Results 1 to 15 of 16
Thread: Τον χώρισα και τον θελω πίσω
-
17-08-2020, 03:51 #1
Τον χώρισα και τον θελω πίσω
Εβγαινα με ένα παιδι ( έστω Γιώργος) 6 μήνες και ήταν ο πρώτος μου όσον αφορά το σεξουαλικο κομμάτι σε ολα τα πράγματα..εγω 20 χρόνων γενικά δύσκολα κανω κάτι με κάποιον γιατι ειμαι αρκετά επιλεκτική όσον αφορά το κομμάτι των αγοριών οποτε καταλαβαίνετε οτι είχα τσιμπηθεί αρκετά μαζί του για να προχωρήσω κιολας γρηγορα, από τον πρώτο μήνα. Τον πρώτο καιρό ολα ήταν πολύ καλα, αυτος ήταν αρκετα εκδηλωτικός και μου έλεγε οτι του αρέσω πολύ, οτι νιώθει οικειότητα μαζί μου κλπ ωστόσο όταν επιστρέψαμε μετα από καλοκαίρι στην πόλη που φοιτούμε (ίδια πόλη καταγωγής, ίδια πόλη φοίτησης με τον Γιώργο) έβγαινε όλη μέρα, κάθε μέρα με την παρέα, μου ακύρωνε ραντεβού για να βγει με τα παιδιά (ξερω θα σκεφτείτε μπορεί να επαιζε κέρατο αλλα οχι έβγαινε όντως ΟΛΗ ΜΕΡΑ με τα παιδια) του ειπα να χωρίσουμε αλλα θεωρώ ήμουν υπερβολική καθώς του ειπα οτι δεν με γεμίζει, οτι μου αξίζει κάτι καλύτερο από ένα ανωριμο 15χρονο..τωρα έχουν περάσει λίγοι μήνες και η αλήθεια τον θελω πίσω γιατι όντως νοιαζόμουν αρκετά και δεν ξερω πως να κανω την κίνηση. Να τονίσω οτι όταν χωρίσαμε αυτος ηθελε να το συνεχίσουμε δεν είχε ξενερώσει από κάτι και εγω απλά πάνω στα νεύρα ήμουν πιο αποτομη. Ξερω οτι αμα στείλω μνμ του τύπου «Ακόμα σε σκέφτομαι κλπ» θα ρίξω ποοολυ τα μούτρα μ καθώς αυτος ήταν που στην ουσία με έγραφε για την παρέα και φτάσαμε σε αυτο το σημείο οποτε θελω κάτι διαφορετικό
- 17-08-2020, 11:34 #2MeditationGuest
Πόσοι μηνες έχουν περάσει; Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί να είχε άλλη παράλληλα με σένα. Αλλά δεν μπορούμε και να το απορρίψουμε σαν σενάριο μιας και δεν ξέρουμε. Ίσως να μην είχατε το ίδιο ταιμινγκ. Εσύ μπορεί να τον ήθελες πολύ... ... εκείνος ίσως να δοκίμαζε απλά να δει αν ταιριάζει μαζί σου και να ήταν πιο χλιαρός. Ίσως να ήθελε να έχει απλά μια σχέση χωρίς να είναι έτοιμος να επενδύσει σε αυτήν. Εφόσον σου έχει μείνει απωθημένο προσπάθησε. Γενικά δεν είμαι υπέρ στο να γυρνάμε σε τελειωμένες καταστάσεις αλλα αν σε καίει τόσο δοκίμασε το. Που ξέρεις. Κανεις Δεν σου εγγυάται τίποτα.αν σε περίπτωση δεν θέλει ή έχει άλλη σχέση μην επιμεινεις
17-08-2020, 11:50 #3
Αυτός δεν σου ξαναπάντησε. Αν ενδιαφερόταν έντονα θα έπαιρνε την πρωτοβουλία να μερώσετε, να τα ξαναβρείτε.
"έβγαινε όντως ΟΛΗ ΜΕΡΑ με τα παιδια"...Αν ήταν αληθινά δεμένος μαζί σου θα έβγαινε όλη μέρα με σένα ή θα σε κανε και σένα μέρος της παρέας ή θα τα βόλευ λίγο με την παρέα και λίγο με σένα.
Μάλλον ο τύπος κατείχε πολύ καλά το κομμάτι σχέσεις, γι αυτό σε προκάλεσε και σε κατάφερε να τον αφήσεις να κάνετε από νωρίς και έπειτα επανειλημμένα έρωτα. Δεν σε είχε για σοβαρό σκοπό αλλά για σεξουαλική ικανοποίηση και παρέα. Εξ ου, όταν βαρέθηκε έφυγε όπως φεύγουν όλοι οι άντρες, δλδ απλά ξέκοψε με τρόπο.
Ελπίζω μόνο να μην πληγώθηκες. Άλλη φορά να σαι πιο προσεκτική διότι όποιος δελεάζει δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά.γιάννης
17-08-2020, 15:15 #4MeditationGuestΕντάξει μην υπερβάλλουμε. Δεν σημαίνει ότι όταν μια σχέση δεν προχωράει κάποιος από τους δύο εκμεταλλευεται τον άλλον. Μπορεί ο τύπος να δοκίμαζε να δει αν του ταιριάζει η κοπελιά για σχέση,προφανώς και του άρεσε για να κάνει σχέση μαζί της ... απλα ήταν χαλαρός και ισως να μη του το έβγαζε η συγκεκριμένη για να επενδύσει. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Καλά έκανε και έζησε την εμπειρία. Στη ζωή είναι αυτά. Δεν χρειάζεται να κατέχει κάποιος το κομμάτι σχέση για να σου το βγάλει. Υπάρχει και η χημεία μεταξύ των ανθρώπων. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για τις έμπειριες που ζούμε. Και για τους ανθρώπους που μοιραστήκαμε στιγμές μαζί τους και ας μην ήταν όλα ροδινα
17-08-2020, 17:37 #5
Ε, αφού θέλεις κάτι διαφορετικό, γιατί τον θέλεις πίσω; Ο ίδιος άνθρωπος δεν είναι; Η νομίζεις ότι θα τον αλλάξεις;
17-08-2020, 20:21 #6
Δεν εχει νοημα να στειλεις κατι γιατι δεν θα αλλαξει τιποτε ..και το να βγαινει με φιλους (που δεν ξερεις και τι κανει )δεν αλλαζει ..εδω αλλοι παντρευοντε και ειναι για καφε ολη μερα και ψαχνουν γκομενες ...
17-08-2020, 20:46 #7
Τοξοτησ φιλεναδα κ παντρεμενοσ σαν ελευθεροσ ειναι ζωαρα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
17-08-2020, 23:14 #8
Το να σου ακυρώνει ραντεβού για να βγει με την παρέα πολύ άσχημο. Δε δείχνει ότι έχει αισθήματα. Εσένα ήταν η πρώτη σου σχέση κ δεν είχες εμπειρία να διαχειριστέις το θέμα καλύτερα κ του είπες να χωρίσετε. Όμως κ να μη χωριζατε τότε θα χωριζατε λίγο αργότερα.Θελεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είχατε πριν όμως κάνοντας την ίδια σχέση θα πάρεις το ίδιο αποτέλεσμα. Το διαφορετικό θα είναι με άλλον. Θα περάσει ο πόνος είσαι μικρή και σύντομα θα γνωρίσεις κάποιον άλλο. Δώσε πρωτεραιοτητα στο να κάνεις φιλίες στη σχολή κ χάρη σ αυτές χωρίς να το καταλάβεις θα προκυψει κ ο έρωτας.
18-08-2020, 21:28 #9
η ερώτηση σου ποια ειναι; γιατι μόνη σου αναρωτιέσαι μόνη σου απαντας σε όλα : "θελω κάτι διαφορετικό".
19-08-2020, 00:00 #10
Αυτο που εννοούσα λέγοντας θελω κάτι διαφορετικό δεν ήταν κάτι διαφορετικό όσον αφορά την αντιμετώπιση του( βέβαια ναι και διαφορετική αντιμετώπιση από αυτόν θελω για να ξαναρχίσει κάτι) αλλα όσον αφορά το πως να τον προσεγγίσω και τον μήνυμα που θα στείλω να μην είναι χαζοερωτικο.
19-08-2020, 08:19 #11
Αν ενδιαφερόταν θα απαντούσε.. Εκτος αν πιστεύει ότι τον δουλεύεις γιατι εσυ τον χωρισες
19-08-2020, 22:22 #12
Το ξέρεις φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι δεν λειτουργούν με κουμπια. "Θελω να μου δίνεις σημασία", "Θελω να μου απαντας", "Θελω να με θες".
Θέλεις να σου γράψουμε τι θα λεει στο μήνυμα που θα του στείλεις; Μα το τι θέλεις να του πεις και πως αισθάνεσαι το ξέρεις εσυ και μόνο εσυ. Εαν του γραψεις κάτι που θα σου πει καποιος εδω δεν θα ειναι δικό σου.
Είναι σαν να πας σου πονάει το πόδι και να πεις στην φίλη σου, πήγαινε στο γιατρό και δείξε του το πόδι σου.
Εαν θες μια ώριμη αντιμετώπιση από εκείνον, πρεπει να το χειριστείς και εσύ ώριμα. Ναι εισαι 20 χρονων και ξεκινάει τώρα η ερωτική σου ζωή, εαν όπως λες ξέρεις τι θέλεις και είσαι επιλεκτική με αυτό εγώ βλέπω ακριβώς το αντίθετο, ότι οχι απλα δεν ξέρεις τι θέλεις αλλά δεν ξέρεις και πως να το πείς.
Και το λέω με βάση τις πραξεις σου, έκανες σεξ μαζί του ενω είσαι επιλεκτική όπως λες ( παρεπιπτώντος στο σεξ δεν εχει γρήγορα και αργα ο καθένας όπως αισθάνεται) μετά κατάλαβες ότι είναι ανώριμος, τον χωρίζεις αλλά τελικα το θες και πίσω.
Εαν δεν ξέρεις τι θέλεις, μην ψαχνεις να βρεις την σωστή απάντηση στο τι να του στείλεις. Όταν βρείς τι αισθάνεσαι μόνο τότε θα βρεις και τον τρόπο να του μιλήσεις. Εσυ. Με δικα σου λόγια. Από την ψυχή σου.
υγ: ζήσε το σεξ με όλη του την ομορφιά και μην σκέφτεσαι "πόσα μούτρα θα ρίξεις", δεν υπάρχει πιο όμορφο πραγμα να ξερεις τι θέλεις να προσπαθείς να το κερδίσεις.
20-08-2020, 01:08 #13
συγνωμη, αν καταλαβα καλα ειναι 15 χρονων ο φιλος σου ? και εσυ 20? Μετα, δεν πρεπει να νιωθεις ασχημα ουτες και να απογοητευτεις γενικα με την σχεση αυτη αφου δεν ειστε αρκετο καιρο μαζι, αρα δεν μπορει ο αλλος να εχει νιωσει καποιο ειδος δεσμευσης απεναντι σου , αυτο ειναι κατις που πρεπει παντα να το συλογιζεσαι χωρις εν αναγκη να το συζητας, ο καιρος παιζει τεραστιο ρολο σε μια ερωτιη σχεση, ο καιρος που ειστε μαζι ομως, διοτις μπορει να εχεις σχεση με καποιον και να υπαρχει τεραστια αποσταση,να βρησκεστε μια φορ την βδομαδα η ανα δυο, και υπαρχει η αλλη φαση, οπου μπορει να ειστε ολη μερα,καθε μερα δλδ μαζι οπου εκει μπορει χρονικα να ειναι πολυ πιο λιγο αλλα ειναι σχεση σοβαρη και μπορεις να κρινεις τον αλλον.
Τελος θα σου ελεγα να σκεφτεσαι πριν μιλησεις στον ανθρωπο οπου αγαπας, μια και δυο φορες! στο λεω τελειως φιλικα αλλα επειδη το εχω ζησει ειναι πολυ ασχημο να λες λογια σκληρα σε καποιον που εχεις σχεση και ας ζητας συγνωμη μετα! προσωπικα με "τσακιζαι" παντα αυτο το πραγμα ειδικα στην ηλικια σου, διοτις μπορει λογο του οτι ειμουν νεος ειμουν ζωηρος και υπερκινητικος, και σαν τον φιλο σου να θελω να βγαινω κι να ειχα τον χαβαλε στο μυαλο μου, αλλα οι ασχημες κουβεντες απο την κοπελα που αντιπροσοπευαι για εμενα την γαληνη, την ηρεμια και τον ρομαντισμο στην ζωη μου ηταν πολυ πικρο οι ασχημες κουβεντες.
20-08-2020, 01:18 #14
Προφανώς δεν ήταν 15 χρόνων..εγω το ειπα θέλοντας να δείξω οτι συμπεριφέρεται ανώριμα σαν ένα 15χρονο..ωστόσο συμφωνω στα υπόλοιπα που λες και η αλήθεια και εγω η ίδια παραδέχτηκα το οτι ήμουν αποτομη γι αυτο τωρα ζηταω βοήθεια στο πως να τον προσεγγίσω, γιατι αν δεν είχα πει κάποια λόγια θα μου ήταν πιο εύκολο
20-08-2020, 02:59 #15
αποψη μου στο πως θα τον προσεγγισεις ειναι οτι εσυ γνωριζεις καλητερα απο τον καθε εναν! ,Το μονο που μπορουμε εδω να βοηθησουμε ειναι να σου πουμε το αναλογος του χαρακτηος του πως θα του τεριαζαι, Για παραδηγμα εαν ειναι ατομο πολυ ενεργητικο πολυ κοινωνικο , ατομο που δε παρεξηγιεται ευκολα θα μπορουσες με ενα ομορφο χαμογελο μαζι με μια αγγαλια κι ενα φιλακι να του πεις "συγνωμη για προχθες" οτι εισουν αποτομη λογο προσωπικης σου κακης στιγμης ,και οτι ηταν λαθος σου που δεν μπορεσες να του μιλησεις με πιο ομορφο τροπο.Μετα, να του αναφερεις ΜΟΝΟ μια φορα ομως, διοτις το συνεχης η επαναλαμβανομενο δημιουργει μερικες φορες ειτε καχηποψια ,ειτε οτι υπαρχει απλπισια απο μερους σου, πραγματα που και στις δυο φασεις θα τον τρομαξουν και μπορει να "τραβιχτει" Αρα εαν ειναι τετοιος χαρακτηρας με ανεμελο τροπο να τον πλησιασεις.
Αν ειναι ανδρας βαρης, μαγκια , που θελει οι γυναικες να ειναι οπως ηταν πριν χρονια! τωτες - κακο του κεφαλιου σου που εμπλεξες - χαχα, συγνωμη δεν μου πεφτει λογος, τωτες θα πρεπει ανιστοιχα να πας χωρις αγγαλιες και γελια, με σοβαροτητα, το βλεμα σου να μην υψωθει πωτες πανω απο το στερνο του, τα χερια σου εμπρος και με απολυτη ταπεινοτης να του πεις ΣΥΓΝΩΜΗ!!
Εν ολιγις ,για μενα ο καθε τροπος αντιστοιχει και στον χαρακτηρα του, προσωπικα για παραδηγμα θα ηθελα να μου το εξηγησουν τον λογο που αντεδρασες ετσι εκεινη την μερα, ωστε να μπορω μαζι με την κοπελα μου να βρισκουμε τροπους αποφυγης παρεξηγησιων,Διοτις δεν υπαρχει χειροτερη βλακεια να παψει μια σχεση απο απλη παρεξηγηση! να υπαρχει δλδ αγαπη και ελψη αλλα να χαθουν απο μια λαθος κουβεντα το βλεπω πολυ χαζο.
Οτι κι να πεις, για εμενα το θεμα του ερωτα , ειναι η μονη φορα στην ζωη μου οπου μιλαω χωρις να σκεφτω πρωτα! στα παντα, πρεπει πρωτα να σκεφτομαστε και μετα να μιλαμε! μονο εκει, μονο στον ερωτα νομιζω οτι δεν πρεπει να σκεφτομαστε πριν μιλησουμε.