Results 91 to 105 of 148
Thread: Είχα άδικο;
-
30-08-2020, 16:26 #91MeditationGuest
- 30-08-2020, 17:37 #92
οχι, πουθενα δεν εχει σχολιασει οτι εχειε ρωτικη επιθυμια και δεν βρισκει καταλληλο. παντα το θεμα της ειναι κοινωνικο. συγκρινεται με τις υπολοιπες κοπελες που εχουν σχεσεις και μαλιστα τις κανουν ευκολα, και νοιωθει υποδεεστερη γιατι παντα καποιος θα σχολιασει αν εχει σχεση η αν εχει κανει σεξ, και θα νοιωθει οτι εχει μεινει πισω. θελει σχεση για να το λεει στις φιλες της, για να πηγαινει βολτες και ταξιδια, οχι επειδη της λειπει το σεξ ομως. το σεξ το ιδιο, η ερωτικη επιθυμια δλδ, δεν την απασχολει. εχει αρχισει να την απωθει κιολας, γιατι κανει ερωτικες "παραχωρησεις" σε ανδρες που δεν της λενε τπτ ερωτικα.
30-08-2020, 18:41 #93MarilouGuestΥπάρχει περίπτωση μια γυναίκα που έχει αφήσει να παραβιαστεί το σώμα της να νοιώσει ερωτική έλξη για το αντρικό φίλο?
Αηδία είπε ότι της προκαλεί . Σιχαίνεται τον ίδιο της τον εαυτό ...
Αυτά και μόνο φτάνουν για να καταλάβει κάποιος ότι και τον πρίγκιπα να της φέρουν πάλι δεν θα μπορέσει να προχωρήσει στην πράξη ...
Αυτά μόνο με ψυχοθεραπεία λύνονται και όχι με την αναζητήσει του κάθε τυχαρπαστου που το μόνο που τις ενισχύουν είναι τα αρνητικά της θέματα ...
Οι πληγές τις είναι βαθιές και.μονο ένας άντρας που θα τις προσφέρει πολύ αγάπη και τρυφερότητα θα μπορέσει να τις γιατρέψει...Ποιος ομως είναι διατεθειμένος να περάσει όλο αυτό με ένα άνθρωπο που δεν είναι σε θέση να του προσφέρει ούτε το μισό από αυτό που ψάχνει...Ένας άνθρωπος που δεν αγαπά το ίδιο της τον ευατο...
30-08-2020, 23:09 #94
Πέρασε το ΣΚ και η Λεμον πουθενά, να ανησυχήσουμε ή βρήκε τον άνθρωπό της; Σαν να μας άφησε με το γρίφο της ζωής της για weekend homework. Let’s hope for the best.
31-08-2020, 10:48 #95
μονο η ιδια μπορει να γιατρευτει, με την βοηθεια ενος ειδικου, διοτι ο 'ανδρας" γγια να ασχοληθει μαζι της ουσιαστικα, οποτε και να της δωσει ολα αυτα, θα πρεπει και να παιρνει. αλλιως θα προκειται για καποια προβληματικη περιπτωση.
οι υγιεις σχεσεις ειναι αμοιβαιες. αυτος που δινει χωρις να παιρνει, εχει σοβαρο προβλημα και δεν ειναι "ηρωας".
31-08-2020, 10:59 #96MarilouGuest
31-08-2020, 11:02 #97
οχι. υπαρχει περιπτωση ομως μια γυναικα να νοιωσει ερωτικη επιθυμια και να επιδιωξει να την ικανοποιησει με καποιον που της αρεσει. οχι με καποιον που δεν της αρεσει.
για ποιον λογο να στραφει σε ανδρες που δεν επιθυμει, αν ενοιωθε ερωτικη επιθυμια για αλλους; "ερωτικη", επαναλαμβανω. οχι κοινωνικη..
η λεμον νομιζω οτι δεν ενοιωθε ερωτικη επιθυμια, οπως δεν ενοιωθε ουτε οταν ηταν μονη της. και για να μην μεινει πισω απο τις φιλες και μονη, επεδιωξε να κανει "παραχωρησεις" χωρις επιθυμια. μηπως και αποκτησει την πολυποθητη "σχεση" και "εμπειριες". κι ετσι χειροτερευσε κι αλλο το προβλημα.
31-08-2020, 11:17 #98MarilouGuest
Ξεχνάμε και κάτι άλλο όμως...
Η λεμον όλο αυτό προσπαθεί να το κάνει γιατί αρχικά δέχτηκε πιέσεις από το περιβάλλον της(αυτό διάβασα τουλάχιστον σε προηγούμενα θέματα της)
Αν ξεκινάς κάτι με το ζόρι, χωρίς να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις εσύ η ίδια ,είναι πολύ δύσκολο να καταλήξει σε κατι κάλο.
Άλλωστε ούτε φίλες είχε για τους γνωστούς λογούς, αλλά ούτε και διάθεση για έρωτα ...γιατί ευκαιρίες είχε για να ολοκληρώσει αφού προχωρούσε στα προκαταρκτικα.
Ποια γυναίκα επιθυμεί να ολοκληρώσει και οχι γιατι πρέπει, μπαίνει σε αυτό το παιχνίδι και δεν το ολοκληρώνει ?Νομίζω καμία ....
31-08-2020, 14:50 #99
Δεν ξέρω αν όντως μπορειται να την καταλάβετε. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά κ μένα η πρώτη φορά ήταν στα 26 κ με βασάνιζαν τέτοιες σκέψεις τότε. Ερωτική επιθυμία είχα ήδη απ το σχολείο ακόμη αλλά δυστυχώς είχα κ θέματα με κοινωνική φοβία αν κάποια στιγμή γνώριζα κάποιον δε μου άρεσε βέβαια δεν προχωρούσαν σε χαμουρεμα αφού δε μου άρεσε απλά απογοητευομουν ακόμα περισσότερο ότι δε θα γνωρίσω ποτέ κανέναν ένιωθα ότι αναγκαστικά για να νιώσω έστω την συντροφικοτητα θα πρέπει να κάνω εκπτώσεις. Νομίζω την lemonpie θα την βοηθήσει ένας ψυχολόγος να λύσει κάποια θέματα ώστε Ν ανοίξει ο δρόμος να έρθουν στη ζωή της αλλά άτομα είτε φίλες είτε δυνητικοι συντροφοι.
31-08-2020, 21:40 #100MeditationGuestΤο θέμα είναι η ίδια να ανοίξει τα αυτιά της και το μυαλό της και να τιθασευσει τις σπασμωδικές και απελπισμένες κινήσεις που προκύπτουν από την ανυπομονησία της.
Απλά είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ή θα νομίζει ότι εκείνη το προσεγγίζει το θέμα με το καλύτερο δυνατο τρόπο και φταίνε οι άλλοι ή θα νιώθει πως ΕΚΕΙΝΗ έχει την ευθύνη και πρέπει να αλλάξει πράγματα και θα το ρίχνει στο κλάμα.
είναι εύκολο να τα ριχνουμε στο σύμπαν στη τύχη αλλα δύσκολο να καταλάβουμε ότι έχουμε την ευθύνη και τον έλεγχο της ζωής μας.
31-08-2020, 23:31 #101
Εμείς προβληματιζόμαστε αλλά η ενδιαφερόμενη είναι αλλού, μάλλον το έλυσε το πρόβλημά της μέχρι να ξαναδούμε νέο thread με παρόμοιο θέμα και θα πέσουμε στην παγίδα των 100+ απαντήσεων. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η Λεμον απλά τρολλάρει, χωρίς παρεξήγηση.
04-09-2020, 17:34 #102
Συγγνώμη , δεν είχα μπει τόσες μέρες.
Δεν είμαι και πολύ καλά.
Με το παιδί βγήκαμε τελικά. Από κοντά δεν ήταν τόσο ωραίος όσο φαινόταν στις φωτο και επίσης υποψιάζομαι ότι λέει αρκετά ψέματα. Επίσης δεν είχε τον αέρα και την αυτοπεποίθηση που έδειχνε στα μηνύματα. Είχε κομπλαρει και κάποιες φορές δεν ήξερε τι να πει. Μου το παραδέχτηκε κιόλας πως κόμπλαρε γιατί με έβρισκε πολύ ωραία.
Μου έπιασε το χέρι μόνο ( αφού πρώτα με ρώτησε αν με πειραζει) και στο τέλος πήγε να κάνει κίνηση να με φιλήσει, αλλά εγώ τον φίλησα στο μάγουλο. Πραγματικά, δεν μπορούσα με τίποτα να τον φιλήσω , ενώ έχω φιλήσει άτομα που με απωθουσαν περισσότερο. Με έπιανε αηδία και μόνο στη σκεψη. Ωστόσο του είπα ότι πέρασα ωραία και είχα καιρό να βγω με άτομο που σέβεται τις κοπέλες και ότι θέλω να τον ξαναδώ. Κι εκείνος θέλει λέει να με ξαναδεί.
Ωστόσο νομίζω ότι λέει ψέματα.
Είχαμε συζητήσει αρκετές φορές για το αν κοιτάζω τα λεφτά ενός άντρα και του είπα όχι. Λίγες μέρες μετά το ραντεβού μας μου ξεφουρνισε ότι έφυγε από τη δουλειά του και ψάχνει κάτι άλλο ( ίσως ήταν εξαρχής άνεργος)
Επίσης, το σοβαρότερο, νομίζω ότι έχει ήδη άλλη σχέση. Στην αρχή που μιλούσαμε τον είχε κάνει ταγκ μια άλλη ένα βράδυ ότι είχαν βγει έξω και είχε βάλει καρδούλα. Κάποιες μερες χανοταν για ώρες και ελεγε ότι είναι στη δουλειά. Όταν πήγα τουαλέτα κάποια στιγμή τον είδα να τηλεφωνεί κάπου και μιλούσε με ύφος σαν να μιλούσε σε γκόμενα. Και αυτό που δεν βιαζοταν να βρεθούμε με είχε βάλει σε υποψίες. Μου το είχε ζητήσει πολλές φορές, εγώ έλεγα όχι και συνέχιζε. Και μάλιστα κάποιες φορές έλεγε να περάσω από τη δουλειά του ή απο μέρη που θα πήγαινε. Με ρώτησε κιόλας αν οση ώρα δεν μιλούσαμε αν εγώ σκέφτηκα ποτέ πως έχει κι άλλη. Και του είπα ότι δεν έχω δικαίωμα να με αφορά.
Τελος πάντων , δεν μου άρεσε ούτως ή άλλως, αλλά θα συνεχίσω να δω μέχρι που μπορεί να πάει.
Έχω αρχίσει να βγαίνω με κάποια παλιά μου φίλη αλλά και μια κοπέλα που κάναμε πρόσφατα παρέα. Ίσως έτσι δημιουργησω κύκλο.
Σήμερα θα βγω με τον φίλο που μου ψιλοαρεσει και έχω πάλι άγχος.
Τον τελευταίο καιρό οπότε έχω να βγω με κάποιον βάζω τα κλάματα πριν ετοιμαστώ. Με πιάνει ένας πανικός.
04-09-2020, 18:34 #103
Κοίτα πως ξεκινάς δεν ξεκινάς με το αν είναι σοβαρός αν θέλει κάτι σοβαρό, αλλά με το αν είναι ωραίος από κοντά σε σχέση με τις φώτο από το app που τον γνώρισες.Τα ψέμματα αν υποθέσουμε πως είπε ψέμματα τα έβαλες σε δεύτερη μοίρα.
Θες να σώσεις τον εαυτό σου από τον κυκεώνα που τον έχεις βάλει;
Κάνε μια λίστα και ξεκίνα από τα σημαντικότερα requirements μέχρι το τελευταίο και λιγότερο σημαντικό και πες εγώ αν ο άνδρας δεν έχει αυτά ούτε καν για καφέ δεν ξαναβγαίνω μαζί του και ξα του το ξεκόβω και μπροστά του ντόμπρα. Θα κερδίσεις από πολλους ανδρες τον σεβασμό τους γιατι θα έχεις τα κότσια να του πεις τι σε χαλάει απέναντί του ενδεχομένως να τον κάνεις και καλύτερο για τις επόμενες
04-09-2020, 18:46 #104MarilouGuestΕμένα πάλι γιατί άρχισε να μου κάνει λίγο τρολ όλη αυτή η ιστορια....
Είναι δυνατόν μια γυναίκα να συνεχίζει να εξευτελίζει έτσι τον ευατο της ???
Τόσα πράγματα υποθηκαν εδώ μέσα και ουτε την άγγιξαν...
Κρίμα πραγματικά, πολύ λυπηρό όλο αυτό αν στην τελική είναι αληθινό που δεν νομίζω πλέον....
04-09-2020, 23:01 #105
Εκείνος μπορεί να λέει ψέμματα και να βγαίνει και με άλλη. Το ίδιο κάνεις κι εσύ, όμως, βγαίνεις και με άλλους. Βλέπεις λοιπόν που δε σ’αρέσει τέτοιου είδους συμπεριφορά; Μήπως δεν πρέπει να κάνουμε στους άλλους αυτό που δε θα θέλουμε να κάνουν σ’εμάς; Πάντως αποτελεί μεγάλη πρόοδο που δεν άφησες να σε φιλήσει κάποιος που δε σου άρεσε. Σε παραδέχομαι. Νομίζω πως σιγά σιγά θα βρεις το δρόμο σου.