Πόνος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42

Thread: Πόνος

Senior Member
    Σε πιάνω απλα βγαλε αυτη τη σκεψη και εγω το προσπαθω.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by TryToSurvive View Post
    Διατροφή δεν κάνω ιδιαίτερα
    Εξετάσεις γενικές βιοχημικές ορμονικές όλα καλά. Πίεση καλή, παιδική μου είπαν. Καρδιογράφημα όλα καλά. Απλή νευρολογική όλα καλά. Στα αυτιά όλα καλά. Στα μάτια όλα καλά. Μαγνητική κεφάλι δεν κρίνουν ότι θέλω και οι 10 νερυιλογοι που πήγα. Νερό δεν πίνω πολύ αλλά πίνω φουλ καφέ.
    Διατροφή εννοω, τρως τζανκ; Τρως πολυ αλάτι; Τρως λίγο αλάτι; Δουλευεις μια ζωή μες στα νοσοκομεια και δεν ξέρεις αν είσαι ή οχι υποτασικος πχ; Τι εννοεις καλή πίεση "παιδικη";

Σε δέκα νευρολογους ποιος σου ειπε να πας; Για αυτό και σου εξηγω ότι δεν οφελει να παιρνεις πρωτοβουλίες μόνος σου για ειδικότητες,γιατί προφανως δεν έχεις τις γνώσεις να κρινεις σε ποια ειδικότητα πρεπει να πας, αν πρεπει.

Τριπλεξ έχεις κανει ποτε; Το καρδιογραφημα δεν είναι πληρης έλεγχος. Εχεις πχ κάποιο φυσημα;

Ηλεκτρολυτες και βιταμίνες ειδες; Μπορει να σου κάνουν πολλα απο τα συμπτωματα που περιγραφεις.

Ο καφές που πινεις επίσης μπορει να σου κανει πολλα θέματα,απο αφυδατωση μεχρι ταχυπαλμιες ή θέματα στο στομάχι. Και έχεις αναφέρει σε άλλο θέμα ότι είσαι και καπνιστης αν δεν κάνω λάθος. Πώς περιμενεις να μην έχεις συμπτώματα και πονους αν δηλητηριαζεις τον οργανισμό σου; Δεν αρκεί μονο να λες ότι είναι ψυχολογικό,πρεπει να φροντισεις το σώμα σου,αν δεν πινεις νερο, δεν τρως καλά κ.ο.κ ,μην περιμενεις να νιωσεις καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Διατροφή εννοω, τρως τζανκ; Τρως πολυ αλάτι; Τρως λίγο αλάτι; Δουλευεις μια ζωή μες στα νοσοκομεια και δεν ξέρεις αν είσαι ή οχι υποτασικος πχ; Τι εννοεις καλή πίεση "παιδικη";

Σε δέκα νευρολογους ποιος σου ειπε να πας; Για αυτό και σου εξηγω ότι δεν οφελει να παιρνεις πρωτοβουλίες μόνος σου για ειδικότητες,γιατί προφανως δεν έχεις τις γνώσεις να κρινεις σε ποια ειδικότητα πρεπει να πας, αν πρεπει.

Τριπλεξ έχεις κανει ποτε; Το καρδιογραφημα δεν είναι πληρης έλεγχος. Εχεις πχ κάποιο φυσημα;

Ηλεκτρολυτες και βιταμίνες ειδες; Μπορει να σου κάνουν πολλα απο τα συμπτωματα που περιγραφεις.

Ο καφές που πινεις επίσης μπορει να σου κανει πολλα θέματα,απο αφυδατωση μεχρι ταχυπαλμιες ή θέματα στο στομάχι. Και έχεις αναφέρει σε άλλο θέμα ότι είσαι και καπνιστης αν δεν κάνω λάθος. Πώς περιμενεις να μην έχεις συμπτώματα και πονους αν δηλητηριαζεις τον οργανισμό σου; Δεν αρκεί μονο να λες ότι είναι ψυχολογικό,πρεπει να φροντισεις το σώμα σου,αν δεν πινεις νερο, δεν τρως καλά κ.ο.κ ,μην περιμενεις να νιωσεις καλά.
    Το τσιγάρο θέλω φουλ να το κόψω και το προσπαθώ
    Καφέ πίνω συνέχεια αρκετό κάθε μέρα
    Βιταμίνες είχα δει και είναι όλα καλά. Τριπλεξ δεν έχω κάνει αλλά θέλω. Αν και παθολόγος μου είπε δεν είναι απαραίτητο. Στους νευρολόγους πήγαινα μόνος γιατί δεν πίστευα ότι ήταν όλα καλά ενώ μου έλεγαν όλα καλά. Ήμουν σε τρελό άγχος. Υπόταση κτλπ δεν έχω. Η πίεση μου είναι φυσιολογική. Εντός φυσιολογικών για την ηλικία μου ορίων. Παιδική αυτό εννοώ. Καλή για την ηλικία μου.

Senior Member
    Βιταμίνες είχα δει και είναι όλα καλά. Τριπλεξ δεν έχω κάνει αλλά θέλω. Αν και παθολόγος μου είπε δεν είναι απαραίτητο. Στους νευρολόγους πήγαινα μόνος γιατί δεν πίστευα ότι ήταν όλα καλά ενώ μου έλεγαν όλα καλά. Ήμουν σε τρελό άγχος. Υπόταση κτλπ δεν έχω. Η πίεση μου είναι φυσιολογική. Εντός φυσιολογικών για την ηλικία μου ορίων. Παιδική αυτό εννοώ. Καλή για την ηλικία μου.
    Το αγχος σου δεν ηταν τρελό ηταν μια χαρα και σου ειπα κοιτά να το διαχειριστείς τωρα γιατί δεν ξερεις τι θα πει τρελό αγχος

Antonis8
    Guest
    Η υποταση δεν είναι κατι συνεχές,η πιεση μπορει να σου πεφτει ή να σου ανεβαίνει ανάλογα με τη διατροφή κλπ. Το γιατί θεωρεις τον εαυτό σου παιδι στα 25 δεν το ξέρω, αλλά οκ.
    Ενα τριπλεξ είναι απαραιτητο,αλλά αν είναι γιατρός που σε βλεπει συνέχεια και κρίνει ότι δεν χρειαζεται,προφανώς ακου τον γιατρό σου. Το καρδιογραφημα βέβαια δεν είναι πλήρης έλεγχος,ούτε καν για καταστάσεις ρυθμού.

Ποιες βιταμίνες ειχες δει? Ηλεκτρολυτες είδες;

Και μόνο οι καφεδες και το τσιγάρο εξηγούν γιατί το σώμα σου αντιδρά ετσι. Προφανώς πρεπει να αλλαξεις τροπο ζωής για να νιωσεις καλύτερα.

Senior Member
    Η υποταση δεν είναι κατι συνεχές,η πιεση μπορει να σου πεφτει ή να σου ανεβαίνει ανάλογα με τη διατροφή κλπ. Το γιατί θεωρεις τον εαυτό σου παιδι στα 25 δεν το ξέρω, αλλά οκ.
    Ενα τριπλεξ είναι απαραιτητο,αλλά αν είναι γιατρός που σε βλεπει συνέχεια και κρίνει ότι δεν χρειαζεται,προφανώς ακου τον γιατρό σου. Το καρδιογραφημα βέβαια δεν είναι πλήρης έλεγχος,ούτε καν για καταστάσεις ρυθμού.

Ποιες βιταμίνες ειχες δει? Ηλεκτρολυτες είδες;

Και μόνο οι καφεδες και το τσιγάρο εξηγούν γιατί το σώμα σου αντιδρά ετσι. Προφανώς πρεπει να αλλαξεις τροπο ζωής για να νιωσεις καλύτερα.
    Απ' όλα αυτά θα μείνω στο ότι δεν με θεωρώ παιδί σου λέω τα λόγια του γιατρού. Σε βρίσκω επικριτικό και απότομο.

Antonis8
    Guest
    Δεν αλλάζει κάτι το αν εσύ με βρισκεις επικριτικο ή γλυκουλη, το αποτελεσμα ειναι οτι κάνεις ασκοπα βήματα και δεν βοηθιεσαι ούτε για τη σωματική ούτε για την ψυχική σου υγεία.

Τεσπα,good luck.

Junior Member
    Καλύτερα να μην σχολιάζεις εδω μέσα γτ χειρότερα τον κάνεις τον άλλον. Και είναι Καλύτερα να δρουμε όπως θέλουμε. Είσαι πολύ επικριτικός και αγενής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mt91 View Post
    Καλύτερα να μην σχολιάζεις εδω μέσα γτ χειρότερα τον κάνεις τον άλλον. Και είναι Καλύτερα να δρουμε όπως θέλουμε. Είσαι πολύ επικριτικός και αγενής.
    Εγώ; Η μιλάμε για τον ίδιο;

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by mt91 View Post
    Σοβαρα τωρα? Γραφτηκες πριν λίγο μονο για να κάνεις αυτo το σχόλιο?

Προφανεστατα διπλοπροφιλο. Εκτός απο το να αποκτησεις το θάρρος της γνώμης σου, σε προτρεπω να πιεις ξυδακι, δημόσιο φόρουμ είναι, δεν παραβιασα κανεναν κανονα και ουδέποτε υπηρξα αγενης,άλλο αν δεν αρέσουν στον νηματοθετη αυτά που λέω. Oπου και όσο θέλω θα σχολιαζω.

Senior Member
    Σοβαρα τωρα? Γραφτηκες πριν λίγο μονο για να κάνεις αυτo το σχόλιο?

Προφανεστατα διπλοπροφιλο. Εκτός απο το να αποκτησεις το θάρρος της γνώμης σου, σε προτρεπω να πιεις ξυδακι, δημόσιο φόρουμ είναι, δεν παραβιασα κανεναν κανονα και ουδέποτε υπηρξα αγενης,άλλο αν δεν αρέσουν στον νηματοθετη αυτά που λέω. Oπου και όσο θέλω θα σχολιαζω.
    Δεν είναι καν δικό μου προφίλ. Ξεκάθαρα ότι ειχα να πω θα στο έλεγα από εδώ... Όπως και κάνω

Antonis8
    Guest
    Ποιος ειπε ότι είναι δικό σου προφιλ? Διπλοπροφιλο ειπα οτι είναι μάλλον, δεν διευκυρινησα ποιου. Οποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται βέβαια, έτσι λένε

Αν δεν σου αρέσουν τα σχόλιά μου,αγνόησε τα. Προφανως και δεν θέλεις να ακουσεις ότι ούτε σωματικά ούτε ψυχικά κάνεις καποια προοδο με το σκεπτικο που έχεις.

Ο ψυχίατρος σου ή ο ψυχολόγος σου τι σου λέει για όλες αυτές τις σκέψεις που έχεις; Τι λέτε δηλαδή κατά τη διάρκεια της συνεδρίας; Σου έχει προτείνει λύσεις και ασκήσεις για να βγεις απο αυτές τις σκέψεις;

Το να σου λέει καποιος το λογικό ότι με το να μην φροντιζεις το σώμα σου με καφεδες και τσιγάρα και οτι είναι επακολουθο να μην είσαι καλά σωματικά, το βρισκεις αγενες; Αυτή είναι η πραγματικότητα ωστόσο.

Page 3 of 3 FirstFirst 123