Νιωθω λιγο χαλια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

Νιωθω λιγο χαλια

Με εχει σταματησει 2 φορες η αστυνομια στο δρομο για ελεγχο...
    Την πρωτη φορα ειχε γινει σκηνικο με ασφαλιτες...ειχα τρομαξει τοσο πολυ νομιζα πως θα με πλακωναν, ειχα εντονο πονο στο στηθος μετα απο ολο αυτο...

Την δευτερη φορα με σταματησαν ΔΙΑΣ για τυπικο ελεγχο αλλα ενιωθα λες και ειμαι κανα πρεζακι...
    Επειδη ειμαι αδυνατος και φοραω συνηθως μαυρα ειναι παιδια που με λενε πως μοιαζω με πρεζακι, μετα που τους ειπα ειδικα οτι με σταματησαν 2 φορες δεν σταματαν αυτο το ''αστειο''...

Αληθεια μεχρι και χθες περασαν διπλα μου ΔΙΑΣ με τις μηχανες και με κοιτουσαν...
    Με πιανει εντονη ταχυκαρδια καθε φορα που περναω διπλα τους και προσπαθω να το παιξω ανετος χωρις να κανω eye contact...
    Ειναι φορες που το σκεφτομαι να βγω εξω γιατι φοβαμαι μην με σταματησει η αστυνομια...αποφευγω δρομους που ειναι υποπτοι και τετοια διαφορα...
    Εχω σκεφτει να παρω και βαρος να μην μοιαζω με πρεζακι και καλα...

Ξερω πως δεν εχω κατι να φοβηθω αλλα νιωθω χαλια

Καταλαβαίνω πως νιώθεις...απλά επειδή κάνουν αυτό το αστείο για σένα ότι είσαι αδύνατος και μοιάζεις με χρήστη,εσύ τώρα έχεις τον φόβο μην σε σταματήσουν και σου πουν ότι θα είσαι χρήστης....είναι απόλυτα λογικό μετά να σε πιάνει πανικός και ταχυκαρδια...όμως πρέπει να καταλαβεις ότι αυτή είναι η ιδέα σου...γιατί οι αστυνομικοί δεν περναν τον καθένα για χρήστη επειδή μόνο και μόνο είναι αδύνατος

Banned
    Εσένα σ αρέσει που μοιάζεις με πρεζακι;;;; σ αρέσει η εικόνα σου άσχετα από τι λένε οι άλλοι. Κοπέλα έχεις;;; νομίζω ότι σε κανέναν δεν αρέσει να μοιάζει με πρεζακι. Ίσως πρέπει να σκεφτείς ότι πρέπει να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου

Η αληθεια ειναι πως δεν προσεχω τον εαυτο μου για διαφορους λογους και ουτε κοπελα εχω...αλλα το οτι ειμαι αδυνατος και φοραω μαυρα ντε και καλα πρεζακι αυτος...

Ο κόσμος είτε είσαι αδύνατος είτε χοντρός είτε έχεις μικρή ή μεγάλη μύτη κάτι πάντα θα βρίσκει να λέει...το θέμα είναι να νιώθεις εσύ άνετα με τα ρούχα και το βάρος σου..αν θέλεις μπορείς να πάρεις κάποια κιλά αν δεν νιώθεις καλά που είσαι αδύνατος...με υγιεινό τρόπο και γυμναστική

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by zodiac19 View Post
    Η αληθεια ειναι πως δεν προσεχω τον εαυτο μου για διαφορους λογους και ουτε κοπελα εχω...αλλα το οτι ειμαι αδυνατος και φοραω μαυρα ντε και καλα πρεζακι αυτος...
    Αν εσύ νοιωθεις καλά με τα κιλά σου και με τα ρούχα που φοράς δεν θα δίνεις σημασία τι λέει ο κοσμος, αρκεί όμως να το υποστηρίζεις όλο αυτό.
    Σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να σε προσβάλει ή να σε υποτίμηση μην το επιτρέπεις .Θα του κόβεις τον αέρα από την αρχή,
    Προσπάθησε να αποκτήσεις περισσότερο αυτοπεποίθηση .

Όσο υπάρχουν ανθρωποι ¨κομπλεξικοι΄, θα τους χαρακτήριζα εγώ, που βρίσκουν έδαφος να βγάζουν τα κόμπλεξ τους προσβάλλοντας ανθρώπινες αξίες τόσο θα το κάνουν.
    Μην επιτρέπεις σε κανέναν να πατά επάνω σου καλύπτοντας έτσι τα δικά του θεματακια...

Στο αρχικό σου μήνυμα εκτός των άλλων μας περιγραφής την εμφάνιση σου και την σκέψη σου να πάρεις κάποια παραπάνω κιλά .
    Δεν μας λες όμως αν εσύ είσαι ευχαριστημενος με την εικόνα σου?
    Αν θέλεις να πάρεις κιλά μόνο και μόνο για να μην μοιάζεις με πρεζάκια όπως μας είπες.

Senior Member
    Αμα παιρνεισ τα δικα σου κι εισαι κι αδυνατοσ βαραει καμπανακι αμα πιστευεισ στα στεγνοσ κ μαλακιεσ ξεχνα τα αυτα στα ειπα οσο πιο απλα μπορουσα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Πάντως δεν είσαι ο μόνος που το παθαίνει κι έναν γνωστό μου τον είχαν σταματήσει πολλές φορές. Αυτός αδύνατος καραφλος με μουσι και μαυρα ρούχα. Σα χρυσαυγιτης έμοιαζε. Πάντως η εμφάνιση επηρεαζει θα πρέπει να το δεχτείς. Όλους μας επηρεάζει κ επηρεάζει και τη συμπεριφορά μας.Ειναι η πρώτη εικόνα που δείχνουμε στον άλλο η αλήθεια αυτή είναι.

Senior Member
    Ησουν με τα ποδια και σε σταματησαν ή ειχες καποο μεταφορικο μέσο; Το πολυ πολυ να σε ψαχνουν καθε φορα που σε σταματανε. Δεν εχεις λογο να αγχωνεσαι και να φοβασαι μην μασας. Το οτι ειναι μπατσοι δεν σημαι ει πως θα σου κανουν οτι γουσταρουν, εγω για παραδειγμα δεν απαντω οταν με σταματανε ποτε σε ερωτησεις τους του στυλ που πας όποτε μου λενε που πας λέω εχω το δικαιωμα της σιωπης μετα μου λενε θα σε ψαξουμε ψαξτε με τους απαντω.