Results 61 to 75 of 174
-
31-03-2009, 15:28 #61
Originally posted by Δοδις
καλά ο αρραβώνας έγινε πρόσφατα...
αυτός (ο πρώην) ήταν στην \"φάση του γάμου\" και ήταν λογικό για εκείνον....για μένα τότε ήταν παράλογο και αποπνικτικό...
ίσως και να είμαι πολύ μικρή γιά όλα αυτά...
ναι, το μέλλον μου με απασχολεί αρκετά.
να κατοχυρώσω? δεν νομίζω.σαν πλειστηριασμός χαλιών ακούγεται....
δεν ξέρω ρε συ Θεοφανία, το σίγουρο είναι ότι στεναχωρώ δυο ανθρώπους...
Όλο τον κόσμο.
Τους γονείς σας, τ\'αδέρφια, όσους σας ξέραν, τους φίλους...
Αλλά βάλε εσένα πρώτα απ\' όλους.
ΕΣΕΝΑ!
- 31-03-2009, 15:29 #62
Originally posted by Θεοφανία
Αυτό από μόνο του όμως δεν δείχνει πόσο \"ανώριμη\" είσαι στις σχέσεις;
Ζητάς να σου πούμε ποιον απ\' τους δύο, όταν και οι δυο δεν έχουν να σου δώσουν πια τίποτα. Πιστεύεις πως η μιζέρια, η αδιαφορία και η νοοτροπία 15χρονου θα αλλάξει;
Σίγουρα ναι, τις πρώτες εβδομάδες για να σε σιγουρέψει.
Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτε. Μπορεί να βελτιώσουν κάποια ελλατώματα τους, αλλά δε καμία περίπτωση δεν αλλάζουμε ουσιαστικά για κανένα.
Σίγουρα σε ανεβάζει που τώρα σε διεκδικεί, αλλά κάτσε και σκέψου: θα μπεις απ\' την αρχή στον ίδιο φαύλο κύκλο που θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα μετά από καιρό και θα χάσεις τσάμπα και άλλα χρόνια απ τη ζωή σου;
Όσον αφορά στον άλλο, μη κοροιδεύεις τον εαυτό σου, ξαναζεσταμένο φαί είναι και δεν θα έχει να σου δώσει τίποτα όταν πια και αυτός σιγουρευτεί πως πέρασαν τα δύσκολα.
Βγες στον κόσμο και ερωτεύσου, είσαι πολύ μικρή για να μιζεριάζεις!
μπορεί να ακούγεται παράλογο, όμως δεν με ανεβάζει καθόλου ότι με διεκδικεί, μου δημιουργεί περισσότερο άγχος...
όσο για το ξαναζεσταμένο...μάλλον έχεις δίκιο...
31-03-2009, 15:29 #63
Originally posted by Invictusmaximus
Invictusmaximus, (σιδηρόδρομο θα σε λέω).....αν ήταν πραγματικά ερωτευμένη όσο στραβόξυλο και ήταν ο άλλος δεν θα είχε το κουράγιο να βρει άλλη αγκαλιά. Εγώ τουλάχιστον και όσο με αφορά, δεν μπορώ να διανοηθώ όσο τσακωμένη και να είμαι με τον άλλον ότι μπορεί να στραφώ σε άλλον άντρα. Και πρόσεξε: δεν εννοώ ένα αθώο παιχνίδι που μπορεί να μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, αλλά σχέση και με όσα αυτή συμπεριλαμβάνει
Πίστεψέ με, αν δεν το ζήσεις ο ίδιος, δεν μπορείς να καταλάβεις. Αλλά και να το ζήσεις, πάλι δε θα καταλαβαίνεις τι σου γίνεται... ΝΑΙ, μπορείς να είσαι ερωτευμένος και να χωρίζεις. Το ίδιο και ο σύντροφός σου. Μπορεί να σε θέλει, να ξέρει ότι είσαι ερωτευμένος μαζί του και να σε χωρίζει -αφού τον χώρισες! ΛΟΛ!
Ας πει κάποιος ειδικός τι παίζει σε αυτές τις καταστάσεις...
Κάποιος που ξέρει;;;;
Αυτό ίσως γινόταν για γιατρικό, αν η σχέση με τον έρωτα μου ήταν ήδη τελειωμένη και προσπαθούσα να ξεκολλήσω, αλλά και πάλι δύσκολο μου φαίνεται...
31-03-2009, 15:30 #64
Ζητάς να σου πούμε ποιον απ\' τους δύο, όταν και οι δυο δεν έχουν να σου δώσουν πια τίποτα. Πιστεύεις πως η μιζέρια, η αδιαφορία και η νοοτροπία 15χρονου θα αλλάξει;
Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτε. Μπορεί να βελτιώσουν κάποια ελλατώματα τους, αλλά δε καμία περίπτωση δεν αλλάζουμε ουσιαστικά για κανένα.
Σίγουρα σε ανεβάζει που τώρα σε διεκδικεί, αλλά κάτσε και σκέψου: θα μπεις απ\' την αρχή στον ίδιο φαύλο κύκλο που θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα μετά από καιρό και θα χάσεις τσάμπα και άλλα χρόνια απ τη ζωή σου;
Όσον αφορά στον άλλο, μη κοροιδεύεις τον εαυτό σου, ξαναζεσταμένο φαί είναι και δεν θα έχει να σου δώσει τίποτα όταν πια και αυτός σιγουρευτεί πως πέρασαν τα δύσκολα.
Εγώ βλέπω πως το πρόβλημα δεν το έχει ο πρώην και ο νυν, αλλά εσύ η ίδια Dodis.
Είναι προφανές πως δεν ξέρεις τι θες, που ακόμα και να το μάθεις, δεν ξέρεις πως να το διεκδικήσεις.
Κάνεις κινήσεις πανικού και σπασμωδικές
31-03-2009, 15:30 #65
μπορεί να ακούγεται παράλογο, όμως δεν με ανεβάζει καθόλου ότι με διεκδικεί, μου δημιουργεί περισσότερο άγχος...
όσο για το ξαναζεσταμένο...μάλλον έχεις δίκιο...
Και τι θα κάνεις; Θα εγκλωβιστείς από τα 26 σου σε μια σχέση χωρίς έρωτα;
31-03-2009, 15:35 #66
νόρα ότι εγω έχω το πρόβλημα το ξέρω!!;);)
ξερω πως θέλω να είναι η ζωή μου.
κινήσεις πανικού κάνω γιατί έχω πελαγώσει...
νοιώθω τύψεις που πληγώνω 2 ανθρώπους που δεν μου έφταιξαν σε τίποτα, γιατί είμαι στη μέση και τα έχω δει όλα...
κάποια στιγμή ο έρωτας περνάει...και πονάει...
31-03-2009, 15:48 #67
Περισσότερο κακό κάνεις πάντως, μένοντας σε καταστάσεις που δεν γουστάρεις
31-03-2009, 16:08 #68
ειλικρινά δεν ξέρω...χρειάζομαι απελπισμένα χρόνο...
31-03-2009, 17:14 #69
ειλικρινά δεν ξέρω...χρειάζομαι απελπισμένα χρόνο...
και χαθηκε ο χρονος;;;;
Δεν εισαι 26........... εισαι ΜΟΝΟ 26!!!!!!!!!!
Σε τι πελαγος εχεις μπλεξει!!!!
Και ποτε θα ζησεις εσυ τη ζωη σου;
Εχεις περασει 6-7 χρονια αναμεσα στον εναν και στον αλλον προσπαθωντας να αποφασισεις με ποιον απο τους δυο θα ζησεις και τελικα εχεις χασει το δικο σου νοημα και δεν εχεις ζησει οπως θελεις.
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ..............................Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
31-03-2009, 17:17 #70
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι επιλογές που κάνουμε από βόλεμα (είτε γιατί νομίζουμε ότι έτσι θα έχουμε περισσότερη ασφάλεια είτε γιατί φοβόμαστε να δοκιμάσουμε κάτι άγνωστο) έχουν πολύ ακριβό τίμημα.
31-03-2009, 17:21 #71
big sister δεν έχω ξανανοιώσει έτσι στην ζωή μου....τα έχω κάνει τόσο μα τόσο σκατά...!!!!!!!
έχω μπερδευτεί τόσο πολύ...! είμαι 25 στα 26...μην μου το χαλάς!
δεν ξέρω ειλικρινά πως τα κατάφερα έτσι...
31-03-2009, 17:25 #72
Nat...εγω νομίζω πως όλα έχουν όχι το τίμημα, αλλά το κόστος τους...είτε είναι επιλογές βολέματος είτε όχι....το σίγουρο βέβαια είναι ότι τώρα αυτό που πληρώνω δεν το αντέχω....!!!!!!!!
σας αφήνω για λίγο και θα επανέλθω....
31-03-2009, 23:10 #73
Δοδις, κάπου στην ηλικία σου ήμουν ανάμεσα στον ας πούμε \'αρραβωνιαστικό\' και στον πρώτο έρωτα. Ο πρώτος πίστευα ότι ήταν σαν άνθρωπος όλα όσα θα ήθελα να έχω, η άλλη σχέση ήταν η σταθερή αξία που όμως με είχε κουράσει και απογοητεύσει. Μετά από διάφορα πέρα-δώθε, παντρεύτηκα έναν τρίτο που φάνηκε η ιδανική διέξοδος για πολλούς λόγους! Φυσικά, χώρισα αφού άλλο πράγμα η κατάλληλη \'έξοδος κινδύνου\', άλλο η κατάλληλη στιγμή, ο κατάλληλος άνθρωπος και η υγιής σχέση.
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν είμαι ούτε υπέρ του πρώτου, ούτε του νυν, αλλά ούτε και του...τρίτου. Η λύση είναι πάντα μέσα μας και συχνά χρειάζονται πολλά ταξίδια μέχρι να βρεθεί λιμανάκι (εννοώ κυρίως εσωτερική ηρεμία)!
Πάντως ξέρω ότι το πόσο με αγαπάει κάποιος για αυτό που είμαι, δεν κρίνεται στη φάση της διεκδίκησης, αλλά στη φάση της ηρεμίας. Κι όταν αγαπάω εγώ κάποιον, δεν υπάρχουν σκέψεις ούτε για προηγούμενους ούτε για επόμενους.
01-04-2009, 08:59 #74
καλημέρα, καλό μήνα...τώρα νοιώθω πιο χάλια απο πριν...ξεκαθάρισα στον πρώην ότι δεν θα μπορέσουμε να είμαστε ποτέ μαζί και μετά απο λίγες ώρες το έχω ήδη μετανοιώσει...
01-04-2009, 09:02 #75
μαρίνα σ\' ευχαριστώ πολύ...νοιώθω τόσο μπερδεμένη, τόσο προβληματισμένη...Με τον αρραβωνιαστικό ίσως έχει ραγίσει που λένε και εκτός αυτού δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω αυτά που μου λέει γιατί και στο παρελθόν έτσι γινότανε και στα ίδια καταλήγαμε....
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια