Αντιπάθειες, εμπάθειες & συμπάθειες μέσα στο φόρουμ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 116
    Senior Member
    Originally posted by vince
    Οσο για το τί είναι ο άνθρωπος...ότιδήποτε δεν είναι ζώο. Μερικοί δυστυχώς είναι.
    Σε συνέχεια αυτού που είπα παραπάνω και επειδή θέλω να κάνω την αυτοκριτική μου...

Δεν υπονοώ πως εγώ είμαι άνθρωπος και άλλοι ζώα. Ίσως να είμαι πολύ ζώο, όμως προσπαθώ να γίνω άνθρωπος ή τουλάχιστον έτσι νομίζω. Κάπου είχα διαβάσει (απο ένα βιβλίο του Herman Esse) πως ο δρόμος του κάθε ανθρώπου είναι ένα μονοπάτι που οδηγεί στον ίδιο του τον εαυτό. Επειδή δεν είμαι Herman Esse αλλά αυτός που έκατσε και ασχολήθηκε με το βιβλίο του, υποθέτω πως η διαδρομή είναι η εξέλιξη, η ουσία είναι πως γινόμαστε άνθρωποι, δεν γεννιόμαστε.

Senior Member
    Originally posted by kyknos25
    Μπα δε χρειαζεται να αναφερθω συγκεκριμενα.οποιοι το παιζουν εξυπνοι το ξερουν:cool:
    ζωα ειμαστε ολοι..ΖΩΟ:καθετι που εχει ζωη,η μονη διαφορα ειναι οτι υποτιθεται πως οι ανθρωποι εχουμε μυαλο:o
    be cool..
    Νομίζω πως η προηγούμενη τοποθέτηση μου μπορεί να απαντήσει εν μέρη σε όσα λες.

Κάτι ακόμα. Μην κρίνεις τόσο πολύ τους ανθρώπους. Το έκανα και εγώ κάποτε, το κάνω κατά καιρούς. Το μόνο που αποφέρει είναι να αισθανόμαστε καλύτερα για τις δικές μας μαλακίες.

Senior Member
    ρε συ δε κρινω ανθρωπους/ποια ειμαι αλλωστε για να το κανω??απλα εκφραζω ελευθερα την γνωμη μου απο κει κ περα ειναι στην αντιληψη του καθενα μας.

Senior Member
    ρε συ δε κρινω ανθρωπους/ποια ειμαι αλλωστε για να το κανω??απλα εκφραζω ελευθερα την γνωμη μου απο κει κ περα ειναι στην αντιληψη του καθενα μας.
    ..και στην καλή μας διάθεση..έτσι δεν είναι?

Senior Member
    Ναι..που ομως μερικοι δεν εχουν;)
    να εισαι καλα;)

Senior Member
    να εισαι καλα;)
    ? ..δεν καταλαβαίνω τι υπονοείς με το να μου κλείνεις το ματάκι σου? Τσίμπλα έχεις? (χωρίς παρεξήγηση..)

Senior Member
    να εισαι καλα;)
    ? ..δεν καταλαβαίνω τι υπονοείς με το να μου κλείνεις το ματάκι σου? Τσίμπλα έχεις? (χωρίς παρεξήγηση..)
    μπα δε παρεξηγουμε εγω;);););););) μολις ξυπνησα παιζει πολυ τσιμπλα:P
    ο καθενας εχει τις αποψεις του ναι,υπαρχουν συμπαθειες κ αντιπαθειες αλλα ας ατο ληξουμε εδω ρε συ

Senior Member
    Ωραία sabb θα κάνω την αρχή και όποιος έχει το ψυχικό σθένος (η την επιπολαιότητα) ας ακολουθήσει. Όποιος με συμπαθεί ας μου το πει σε αυτό το thread, όποιος με αντιπαθεί ας κάνει το ίδιο.
    Τί νόημα έχει να το κάνω?
    Πραγματικά, δεν βρίσκω κανένα νόημα.
    Θεωρώ ότι πιο σημαντικό, την πηγαία εκφραση της εντύπωσής μου για εσένα, όπως αυτή προέκυψε, μέσα απο τους διαλόγους μας. :)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned
    αντυπαθω λιγο την Remedy και συμπαθω αρκετα τον keep και τον krino

Banned
    ωχχχχ....
    παω να βαλω σκορδα....

:P

Banned
    oust!den eimai vrikolakas.

Senior Member
    Σήμερα το πρωί έλαβα μέσω u2u απειλές απ\'το μέλος GOJURYU προφανώς εξαιτίας της απάντησης που έδωσα στο θέμα του πριν 1,5 μήνα.Ο τίτλος του u2u ήταν \'προσωπικές διαφορές-πρόσεχε καλά\'.Εγώ δε θα του απαντήσω με u2u γιατί δεν έχω τίποτα προσωπικό να πω μαζί του.
    Δεν ξέρω τι εννοεί όταν λέει απευθείας απειλή μέσω διαδικτύου προς αρσι κ τι εννοεί ότι θα τα πούμε εμείς οι δύο.Όσο για τη βρισιά που μου προσάπτει δε θέλω να την αναφέρω γιατί θα χαλάσει την αισθητική του φόρουμ.

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ακόμα πιο ισχυρά ότι:GOJURYU πρέπει να δεις ειδικό.Κ αν έχεις έστω και ένα ίχνος ανθρωπιάς πρέπει να μου ζητήσεις συγνώμη για το...\'ευχάριστο\' πρωινό μου ξύπνημα.
    Αν χαρείς δε,που τόσο ταράχτηκα στα καλά του καθουμένου...δεν ξέρω τι να πω.Η μάλλον θα πω ότι η χαρά σου αυτή είναι η τροφή της θλίψης σου.
    Εύχομαι να το αποφασίσεις κ να πας σύντομα σε ειδικό.

Senior Member
    Arsi?!!!!!!!!!!
    sorry δηλαδή...εγω δεν το καταλαβαίνω αυτό...είμαστε εδω για να εκφραζόμαστε ελεύθερα, να μοιραζόμαστε τα προβήματά μας, τις απόψεις μας (εντάξει, και η ελευθερία έχει όρια βέβαια, εκεί που αρχίζει η δική σου, σταματάει η δική μου)...αλλά αν εκφράζοντας μια γνώμη, αν δίνεις μια απάντηση, αν διαφωνείς..γίνεσαι \"στόχος\"...ε τότε τι να πω....να το βουλωνουμε, να μην μιλάμε, να κάνουμε τους λαλάκες...? νομίζω πως τα προβήματα που έχει ο καθένας μας δεν τα λύνει με το να ξεσπάει και να την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε...το βρίσκω εντελώς μα εντελώς ηλίθιο να χώνεσαι σε κάποιον επειδή τραβάς εσύ τα δικά σου ζόρια...υπάρχει κατανόηση στα προβλήματα που κουβαλάει ο καθένας μας....αυτό όμως που διαβάζω τώρα δεν έχει καμία σχέση με το να καταλάβείς ότι κάποιος πρέπει να δει ειδικό γιατί στα χώνει και σε απειλεί..αυτό μου φαίνεται τίτλος βιβλίου...\" 10 τρόποι για να τα σπάσουμε στον άλλο και πως να περάσουμε \"ευχάριστα\" την ώρα μας\"
    απειλές, και ξεκαθαρίσματα δεν χωρούν εδω μέσα....εκτός απο ειδικό, χρειάζεται να ρίξει πόρτα και ο Νίκος.

Senior Member
    Ο GOJURYU ηταν αυτος που περιεγραφε κστι για πολεμικα οπλα ή κανω λαθος και εβριζε?
    Θυμαμε καλα?
    Μηπως ειναι και το ιδιο προσωπο με το Κνιτερ γιατι ημουν πρωινος σημερα και συνδεθηκαν δυο \"πολεμοχαρη\" ατομα μαζι...πολυ μεγαλη συμπτωση.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Άσε Δόδι έπαθα ταράκουλο πρωί πρωί...είμαι κ ευαίσθητη...
    Κ αν ήθελε να με ταράξει κ να με φοβίσει...έπιασε.Μπορεί να χαρεί ότι ο στόχος του επιτεύχθηκε!!!!
    Με την ώρα βέβαια ηρέμησα κ το είδα λογικά.Έχω κ το ιστορικό κακοποίησης οπότε βρήκε πρόσφορο έδαφος.
    Τι να πω.Καθένας άξιος της μοίρας του κ επειδή προσωπικά έκανα πολύ δουλειά για να δω κ να παλέψω το ρόλο του θύματος δε θα μπω πλέον-πλην της 1 πρωινής ώρας.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast