν το καταλαβαινουμε.Εν ολιγεις μπορει πραγματα που συμβαινουν γυρω μας να μας επηρεαζουν και να μην το καταλαβαινουμε και τσουπ να τα ψυχοσωματικα.
    Ευχαριστώ πολύ! Αν και με τρομάζουν φορές που ενώ είμαι χαλαρός γίνονται πράγματα. Πχ τώρα κάθομαι χαλαρά με παρέα. Που και που νιώθω κάτι σουβλιες στο δεξί αυτί. 3 μέρες νιώθω και κάτι πονακια στο δεξί αλλά και λίγο αριστερό πλευρό. Δεν τα δίνω σημασία σαν νευροπονοι. Και πριν λίγο ξαφνικά με ήρθε μια απότομη ζαλάδα σκοτοδίνη ξαφνικά και τρόμαξα. Σαν τάση λιποθυμίας. Ξαφνικά. Αυτά είναι που φοβάμαι........

Antonis8
    Guest
    Έχω κάνει ότι εξέταση φαντάζεσαι για κάθε θέμα που προκύπτει. Το ψάχνω όσο πάει. Την διάγνωση μου την έκανε ψυχίατρος αλλά και με ψυχολόγο το συζηρησα. Τα χάπια δεν τα θεωρώ κατάντια αλλά θέλω να είμαι καλά χωρίς αυτά και ίσως αργότερα στη ζωή μου αν δεν την παλεύω και γίνω δυσλειτουργικος τα ξεκινήσω αν χρειαστεί.
    Δεν νομίζω ότι κάνεις τις σωστές εξετάσεις ή οτι το ψαχνεις στις σωστές ειδικότητες.

Senior Member
    Αγνοησε τις σουβλιες. Το λαθος σου ειναι οτι τους δινεις σημασια και αυτο σου δημιουργει αγγχοσ.Η ζαλη μπορει να ειναι αυτο που μου συμβαινει κ εμενα το καλοκαιρι που σηκωνσαι και εχεις μια στιγμιαια ζαλη.Ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?

Senior Member
    Δεν νομίζω ότι κάνεις τις σωστές εξετάσεις ή οτι το ψαχνεις στις σωστές ειδικότητες.
    Μια " ζωή"στα νοσοκομεία δούλευα.
    Έχω πάει παντού και πάντα αυτή η εξήγηση χωρίς να γνωρίζουν το υπόβαθρο.

Senior Member
    Αγνοησε τις σουβλιες. Το λαθος σου ειναι οτι τους δινεις σημασια και αυτο σου δημιουργει αγγχοσ.Η ζαλη μπορει να ειναι αυτο που μου συμβαινει κ εμενα το καλοκαιρι που σηκωνσαι και εχεις μια στιγμιαια ζαλη.Ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?
    Προσπαθώ αλλά κάνω συνειρμούς και φοβάμαι. Η ζαλάδα με τρόμαξε γιατί ήρθε απότομα ενώ ήμουν καθιστός. Και με έριξε πολύ την τελευταία ώρα.

Senior Member
    Σου εχει ξανασυμβει? Επισης εχεις κανει αιματολογικες εξετασεις προσφτα?

Senior Member
    Σου εχει ξανασυμβει? Επισης εχεις κανει αιματολογικες εξετασεις προσφτα?
    Δεν θυμάμαι. Σύντομα πάντως δε έχει συμβεί. Τώρα συνεβει ξαφνικά
    Έκανα πριν κανά μήνα μαξ. Όλα τέλεια μόνο λιιιγο ουρικό οξύ ανεβασμένο...

Senior Member
    Ενταξει τοτε η ζαλη θα ηταν απο τη ζεστη. Εμενα οι εξετασεισ μου ειχαν βγει χαμηλες σε πολλα για αυτο ισως και εχω διαφορα συμοτωματα.

Antonis8
    Guest
    Μια " ζωή"στα νοσοκομεία δούλευα.
    Έχω πάει παντού και πάντα αυτή η εξήγηση χωρίς να γνωρίζουν το υπόβαθρο.

Και παλι,δεν απαντας συγκεκριμένα σε αυτό που σε ρώτησα,τι είδους εξετάσεις,τι είδους τσεκ απ ,τι είδους ψυχοθεραπεια.

Σε ρωτησα πχ για διατροφή δεν μου απαντησες. Λες για ουρικό οξύ ανεβασμενο που δείχνει έλλειψη νερού, δεν πινεις υγρά; Ηλεκτρολύτες έχεις κοιτάξει; Βιταμίνες; Τι πιεση έχεις;

Anyway, δεν βλεπω να μπορει να σε βοηθήσει καποιος.

Antonis8
    Guest

.Η ζαλη μπορει να ειναι αυτο που μου συμβαινει κ εμενα το καλοκαιρι που σηκωνσαι και εχεις μια στιγμιαια ζαλη.
    Αυτό λεγεται ορθοστατικη υποταση, να σηκώνεσαι πιο αργά και να αυξήσεις το αλάτι και το νερό.

Senior Member
    Και παλι,δεν απαντας συγκεκριμένα σε αυτό που σε ρώτησα,τι είδους εξετάσεις,τι είδους τσεκ απ ,τι είδους ψυχοθεραπεια.

Σε ρωτησα πχ για διατροφή δεν μου απαντησες. Λες για ουρικό οξύ ανεβασμενο που δείχνει έλλειψη νερού, δεν πινεις υγρά; Ηλεκτρολύτες έχεις κοιτάξει; Βιταμίνες; Τι πιεση έχεις;

Anyway, δεν βλεπω να μπορει να σε βοηθήσει καποιος.
    Διατροφή δεν κάνω ιδιαίτερα
    Εξετάσεις γενικές βιοχημικές ορμονικές όλα καλά. Πίεση καλή, παιδική μου είπαν. Καρδιογράφημα όλα καλά. Απλή νευρολογική όλα καλά. Στα αυτιά όλα καλά. Στα μάτια όλα καλά. Μαγνητική κεφάλι δεν κρίνουν ότι θέλω και οι 10 νερυιλογοι που πήγα. Νερό δεν πίνω πολύ αλλά πίνω φουλ καφέ.

Senior Member
    Ενταξει τοτε η ζαλη θα ηταν απο τη ζεστη. Εμενα οι εξετασεισ μου ειχαν βγει χαμηλες σε πολλα για αυτο ισως και εχω διαφορα συμοτωματα.
    Το ελπίζω. Φρικαρα. Γιατί τελευταία σκέφτομαι ότι οκ τα ρίχνω όλα στα ψυχοσωματικά. Θ συμβεί κάτι καμία μέρα και δεν θα πάρω χαμπάρι χαχα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast