Results 61 to 75 of 107
Thread: Υπάρχει ψυχή;
-
10-09-2020, 15:30 #61
Εσας σας ενοχλει το αυστηρο υφος. Οι "παρατηρησεις". Εμενα με ενοχλει να μπαινει καποιος με αυτοκτονικο ιδεασμο και να διαβαζει οτι ειναι φυσιολογικο να εχει επικινδυνο ψυχιατρικο συμπτωμα.
Ολοι εχουμε τις προτεραιοτητες μας."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 10-09-2020, 15:31 #62
10-09-2020, 15:35 #63MarilouGuestΕσένα απ' ότι καταλαβαίνω σε ενοχλούν σχεδόν τα πάντα ...μόνο αυτά που δεν λες εσύ...
Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο ειλικρινά,έχω τόσο καλή διάθεση και δεν θέλω να χαλαστω με ανούσια πράγματα ....
πολύ κακος που ρώτησα ,απλά νόμιζα ότι έστω μια φορά θα άλλαζες το ύφος του δικαστή και θα έκανες συζήτηση ...Last edited by Marilou; 10-09-2020 at 16:05.
10-09-2020, 20:54 #64
Συμφωνω μαζι σου, δυστυχως η oboro ειναι αρκετα προκλιτικη και επιτηθετε σε οποιον εχει αντιθετη γνωμη απο αυτην.Επισης το υφος γραφης της ειναι προσβλητικο και αρκετα συγουρο για οσα υποστυριζει!, κανωνικα πρεπει να εχουμε παντα μια αρνηση για τα γραπτα μας! δεν ξερουμε συγουρα !
Με εχει προσβαλει κι εμενα αρκετες φορες ,με σκοπο να με κανει να πικραθω! Με τα παραπανω κι με οσα εχω σκεφτει για το συγκεκριμνο ατομο, μαλον νομιζω οτι θα πρεπει να παψει η συμετοχη της στο φορουμ,τουλαχιστον για κανα μηνα!.Εκτος εαν θελει να υπαρχει καποιος ελεγχος στα μηνυματα της,μια μικρη λογοκρισια .ΛΥπαμαι αλλα θα το ξανα σκεφτουμε, αλλα φοβαμαι οτι θα πρεπει να αποχωρηει μεσα στο σαβατοκυριακο.
10-09-2020, 21:02 #65
Μετα απο σκεψη και περισυλλογη συμφωνω πως δεν εχει νοημα να μετουσιωνω το αναποφευκτο και πραγματι εχω βγαλει εισιτηριο να φυγω απο το φορουμ το σουκου.
Μη με ψαξετε. Εδω θα ειμαι να σας καφτηργιαζω.
Κατα τα αλλα συμφωνω οτι δεν πρεπει να εκφραζουμε 100% βεβαιοτητα για οσα γραφουμε. Πχ εγω δεν μπορω να ειμαι 100% βεβαιος οτι ο γιωργος πανου εφαγε μπαν για 2 μηνες, και του εχουν κατεβασει τα μισα του ποστ. ΜΠορει να πεφτω εξω πχ κατα μια μερα αλλα και κατα ενα ποστ.
...
(μπα 2 μηνες ηταν οντως τι λεμε τωρα)"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
10-09-2020, 21:06 #66
10-09-2020, 21:11 #67
Φωνη αφηγητη National Geographic: "Η απάντηση... Ηταν όχι."
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
10-09-2020, 21:16 #68
Είμαστε σε ενα ψυχολογικό φόρουμ με ανθρώπους που πάσχουν από ασθένειες που δεν σηκώνουν λάθη. Η κάθε βλακεία εδω μπορεί να κοστίσει ακόμα και μια ζωή. Για παραδειγμα εγω που πάσχω απο βουλιμία και ένα σκουπίδι μου γραψει " να μην σαβουριαζες" ή το άλλο το αγαπημένο μου ότι η βουλιμία δεν μπορεί να σε σκοτώσει ή να αποφερει την αυτοκτονία. Εαν γραψεις καποιος ότι εχει αυτοκτονικους ενδοιασμους και γραψει καποιος " και ποιος δεν εχει μετα τις διακοπες, σιγα το πραγμα" τότε οχι δικαστες θα γίνουμε αλλα θα καλέσουμε και την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.
Εαν υπήρχε η διαχείριση να τα ελεγχει όλα αυτα τετοια σκουπίδια δεν θα ήταν εδω στο φόρουμ και δεν θα χρειαζόταν κανεις να κάνει τον δικαστή.
Φύλαξε την καλή σου διάθεση και πολυ καλα θα κανεις, αλλά μην χαλας και την δική μας με τετοιες ερωτήσεις όταν μόνο ενδιαφερον δεν δείχνουν για τον συνομιλήτη σου αλλά υποβιβάζουν και την νοημόσυνη του.
Πρόσεχε μόνο μην πεσεις στα "νύχια" των μη δικαστων γιατί πίστεψε με δεν θα περασεις καθόλου καλα.
10-09-2020, 21:29 #69
Κατι που δεν θα αποδειξουμε ποτε οτι υπαρχει ή δεν υπαρχει, κατι που δεν οριζεται καν ... αναρωτιεσαι και για το νοημα της ερωτησης. Μονο το πιστευω κολλαει εδω. Λεει ο ενας πιστευω οτι υπαρχει κατι που λεγεται ψυχη και λεει ο αλλος δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι που λεγεται ψυχη. Τι αλλο να γραψεις?
Θα μπορουσες να μου πει κανεις οτι το ιδιο θα μπρουσες να κανεις με το Θεο. Ειτε πιστευεις, ειτε δεν πιστευεις και ποτε δεν θα μπορεις να αποδειξεις. Ναι αλλα εκει η καθε θρησκεια εχει ολοκληρη φιλοσοφια σκεψης, οποτε σηκωνει ατελειωτες συζητησης, ακομα και τους πιο επικινδυνους και παραλογους καυγαδες και ειναι παντα "καυτο" θεμα να το πιασεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-09-2020, 21:35 #70MarilouGuestΑκριβώς επειδή είμαστε σε ενα ψυχολογικό φόρουμ πρεπει να συζητάμε και οχι να πεταγόμαστε απο το πουθενά και να κρίνουμε μια άποψη χωρίς να εκφέρουμε την δίκη μας .....
Την διαθεση μου μην αγχώνεσαι καλή μου δεν πρόκειται να την χαλάω για κανέναν εδω μέσα ,,,,δεν ειναι η προθεση μου αυτή άλλωστε .....
Ξερω πολυ καλα που ειμαι και τι εγωισμος κυκλοφορει εδω μεσα ....
Και κατι τελευταίο .......Νομίζω δεν απευθύνθηκα σε σενα .....
σχολίασα καμιά δικη σου άποψη?
Ισα ισα διάλογο ήθελα με τον ομπορο για να μπορέσω να καταλάβω το σκεπτικό του ,πράγμα το οποίο αρνήθηκε με τον δικο του αγενή τροπο ...
Εσενα τι σε όρισε ?Αντιπρόσωπο για να απαντήσεις ?
Αν ναι ,με συγχωρεις αλλα μαζι σου δεν εχω καμια όρεξη να ασχοληθώ και θα σε παρακαλεσω να μην το συνεχίσεις...
10-09-2020, 21:53 #71
Δεν καταλαβατε μαλλον. Σε δημοσιο φορουμ ειστε, και οποιος θελει σας απανταει, χωρις την αδεια σας η τη γνωμοδοτηση του ελεγκτικου συμβουλιου.
Κατα τα αλλα, ενδιαφερουσα μορφη υποτιμησης η βαφτιση οσων συμφωνουν με τους επικριτες σας ως "αντιπροσωπων". Για ατομο που κατα δηλωση σας επιθυμει το διαλογο, δε φαινεται να εχετε την προθεση να αγγιξετε καθολου την ουσια οσων λεγονται. Στηλιτευετε το υφος οσων στηλιτευουν... χωρις ομως να εκφραζετε την αποψη σας για τα θεματα που θιγονται. Και δεν τα λες και ασημαντα.
Α, κατι ακομα. Οσοι πασχουν απο τις νοσους που αντιμετωπιζονται οπως αντιμετωπιζονται ελαφρα τη καρδια (μην πω τιποτε αλλο) εδω μεσα, εχουν οχι απλα δικαιωμα να απαντησουν αλλα υποχρεωση προς τον εαυτο τους. Γιατι, ξερετε, αυτοι ειναι που κινδυνευουν κιολας. Αν κανει διαφορα για εσας αυτο."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
10-09-2020, 21:56 #72
10-09-2020, 21:58 #73
Καλά νομίζεις γιατί απευθύνθηκες και σε μένα. Εκανες ενα δημοσιο σχολιασμό, εαν ήθελες προσωπικό διαλογο υπάρχει το προσωπικό μήνυμα. Η γνωμη σου γραφτηκε δημόσια οποτε εχω καθε δικαίωμα να απαντησω σε αυτο που γραφεις, όπως θα διαπιστωσεις και από τα υπολοιπα θρεντ ΟΛΟΙ γραφουν σε ΟΛΟΥΣ.
Πρεπει να μάθεις ότι στην συζήτηση που αναζητας, υπαρχει κατι που λεγεται διαλογος και αυτον κανεις μαζί μου ακόμα και ας μην εχεις όρεξη.
Να πεταγόμαστε από το πουθενά; Που θες να φωλιάσουμε καλή μου για να μην σε τρομάζουμε; Εδω ειναι καλα; να κάτσω; :D
όσο για τον αντιπρόσωπο θα πρεπει να λείπει ο οboro για να τον αντιπροσωπευω αλλα όπως βλεπεις ειναι εδω οποτε παντελως αστοχη παρατηρηση.
10-09-2020, 22:03 #74
(Νομιζω οτι εννοουσε νομικο εκπροσωπο και οχι αντιπροσωπο.)
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
10-09-2020, 22:14 #75MarilouGuest
Κάτσε οπου σε βολεύει καλό μου άλλωστε το συνηθίζεις !
Καθένας διαλέγει με αυτούς που κάνει το διάλογο ,ετσι δεν είπατε πιο πάνω?
Ωραία! είπατε την αλάνθαστη γνώμη σας μια χαρά !
Εγω λοιπον εφόσον εχω το δικαίωμα της επιλογής πολυ απλά σε ενημερώνω οτι μαζί σου δεν μπορώ να κάνω διάλογο...
Ξέρεις δεν το συνηθίζω με ανθρώπους που νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα και δεν δεχονται και μια άλλη άποψη..
Διάλογος για να υπάρξει πρέπει να υπάρξει και σεβασμός στον συνομιλητή σου.
Ο σεβασμός προυποθετει και ενα επιπεδο λογου(και σιγουρα δεν εννοώ ακαδημαϊκό)
Απο εσάς δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και επειδή και εγώ μπορώ να αλλάξω τον τρόπο μου και να το παίξω ξερόλας και ¨ειδήμων ¨δεν το συνεχίζω άλλο ,απο σεβασμό και μόνο στους υπολοίπους και οχι σίγουρα σε εσάς ...