Ποιόν απο τους δύο...έχω μπερδευτεί.. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 174
    Senior Member
    Originally posted by Δοδις
    καλημέρα, καλό μήνα...τώρα νοιώθω πιο χάλια απο πριν...ξεκαθάρισα στον πρώην ότι δεν θα μπορέσουμε να είμαστε ποτέ μαζί και μετά απο λίγες ώρες το έχω ήδη μετανοιώσει...
    πραγματιακ εισαι πολυ μπερδεμενη κ σε συναισθηματικη συγχηση.το εχω περασει κ εγω αυτο.
    απο τη μια \'δε θελω να μαστε μαζι τελος\' κ μετα \'δε μπορω χωρις εσενα\'
    πικρα αλλα οκ το ξεπερασα με πολυ κοπο..πονεσα αλλα δε πγαινε αλλο.πιστευω οτι θα βρεθει λυση.εχεις σκφτει τη ψυχαναλυση??θα σε βοηθησει..

Senior Member
    καλημέρα κύκνε..απο ψυχιάτρους και ψυχολόγους είμαστε πλήρεις!!
    ακριβώς αυτό που λες, συναισθηματική σύγχυση...
    κάτι σε συμπλιγάδες νοιώθω...

Senior Member
    να σου πω κατι η ψυχαναλυση βοηθαει αν το θελεις εσυ κ μονο εσυ να γινεις καλα.ο ψυχιατρος -ψυχολογος δεν ειναι πανακεια..
    θελει προσπαθεια κ απο σενα.σου ειπα κ εγω περασα πολλα αλλα οκ τα καταφερα κ μονο εγω ξερω πως:(
    εχεις πολλα στο μυαλο σου ,φανταζομαι οτι θα απορει΄κ αν κανω αυτο κ τελικα το μετανιωσω\'και αν και αν...σε βασανιζουν αυτα τα \'αν\' κ αυτο δημιουργει ακομα μεγαλυτερο μπερδεμα κ σιγουρα μια κατασταση που στην πραγματικοτητα ειναι ευκολη αλλα εσυ στο μυαλο σου την κανεις δυσκολη με τους προβληματισμους που θετεις.
    θα καταφερεις να βρεις τη χρυση τομη dont worry;)

Banned
    μαρίνα σ\' ευχαριστώ πολύ...νοιώθω τόσο μπερδεμένη, τόσο προβληματισμένη...Με τον αρραβωνιαστικό ίσως έχει ραγίσει που λένε και εκτός αυτού δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω αυτά που μου λέει γιατί και στο παρελθόν έτσι γινότανε και στα ίδια καταλήγαμε....
    Να μην τα πιστέψεις, γιατί κατά πάσα πιθανότητα στα ίδια θα καταλήξετε. Δείξε εμπιστοσύνη στην εσωτερική σου φωνούλα, οι αμφιβολίες και η δυσπιστία, είτε προέρχονται από δικά μας θέματα, είτε από τη συμπεριφορά του άλλου, δεν είναι καλό ξεκίνημα για αποφάσεις. Εξάλλου στις σχέσεις δεν είμαι υπέρ του \'ΘΑ\', αλλά υπέρ του \'εδώ και τώρα\'. Έχω τα περισσότερα απ\' όσα θα ήθελα? Πόσο με ενοχλούν τα λίγα που δεν έχω? Αν αυτά τα \'λίγα\' είναι σημαντικά, μπορώ να ζήσω με αυτά, ή σκοπεύω να ζω με την ελπίδα ότι κάποτε ΘΑ αλλάξουν και ΘΑ είμαστε καλά μαζί?

Senior Member
    καλημέρα, καλό μήνα...τώρα νοιώθω πιο χάλια απο πριν...ξεκαθάρισα στον πρώην ότι δεν θα μπορέσουμε να είμαστε ποτέ μαζί και μετά απο λίγες ώρες το έχω ήδη μετανοιώσει...
    Καλό μήνα:)
    ....δεν πιστεύω να είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα ότι απάντησες τοσο γρήγορα????
    Μη στενοχωριέσαι,άντε ένας-ένας να φεύγουν,να μείνεις μόνη να ηρεμήσεις,να δεις τι πραγματικά θες.

Για να αντέδρασες έτσι θα ήθελες λίγο περισσότερο κατάβάθος αυτή την απόφαση(να μην είσαστε μαζί).π.χ..ησουν 60-40.Μη δίνεις σημασία στο 40.

Senior Member
    κύκνε worry, worry και πολύ μάλιστα για το αν κάνω το σωστό ή όχι...
    μαρινάκι αυτό το ΘΑ μ\' έχει σκοτώσει πολλές φορές...αυτό σκέφτομαι κι εγώ, γιατί να αλλάξει τώρα? τι έγινε ξαφνικά? έτσι ήρθε το Holy Spirit και τον έλουσε και κατάλαβε?
    Αρσι!!!!oxiiiiiiiii, δεν ήταν πρωταπριλιάτικο!!! αλλα ήταν τυχαίο...!!
    κι άμα είσαι 50-50???

Banned
    κι άμα είσαι 50-50???
    Εδώ καλό είναι να κοιτάς το \'μισοάδειο\' ποτήρι, γιατί είναι πιο εύκολο να αδειάσει κι άλλο παρά να γεμίσει!

Senior Member
    μαρινάκι με έχει 2 ώρες απο το πρωί ο αρραβωνιαστικός στο τηλέφωνο, ότι θα κάνει τα πάντα για να μην με χάσει, ότι έχει καταλάβει, ότι έχω δίκιο, ότι αν χαίρομαι εγώ θα χαίρεται κι αυτός....και βασικά έχω φτάσει στα όρια μου, είμαι έτοιμη ν\' αρχίσω να ουρλιάζω...του ξεκαθάρισα βέβαια ότι δεν μπορώ να είμαστε πάλι μαζί....αλλά επιμονή στην επιμονή...

Member
    Originally posted by marina38
    Δοδις, κάπου στην ηλικία σου ήμουν ανάμεσα στον ας πούμε \'αρραβωνιαστικό\' και στον πρώτο έρωτα. Ο πρώτος πίστευα ότι ήταν σαν άνθρωπος όλα όσα θα ήθελα να έχω, η άλλη σχέση ήταν η σταθερή αξία που όμως με είχε κουράσει και απογοητεύσει. Μετά από διάφορα πέρα-δώθε, παντρεύτηκα έναν τρίτο που φάνηκε η ιδανική διέξοδος για πολλούς λόγους! Φυσικά, χώρισα αφού άλλο πράγμα η κατάλληλη \'έξοδος κινδύνου\', άλλο η κατάλληλη στιγμή, ο κατάλληλος άνθρωπος και η υγιής σχέση.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν είμαι ούτε υπέρ του πρώτου, ούτε του νυν, αλλά ούτε και του...τρίτου. Η λύση είναι πάντα μέσα μας και συχνά χρειάζονται πολλά ταξίδια μέχρι να βρεθεί λιμανάκι (εννοώ κυρίως εσωτερική ηρεμία)!

Πάντως ξέρω ότι το πόσο με αγαπάει κάποιος για αυτό που είμαι, δεν κρίνεται στη φάση της διεκδίκησης, αλλά στη φάση της ηρεμίας. Κι όταν αγαπάω εγώ κάποιον, δεν υπάρχουν σκέψεις ούτε για προηγούμενους ούτε για επόμενους.
    Χ1000!!

Senior Member
    Originally posted by Invictusmaximus
    Originally posted by marina38
    Δοδις, κάπου στην ηλικία σου ήμουν ανάμεσα στον ας πούμε \'αρραβωνιαστικό\' και στον πρώτο έρωτα. Ο πρώτος πίστευα ότι ήταν σαν άνθρωπος όλα όσα θα ήθελα να έχω, η άλλη σχέση ήταν η σταθερή αξία που όμως με είχε κουράσει και απογοητεύσει. Μετά από διάφορα πέρα-δώθε, παντρεύτηκα έναν τρίτο που φάνηκε η ιδανική διέξοδος για πολλούς λόγους! Φυσικά, χώρισα αφού άλλο πράγμα η κατάλληλη \'έξοδος κινδύνου\', άλλο η κατάλληλη στιγμή, ο κατάλληλος άνθρωπος και η υγιής σχέση.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν είμαι ούτε υπέρ του πρώτου, ούτε του νυν, αλλά ούτε και του...τρίτου. Η λύση είναι πάντα μέσα μας και συχνά χρειάζονται πολλά ταξίδια μέχρι να βρεθεί λιμανάκι (εννοώ κυρίως εσωτερική ηρεμία)!

Πάντως ξέρω ότι το πόσο με αγαπάει κάποιος για αυτό που είμαι, δεν κρίνεται στη φάση της διεκδίκησης, αλλά στη φάση της ηρεμίας. Κι όταν αγαπάω εγώ κάποιον, δεν υπάρχουν σκέψεις ούτε για προηγούμενους ούτε για επόμενους.
    Χ1000!!

X10000

Senior Member
    χμ...Invictusmaximus νομίζω το παράκανες λίγο!!!;);)

Member
    μαρινάκι με έχει 2 ώρες απο το πρωί ο αρραβωνιαστικός στο τηλέφωνο, ότι θα κάνει τα πάντα για να μην με χάσει, ότι έχει καταλάβει, ότι έχω δίκιο, ότι αν χαίρομαι εγώ θα χαίρεται κι αυτός....και βασικά έχω φτάσει στα όρια μου, είμαι έτοιμη ν\' αρχίσω να ουρλιάζω...του ξεκαθάρισα βέβαια ότι δεν μπορώ να είμαστε πάλι μαζί....αλλά επιμονή στην επιμονή...
    Κούκλα μου γλυκιά, άφησε τον εατό σου να ηρεμήσει.
    Μίσησε ότι σε κάνει να θυμάσαι.
    Για μια μέρα μονάχα, ξέχασέ τα όλα, πήγαινε μια εκδρομή με κάποια φίλη, φίλο, ξαδέρφη ή ξάδερφο, κλείσε κινητά και μην αναφέρεις, ούτε να σκεφτείς -και όταν θα γίνεται αυτό να το διώχνεις- κάποιον από τους δύο ή τρίτο.
    Κάνε το αυτό για όλους γύρω σου, μα κυρίως για σένα.
    Νομίζω θα βοηθήσει.΄
    Α!Κάτι που θα επαναλάβω. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!
    Ο,ΤΙ!

Senior Member
    επειδή όλοι μας μπορούμε να κολλήσουμε πολλά μηδενικά ακόμα....το θέμα δεν είναι στο πόσα Χ...δεν είναι αυτό που προσπαθεί να πει η Μαρίνα...
    και δεν είναι αυτό που ενδιαφέρει εμένα...

Member
    χμ...Invictusmaximus νομίζω το παράκανες λίγο!!!;);)
    Άμα εγώ το παράκανα, ο τάσος το ξέσκισε!!!
    :D

Senior Member
    γι\' αυτό και έδωσα την παραπάνω απάντηση....δεν παίζουν ρόλο τα μηδενικά...
    δεν είναι εκεί το θέμα.

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast