Αχ τι μου συνβενει παλι? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 65 of 65
    Senior Member
    Αχ αυτά τα πολύ γρήγορα μου λες και κάτι δε μου κολλάει πάλι

Επαναλαμβάνω ότι μπορεί να είμαι και λάθος, αλλά βρε Μαρία μου, το ψάξιμο για τόσα θέματα δε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Το λέω γιατί θυμάμαι ότι έκανες κάτι μήνες μόνο ψυχοθεραπεία.

Από δική μου εμπειρία, από βιβλία ψυχολογίας αλλά και από τις συζητήσεις με μια πολύτιμη φίλη που κάνεις επίσης θεραπεία θα σου πω τα εξής:
    Εκεί που νομίζεις ότι κάτι βρήκες, ανακαλύπτεις ότι υπάρχει και κάτι πιο πέρα και κάτι πιο πέρα...μέχρι να πεις ότι το έχεις αποκωδικοποιήσει στο μεγαλύτερο μέρος του ένα θέμα...Είναι επίπονη διαδικασία δηλαδή, αλλά με πλούσιους καρπούς.

Που μένεις Μαράκι; Αν δεν μπορείς να πεις πες το πιο γενικά. Χαίρομαι πολύ που σε βοηθάω, πραγματικά...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Αυτό πάλι πως το σκέφτηκες;

Θα υποκλιθώ πάλι στην ειλικρίνειά σου))) Είσαι φοβερή!

Γιατί το λες; Επειδή ένιωσες πολύ κοντά σε μια ψυχή που έτυχε να είναι γυναικεία;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Banned
    Κρητη μενω εσυ?Ξερεις μπορει να εχεις και δικιο.δεν αποκλυωοτι μπορει να υπαρχει κατι ακομα να μην εχω ψαξειγιαυτο θα συνεχισω ψυχοθεραπειατο αποφασησα.ε ειμαι πολυ αυθορμητη ,ενα ακομα ελαττωμα μου.:P Αντε καληνκτουλια ανωνμουλα μου.

Banned
    Originally posted by anwnimi
    Αυτό πάλι πως το σκέφτηκες;

Θα υποκλιθώ πάλι στην ειλικρίνειά σου))) Είσαι φοβερή!

Γιατί το λες; Επειδή ένιωσες πολύ κοντά σε μια ψυχή που έτυχε να είναι γυναικεία;
    Ναι γιαυτο.Μπορει να ενιωσα και κατι αλλο με τοσες ανοιξιατικες ορμες πεχω η φτωχουλα λολ.και συγνωμη π τα κολλαω ολα μαζι αλλα το space bar μου εχει προβλημα.

Senior Member
    Χαίρομαιιιιιιι για την απόφασή σου!

(yes, yes)

Εγώ Μακεδονία. Είμαστε ...κάπως μακριά. Λοιπόν περιμένουμε νέα σου έτσι;

Πάντως μη σε πιάνει άγχος για αυτό που είπες πριν, συμβαίνει, αν όχι σε όλους, στους περισσότερους ανθρώπους, αν αιστανθούν πολύ κοντα με κάποιον, οποιουδήποτε φύλου, να μπερδευτούν λίγο τα συναισθήματα, δεν είναι κακό αλλά δε σημαίνει και τίποτα...don\'t worry!

Καληνύχτα.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345