Συμβουλές για βότανα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Αποτελέσματα 1 μέχρι 6 από 6

Συμβουλές για βότανα

Χαίρομαι πραγματικά που στο φόρουμ αυτό υπάρχει και αυτό το thread για εμάς τους "εναλλακτικούς". Γενικά παλεύω κάποια χρόνια με αρρωστοφοβια σε ήπιο (κάποιες φορές και μέτριο) βαθμό και γενικό άγχος και αποφεύγω, η ίσως και τρεναρω όσο μπορώ το να πάρω κάποιο χάπι. Η μεγάλη μου αγάπη και ασχολία είναι τα βότανα και γενικά οτιδήποτε προκύψει στη ζωή μου με αυτά τα παλεύω. Από μικρή ηλικία αυτό και έως τώρα αυτό με έχει οδηγήσει σε καλό καθώς δεν αρρωσταίνω, καθόλου μα καθόλου εύκολα. Τελευταία λόγο περίεργης περιόδου το άγχος βαράει κόκκινο οπότε πάλι βότανα και τσάι για να περάσει και αυτό. Κάνω δικιες μου συνταγές και μείξεις αλλά θα ήθελα να μάθω κι άλλες. Έχει κανείς να προτείνει κάποιο σάιτ που να έχει μίξεις βοτάνων για το άγχος η και κάποια μίξη που να γνωρίζει κάποιος εμπειρικά και θέλει να τη μοιραστεί; Καθώς και αναλογίες βοτάνων, κτλπ

Ούτε εγώ παίρνω ηρεμιστικά και είμαι.διατκως σε υπερένταση για ψιλοπραγματα. Εμένα πάντα με έχει βοηθήσει το χαμομήλι, ενα-δυο φλυτζάνια. Με ηρεμεί και βοηθάει στην ταχυκαρδία

Οι μόνες αποτελεσματικές "μίξεις βοτάνων" που ξέρω είναι τα φάρμακα. Τα βότανα (βαλεριάνες, χαμομίλια κλπ) είναι για light καταστάσεις.
    γιάννης

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από ioannis2 Εμφάνιση Μηνύματος
    Οι μόνες αποτελεσματικές "μίξεις βοτάνων" που ξέρω είναι τα φάρμακα. Τα βότανα (βαλεριάνες, χαμομίλια κλπ) είναι για light καταστάσεις.
    Κι εγώ ήπια είμαι σύμφωνα με τους ειδικούς. Γι αυτό το παλεύω έτσι

Καλησπέρα. Εγώ είδα διαφορά με τη ροδιολα now foods στο αγχος και τη διάθεση.

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Sep 2017
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από TryToSurvive Εμφάνιση Μηνύματος
    Έχει κανείς να προτείνει κάποιο σάιτ που να έχει μίξεις βοτάνων για το άγχος η και κάποια μίξη που να γνωρίζει κάποιος εμπειρικά και θέλει να τη μοιραστεί; Καθώς και αναλογίες βοτάνων, κτλπ
    Είμαι βέβαιος ότι δεν επιτρέπεται να δίνουμε πληροφορίες για τέτοια θέματα σ' αυτό το φόρουμ. Το έκανα κάποια στιγμή στο παρελθόν και αμέσως δέχτηκα προειδοποίηση από τη διαχείριση. Υπήρξαν και παρεμβάσεις ώστε να διαγραφούν όσα έγραψα.

Παρόμοια Θέματα

1. Δίαιτα και βότανα
    Από alikaki_ed στο forum Παχυσαρκία
    Τελευταίο μήνυμα: 26-08-2011, 17:39
  2. Βοτανα
    Από melene στο forum Εναλλακτικές Μέθοδοι Θεραπείας
    Τελευταίο μήνυμα: 31-08-2009, 17:45
  3. βοτανα χρησιμα
    Από νικος32 στο forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Τελευταίο μήνυμα: 12-11-2007, 16:14
  4. Αντιαγχολητικά βότανα
    Από kallia13 στο forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή