κομπλεξ φιλου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Senior Member
    Για να συνοψισουμε δηλαδη:

1. Χεστηκες εαν σε θελει ο φίλος σου.
    2. Χεστηκες εαν δεν σου ξαναμιλησει, που δεν το πολυθελεις γιατι σε πρηζει.
    3. Χεστηκες για την αποψη μας, για το μελος που σου ειπε οτι "επιβεβαιωνεσαι".
    4. Χεστηκες να γινεις πιο ευγενικη γιατι είσαι "ωμή" και σε οποιον αρεσεις.
    5. Χεστηκες που αυτη είναι χαιβάνι, γιατι είναι διαφορετικη απο το ινσταγραμ αλλα δεν βγηκε και μαζί σου ραντεβου.
    5. Χεστηκες γενικα και ειδικα.

Εδω τι ηρθες να κανεις; Δεν ειναι τουαλετα ένα ψυχολογικο φόρουμ.

Θες να το πιασεις απο την αρχη;

Senior Member
    [QUOTE=Meditation;1128277]Εφοσον δεν σε ενοχλεί αν δεν ξανά κάνεις παρέα μαζί του τότε τι σε πειράζει εάν λέει ότι είναι ωραία η κοπέλα....και τι σε νοιάζει πως μοιάζει πραγματικά...; και τι σε νοιάζει αν θα υιοθετήσει την άποψή σου ή οχι.

αυτο σκεφτομαι κ γω..πολυ φασαρια για το τπτ

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    καλα κρασα θα πω εγω..σας ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο κ σεις παλι το ιδιο οτι με επιβεβαιωνει..κ λεμε δεν εχω αναγκη να με επιβεβαιωνει κ να στ αληθεια τον λυπαμαι γτ οποτε κανω περα κανει σαν μαλακας...τι θελετε αλλο να κανω να ορκιστω?
    Δεν θέλουμε να ορκιστεις
    Εάν εγώ κατάλαβα λάθος γράψε εσύ την ιστορία σου και εκφράσουν ελεύθερα για να δούμε και οι άλλοι τι θα σκεφτούν.

Εμένα μου φαίνεται ότι παίζετε τη κολοκυθιά....

Έχετε μια φιλία ψεύτικη από την αρχή γιατί εκείνος όπως λες σε ήθελε εμμονικα ...τωρα σου λέει ότι δεν σε θέλει Αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει.....

Κομπλεξαριστηκε γιατί όπως σου είπαν παραπανω ο λόγος είναι αλλός και είναι βαθύτερος και μη εξωτερικευμενος
    Σε γούσταρε κοπελιά αυτός είναι ο λόγος...Και μπορεί να σε γουστάρει και τώρα..... και εσύ δεν τον ήθελες ποτέ....είναι ο λουζερ της υπόθεσης .....και εσύ η ιδια τον θεωρείς λουζερ γιατί μιλάς υποτιμητικά για αυτόν ......Και στο τωρινό και στο παρελθοντικο θέμα.

Δεν είναι έτσι οι φιλίες. Δεν είστε φίλοι. Μπορεί να ήθελε να σε κάνει να ζηλεψεις και να το παίξει φιγούρα και μετά τον γείωσες και του βγήκε το βαθύτερο κόμπλεξ του ότι αναγκάστηκε να γίνει φίλος σου ενώ θέλει να είναι γκόμενος σου ........τον υποτιμάς καταβαθος και οι άνθρωποι δεν είναι χαζοί........το καταλαβαίνει.....

Απλά ο τύπος είναι άντρας με τόσο χαμηλή αυτοπεποίθηση που αντί να σε διεκδικησει ως κοπέλα του ανέχεται να το παίζει φίλος δίπλα σου .........με την ελπίδα ότι θα σε κάνει να ζηλεψεις. Η να σε κερδίσει. Η μάλλον δεν το πιστεύει ότι μπορεί να το καταφέρει απλά το ονειρεύεται.

Εσύ γιατί έφτιαξες μια φιλία πάνω σε τέτοιες βάσεις;;;;; και τη συνεχίζεις κιόλας ;;
    Τι κερδίζεις από αυτόν που τον κάνεις παρέα και σε νοιάζει και τόσο που ανοίγεις θέμα;;

Αφού δεν σε νοιάζει η παρέα του.....Δεν τον θαυμάζεις σαν άνθρωπο για να είναι φίλος σου..

Και όπως λες ούτε κολακευεσαι με το να ξέρεις ότι είναι ο κολλημένος της υπόθεσης.....γιατί είσαι υπεράνω και ευαίσθητη λες. Και λυπάσαι λες ........
    Αλλά στα θέματα σου μια χαρά τον μειώνεις.....

Εμένα μου φαίνεται ότι μια χαρά ξέρεις τι σου γίνεται....δεν σε νοιάζει αν σε γουστάρει......ισα ίσα το εκμεταλλεύεσαι με τον τρόπο σου γιατί σου δίνει σημασία....Και αυτός το επιτρέπει γιατί ειναι χαζουλης.

Αλλά Ναι...οκει...εγώ έχω άδικο...ας μιλήσουν οι υπόλοιποι...

Senior Member
    οπως τα λες, ησουν πολυ εμπαθης στην απαντηση σου και αυτο δεν καλυπτεται απο την δηλωση σου οτι εισαι ειλικρινης, η ωμη...
    μπορουσες να εισαι ειλικρινης, χωρις να την βρισεις. το "χαιβανι" ειναι χαρακτηρισμος στα ελληνικα, δεν ειναι χαριτωμενια.
    και με αυτο, δεν εννοω οτι ειναι παντα κακο να βριζουμε, εννοω οτι το οτι εβρισες αντι απλα να πεις οτι φαινοταν πιο εντυπωσιακη στο ινστα και να το αφησεις εκει, δειχνει οτι ζηλεψες για το ενδιαφερον που εδειξε σε μια αλλη κοπελα, παρολο που δεν ενδιαφερεσαι καθολου για εκεινον. αρα, εισαι ειτε ζηλιαρα, ειτε ανασφαλης, που ενω δεν υπαρχει καν διεκδικηση εκ μερους σου, κλονιζεσαι επειδη θελει μια αλλη γυναικα.
    μπορει επισης να ζηλευεις την ηλικια της κοπελας. τι να πω.. κατι ζηλευεις παντως για να μιλησεις τοσο πικροχολα. μπορουσες να πεις οτι δεν ειναι εντυπωσιακη, χωρις να δειξεις κακία.
    εξ αλλου, υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο το αν ειναι ΠΟΛΥ εντυπωσιακη για να κρινεις αν του αξιζει η δεν του αξιζει κι εσυ δεν την ξερεις την κοπελα για να τα κρινεις αυτα. επομενως, ΟΥΤΕ ειλικρινης ησουν οταν ειπες οτι δεν του αξιζει/ταιριαζει. απλα πεταξες χολη κι εδειξες οτι θελεις να την υποβιβασεις.

υ.γ. αυτα τα λεω εχοντας υποψη και την προιστορια σου με αυτον τον τυπο.

Meditation
    Guest
    Ακριβώς....ζηλεψε επειδή ξέρει τοσα χρονια ότι αυτός είναι το κολλητηρι της ...(οπως και η ίδια το γράφει εξάλλου) και προσπαθεί αυτός να κοκορευτει μπας και τον θαυμάσει λίγο. Αυτή τσίμπησε από το ενδιαφέρον που έδειξε για άλλη γιατί θέλει να είναι το δικό της κολλητηρι ...να έχει πνευματικά δικαιώματα στο ενδιαφέρον του......παρόλο που προσωπικά δεν της καίγεται καρφί. Δεν τον θέλει σαν άντρα.

Και αυτός τώρα ο καψερος τι θα νομίζει;; ότι κατάφερε να την κάνει να ζηλεψει...επειδή τον γουστάρει....Όχι επειδή καταβαθος είναι ανασφαλής η ίδια. Και θα φουντώνει το ενδιαφέρον του.

Είναι πολύ άσχημο να δημιουργούμε ψευδαισθήσεις στους άλλους που μας γουστάρουν και να τους κρατάμε δίπλα μας επειδή μας φταίει ο εαυτός μας , επειδή δεν αγαπάμε τον εαυτό μας και έχουμε πάρα πολλές ανασφάλειες.

Για αυτό είμαι ωμή και ξινή. Αλλά δεν φταις μονο εσύ. Τα θέλει και τα παθαίνει και ο ίδιος.

Και αν θες να σου μείνει κάτι καλο από αυτή τη κουβέντα τότε αγάπησε τον εαυτό σου. Προσπάθησε να δουλέψεις τις ανασφάλειες σου. Θα νιώθεις καλύτερα η ίδια και θα αλλάξεις και τις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Αλλά πάλι στο βρόντο θα πάει ότι λέμε.........

Senior Member
    Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε...

Με τόσο χέσιμο που πέφτει εκατέρωθεν, μήπως καλύτερα να μετακομίσουμε στο νήμα για το ευερέθιστο έντερο;
    Λέω εγώ τώρα...

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by proteus View Post
    Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε...

Με τόσο χέσιμο που πέφτει εκατέρωθεν, μήπως καλύτερα να μετακομίσουμε στο νήμα για το ευερέθιστο έντερο;
    Λέω εγώ τώρα...
    Έλα τώρα!!!!

Χαχαχαχα!!!!

Senior Member
    Γτ έχουν περασει απειρα χρόνια κ υποτίθεται τα είχαμε ξεκαθαρίσει..
    Γτ όταν θέλει κ μπορεί είναι ένας άγγελος κ περναμε απίθανα μαζί κάνουμε αστεία κ γελάμε..
    Γτ εχω ξεκαθαρίσει την θέση μου κ δεν διαγράφω ευκολα ανθρώπους που έχουμε φάει ψωμί κ αλάτι.. Ντρέπομαι
    Γτ κ γω πληγώνομαι όταν προσπαθει να με πικαρει κ όταν κτλβω ότι παει να με πικαρει νευριάζω παρα πολυ γτ εχω την απαίτηση ν γίνει κανονικός φίλος...
    Αυτά νιώθω αυτά λέω..
    Γτ μαζί κάνουμε βόλτες κ τρώμε κ κουτσομπολευουμε κ περναμε τρομερά..
    Κ μακάρι να ήταν κανονικός φίλος με όλη την σημασία της λέξης..
    Αυτά δεν έχω να πω κάτι άλλο
    Σας ευχαριστω για τα φώτα σας.

Meditation
    Guest
    Γτ έχουν περασει απειρα χρόνια κ υποτίθεται τα είχαμε ξεκαθαρίσει..
    Γτ όταν θέλει κ μπορεί είναι ένας άγγελος κ περναμε απίθανα μαζί κάνουμε αστεία κ γελάμε..
    Γτ εχω ξεκαθαρίσει την θέση μου κ δεν διαγράφω ευκολα ανθρώπους που έχουμε φάει ψωμί κ αλάτι.. Ντρέπομαι
    Γτ κ γω πληγώνομαι όταν προσπαθει να με πικαρει κ όταν κτλβω ότι παει να με πικαρει νευριάζω παρα πολυ γτ εχω την απαίτηση ν γίνει κανονικός φίλος...
    Αυτά νιώθω αυτά λέω..
    Γτ μαζί κάνουμε βόλτες κ τρώμε κ κουτσομπολευουμε κ περναμε τρομερά..
    Κ μακάρι να ήταν κανονικός φίλος με όλη την σημασία της λέξης..
    Αυτά δεν έχω να πω κάτι άλλο
    Σας ευχαριστω για τα φώτα σας.
    Το θέμα είναι ότι έστω και αν περνάς καλά μαζί του....που δεν το διευκρινησες πουθενά .... πάρα μόνο τώρα.....καποτε σε γούσταρε.

Κάποτε σε γούσταρε και του έριξες χυλόπιτα... αυτό έχει γραφτεί στο σκληρό του δίσκο...και δεν ξεγραφει. Και κάθε φορά που νομίζει ότι πας να τον μειωσεις ή λες κάτι υποτιμητικό για αυτόν του χτυπάει το καμπανάκι ότι κάποτε τον απερριψες και πληγώνεται ο ανδρικός του εγωισμός. Εάν δλδ δεν σε γουστάρει ακόμα....που δεν νομίζω να μη σε γουστάρει με αυτά που λες.

Μερικές φορές δεν έχει σημασία πως περνάμε με κάποιον....σημασια έχει να ξεκαθαρίζουμε τις σχέσεις μας.....και να σεβόμαστε και τα θέλω του άλλου...εαν αυτός κομπλεξαρεται επειδή σε γουστάρει δεν μπορείτε να το παίζετε φιλαράκια........

Και στην τελική εφοσον όντως περνάτε καλά για ποιο λόγο δεν σε νοιάζει να μη ξαναμιλησετε...; τεσπα κανε ότι θελεις εδώ μόνο γνώμες θα πάρεις.

Senior Member
    Κρίμα.. Αλήθεια.. Γτ πραγματικά έχουμε περασει πολυ όμορφα..
    Επίσης δεν σας είπα ότι του είπα "γτ δεν χώνεσαι στην κοπελιτσα" Κ απάντησε " Δεν μου πολυαρεσει" Κ ξέχασα ν σας το γράψω.. Κ γι αυτό πηρα το θάρρος κ του είπα την άποψη μου γι αυτήν.. Τεσπα.. Αυτα

Senior Member
    Γτ ρε φίλε πάνω στ νευρα μου πολλα λέω.. Αν σκεφτώ βαθύτερα στενοχωριέμαι κιόλας.. Μερικές Φορές νιώθω ότι είναι αδιέξοδο.. Εγώ ζητάω αλλα, αυτός αλλα.. Απλά Ήλπιζα να συναντηθουμε καπου στην μέση.

Senior Member
    Δε βαριεσαι. Αυτα εχουν τα...

...

Δεν ξερω ποια. Δεν μπορω να καταλαβω. Τεσπα.

Τουλαχιστον επανεφερε η μεντιτεϊσαν τις τελιτσες στα ποστ της. Επανηλθε ενα μετρο ισορροπιας στο παρον φορουμ ψυχολογικης αυτοβοηθειας.

:)))))))
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Meditation
    Guest
    Γτ ρε φίλε πάνω στ νευρα μου πολλα λέω.. Αν σκεφτώ βαθύτερα στενοχωριέμαι κιόλας.. Μερικές Φορές νιώθω ότι είναι αδιέξοδο.. Εγώ ζητάω αλλα, αυτός αλλα.. Απλά Ήλπιζα να συναντηθουμε καπου στην μέση.
    Χρόνια τώρα εξελίσσεται έτσι μεταξύ σας. Δεν ήσουν απλά κάποια που του γυάλισε για λίγο....λες ότι σε ήθελε με εμμονή.....Και επιμονή....Και από την απελπισία.... την ανασφάλεια του συμβιβάστηκε να του φορέσεις τον ρόλο του φίλου που ήθελες..

Προφανώς και η κοπέλα που σου έδειξε μπορεί να ήταν τρόπος να σου τραβήξει τη προσοχή. Για αυτό σου έστειλε μακρυναρι μετά.. Ο ανθρώπος εχει θέμα μαζί σου και κάθε φορά που νιώθει ότι τον υποτιμάς πληγώνεται ίσως επειδή κάποια στιγμή ονειρεύεται να είστε μαζί. Εφόσον όπως λες επιμένει και σε πρήζει να κάνετε παρέα.

Και αυτός φταίει γιατί θα έπρεπε να απομακρυνθεί ή εσύ να καταλάβεις ότι έχετε τελείως διαφορετικά θέλω και ότι έχετε χτίσει μια ψεύτικη σχέση.

Αυτός σε θέλει και εσύ ούτε κατά διάνοια.....

Σε ποια μέση να βρεθείτε; δεν υπάρχει μέση..μετά από αυτό χωρίζουν οι δρόμοι.
    Και αν είμαι λάθος....πες μου σε παρακαλώ...τον έχεις δει να φτιάχνει τη ζωή του με άλλη γυναικα.. ; να έχει μια σοβαρή σχέση...έναν δεσμο....ένα σοβαρό κόλλημα με άλλη...

Αυτά μερικές φορές μπορεί βγαίνουν και επικίνδυνα...δεν ξέρεις τον χαρακτήρα του άλλου....πέρα από την ανασφάλεια του που δεν έχει ερωτική ζωή μπορεί να του έχεις γίνει εμμονή και να του κάνει κακο η τόση παρέα μαζί σου.

Senior Member
    Οχι δεν έχει προχωρησει εδώ κ 5 χρόνια από τότε που έγινε αυτό με την εμμονή με μένα..
    Κάποιες φορές νιώθω κ γω ότι δεν με νοιάζει η ότι θα με πρηζει, αλλά ναι το ομολογώ ότι κ γω περναω καλα μαζί του..
    Το έχουμε συζητήσει με μια φίλη κ της είπα ότι νιώθω ότι θα μείνει έτσι για πάντα κ ναι ίσως του κάνω κακό γι'αυτό κάποιες φορές βγάζει πολλη ειρωνια κ κακία αν θιχτει, όπου εγώ δεν είχα προθεση να τον θίξω.. . Μονος του ειπε οτι δεν του πολυαρεσεθ κ γι αυτό πήρα θέση.. Του είπα μάλιστα ότι θεωρώ ότι αξίζει περισσοτερα.. Τεσπα άκρη δεν θα βγει αν εγώ δεν απομακρυνθω επιτέλους..

Meditation
    Guest
    Οχι δεν έχει προχωρησει εδώ κ 5 χρόνια από τότε που έγινε αυτό με την εμμονή με μένα..
    Κάποιες φορές νιώθω κ γω ότι δεν με νοιάζει η ότι θα με πρηζει, αλλά ναι το ομολογώ ότι κ γω περναω καλα μαζί του..
    Το έχουμε συζητήσει με μια φίλη κ της είπα ότι νιώθω ότι θα μείνει έτσι για πάντα κ ναι ίσως του κάνω κακό γι'αυτό κάποιες φορές βγάζει πολλη ειρωνια κ κακία αν θιχτει, όπου εγώ δεν είχα προθεση να τον θίξω.. . Μονος του ειπε οτι δεν του πολυαρεσεθ κ γι αυτό πήρα θέση.. Του είπα μάλιστα ότι θεωρώ ότι αξίζει περισσοτερα.. Τεσπα άκρη δεν θα βγει αν εγώ δεν απομακρυνθω επιτέλους..
    Α πριν μόνο 5 χρόνια συνέβη αυτό; εγώ νόμιζα ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε. Και είναι σχετικά προσφατο και δεν έχει προχωρήσει με άλλη. Ντάξει νομίζω ότι ειναι φως φανάρι ....τι το συζητάμε. Το θέμα είναι ότι εάν του μιλάς όπως τον περιγράφεις εδώ είσαι τέρμα υποτιμητική απεναντι του και αυτό με κάποιον τρόπο το λαμβάνει

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast