Results 76 to 90 of 108
Thread: Εμπόδιο οι γονείς.
-
24-08-2020, 17:57 #76
Απο τα τηλεφωνα οι δικοι της μου λεγανε για υπνωτικα χαπια μεχρι και να κοιμηθει το βρασυ. Και επειδη έβλεπα οτι ηταν σε πληρη ταραχή, οσο μιλουσα μαζι της γιατι μιλουσαμε καθε λεπτο.
Προσπαθουσα να βρω ακρη για κατι δε μου κολλουσε.
Με το αμκα της ειδα, οτι δεν υπηρχε καμια συνταγογραφηση με τετοια χαπια. Παντα ειμαι ηρεμος, παντα σκεφτομαι ολα τα ενδεχομενα. Για αυτι εστιαζω στους αυταρχικους γονεις της. Και εγω παιδι απο καλη οικογενεια ειμαι με επιστημονες απο πισω.
- 24-08-2020, 18:03 #77MeditationGuest
Εσύ δηλαδή τι υποψιάζεσαι ;;;ότι μπορεί οι δικοί της να της κάνουν κακο.....;;;να σου λένε ψέματα και να προσπαθούν να τη κρατήσουν μακριά με χαζές δικαιολογίες;; αυτό δεν μπορεί από το να είναι μια δικιά σου αβασιμη υποψία. Επικοινώνησε με κάποιον συγγενή ή φίλο που να έχει καλη επαφή με τους γονείς της . Να μάθεις τι γίνεται έστω
24-08-2020, 18:06 #78MarilouGuestΑποστόλη ή πολύ μπερδεμένος είσαι ή βρίσκεσαι σε συνγχιση αυτή την στιγμή γιατί αν διαβάσεις και εσύ ο ίδιος τα μηνυματα σου θα απορεις με αυτα που λες ....και ο τροπος σκεψεις σου ειναι μπερδεμενος αλλα και γραφης ...
Αυτη την στιγμή το μόνο ¨φάρμακο¨που χρειάζεστε και οι δυο σας είναι η ηρεμία .
Δώσε χρόνο σε όλο αυτό και το κυριότερο ηρεμία για να καθαρίσει η σκέψη σου.
Εν βρασμό καμιά κατάσταση δεν λύθηκε με τον σωστό τρόπο ...
Το μόνο σίγουρο ότι τα αποτελέσματα που θα έχεις αν πιέσεις και άλλο τα πράγματα την δεδομένη στιγμή μονο θετικα δεν θα είναι .
24-08-2020, 18:07 #79
24-08-2020, 18:09 #80
24-08-2020, 18:20 #81MarilouGuestΤο καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες ,άλλωστε στο είπα φαίνεται από τον τρόπο εκφράσεις σου .
Ηρέμησε και θα δεις τα πράγματα θα πάρουν τον σωστό δρόμο οταν καταλαγιασουν ολα αυτα που αισθάνεσαι και δεις καθαρά τι έχει αφησει πίσω της αυτή η αναταραχή που ήρθε και άλλαξε τα αρχικά σας δεδομένα.
24-08-2020, 18:28 #82
Έχεις αναφέρει δύο φορές ότι την έστειλες καλά στο εξοχικό. Τι εννοείς την έστειλες;;;; όπως λέμε έστειλα το παιδί στους παππούδες για λίγες μέρες κ μου το αρρωστησαν. Νομίζω κι εσύ έχεις φαγωθεί να παντρευτείς για κάποιο λόγο το χεις το θέματακι σου κι έχεις κολλήσει με μια προβληματική περίπτωση. Λες δεν έχει φίλους κ είναι αγκιστρωμενη πάνω σου. Σου αρέσει γενικά αυτό το στοιχείο στις γυναίκες; να σ έχουν απόλυτη ανάγκη; ο αδερφός της τι εννοεί κάνε υπομονή το χω ξαναζήσει;;;
24-08-2020, 18:42 #83
Εγώ θα πήγαινα στο σπίτι της και θα ζητούσα να μιλήσω μαζί της.. Να δω ότι είναι καλά και να μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει.
Ή έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και οι γονείς της πιστεύουν πως δεν θα αντέξει κάποιος κοντά της και θα την παρατήσει ή έχουν αλλα σχέδια για αυτήν. Ότι και να συμβαινει όμως, ο τρόπος που χειρίζονται την όλη κατάσταση είναι λάθος.
Αν η κοπελα περιμένει να σωθεί με ένα γάμο τότε θα σου έλεγα μείνε μακριά της.. Η επιλογή συντρόφου πρέπει να γίνεται με βάση το τι μας γεμίζει και όχι για να γλυτώσουμε από μια κατάσταση που δεν αντέχουμε. Ότι και να συμβαίνει, καλό είναι να πας να το ξεκαθαρίσεις..
24-08-2020, 18:44 #84
Έχεις απόλυτα δίκιο. Απλά πριν έγραφα από το κινητό, για αυτό και απαντούσα και έτσι. Ήμουν έξω με φίλους.
Εννοώ ότι όταν φύγαμε από το σπίτι, που ήμασταν μαζί, είπαμε τέλεια, θα χαρούμε το καλοκαίρι και ξαναβρισκόμαστε για τις διακοπές.
Όσον αφορά, για τις γυναίκες, όχι δε μου αρέσει να είναι αγκιστρωμένες επάνω μου, αλλά πάντα προσπαθώ να φέρνω την ισορροπία. Αλλά επειδή πρώτη φορά το αντιμετώπιζα, έλεγα, οκ, μπορεί να είναι μια απλά ανασφάλεια. Γενικά ήταν μια κοπέλα που έψαχνε τα πάντα σε μένα, και το δικαιολογούσα μέσα μου, ότι επειδή γνωρίζομασταν από καιρό, μπορεί να ήταν ένας τρόπος να ναι σίγουρη ότι θα μαι μαζί της.
Σχετικά με τον αδερφό της, μου φάνηκε πολύ πιο κουλ, από όλο αυτό το γεγονός, που έγινε. Ξαφνικά η κοπέλα στα πατώματα σε πλήρη πανικό, με χάπια υπνωτικά.
όσο άρρωστο και αν σας φαίνεται, μου δίνεται η εντύπωση λόγω του παρελθόντος, η κοπέλα να μου περνάει ένα τεστ αν θα τα αντέξω όλα αυτά. και σε αυτό να συμμετάσχουν και οι γονείς της (εξού γιατί με προβλημάτισε η συμπεριφορά τους, όταν πήγα, που σχολίαζαν το πως ήμουν εγώ μέσα σε αυτή τη σχέση). Και πάλι άρρωστο είναι. Και ήδη έχω αρρωστήσει σκεπτόμενος σε τί φάση είναι.
Αν μάθω νέα, θα σας ενημερώσω.
24-08-2020, 18:46 #85
Όταν πήγα και μίλησα μαζί της, για μια μέρα μαζί με ένα φίλο μου (κάτι που δεν το περίμεναν), γιατί πραγματικά δεν ήξερα τί θα αντιμετωπίσω. Δε θα ξεχάσω, ποτέ τα λόγια της: ήρθες τελικά, και νόμιζα ότι θα με χώριζες, γιατί έτσι εύκολα μας ξεπερνάς.
Εκείνη την ώρα μάγκωσα, και λέω αν είναι ψέμα όλο αυτό, είναι άρρωστο. Νοίκιασα ξενοδοχείο και έμεινα για ένα βράδυ στη περιοχή της και μετά καπνός, όπως μου ζήτησε. Πλήρη ηρεμία.
24-08-2020, 18:56 #86MeditationGuestΕγώ δεν θα σου πρότεινα να πας στο σπίτι της για τον εξής λόγο. Μπορεί η κοπέλα να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ψυχολογικό που να μην ξέρεις..... και άμα πας και την δεις έτσι.... μπορεί να νιώσει εκτεθειμένη. Εάν όντως έχει θέμα υγείας καλύτερα να στο πει μόνη της. Και ο άλλος λόγος είναι γιατί όντως μπορεί να μην είναι καλά και να την ταραξεις άθελά σου .........θα γίνει χαμός και με τους δικούς της γιατί θα αντιδράσουν άσχημα και όλο αυτό δεν θα βοηθήσει τη κοπέλα και την ανάρρωση της.
Στείλε της στο κινητό της ένα μήνυμα. Αγάπη μου είσαι καλά; στείλε μου κάτι ανησυχώ.....
24-08-2020, 18:58 #87
Μια βαθειά βαθειά αμφιβολία. Για το αν η εν λόγω κοπέλα, νιώθει έστω και λίγο ασφάλεια μαζί μου, ή ενστερνίζεται τους γονείς της (30 ετών), και περιμένει τον επόμενο. Γιατί σίγουρα θεωρώ ότι έχει πάθει κρίση πανικού, σίγουρα δεν είναι καλά, αλλά δε μου ανοίγεται κιόλας - σα να φοβάται ότι αν μου πει την αλήθεια, θα φύγω.
Αλλά δε θέλω να φύγω. Κάθετι ανθρώπινο είναι αρκεί να υπάρχει διάλογος μεταξύ δυο ανθρώπων. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά για να χτιστούν.
24-08-2020, 18:58 #88MeditationGuest
24-08-2020, 19:03 #89
Ξεκάθαρα.
Για το πότε θα παντρευτούμε. Αφού μου το έλεγε πάντα, οι γονείς μου θέλουν παντρέματα όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο.Είμαι 28 ετών (απόλυτα σεβαστό), παιδιά μετά; Σε αγαπάνε, σε εκτιμάνε, έχεις το μορφωτικό επίπεδο, ο πατέρας μου λέει όρμα του και για μένα είσαι τα πάντα.
Αλλά να παρουσιάσω δακτυλίδι, μέσα σε ένα τόσο πανικό, με πολλά πολλά χάπια, κρίσεις πανικού, διακοπές στη μέση, jamais.
24-08-2020, 19:09 #90MeditationGuest