Εμπόδιο οι γονείς. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 108
    Απο τα τηλεφωνα οι δικοι της μου λεγανε για υπνωτικα χαπια μεχρι και να κοιμηθει το βρασυ. Και επειδη έβλεπα οτι ηταν σε πληρη ταραχή, οσο μιλουσα μαζι της γιατι μιλουσαμε καθε λεπτο.
    Προσπαθουσα να βρω ακρη για κατι δε μου κολλουσε.
    Με το αμκα της ειδα, οτι δεν υπηρχε καμια συνταγογραφηση με τετοια χαπια. Παντα ειμαι ηρεμος, παντα σκεφτομαι ολα τα ενδεχομενα. Για αυτι εστιαζω στους αυταρχικους γονεις της. Και εγω παιδι απο καλη οικογενεια ειμαι με επιστημονες απο πισω.

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by apostolis1318 View Post
    Απο τα τηλεφωνα οι δικοι της μου λεγανε για υπνωτικα χαπια μεχρι και να κοιμηθει το βρασυ. Και επειδη έβλεπα οτι ηταν σε πληρη ταραχή, οσο μιλουσα μαζι της γιατι μιλουσαμε καθε λεπτο.
    Προσπαθουσα να βρω ακρη για κατι δε μου κολλουσε.
    Με το αμκα της ειδα, οτι δεν υπηρχε καμια συνταγογραφηση με τετοια χαπια. Παντα ειμαι ηρεμος, παντα σκεφτομαι ολα τα ενδεχομενα. Για αυτι εστιαζω στους αυταρχικους γονεις της. Και εγω παιδι απο καλη οικογενεια ειμαι με επιστημονες απο πισω.
    Εσύ δηλαδή τι υποψιάζεσαι ;;;ότι μπορεί οι δικοί της να της κάνουν κακο.....;;;να σου λένε ψέματα και να προσπαθούν να τη κρατήσουν μακριά με χαζές δικαιολογίες;; αυτό δεν μπορεί από το να είναι μια δικιά σου αβασιμη υποψία. Επικοινώνησε με κάποιον συγγενή ή φίλο που να έχει καλη επαφή με τους γονείς της . Να μάθεις τι γίνεται έστω

Marilou
    Guest
    Αποστόλη ή πολύ μπερδεμένος είσαι ή βρίσκεσαι σε συνγχιση αυτή την στιγμή γιατί αν διαβάσεις και εσύ ο ίδιος τα μηνυματα σου θα απορεις με αυτα που λες ....και ο τροπος σκεψεις σου ειναι μπερδεμενος αλλα και γραφης ...

Αυτη την στιγμή το μόνο ¨φάρμακο¨που χρειάζεστε και οι δυο σας είναι η ηρεμία .
    Δώσε χρόνο σε όλο αυτό και το κυριότερο ηρεμία για να καθαρίσει η σκέψη σου.

Εν βρασμό καμιά κατάσταση δεν λύθηκε με τον σωστό τρόπο ...
    Το μόνο σίγουρο ότι τα αποτελέσματα που θα έχεις αν πιέσεις και άλλο τα πράγματα την δεδομένη στιγμή μονο θετικα δεν θα είναι .

Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Εσύ δηλαδή τι υποψιάζεσαι ;;;ότι μπορεί οι δικοί της να της κάνουν κακο.....;;;να σου λένε ψέματα και να προσπαθούν να τη κρατήσουν μακριά με χαζές δικαιολογίες;; αυτό δεν μπορεί από το να είναι μια δικιά σου αβασιμη υποψία. Επικοινώνησε με κάποιον συγγενή ή φίλο που να έχει καλη επαφή με τους γονείς της . Να μάθεις τι γίνεται έστω
    Απλά περιμένω και αφήνω το χρόνο να κυλήσει. Κανένας δε μου λεει τίποτα και ο πατερας της μου είπε ότι θα με ενημερώσει όταν αυτός κρινει ότι ειναι καλά. Γενικα ειναι μια παρα πολυ κλειστη οικογενεια χωρθς ιδιαίτερες επαφες.

Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Αποστόλη ή πολύ μπερδεμένος είσαι ή βρίσκεσαι σε συνγχιση αυτή την στιγμή γιατί αν διαβάσεις και εσύ ο ίδιος τα μηνυματα σου θα απορεις με αυτα που λες ....και ο τροπος σκεψεις σου ειναι μπερδεμενος αλλα και γραφης ...

Αυτη την στιγμή το μόνο ¨φάρμακο¨που χρειάζεστε και οι δυο σας είναι η ηρεμία .
    Δώσε χρόνο σε όλο αυτό και το κυριότερο ηρεμία για να καθαρίσει η σκέψη σου.

Εν βρασμό καμιά κατάσταση δεν λύθηκε με τον σωστό τρόπο ...
    Το μόνο σίγουρο ότι τα αποτελέσματα που θα έχεις αν πιέσεις και άλλο τα πράγματα την δεδομένη στιγμή μονο θετικα δεν θα είναι .
    Ειμαι φουλ μπερδεμενος γιατι εχω τρομαξει με τους γονεις της, οχι με την ιδια. Το τι μπορει μια οικογενεια να κανει... το ποσο βαθεια μπορει να μπει καπου.

Marilou
    Guest
    Ειμαι φουλ μπερδεμενος γιατι εχω τρομαξει με τους γονεις της, οχι με την ιδια. Το τι μπορει μια οικογενεια να κανει... το ποσο βαθεια μπορει να μπει καπου.
    Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες ,άλλωστε στο είπα φαίνεται από τον τρόπο εκφράσεις σου .
    Ηρέμησε και θα δεις τα πράγματα θα πάρουν τον σωστό δρόμο οταν καταλαγιασουν ολα αυτα που αισθάνεσαι και δεις καθαρά τι έχει αφησει πίσω της αυτή η αναταραχή που ήρθε και άλλαξε τα αρχικά σας δεδομένα.

Banned
    Έχεις αναφέρει δύο φορές ότι την έστειλες καλά στο εξοχικό. Τι εννοείς την έστειλες;;;; όπως λέμε έστειλα το παιδί στους παππούδες για λίγες μέρες κ μου το αρρωστησαν. Νομίζω κι εσύ έχεις φαγωθεί να παντρευτείς για κάποιο λόγο το χεις το θέματακι σου κι έχεις κολλήσει με μια προβληματική περίπτωση. Λες δεν έχει φίλους κ είναι αγκιστρωμενη πάνω σου. Σου αρέσει γενικά αυτό το στοιχείο στις γυναίκες; να σ έχουν απόλυτη ανάγκη; ο αδερφός της τι εννοεί κάνε υπομονή το χω ξαναζήσει;;;

Senior Member
    Εγώ θα πήγαινα στο σπίτι της και θα ζητούσα να μιλήσω μαζί της.. Να δω ότι είναι καλά και να μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει.
    Ή έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και οι γονείς της πιστεύουν πως δεν θα αντέξει κάποιος κοντά της και θα την παρατήσει ή έχουν αλλα σχέδια για αυτήν. Ότι και να συμβαινει όμως, ο τρόπος που χειρίζονται την όλη κατάσταση είναι λάθος.
    Αν η κοπελα περιμένει να σωθεί με ένα γάμο τότε θα σου έλεγα μείνε μακριά της.. Η επιλογή συντρόφου πρέπει να γίνεται με βάση το τι μας γεμίζει και όχι για να γλυτώσουμε από μια κατάσταση που δεν αντέχουμε. Ότι και να συμβαίνει, καλό είναι να πας να το ξεκαθαρίσεις..

Quote Originally Posted by el.gre View Post
    Έχεις αναφέρει δύο φορές ότι την έστειλες καλά στο εξοχικό. Τι εννοείς την έστειλες;;;; όπως λέμε έστειλα το παιδί στους παππούδες για λίγες μέρες κ μου το αρρωστησαν. Νομίζω κι εσύ έχεις φαγωθεί να παντρευτείς για κάποιο λόγο το χεις το θέματακι σου κι έχεις κολλήσει με μια προβληματική περίπτωση. Λες δεν έχει φίλους κ είναι αγκιστρωμενη πάνω σου. Σου αρέσει γενικά αυτό το στοιχείο στις γυναίκες; να σ έχουν απόλυτη ανάγκη; ο αδερφός της τι εννοεί κάνε υπομονή το χω ξαναζήσει;;;
    Έχεις απόλυτα δίκιο. Απλά πριν έγραφα από το κινητό, για αυτό και απαντούσα και έτσι. Ήμουν έξω με φίλους.
    Εννοώ ότι όταν φύγαμε από το σπίτι, που ήμασταν μαζί, είπαμε τέλεια, θα χαρούμε το καλοκαίρι και ξαναβρισκόμαστε για τις διακοπές.
    Όσον αφορά, για τις γυναίκες, όχι δε μου αρέσει να είναι αγκιστρωμένες επάνω μου, αλλά πάντα προσπαθώ να φέρνω την ισορροπία. Αλλά επειδή πρώτη φορά το αντιμετώπιζα, έλεγα, οκ, μπορεί να είναι μια απλά ανασφάλεια. Γενικά ήταν μια κοπέλα που έψαχνε τα πάντα σε μένα, και το δικαιολογούσα μέσα μου, ότι επειδή γνωρίζομασταν από καιρό, μπορεί να ήταν ένας τρόπος να ναι σίγουρη ότι θα μαι μαζί της.
    Σχετικά με τον αδερφό της, μου φάνηκε πολύ πιο κουλ, από όλο αυτό το γεγονός, που έγινε. Ξαφνικά η κοπέλα στα πατώματα σε πλήρη πανικό, με χάπια υπνωτικά.

όσο άρρωστο και αν σας φαίνεται, μου δίνεται η εντύπωση λόγω του παρελθόντος, η κοπέλα να μου περνάει ένα τεστ αν θα τα αντέξω όλα αυτά. και σε αυτό να συμμετάσχουν και οι γονείς της (εξού γιατί με προβλημάτισε η συμπεριφορά τους, όταν πήγα, που σχολίαζαν το πως ήμουν εγώ μέσα σε αυτή τη σχέση). Και πάλι άρρωστο είναι. Και ήδη έχω αρρωστήσει σκεπτόμενος σε τί φάση είναι.

Αν μάθω νέα, θα σας ενημερώσω.

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εγώ θα πήγαινα στο σπίτι της και θα ζητούσα να μιλήσω μαζί της.. Να δω ότι είναι καλά και να μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει.
    Ή έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και οι γονείς της πιστεύουν πως δεν θα αντέξει κάποιος κοντά της και θα την παρατήσει ή έχουν αλλα σχέδια για αυτήν. Ότι και να συμβαινει όμως, ο τρόπος που χειρίζονται την όλη κατάσταση είναι λάθος.
    Αν η κοπελα περιμένει να σωθεί με ένα γάμο τότε θα σου έλεγα μείνε μακριά της.. Η επιλογή συντρόφου πρέπει να γίνεται με βάση το τι μας γεμίζει και όχι για να γλυτώσουμε από μια κατάσταση που δεν αντέχουμε. Ότι και να συμβαίνει, καλό είναι να πας να το ξεκαθαρίσεις..
    Όταν πήγα και μίλησα μαζί της, για μια μέρα μαζί με ένα φίλο μου (κάτι που δεν το περίμεναν), γιατί πραγματικά δεν ήξερα τί θα αντιμετωπίσω. Δε θα ξεχάσω, ποτέ τα λόγια της: ήρθες τελικά, και νόμιζα ότι θα με χώριζες, γιατί έτσι εύκολα μας ξεπερνάς.
    Εκείνη την ώρα μάγκωσα, και λέω αν είναι ψέμα όλο αυτό, είναι άρρωστο. Νοίκιασα ξενοδοχείο και έμεινα για ένα βράδυ στη περιοχή της και μετά καπνός, όπως μου ζήτησε. Πλήρη ηρεμία.

Meditation
    Guest
    Εγώ δεν θα σου πρότεινα να πας στο σπίτι της για τον εξής λόγο. Μπορεί η κοπέλα να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ψυχολογικό που να μην ξέρεις..... και άμα πας και την δεις έτσι.... μπορεί να νιώσει εκτεθειμένη. Εάν όντως έχει θέμα υγείας καλύτερα να στο πει μόνη της. Και ο άλλος λόγος είναι γιατί όντως μπορεί να μην είναι καλά και να την ταραξεις άθελά σου .........θα γίνει χαμός και με τους δικούς της γιατί θα αντιδράσουν άσχημα και όλο αυτό δεν θα βοηθήσει τη κοπέλα και την ανάρρωση της.

Στείλε της στο κινητό της ένα μήνυμα. Αγάπη μου είσαι καλά; στείλε μου κάτι ανησυχώ.....

Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες ,άλλωστε στο είπα φαίνεται από τον τρόπο εκφράσεις σου .
    Ηρέμησε και θα δεις τα πράγματα θα πάρουν τον σωστό δρόμο οταν καταλαγιασουν ολα αυτα που αισθάνεσαι και δεις καθαρά τι έχει αφησει πίσω της αυτή η αναταραχή που ήρθε και άλλαξε τα αρχικά σας δεδομένα.
    Μια βαθειά βαθειά αμφιβολία. Για το αν η εν λόγω κοπέλα, νιώθει έστω και λίγο ασφάλεια μαζί μου, ή ενστερνίζεται τους γονείς της (30 ετών), και περιμένει τον επόμενο. Γιατί σίγουρα θεωρώ ότι έχει πάθει κρίση πανικού, σίγουρα δεν είναι καλά, αλλά δε μου ανοίγεται κιόλας - σα να φοβάται ότι αν μου πει την αλήθεια, θα φύγω.
    Αλλά δε θέλω να φύγω. Κάθετι ανθρώπινο είναι αρκεί να υπάρχει διάλογος μεταξύ δυο ανθρώπων. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά για να χτιστούν.

Meditation
    Guest
    Όταν πήγα και μίλησα μαζί της, για μια μέρα μαζί με ένα φίλο μου (κάτι που δεν το περίμεναν), γιατί πραγματικά δεν ήξερα τί θα αντιμετωπίσω. Δε θα ξεχάσω, ποτέ τα λόγια της: ήρθες τελικά, και νόμιζα ότι θα με χώριζες, γιατί έτσι εύκολα μας ξεπερνάς.
    Εκείνη την ώρα μάγκωσα, και λέω αν είναι ψέμα όλο αυτό, είναι άρρωστο. Νοίκιασα ξενοδοχείο και έμεινα για ένα βράδυ στη περιοχή της και μετά καπνός, όπως μου ζήτησε. Πλήρη ηρεμία.
    Μήπως της βάζουν λόγια οι δικοί της εναντίον σου ;

Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Μήπως της βάζουν λόγια οι δικοί της εναντίον σου ;
    Ξεκάθαρα.
    Για το πότε θα παντρευτούμε. Αφού μου το έλεγε πάντα, οι γονείς μου θέλουν παντρέματα όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο.Είμαι 28 ετών (απόλυτα σεβαστό), παιδιά μετά; Σε αγαπάνε, σε εκτιμάνε, έχεις το μορφωτικό επίπεδο, ο πατέρας μου λέει όρμα του και για μένα είσαι τα πάντα.
    Αλλά να παρουσιάσω δακτυλίδι, μέσα σε ένα τόσο πανικό, με πολλά πολλά χάπια, κρίσεις πανικού, διακοπές στη μέση, jamais.

Meditation
    Guest
    Ξεκάθαρα.
    Για το πότε θα παντρευτούμε. Αφού μου το έλεγε πάντα, οι γονείς μου θέλουν παντρέματα όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο.Είμαι 28 ετών (απόλυτα σεβαστό), παιδιά μετά; Σε αγαπάνε, σε εκτιμάνε, έχεις το μορφωτικό επίπεδο, ο πατέρας μου λέει όρμα του και για μένα είσαι τα πάντα.
    Αλλά να παρουσιάσω δακτυλίδι, μέσα σε ένα τόσο πανικό, με πολλά πολλά χάπια, κρίσεις πανικού, διακοπές στη μέση, jamais.
    D'accord monsieur........προφανως και είναι τελείως κουλό σε αυτή τη φάση.

Mais il faut prendre quelques decisions pour l'avenir......

Restez calme s'il vous plait..... la situation est grave.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast