Results 1 to 14 of 14
Thread: Δεν ξέρω τι να κάνω
-
26-07-2020, 04:10 #1
Δεν ξέρω τι να κάνω
Καλησπέρα
Πριν 2 μήνες περίπου γνώρισα μια κοπέλα η οποία είναι καινούρια στη δουλειά.
Ξεκινήσαμε να μιλάμε όλα καλά
Μετά από κάποιες μέρες μου είπε ότι όταν δούλευε πέρυσι στην Κρήτη είχε ξεκινήσει κάτι και η επικοινωνία υπάρχει ακόμα . Εγω προφανως και ξενέρωσα αλλά επειδή έδειχνε αρκετό ενδιαφέρον συνέχισα να την κηνυγαω.
Με τον καιρό βγαίναμε κάθε μέρα σχεδόν και άρχισα να τη ερωτεύομαι. Έδειχνε πολύ μεγάλη ανταπόκριση . Μετά από 3 βδομάδες κάναμε μια κουβέντα για το θέμα με τον πρώην και μου είπε ότι υπάρχει ακόμα η επικοινωνία αλλά θα την σταματήσει . Όσο πέρναγε ο καιρός και ξανακάναμε την ίδια κουβέντα μου είπε ότι ξεκαθάρισε την θέση της αλλά αυτός έπαιρνε ακόμα τηλέφωνα . Της είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί και κου είπε και εκεινη το ίδιο αλλά θέλει χρόνο γιατί κάτι την κρατάει πίσω . Της έδωσα 2 μήνα και όταν το ξανασυζητήσα μου είπε πάλι τα ίδια. Ενώ μου έχει πει ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και ότι περνσει τέλεια και ότι με σκέφτετε συνέχεια παρατηρώ ότι όταν της λεβ θέλω να είμαστε μαζί κολλάει. Έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες και από την τελευταία φορά δηλαδή περίπου 3 εβδομάδες δεν εχω αναφέρει κάτι για σχέση το έχω αφήσει για να μην πιέζω. Ακόμα συνεχίζουμε και βγαίνουμε και επίσης εχω παρατηρήσει ότι τα τηλέφωνα έχουν σταματήσει να χτυπάνε . Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω . Δεν θέλω να το συνεχίσω έτσι θέλω να είμαι μαζί της και να κανγ και άλλα πράγματα εκτός από το σεξ και τις βόλτες . Σκέφτηκα να της πω ότι δεν θέλω να το συνεχίσω έτσι σε βλέπω σοβαρά γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος καλύτερα να σταματήσουμε να μιλάμε και όταν ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να κάνεις Μαζι μου ελα και πες μου ξεκάθαρα . Παρακαλώ πείτε μου γνώμες .
- 26-07-2020, 08:25 #2
Καλημέρα.
Δεν πιάνω απόλυτα το σκεπτικό σου. Γιατί σε απασχολεί τόσο πολύ να ονομάσεις το τι έχετε; Μόλις 2 μήνες γνωριμία έχετε. Τι είναι τα άλλα πράγματα που θες να κάνεις μαζί της εκτός από το σεξ και τις βόλτες; Να την πας στη μαμά σου ή να τη ζητήσεις σε γάμο; Αν είναι κάτι πιο απλό, αν το θέλει κι εκείνη, γιατί είναι απαραίτητη η ταμπέλα του τι έχετε; Αν πάλι αισθάνεσαι ότι η κοπέλα είναι αλλού και δεν καλύπτεσαι συναισθηματικά ή κάτι σε χαλάει, με την συζήτηση δεν μπορείς να βγάλεις στον άλλο με το ζόρι πως θα αισθάνεται. Απλά αξιολογείς αν σε καλύπτει αυτό που έχετε, αν όχι, το λήγεις και πας για άλλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να εκβιάσεις το συναίσθημα του άλλου.
26-07-2020, 11:33 #3MeditationGuestΕλα ντε. Να πω ότι κάνατε μόνο σεξ και τίποτα άλλο μαζί να το καταλάβω. Εφόσον όμως βγαίνετε κιόλας που είναι το πρόβλημα; Μήπως τη βλέπεις λίγο αδιάφορη; λίγο αλλού; σαν να μην είναι απόλυτα σε αυτό που ζείτε;
Η επικοινωνία συνεχίζεται με τον πρώην, σωστά?.....
Μπορεί να είναι ακόμα κολλημένη εκεί, ποιος ξέρει?
Δώσε χρόνο στη γνωριμία σας και βλέπεις πως θα πάει. Αν της αρέσεις και περνάτε καλά θα τον ξεπεράσει. Θα δείξει ο χρόνος.
26-07-2020, 11:37 #4MeditationGuestΌταν λες σοβαρά και πολύ ερωτευμένος τι εννοείς? Αρραβώνες γάμους και τέτοια........?
26-07-2020, 14:24 #5
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πρώτη φορά κάνω κάτι τέτοιο να ασχοληθώ με φορουμ και να ακούσω γνώμες είναι η αλήθεια . Το θέμα είναι ότι 1 φορά κοιμηθήκαμε μαζί . Εγώ γνωρίζω ότι όταν κάποιος είναι σε σχέση κάνει και αλλά πράγματα δηλαδή κοιμάται μαζί λένε τα προσωπικά τους και τα προβλήματα τους μιλάνε συχνότερα στο τηλέφωνο και άλλα διάφορα . Το θέμα είναι ότι εμείς τώρα δεν είμαστε μαζί απλα περναμε καλά. Ουσιαστικά είμαι ελεύθερος και αυτή το ίδιο . Όποτε ο καθένας μας εαν το θέλει μπορεί να κάνει κάτι αν του έρθει η ευκαιρία με κάποιον άλλον. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό πρόβληματα για αυτό θέλω να καταλάβω τι πρέπει να κάνω για να κλειδώσω το δέσιμο μεταξύ μας.
26-07-2020, 14:43 #6MeditationGuestΜια φορά κάνατε σεξ και βγαίνετε για καφέ συχνά αλλα δεν τηλεφωνείστε ούτε είστε ζευγάρι; Πολύ πιθανό να μην έχετε τίποτα. Απλα να βγαίνετε γιατί δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει ή γιατί είναι κολλημένη στο πρώην.Το μόνο που μπορεί να τη ξενερώσει είναι να τη πιέσεις. Η καλύτερη στάση θα ήταν να παραμείνεις χαλαρός και να της αφήσεις το περιθώριο να σε διεκδικήσει οχι να της το δώσεις στο πιάτο.
Όμως εάν εσύ επιθυμείς μια σχέση κανονική μαζί της και όχι απλά να περνάτε την ώρα σας πρέπει να της μιλήσεις. Ρώτα την τι θέλει από τη ζωή της αυτή τη περίοδο και από τη σχέση σας. Μπορεί να τα βρείτε ή μπορεί και όχι. Τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσεις νωρίς για να μη χάνεις χρόνο με άτομα μη διαθέσιμα.
Εάν όμως ο άλλος δεν θέλει κάτι παραπάνω δεν μπορείς να τον πιέσεις. Στρατηγικά αν αντέχεις παιξτο αδιάφορος και απόμακρος. Απλά υπάρχει η πιθανότητα να τη βολεύει αυτή η στάση και μετά να ξεκόψει έτσι και αλλιώς οπότε θελήσει. Να την αφήσεις δηλαδή να σε "χρησιμοποιήσει" και να πληγωθείς
26-07-2020, 14:58 #7
δεν ειπε οτι εκαναν 1 φορα σεξ, αλλα οτι 1 φορα κοιμηθηκαν μαζι. αλλο το ενα, αλλο το αλλο...
26-07-2020, 15:35 #8MeditationGuestΑαα μάλιστα. Απλά δεν κοιμηθήκατε μαζί αγκαλίτσα σαν να λέμε. Ε εντάξει......τοτε δώσε της το χρόνο της. Μπορεί να μην είναι έτοιμη ακόμα να πέσει με τα μούτρα στη σχέση. Αφού είστε μαζί όλα καλά. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά.
26-07-2020, 15:48 #9
Πόσο χρόνο θα δίνατε εσείς στην προκειμένη περίπτωση; Πρώτη φορά μου έχει συμβεί αυτό και επειδή δεν θέλω να το χάσω θέλω να το χειριστω σωστά
26-07-2020, 17:24 #10MeditationGuest1 ώρα 23 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα.....όχι 13 ούτε 11
Μα τι μας ρωτας; έκανες μια νέα γνωριμία κάνετε σεξ βγαίνετε έξω είναι σαν να τα έχετε ....απλά εκείνη είναι πιο χλιαρή μάλλον και πιο απόμακρη. Δεν έχετε το ίδιο ταιμινγκ .....εσυ είσαι καψούρης εκείνη είναι στην αρχή ακόμη ......το βλέπει. Ανθρώπινες σχέσεις..... έτσι είναι. Δεν μπορείτε και οι δύο να έχετε το ίδιο συναίσθημα στον ίδιο βαθμό και την ίδια χρονική στιγμή. Αν ήταν έτσι τότε θα σας λέγαμε καλά στέφανα. Μπορεί να είναι ακόμα στον πρώην κολλημένη, μπορεί να της αρέσεις και να είναι στη φάση που ξεπερνάει σιγά σιγά τον πρώην.......μπορεί να θέλει τον χρόνο της για να δεθεί ή και να σε συγκρίνει με τον πρώην και να μην είναι τόσο καψούρα μαζί σου όσο μαζί του. Ειδικά αν χώρισε και προσφατα από τον άλλον είναι λογικό να μην ειμαι σε θέση να δώσει και να αφοσιωθεί στη νέα σχέση.
Δώσε όσο χρόνο αντέχεις. Να τη πιέσεις δεν γίνεται.ποσο καιρό βγαίνετε;;
26-07-2020, 17:27 #11MeditationGuestΔεν υπάρχει χειρισμός στις σχέσεις. Εάν θέλει θα δοθεί/δεθεί......και όλα τα συναφή. Η πίεση φέρνει αντίθετα αποτελέσματα. Χαλαρώσε και άστο να κυλήσει...απολαυσε το...οτι είναι να γίνει θα γίνει
27-07-2020, 08:47 #12
καλημερα.
εμενα η φιλη σου μου φαινεται κολλημενη με τον πρωην, κι ας εχουν σταματησει τα τηλεφωνα.
για ποιον λογο κοψανε με εκεινον; μπορει να την εψαχνε οπως λες, αλλα εισαι βεβαιος οτι η φιλη σου δεν ηθελε κατι παραπανω με εκεινον (οπως εσυ τωρα) κι επειδη εκεινος δεν ηταν διατεθιμενος, αποφασισε να κοψει αυτο που υπηρχε για να μην παιδευεται;;;
εγω ειμαι της γνωμης να της πεις αυτο που σκεφτηκες. οχι ομως οτι εισαι τοσο ερωτευμενος που δεν μπορεις μακρια της.
μπορεις να της πεις, οτι ξερεις τι θελεις απο αυτην την σχεση, θελεις να ειστε μαζι, να βλεπεστε συχνοτερα, να κοιμαστε μαζι οποτε μπορειτε, να πηγαινετε εκδρομες, να ειστε σε επικοινωνια για τα θεματα σας κλπ, και οχι αυτην την αραιη και αποκομμενη επικοινωνια που εχετε τωρα. αν θελει το ιδιο να στο πει, αλλιως να απομακρυνθειτε.
13-08-2020, 15:35 #13
Θα ήθελα μετά από καιρό να προσθέσω ότι το καλοκαίρι πήγε διακοπές υποτηθετε να δει την αδερφή της σύμφωνα με τα λεγόμενα της .
Όταν γύρισε και βρεθήκαμε την ρώτησα αν βρέθηκε με τον τύπο μου είπε ότι τον είδε τυχαία στο μαγαζί και ήρθε με ένα μπουκέτο λουλούδια για τα γενέθλια της λέγοντας της να βρεθούνε και αυτή του είπε όχι. μετά από 2 βδομάδες εγώ σαν ανυπόμονος και φυσικά χωρίς καμία εμπιστοσύνη έψαξα το κινητό της και είδα φωτογραφίες με τον τύπο τις ημέρες των διακοπών της που ήταν για φαγητό στη θάλασσα και σε κλαμπ.
Ένιωσα τόσο άσχημα εκείνη τη στιγμή και είμαι σε ένα μεγάλο δυλημα. Η συνεχίζω να περνάω καλά και αν κάτσει κάτι καλύτερο το σταματάω η της τα ξεκαθαρίσω ότι ξέρεις τι ; Ξέρω τι έκανες το καλοκαίρι και ξέρω ότι βγήκες μαζί του μου είπες ψέματα άντε γεια . Μου είναι δύσκολες και οι 2 περιπτώσεις είναι η αλήθεια. Θα θέλατε να μου πείτε τις δικές σας γνώμες ;
13-08-2020, 16:03 #14
Από την στιγμή φίλε που λες ότι την ερωτεύτηκες θεωρώ λάθος για σένα να μείνεις μαζί της μέχρι να βρεις κάποια άλλη. Δίπλα από μια κοπέλα που ξέρεις ότι σε κορόιδεψε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καταστρέφεις τον εαυτό σου μέρα με τη μερα. Εξαρτάται ομως τι θεωρείς ότι αξίζεις εσύ σαν άνθρωπος. Μια κοπελα που θέλει τον πρώην (αν είναι πρώην) ή μια κοπέλα που θέλει μόνο εσένα; Θεωρείς πως αν μείνεις κοντα της κάποια στιγμή θα σταματήσει να θέλει ΚΑΙ αυτόν και θα θέλει μόνο εσένα;