Εμπόδιο οι γονείς. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 108 of 108
    Banned
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ειλικρινά αυτό το θέμα μου φαίνεται είτε τρολιά είτε εντελώς παράλογο γεμάτο αντιφάσεις. Ξέρεις μία κοπέλα τα τελευταία χρόνια σαν φίλη, πριν 9 μήνες έρχεστε πιο κοντά και κάνετε σχέση, η κοπέλα από τη μία λες ότι σου φαίνεται πρόσχαρη και "νορμάλ" αλλά από την άλλη δεν έχει φίλους,έχει αγκιστρωθεί πάνω σου, άγεται και φέρεται από τους γονείς της και μέσα σε ένα δύο μήνες σου ζητάει γάμο, παίρνει χάπια για άγχος ή ξέρω 'γω τι, αλλά εσένα όλα αυτά δεν σου έχουν χτυπήσει καμπανάκια. Γίνεται ολόκληρο θέμα για το αν θα πάτε διακοπές, πάει στους γονείς της στο εξοχικό, υποτίθεται παθαίνει κρίση πανικού και οι γονείς της δεν αφήνουν εσένα, την σχέση της να τη δείς, ενώ κι αυτή φαίνεται να σταματάει ηθελημένα ή άθελα την επικοινωνία.

Παράλληλα εδώ σου λένε ότι μπορεί να κρύβεται κάποιο πιο βαρύ πρόβλημα, αλλά άσε την μωρέ να ηρεμήσει λες κι άμα έχει κανένα περιστατικό σοβαρό τύπου ψυχωτικό ή υπομανία ή κάτι άλλο, είναι γρίπη και περνάει σε 3-4 μέρες άμα κάτσει με τους καταπιεστικούς γονείς στο εξοχικό. Παράλληλα αρχικά λες ότι κι εσύ βρίσκεις παράλογες και υπερβολικές τις συμπεριφορές της από την αρχή, ότι βιαζόταν να ζητάει σοβαρές δεσμεύσεις κι υποσχέσεις πολύ νωρίς, αλλά το απέδιδες σε απλές ανασφάλειες ή ξέρω κι εγώ τι, ενώ τώρα που έχεις αντιμετωπίσει τον απόλυτο παραλογισμό και έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο σου, που δεν ξέρεις ακριβώς τι γίνεται, κάποιος σου λέει να της πεις να σε ακολουθήσει σε μυστικό γάμο κι αν πει όχι να την παρατήσεις κι εσύ το συζητάς!

Δηλαδή το εμπόδιο είναι οι γονείς και κατά τα άλλα θα το έσκαγες να παντρευτείς μία κοπέλα που τελικά δεν ξέρεις καλά καλά ποια είναι πραγματικά;
    Τα είπες τέλεια. Συμφωνώ μαζί σου

Senior Member
    Οχι η απομακρυνση ειναι παραλογη ...αβουλη ειναι η φιλη σου στα 27?εγω 16 ημουν και αν ηξερα οτι τον πιασαν και του ειπαν να με αφησει (του φιλου μου) θα ειχε γινει χαμος ..η φιλη σου κανει οτι της λενε οι γονεις ;
    σε ασπρομαυρη ταινια ζουμε να της λενε δεν θα πας διακοπες χωρις στεφανι;κατι περιεργο παιζει ...η ειναι εντελως παρανοικοι οι γονεις η εχει πολυ σοβαρο προβλημα

Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Οχι η απομακρυνση ειναι παραλογη ...αβουλη ειναι η φιλη σου στα 27?εγω 16 ημουν και αν ηξερα οτι τον πιασαν και του ειπαν να με αφησει (του φιλου μου) θα ειχε γινει χαμος ..η φιλη σου κανει οτι της λενε οι γονεις ;
    σε ασπρομαυρη ταινια ζουμε να της λενε δεν θα πας διακοπες χωρις στεφανι;κατι περιεργο παιζει ...η ειναι εντελως παρανοικοι οι γονεις η εχει πολυ σοβαρο προβλημα

Είναι μια οικογένεια φουλ πίσω από τον ήλιο! Απλά σέβομαι το πρόβλημα υγείας, εφόσον κι αν υπάρχει, (,αμφιβάλλω ακόμη ναι) αλλιώς θα μαζεύαμε μπάζα

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678