Θεραπεία αγχους - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 94 of 94
    Member
    Quote Originally Posted by Dm89 View Post
    Δεν νομιζω να παθαίνω κρίση πανικού, ταχυκαρδία δεν παθαίνω σιγουρα το προβλημα είναι μόνο στην σκέψη είναι αυτο που αναφέρει η ανξιους ποιο πάνω φόβος παράλογος σκέψου την πρωτη φορά που μ έπιασε η διαταραχή έβλεπα ζευγαρια με παιδακια στην εκκλησια και εγώ ζοριζόμουν και ελεγα θα μπορέσω άραγε ποτέ να κανω οικογένεια και παιδια;; Είναι δηλαδή σαν να εκτοξεύεται το αγχος και εκείνη τη στιγμη βρίσκει το πρώτο βιωματικό συμβάν και σε κάνει να αμφισβητείς τον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου
    Αν ζοριστηκες με αυτη τη συγκεκριμενη εικονα λογικα εχεις δημιουργησει την πεποιθηση οτι εσυ δεν εισαι ικανος για κατι τετοιο. Απο που μπορει να ξεκινησε αυτο? Ειχες καποιες προσωπικες αποτυχιες με τις σχεσεις σου? Μηπως σε πιεζουν απ το σπιτι ποτε θα κανεις οικογενεια? Εχω και εγω παρομοιο φοβο και ειδικα με τα παιδια. Ενω μεσα μου θελω φοβαμαι πολυ το κομματι της οικογενειας και εχω πεισει τον εαυτο μου οτι δεν θα τα καταφερω ποτε. Δεν ξερω ομως γιατι, το ψαχνω ακομα.

Junior Member
    Ευχαριστώ για την απαντηση ελπίζω σιγά σιγά να στρώσουμε κ να απολαμβάνουμε την ζωή όπως πρέπει χωρίς άγχος. Μια ερωτηση ακόμα υπάρχει κανείς με αγχος που να τον χτυπα στην κροταφογναθικη αρθρωση λόγο τριξιματων σφιξιματος των δοντιών με αποτέλεσμα ένα ήπιο συνεχόμενο πονοκεφαλο σαν σφιξιμο στους κροταφους και την ηνιακη χωρα ?και αν ναι με ναρθηκες νυχτος σε συνδυασμό με αντικαταθληπτικο ειδε αποτέλεσμα ?

Senior Member
    Απορώ πως σας πιάνουν τα ssri και τα snri? Δεν καταλαβαίνω καμία αγχολυση. Βασικά είναι σαν να μην παίρνω τίποτα. Έχω δοκιμάσει εσιταλοπραμη, σερτραλινη και ντουλοξετινη και μάλιστα τα έχω πάει και στην μέγιστη δόση και τα έχω συνδυάσει και με χαμηλή δόση αντιψυχωσικων. Τώρα παίρνω 120 mg συμπαλτα και 2,5 mg ζυπρεξα και είναι σαν να μην παίρνω τίποτα. Θέλω ένα πραγματικό αντικαταθλιπτικο όπως το Nardil η το Parnate αλλά δυστυχώς είναι μη διαθέσιμα στην χώρα μας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Για ψυχοθεραπεια , συμφωνω , και για ψυχολογους .............................., αν παθαινα τωρα κτθλψη η αγχος , σε ψυχολογο θα πηγαινα , δλδ . στερνη μου γνωση να σειχα πρωτα ............... αλλα επειδη εχω παρει ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα χαπακια τα αντικαταθλιπτικα , και απο κανενα δεν βοηθηθηκα , ειμαι πλεον εναντιον ........... το μονο που σου κανυν , ειναι να σε κανουν απαθη , οποτε δεν αισθανεσαι τιποτα , ουτε και ιδιαιτερη κτθλψη φυσικα , γι αυτο και σου αφαιρουν την σεξουαλικη διαθεση , σαν παρενεργεια ,..........τωρα αν εσυ θες να παιρνεις , ειναι δικαιωμα σου , απο μενα μακρια τα ' φαρμακα ' αυτα ....... και ειμαι μη λειτουργικος , παρα τα παλιοφαρμακα , αλλα οχι φρικαρισμενος , επειδη ειμαι ψυχραιμος ......
    Και νομίζεις Μακ πως θα σε βοηθούσαν οι ψυχολόγοι άσε που θες 50 ευρώ την βδομάδα, δηλ.πρεπει να τα χεις με άλλα λόγια. Δες εδώ εμπειρίες και θα δεις πως δεν είναι και τόσο βοηθητικοί...

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567