Φοβία/τρόμος για τα πάντα-αίσθημα τρέλλας.. Βοήθεια... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 212
    Senior Member
    και εμενα ο υπνος μου μερικες φορες ειναι απαισιος,με μπερδεμενα ονειρα και αγχος.γενικα δεν ενιωσες καπως καλυτερα αυτες τις μερες?

Senior Member
    Γιώργο τα όνειρα είναι εξ αιτίας των φαρμάκων.Εγώ τι να λέω που δεν κοιμάμαι είμαι χάλια όλη την ημέρα.Το μεσημέρι μπορώ ανετα να κοιμηθώ αλλά το βράδυ είναι πολύ δύσκολο.Τώρα κλέίνουν τα μάτια μου και κάθομαι στον υπολογιστή να ξεγελάσω την νύστα μου.Παρ\'όλα αυτά πάνω απο 2 ώρες δεν καταφέρνω να κοιμηθώ το βράδυ αν και έχω πιει ολόκληρο τραχεν έστω και αν δεν κοιμηθώ μεσημέρι.Μετά τις 9 το βράδυ κάτι παθαίνω και το μάτι γίνεται γαρίδα.Εχω εξαντληθεί απο την αϋπνία.

Senior Member
    εγω και πριν ξεκινησω θεραπεια με χαπια παλι ονειρα εβλεπα.ειναι κ απο το οτι παει για υπνο ενω ειναι αγχωμενος και εχει στο μυαλο του ολα αυτα που τον απασχολουν.

Senior Member
    Originally posted by Noelia
    εγω και πριν ξεκινησω θεραπεια με χαπια παλι ονειρα εβλεπα.ειναι κ απο το οτι παει για υπνο ενω ειναι αγχωμενος και εχει στο μυαλο του ολα αυτα που τον απασχολουν.
    ετσι ειναι. πριν ξεκινησω τη θεραπεια με τα φαρμακα μη σου πω οτι εβλεπα χειροτερα ονειρα.

τωρα βεβαια ειμαι στη χειροτερη φαση. αφου ξυπναω και δεν ξερω τι ειναι ονειρο και τι πραγματικοτητα που λεει ο λογος. Δεν ξερω τι απο τα δυο μου φαινεται πιο τρομακτικο και ψευτικο..

οσο για το αν ειμαι καλυτερα... δεν ξερω. Σιγουρα εχω κανει αρκετα θετικα βηματα, αλλα οι σκεψεις δεν λενε να φυγουν, αντιθετως μεγαλωνουν. απλως τις συνηθιζω και ισως δεν με πανικοβαλλουν τοσο (χωρις να εχουν παψει να με φοβιζουν). Αυτο υποτιθεται ειναι και το ζητουμενο συμφωνα με το γιατρο. να καταφερω ολη αυτη η \"νεα\" κατασταση και οπτικη, να παψει να με φοβιζει/τρομαζει, και οταν γινει αυτο, θα φυγουν και οι σκεψεις, με τη βοηθεια της ψυχοθεραπειας...

στο επομενο ραντεβου, θα μου αλλαξει και τα φαρμακα μαλλον, γιατι με τα zyprexa μου ανοιξε η ορεξη και παιρνω κιλα. Δεν ξερω βρε παιδια, θελω να περασει ολο αυτο, αλλα ολο και πιο απιθανο μου φαινεται. Όλα τα κανω με το ζορι, και αναρωτιεμαι και αν οντως τα κανω, αφου τα νιωθω ολα ξενα, σαν σε ονειρο. το λεω ξανα και ξανα, συγχωρεστε με, αλλα ειναι εφιαλτης αυτο που ζω(ή που δεν ζω!)!

Senior Member
    ειπες την λεξη κλειδι \'\'σαν σε ονειρο\'\'.ετσι ακριβως ενιωθα και εγω,σαν να ζω σε ονειρο.αυτο περναει σταδιακα.πρεπει να ασχοληθεις με κατι για να μην σκεφτεσαι.και οταν το κανεις αυτο μην σκεφτεσαι αν ειναι πραγματικοτητα η οχι.απλα καν\'το.σου εχει γινει εμμονη ολο αυτο.εχεις καθολου υπνηλια?εγω ειχα πολυ εντονη υπνηλια .

Senior Member
    ειμαστε και κοντα ηλικιακα,εγω ειμαι 23..ο ψυχιατρος μου με ρωτουσε αν εχω καποιον συντροφο για να με ενεργοποιει λιγο..δεν εχω!εσυ εχεις καποια κοπελα?ειναι σημαντικος παραγοντας και αυτος.σε βοηθαει να ξεχαστεις.

Junior Member
    η φαση ειναι xawai

Senior Member
    τι εννοεις nigga?!

Senior Member
    νιωθω εντονη υπνηλια, ναι. και οχι, δεν εχω κοπελα. για την ακριβεια, χωρισα σχετικα προσφατα, μαλλον επαιξε και αυτο το ρολο του..

αποψε ενιωσα πολυ ασχημα, οτι παω να χασω παλι τα λογικα μου και το αγχος με κυριευσε(σε συνδυασμο με ατονια) αλλα μια κουβεντα με την αδερφη μου με βοηθησε καπως να ηρεμησω...

Senior Member
    είχες πει ότι παίρνεις ζυπρέξα;αυτό φέρνει έντονη υπνηλία και ατονία
    δεν τα χάνεις μην ανησυχείς και να μιλάς με τους οικείους σου συχνά!βοηθάει πολύ!

Senior Member
    ναι zyprexa παιρνω* και μαλλον θα μου τα αλλαξει ο doc γιατι ανοιξε επικινδυνα η ορεξη μου και σαβουριαζω ό,τι βρω μπροστα μου. ειδωμεν. παντως αν τον ξεπερασω ολον αυτο τον εφιαλτη θα του κανω αγαλμα του ανθρωπου!

*το κακο ειναι οτι δεν \"ακουω\" το σωμα μου. Δηλαδη την υπνηλια και την ατονια που φερνουν τα φαρμακα την ερμηνευω σαν δικο μου προβλημα, οτι κατι δεν παει καλα με μενα, και αγχωνομαι περισσοτερο. και πριν τα φαρμακα ακομα, μπορει να νυσταζα ή να πεινουσα και να σκεφτομουν οτι κατι αλλο συμβαινει.. θα μου πεις, το γραφεις, αρα το αναγνωριζεις. ε, καποιες φορες, ναι...

οσο για αυριο, εχω πολυ πρωινο ξύπνημα και ταξιδι μπροστα μου με το λεωφορειο. Ελπιζω ολα να πανε καλα, γιατι εχω αγχωθει για τις 5 τουλαχιστον αυτες ωρες... και θα ειμαι και γαλαρια, θα ζαλιστω για τα καλα... ουφ, τελοσπαντων, ευχαριστω και παλι, καληνυχτα και πρωτα ο Θεός, τα λεμε αυριο...

Senior Member
    καληνύχτα και καλό ταξίδι!

Senior Member
    γιωργο απο οσο εχω καταλαβει,οποτε απασχολεις με κατι το μυαλο σου δεν εχεις προβλημα,οποτε εισαι μονος δυσκολευεσαι.αρα καλο για σενα ειναι να εισαι οσο το δυνατον περισσοτερο χρονο με ανθρωπους.μπορεις να κανεις κατι για αυτο;

Senior Member
    Ειμαι παλι πισω στην Αθηνα..
    Σε ολο το ταξιδι ημουν μεσα στο αγχος, ενιωθα να ζαλιζομαι κλπ. Τα υπαρξιακα μου στο φουλ. Ενιωθα οτι μπορει να χασω την αντιληψη μου, τη συνειδηση μου, ολα εμοιαζαν ξενα, μονοδιαστατα. Ολα γυρω μου ηταν ενα μεγαλο ερωτηματικο. Τωρα φτασαμε σπιτι, σε πιο \"ασφαλες\" εδαφος. Παλι τα αναλογιζομαι ολα αυτα, αλλα οχι σε τοση ενταση.. εκλεισα την πεμπτη ραντεβου με το γιατρο, αντε να δουμε, γιατι κανω τη θεραπεια τοσες μερες και προκοπη δεν ειδα (σε επιπεδο σκεψεων)

οσο για το να ειμαι κοντα σε ανθρωπους, περα απο τους δικους μου(δηλαδη την οικογενεια μου και αυτους με το ζορι) σε αυτη τη φαση, ολοι οι αλλοι με τρομαζουν ρε γμτ... δε νιωθω ασφαλης.

αυτο που περναω εχει μια τρομακτικη μοναξια. νιωθω οτι θ αμου στριψει ρε παιδια, κι ας ,μου φωναζετε διαρκως το αντιθετο, νιωθω οτι θα παθει \"βραχυκυκλωμα\" ο εγκεφαλος και θα μεινω φυτο! αφου καθε εξωτερικο ερεθισμα με τρομαζει..
    αληθεια, δεν εχει συμβει ποτε καποιος να φοβαται οτ τρελαινεται και να το παθει? τι να πω..

Senior Member
    Μπράβο Γιώργο, χαίρομαι που το ταξίδι ολοκληρώθηκε. Σημασία έχει ότι παρόλα τα άγχη σου το σκοπό σου να φτάσεις εκεί που ήθελες τον πέτυχες, μη το περνας για ασήμαντο αυτό το βήμα που έκανες. Τώρα μένουν και τα υπόλοιπα. Να έχεις σο νου σου ότι όσο προσπαθείς να ελέγξεις τις σκέψεις αυτές και να τις νικήσεις άλλο τόσο πιο έντονες θα γίνονται. Σκοπός είναι να έρχονται και να μη σε φοβίζουν πια... Το βλέπεις ότι σε πείθουν αρκετά αλλά δεν το καταφέρνουν ποτέ να σε πείσουν 100%. Αν είχες τρελαθεί καλέ μου θα ήσουν 100% πεπεισμένος ότι ζεις σε άλλη πραγματικότητα και ούτε αυτή η φάση θα είχε προηγηθεί με το αν αυτό είναι αλήθεια ή ψέμα...
    Τα έχω περάσει κι εγώ Γιώργο και σε νιώθω...
    Απασχόλησε το μυαλό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν μέχρι να καταλλαγιάσουν. Αλλά για ΄να τα αφήσεις πίσω σου πρέπει να ασχοληθεις με το μέσα σου, με την ψυχοθεραπεία...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast