Results 61 to 75 of 79
Thread: ΠΕΡΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ
-
05-07-2006, 07:10 #61
To xasis einai narkwtiko!
Telos!
- 11-07-2006, 15:09 #62
Originally posted by stan
To xasis einai narkwtiko!
Telos!
Dr A\'dam The Netherlands
Tot Ziens...
11-07-2006, 20:03 #63
πάλι μαστουρωμένος είσαι;;;
11-07-2006, 21:00 #64
...osoi mpenete mono kai mono edw, gia na grapsete se ..ena akoma forum kai na peite thn hli8iotita sas , osoi to kanete ayto kalo 8a einai na peite toy mpampa kai ths mamas na sas parei ,koubadakia kai na badisete gia allh paralia!!!.
Me agaph 8odwrisΗ Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
14-07-2006, 15:09 #65
Originally posted by coma
πάλι μαστουρωμένος είσαι;;;
Tot Ziens...
14-07-2006, 15:11 #66
Originally posted by 8odwris
...osoi mpenete mono kai mono edw, gia na grapsete se ..ena akoma forum kai na peite thn hli8iotita sas , osoi to kanete ayto kalo 8a einai na peite toy mpampa kai ths mamas na sas parei ,koubadakia kai na badisete gia allh paralia!!!.
Me agaph 8odwris
Πέστα 8odwri!!
Mε αγάπη
Tot Ziens...
22-08-2006, 16:12 #67
Καλησπέρα.......
Μάλλον πιάσαμε αράχνες εδώ μέσα!!! Το συγκεκριμένο topic έχει να κινηθεί περίπου ένα μήνα...:D
04-02-2007, 12:13 #68
Πριν λίγο καιρό ξέσπασε μεγάλος θόρυβος....
Διαπιστώθηκε ότι η μαζική καλλιέργεια (σε θερμοκήπια) έχει παρουσιάσει μεγάλες αλλοιώσεις αλλά και από 150 μέχρι 300 % φορές περισσότερο πιο δυνατή απ΄την φυσική καλλιέργεια και επικίνδυνες για την υγεία των χρηστών. Συζητούν να πάρουν μέτρα περιορισμού ή και απαγόρευσης της διάθεσής της (για την Ολλανδία αυτά)
Προσοχή λοιπόν ....
υγ:Είναι και αυτή η περίπτωση άλλη μια απ΄τις τόσες πολλές που αποδεικνύει ότι όταν τη φύση την βιάζεις σε εκδικείται….Βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..
Άβυσσος η ψυχή του διαδικτύου...
07-02-2007, 16:20 #69
Edaksi re mages opws tin briskei kaneis alla nakitaei ti toy lene k aytoi poy niazodai gia ayton giati mporei na nomizei oti tin briskei alla stin pragmatikotita na xanei ton mpoysoyla.
Pistebw oti pia i diathesi xortoy exei ginei stadar einai kati san ta tsigara ama thes perneis.
Egw filoi kapnizw tsigara(ta apla)kai den me niazei,kanei kako lene.kanei kako kai to xorto episis.Kapote tha to kopsw nai.Twra gia toys neoys tha prepei na kseroyn oti to xorto dra diaforetika ston kathena kai na min kitane toys coolAleksides poy tin pinoyn giati ektos apo aytoys eiparxoyn kai oi treloMaries poy ton pinoyn.
Me alla logia kade oti thelete k nomizete ioi eksartiseis pados den einai kalo pragma k na thimaste tipota den einai panakia.
08-02-2007, 02:20 #70
Ρε Mike μην χωλοσκάς άσε το παιδάκι να μασαμπουκήσει λίγο χορταράκι.Εμένα πάντως ότι λέει μου φτιάχνει το κέφι!Ξέρεις τι μου έλεγε ο ψυχίατρός μου;(Να\'ναι καλά,χίλια χρόνια θα ζήσει,του έχω κάνει τόσες μνείες .Κύριε Γιώργο σας κάνω προμόσιον!!!!!)Ο ασθενής για να γίνει καλά πρέπει πρώτα να το θελήσει ο ίδιος!!!Μα,μου σου του τού έλεγα!Μου είπε ξέρεις πόσους άρρωστους βλέπω να κυκλοφορούν έξω στο παρκάκι;Θα έπρεπε να τους πάρω έναν έναν με το ζόρι να τους θεραπεύσω.Σημειωτέον ότι τον είχα χαρακτηρίσει απάνθρωπο!Τώρα υποκλίνομαι!Η ενημέρωση βοηθάει αλλά όταν είναι να την \"κάνει\" ο άλλος,τι να του κάνουν όλα κι όλοι;Το πολύ πολύ να εκνευριστεί που του την λες κι από πάνω.Ήταν μία περίοδος της ζωής μου που δεν ήθελα να μου μιλάει κανείς!Και όταν πείσμωναν και μου έλεγαν δεν μπορούμε να σε βλέπουμε έτσι,εμένα μου ερχόταν να κλάψω και έλεγα ούτε και σ\'αυτό δεν έχω δικαίωμα;Nα μην μιλάω;Τώρα καταλαβαίνω και την \"τρελή\" της γειτονιάς που μια μέρα την είχε πιάσει το δικό της και την είχε δει τροχονόμος.Πήγαινε στην μέση στο δρόμο και σήκωνε το χέρι της εν,δυο,εν δυο!!!Περπατούσε με βήμα και σήκωνε,περπατούσε με βήμα το κατέβαζε.Πάω λοιπόν κάτω φιλεύσπαλχνη δήθεν εγώ να την βοηθήσω αλλά και από περιέργεια.Στέκομαι μπροστά της.Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα γαλάζια της μάτια πόσο έντονα ήταν.Της είπα Καλημέρα σας.Προσέξτε γιατί θα σας πατήσουν.Πριν προλάβω να ολοκληρώσω μου είπε με ένα ύφος που τρόμαξα και αισθάνθηκα πολύ άσχημα.\"Φύγε από μπροστά μου.Ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνω;\"Τότε τα είχα πάρει.Έλεγα μα την μαλακισμένη,να την βοηθήσω ήθελα και κοίτα πως φέρθηκε.Τώρα απλά καταλαβαίνω!!!!!Γι\'αυτό Mike είναι ψιλοτσάμπα ο κόπος.Το παιδί εδώ έχει έρθει να πάρει χαρά μέσα από την μιζέρια του για να μας πει πόσο όμορφα την βγάζουν αυτοί που χασισοπίνουν για να το πιστέψει κι ο ίδιος!!!Άσε το!!!Και ξέρεις κάτι,φίλε Άλεξ,δεν θα σε κατακρίνω!Keep going!However I hope it\'s not too late when you decide to come back....
16-02-2007, 20:56 #71
Originally posted by kassi_21
Τώρα καταλαβαίνω και την \"τρελή\" της γειτονιάς που μια μέρα την είχε πιάσει το δικό της και την είχε δει τροχονόμος.Πήγαινε στην μέση στο δρόμο και σήκωνε το χέρι της εν,δυο,εν δυο!!!Περπατούσε με βήμα και σήκωνε,περπατούσε με βήμα το κατέβαζε.Πάω λοιπόν κάτω φιλεύσπαλχνη δήθεν εγώ να την βοηθήσω αλλά και από περιέργεια.Στέκομαι μπροστά της.Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα γαλάζια της μάτια πόσο έντονα ήταν.Της είπα Καλημέρα σας.Προσέξτε γιατί θα σας πατήσουν.Πριν προλάβω να ολοκληρώσω μου είπε με ένα ύφος που τρόμαξα και αισθάνθηκα πολύ άσχημα.\"Φύγε από μπροστά μου.Ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνω;\"Τότε τα είχα πάρει.Έλεγα μα την μαλακισμένη,να την βοηθήσω ήθελα και κοίτα πως φέρθηκε.Τώρα απλά καταλαβαίνω!!!!!
17-02-2007, 08:44 #72
Originally posted by raphsssodos
Τώρα καταλαβαίνω και την \"τρελή\" της γειτονιάς που μια μέρα την είχε πιάσει το δικό της και την είχε δει τροχονόμος.Πήγαινε στην μέση στο δρόμο και σήκωνε το χέρι της εν,δυο,εν δυο!!!Περπατούσε με βήμα και σήκωνε,περπατούσε με βήμα το κατέβαζε.Πάω λοιπόν κάτω φιλεύσπαλχνη δήθεν εγώ να την βοηθήσω αλλά και από περιέργεια.Στέκομαι μπροστά της.Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα γαλάζια της μάτια πόσο έντονα ήταν.Της είπα Καλημέρα σας.Προσέξτε γιατί θα σας πατήσουν.Πριν προλάβω να ολοκληρώσω μου είπε με ένα ύφος που τρόμαξα και αισθάνθηκα πολύ άσχημα.\"Φύγε από μπροστά μου.Ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνω;\"Τότε τα είχα πάρει.Έλεγα μα την μαλακισμένη,να την βοηθήσω ήθελα και κοίτα πως φέρθηκε.Τώρα απλά καταλαβαίνω!!!!!
01-08-2007, 03:55 #73
Αν σας ενδιαφέρει η αποψή μου το θέμα των ναρκωτικών έχει απενοχοποιηθεί πάρα πολύ. Εγώ από ψυχίατρο ξέρω οτι από ένα μπάφο παθαίνεις κρίση πανικού, έστω προυπάρχει και στην βγάζει στην επιφάνεια.Και όντως δεν είναι όλοι οι οργανισμοί ίδιοι και ο κάθε άνθρώπινος οργανισμός μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά κάνοντας χρήση. Απλά δεν συμφωνώ με την άποψη \"χασισάκι μωρέ είναι, σιγά\". Επίσης θέλω να πω στον alexisams οτι κανένας δεν σε έβγαλε \"προβληματικό\", αλλά όπως παρατήρησες και εσύ για τον εαυτό σου το να κάνεις συνεχώς ταξίδια ή \"ταξίδια\" πιθανά να δείχνει οτι νίωθεις ένα κενό που προσπαθείς να καλύψεις έτσι. Κανένας δεν αμφισβήτησε οτι θα έχεις καταφέρειι πολλά πράγματα μόνος σου, αλλά φαίνεται οτι δεν σε καλύπτουν αρκετά,ίσως να είσαι πολύ απαιτητικός με τον εαυτό σου. Και αυτό το στυλ το διαρκώς \"άντε γειά\" ίσως να είναι αντίδραση σε όσα σε προβληματίζουν. Έτσι μου φαίνεται εμένα και ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι δεν είναι το ύφος μου επικριτικό ή οτιδήποτε άλλο. Αν πάλι πέφτω έξω τότε εντάξει.. Εσύ μέσα σου βαθιά ξέρεις πολύ καλά αν έχω δίκιο ή εντελώς άδικο.
01-08-2007, 04:33 #74
Προβληματικοί άνθρωποι δεν υπάρχουν. Προβληματικές αντιλήψεις υπάρχουν για τους ανθρώπους.
03-08-2007, 20:39 #75
Originally posted by iwanna25
Originally posted by raphsssodos
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....