Αντιπάθειες, εμπάθειες & συμπάθειες μέσα στο φόρουμ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 116 of 116
    Banned
    εγω πιστευω οτι επαιξε σοβαρο ρολο το οτι ηταν ομογενής και απο οσο φαινεται ειχε δυσκολια να ενταχθει στην κοινωνια - γειτονια που ζουσε.
    Εκτιμω οτι ενιωθε απορριπτεος και ενιωθε μια μορφη ρατσισμου.
    Πιστευω οτι περα απο το αν ειχε καταθλιπτικη προσωπικοτητα, η εννοια του κοινωνικου αποκλεισμου και της απαξιωσης δινει εδαφος για να απαξιωσεις τον εαυτο σου, τους γυρω σου κλπ κλπ.

Senior Member
    Μου θύμισε τον knitter αυτή η ιστορία....

Banned
    βινς,
    δεν μπορεις να ξερεις τι εχει ο καθενας στο μυαλο του,
    ακομα και με αυτον που μιλας εδω μεσα.

Senior Member
    krino, πολλοί είναι εδώ μέσα λίγοι όμως μιλάνε (και κυρίως λίγοι μιλάνε ευθέως)..

Senior Member
    Originally posted by krino
    Δεν είμαι αναγκασμένος να δώσω περαιτέρω εξηγήσεις για τις πράξεις μου. Δεν έχω γνωρίσει παρά ένα άτομο που να αξίζει σαν άνθρωπος και με την οποία πίστευα πως είχα ερωτευτεί. Νιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω πως με ότι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα.
    Νομίζω πως με αυτό που λέει δίνει κατα κάποιο τρόπο νόημα και κίνητρο στον σκοπό του. \"Νιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε\" + απο \"το ένα άτομο που αξίζει σαν άνθρωπος\". Εφόσον δηλαδή τον απέρριψε ο μοναδικός αξιόλογος άνθρωπος, όλοι οι υπόλοιποι έπαψαν να αξίζουν για εκείνον. Το μίσος του πηγάζει απο την απόρριψη αυτού που θεωρείται ως αξία ζωής..και σε αυτή την περίπτωση είχε δώσει αξία σε ένα μόνο άτομο.

Σαν μεμονωμένο αίτιο φαίνεται να ειναι αυτό. Σε αυτό που αναφέρεις krino φαίνεται το υπόβαθρο της ατομικής του αξιολόγησης..δηλαδή η κοινωνία τον απέρριπτε και στον τόπο γέννησης του αλλά και στην Ελλάδα ως ομογενή (ΡΠ). Ένιωθε οτι η κοινωνία τον πετούσε απέξω και οτι δεν τον αντάμειβε για την δική του προσωπική αξία...

Senior Member
    και ελπίζω πως με ότι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα.
    Τι να λέμε βρε παιδιά ο άνθρωπος δεν ήταν καλά καταβάθος,τι να εξηγήσουμε....

Senior Member
    Παιδιά άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό με τη βία...
    Μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι ένας 40χρονος ακρωτηρίασε την πρώην σύζυγό του με αλυσοπρίονο μπροστά στα δύο παιδιά τους!Στην Καλαμάτα έγινε.

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Παιδιά άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό με τη βία...
    Μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι ένας 40χρονος ακρωτηρίασε την πρώην σύζυγό του με αλυσοπρίονο μπροστά στα δύο παιδιά τους!Στην Καλαμάτα έγινε.
    Δεν πάει καλά ο κόσμος..... Τα παιδάκια αυτά πως θα μεγαλώσουν μ\' αυτή τη φρικιαστική σκηνή καθημερινό τους εφιάλτη στον ύπνο και στον ξύπνιο ?

Κρίμα..........
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Άστα να πάνε....
    Τα παιδιά μέναν με τον πατέρα τους στη Μακεδονία κ τώρα ψάχνουν άμεσα για ιδρυμα είπαν στις ειδήσεις.Η μητέρα σε κρίσιμη κατάσταση.

Τι είναι αυτά....

Banned

Τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης.

Τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης.!
    Last edited by Admin; 26-11-2010 at 12:10. Reason: παραβίαση όρων χρήσης

Banned

Παραβίαση όρων χρήσης

Τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης.
    Last edited by Admin; 26-11-2010 at 12:11. Reason: παραβίαση όρων χρήσης

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678