Αντιπάθειες, εμπάθειες & συμπάθειες μέσα στο φόρουμ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 116
    Senior Member
    Originally posted by sabb
    Originally posted by vince
    Ωραία sabb θα κάνω την αρχή και όποιος έχει το ψυχικό σθένος (η την επιπολαιότητα) ας ακολουθήσει. Όποιος με συμπαθεί ας μου το πει σε αυτό το thread, όποιος με αντιπαθεί ας κάνει το ίδιο.
    Όσο με αφορά έχεις την απόλυτη συμπάθεια και σεβασμό μου στο πρόσωπο σου.... :)

Δεν είναι θέμα ψυχικού σθένους ή επιπολαιότητας...

Έκανες μια ερώτηση, κι όφειλα να απαντήσω...
    Με τιμούν τα λόγια σου και ανταποδίδω! Στέκομαι σε αυτό και ελπίζω η ορθότητα και η σαφήνεια του λόγου να γίνει απλά και μόνο επικοινωνιακό παράδειγμα για όσους έχουν την καλή διάθεση να ακολουθήσουν.

α!το να γνωριζομαστε εστω και ετσι \"εικονικα\" σημαινει de facto και συμπαθειες και αντιπαθειες και νομιζω οτι δεν ειναι κακο να τις εκφραζουμε.
    ειμαι και λιγο καινουρια οποτε δεν εχω καποια συγκεκριμενη προτιμηση αν και θα μ αρεσαν πολυ περισσοτερο οι συμπαθειες,δεν θα εδινα και πολυ χρονο σε καποια αντιπαθεια.
    Οχι οτι υπαρχει δηλ. αντιπαθεια αλλα λεμε τωρα..

Senior Member
    Χμμ, ναι μεν την έκανα την ερώτηση για το καλό του θέματος αλλά η αδιαφορία πέραν του sabb με προβλημάτισε λίγο...

Senior Member
    ..και εκτός αυτού βλέπω οτι οι λογομαχίες καλά κρατούν σε άλλα θέματα.

Senior Member
    Ωραία sabb θα κάνω την αρχή και όποιος έχει το ψυχικό σθένος (η την επιπολαιότητα) ας ακολουθήσει. Όποιος με συμπαθεί ας μου το πει σε αυτό το thread, όποιος με αντιπαθεί ας κάνει το ίδιο.
    Νομίζω ότι φαίνεται ποιον συμπαθούμε,αντιπαθούμε κ.λ.π.
    Εκπέμπεται...κ ας μιλάμε από καλώδια!
    Γι\'αυτό κ δε θά\'θελα να πάρω θέση.Αυτό το θέμα πιστεύω ότι εξυπηρετεί στο να συζητηθούν κ ίσως λυθούν διαφωνίες που με τόσο μεγάλη όρεξη γινόταν στη διαθρησκευτική ανοησία ή και αλλού.

Αλλά τι έγινε?Δεν υπάρχει αφορμή-θέμα κουβέντας άσχετο, ώστε να πιαστεί ο ένας με τον άλλον πάλι μόνο κ μόνο για να εκτονωθεί?

Η σιωπή δηλώνει ότι δεν υπάρχει διάθεση να λυθούν διαφορές κ οι καυγάδες σε άσχετα θέματα είναι αφορμές ξεσπάσματος.

Είπα δε θέλω να πάρω θέση αλλά αφού ρωτάς vince,θα σου απαντήσω.Σε συμπαθώ και το ξέρεις.

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Νομίζω ότι φαίνεται ποιον συμπαθούμε,αντιπαθούμε κ.λ.π.
    Εκπέμπεται...κ ας μιλάμε από καλώδια!
    Γι\'αυτό κ δε θά\'θελα να πάρω θέση.Αυτό το θέμα πιστεύω ότι εξυπηρετεί στο να συζητηθούν κ ίσως λυθούν διαφωνίες που με τόσο μεγάλη όρεξη γινόταν στη διαθρησκευτική ανοησία ή και αλλού.

Αλλά τι έγινε?Δεν υπάρχει αφορμή-θέμα κουβέντας άσχετο, ώστε να πιαστεί ο ένας με τον άλλον πάλι μόνο κ μόνο για να εκτονωθεί?

Η σιωπή δηλώνει ότι δεν υπάρχει διάθεση να λυθούν διαφορές κ οι καυγάδες σε άσχετα θέματα είναι αφορμές ξεσπάσματος.

Είπα δε θέλω να πάρω θέση αλλά αφού ρωτάς vince,θα σου απαντήσω.Σε συμπαθώ και το ξέρεις.
    :)

Senior Member
    καλημέρα, δεν είμαι πολύ καιρό στο φόρουμ αλλά νομίζω πως μπορώ να γράψω αυτά που

σκέφτομαι.... ίσως φανώ αφελής, χαζή ή δεν ξέρω και τι άλλο...αλλά δεν βρίσκω πραγματικά κανένα

λόγο για να αντιπαθώ κάποιον εδω μέσα, το να έχει κάποιος διαφορετική άποψη απο μένα, είναι

σεβαστό, θα την ακούσω και θα πράξω αναλόγως, απο κει και πέρα, γιατί πρέπει να, ας μου

επιτραπεί...\"ξεκατινιαστώ\" με κάποιον ή με κάποια δεν το αντιλαμβάνομαι ειλικρινά...και για να το

θέσω και αλλιώς εδω νοιώθω σαν το σπίτι μου, μπαίνω εκφράζω τα προβληματα μου, ακούω

διαφορετικές απόψεις, ηρεμώ, αν μπορώ να πω την γνώμη μου για κάτι, αν μπορώ να δώσω μια

συμβουλή θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά αλλά να αντιπαθήσω κάποιον πραγματικά μου φαίνεται

τόσο χαζό...εντάξει, αν διαβάσω κάτι μου είμαι αντίθετη μ\' αυτό , απλά θα πω διαφωνω και θα

εκφράσω την άποψη μου, αντιπαθείς κάποιον όταν σου έχει κάνει κάτι, όταν σου έχει κάνει

κακό...εδω ποιός έχει κάνει κακό σε ποιόν και πως....?!?

χμ...και αν θέλω να εκτονωθώ νομίζω πως υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να το κάνω....μπορώ

να εκτονωθώ αλλά όχι να εκτονωθώ πάνω σε αυτούς που δεν μου φταίνε σε τίποτα...

αυτά....!;)

Senior Member
    Χμ....
    Συ(ν)μ-πάθεια, αντι-πάθεια, ε(ν)μ-πάθεια. Και οι 3 λέξεις περιέχουν το πάθος.
    Πως στο καλό γίνεται να νοιώθουμε οποιοδήποτε πάθος για διαδυκτιακές οντότητες????
    Θα προτιμούσα σαμπ, να το έθετες αλλιώς:
    1) Με ποιους νοιώθετε ιδεολογικά πιο κοντά?
    2) Με ποιούς νοιώθετε ψυχολογικά πιο κοντά?
    3) Ποιοι σας έχουν προσφέρει πιο απλόχερα την κατανόησή τους και τη ζεστασιά τους,
    έστω και μέσω των καλωδίων???

Είμαι σίγουρη ότι τα αποτελέσματα θα μας προκαλούσαν κατάπληξη.....
    Στοιχιματίζω ότι θα πρωτεύσουν διαφορετικά άτομα στην κάθε κατηγορία.....

....Οσο για την ερώτησή σου vince και σύμφωνα με τη παραπάνω τοποθέτησή μου, σου απαντώ ...χωρίς πάθος: σε εκτιμώ πολύ. Συχνά εμβαθύνεις με οξυδέρκεια διάφορα θέματα, προσφέροντας μία ματιά που δεν είχα σκεφτεί....

Senior Member
    Originally posted by nature
    Χμ....
    Πως στο καλό γίνεται να νοιώθουμε οποιοδήποτε πάθος για διαδυκτιακές οντότητες????
    3) Ποιοι σας έχουν προσφέρει πιο απλόχερα την κατανόησή τους και τη ζεστασιά τους,

....Οσο για την ερώτησή σου vince και σύμφωνα με τη παραπάνω τοποθέτησή μου, σου απαντώ ...χωρίς πάθος: σε εκτιμώ πολύ. Συχνά εμβαθύνεις με οξυδέρκεια διάφορα θέματα, προσφέροντας μία ματιά που δεν είχα σκεφτεί....
    Καλή μου nature, ο τίτλος μπήκε έτσι γιατί αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα όπως την καταλαβαίνω εγώ και το θρεντ ανοίχτηκε για να τελειώνουμε μια και καλή μ\' αυτό το θέμα..Δεν νομίζω πως ο τίτλος είναι το πρόβλημα...Πολύ ευχαρίστως να ποστάρουν όσα μέλη επιθυμούν σύμφωνα με τις δικές σου κατηγοριοποιήσεις...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Originally posted by nature
    Χμ....

:)

Η συμπάθεια είναι αμοιβαία. Ένα χαμογελαστό προσωπάκι όπως αυτό που εξέφρασα και στην Arsi νομίζω πως τα λέει όλα.

Στα παραπάνω που αναφέρεις απάντησε ο sabb αλλά ας μου επιτραπεί να προσθέσω πως οτιδήποτε σχετικό με το θέμα είναι εποικοδομητικό.

Επι του προσωπικού...

Ιδεολογικά έχω ταυτιστεί με αρκετά μέλη και εφόσον κάποιο θέμα δεν έχει γραφτεί προ πολλού δεν έχω διστάσει να το δείξω.

Ψυχολογικά έχω νιώσει κοντά όχι μόνο με μέλη που πάσχουν από κάτι παρόμοιο, όμως δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον keep_walking, τον άνθρωπο που ουσιαστικά που μου έδωσε το θάρρος να πρωτογράψω σε αυτό το φορουμ.
    Ειλικρινά χωρίς να θέλω να αγνοήσω όλους τους υπόλοιπους με τον keep έχω νιώσει πάρα πολύ κοντά υπο αυτό το πρίσμα.

Την κατανόηση και την ζεστασιά την έχω δεχτεί ακόμα και απο ανθρώπους που δεν το περίμενα...η ανθρωπιά αν μη τι άλλο είναι ανεκτίμητη.

Ακόμα, υπάρχουν πολλές παρουσίες που συμπαθώ στο φορουμ. Με κάποια άλλη ευκαιρία ίσως μιλήσω για αυτό. Όσο για αντιπάθειες, παρόλο που έχω πιαστεί στο παρελθόν με διάφορα άτομα δεν έχω κρατήσει κακία σε κανέναν , έχω κρατήσει όμως τα μαθήματα που πήρα απο αυτούς.

Senior Member
    παιδια σιγουρα δε μπορουμε να συμφωνουμε ολοι με τα διαφορα ποστ που δημοσιευονται κατα καιρους.
    ο καθενας εχει τη δικη του αποψη μερικοι ειναι -καπως-κ εννοω οτι θεωρουν πως τα ξερουν ολα κ μπορουν να κριτηκαρουν-εμεσσως πλην σαφως-τους αλλους.οκ, με γεια τους με χαρα τους αλλα πρεπει να δεχονται κ τον αντιστοιχο σχολιασμο προς το ατομο τους.αλλοιειναι σκληροι, αλλοι το \'παιζουν\',αλλοι αδιαφορουν ..αυτο ονομαζεται \'ανθρωπος\'
    να ειστε ολοι καλα
    ελενα

Senior Member
    Originally posted by kyknos25
    αλλοι ειναι σκληροι, αλλοι το \'παιζουν\',αλλοι αδιαφορουν ..αυτο ονομαζεται \'ανθρωπος\'
    Ελενα, το ειπες πολυ ομορφα:)...έτσι ειναι
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    παιδια σιγουρα δε μπορουμε να συμφωνουμε ολοι με τα διαφορα ποστ που δημοσιευονται κατα καιρους.ο καθενας εχει τη δικη του αποψη μερικοι ειναι -καπως-κ εννοω οτι θεωρουν πως τα ξερουν ολα κ μπορουν να κριτηκαρουν-εμεσσως πλην σαφως-τους αλλους.οκ, με γεια τους με χαρα τους αλλα πρεπει να δεχονται κ τον αντιστοιχο σχολιασμο προς το ατομο τους.αλλοιειναι σκληροι, αλλοι το \'παιζουν\',αλλοι αδιαφορουν ..αυτο ονομαζεται \'ανθρωπος\'
    να ειστε ολοι καλα
    ελενα
    Καλό είναι να μιλάς συγκεκριμένα για ποιούς εννοείς για να μην παρεξηγηθούμε. Ακόμα, πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε κάτι σε κάποιον άλλο εάν αυτό δεν είναι μέρος και του εαυτού μας...?

Και ειλικρινά ας μην βγάζουμε όλο τον κομπλεξισμό μας χωρίς να μας φταίει ουσιαστικά ο άλλος.

Οσο για το τί είναι ο άνθρωπος...ότιδήποτε δεν είναι ζώο. Μερικοί δυστυχώς είναι.

Senior Member
    πολλούς συμπαθώ, άλλους τους εκτιμώ, μερικούς χαίρομαι να τους διαβάζω, με αρκετούς επικοινωνώ. υπάρχουν φορές που διαφωνώ ή το εκφράζω ή αδιαφορώ. ορισμένα θέματα δεν έχουν κάτι να μου πούν κ άλλα με ακουμπούν. γραφω εδω, μονο για να πω, οτι δεν έχω κανενα λόγο να αντιπαθω. ετσι είμαι εγώ κ όχι μονο εδω. ευχαριστω

Senior Member
    παιδια σιγουρα δε μπορουμε να συμφωνουμε ολοι με τα διαφορα ποστ που δημοσιευονται κατα καιρους.ο καθενας εχει τη δικη του αποψη μερικοι ειναι -καπως-κ εννοω οτι θεωρουν πως τα ξερουν ολα κ μπορουν να κριτηκαρουν-εμεσσως πλην σαφως-τους αλλους.οκ, με γεια τους με χαρα τους αλλα πρεπει να δεχονται κ τον αντιστοιχο σχολιασμο προς το ατομο τους.αλλοιειναι σκληροι, αλλοι το \'παιζουν\',αλλοι αδιαφορουν ..αυτο ονομαζεται \'ανθρωπος\'
    να ειστε ολοι καλα
    ελενα
    Καλό είναι να μιλάς συγκεκριμένα για ποιούς εννοείς για να μην παρεξηγηθούμε. Ακόμα, πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε κάτι σε κάποιον άλλο εάν αυτό δεν είναι μέρος και του εαυτού μας...?

Και ειλικρινά ας μην βγάζουμε όλο τον κομπλεξισμό μας χωρίς να μας φταίει ουσιαστικά ο άλλος.

Οσο για το τί είναι ο άνθρωπος...ότιδήποτε δεν είναι ζώο. Μερικοί δυστυχώς είναι.
    Μπα δε χρειαζεται να αναφερθω συγκεκριμενα.οποιοι το παιζουν εξυπνοι το ξερουν:cool:
    ζωα ειμαστε ολοι..ΖΩΟ:καθετι που εχει ζωη,η μονη διαφορα ειναι οτι υποτιθεται πως οι ανθρωποι εχουμε μυαλο:o
    be cool..

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast