κομπλεξ φιλου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Α πριν μόνο 5 χρόνια συνέβη αυτό; εγώ νόμιζα ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε. Και είναι σχετικά προσφατο και δεν έχει προχωρήσει με άλλη. Ντάξει νομίζω ότι ειναι φως φανάρι ....τι το συζητάμε. Το θέμα είναι ότι εάν του μιλάς όπως τον περιγράφεις εδώ είσαι τέρμα υποτιμητική απεναντι του και αυτό με κάποιον τρόπο το λαμβάνει
    Ναι κτλβ.. Ευχαριστώ πολυ κ παλι

Senior Member
    Σαν αληθινή φίλη που είμαι,
    Ούτε που με νοιάζει αν θα ξανακάνουμε παρέα
    Άσε μας ρε κουκλίτσα μου βραδιάτικα

Banned
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Γτ έχουν περασει απειρα χρόνια κ υποτίθεται τα είχαμε ξεκαθαρίσει..
    Γτ όταν θέλει κ μπορεί είναι ένας άγγελος κ περναμε απίθανα μαζί κάνουμε αστεία κ γελάμε..
    Γτ εχω ξεκαθαρίσει την θέση μου κ δεν διαγράφω ευκολα ανθρώπους που έχουμε φάει ψωμί κ αλάτι.. Ντρέπομαι
    Γτ κ γω πληγώνομαι όταν προσπαθει να με πικαρει κ όταν κτλβω ότι παει να με πικαρει νευριάζω παρα πολυ γτ εχω την απαίτηση ν γίνει κανονικός φίλος...
    Αυτά νιώθω αυτά λέω..
    Γτ μαζί κάνουμε βόλτες κ τρώμε κ κουτσομπολευουμε κ περναμε τρομερά..
    Κ μακάρι να ήταν κανονικός φίλος με όλη την σημασία της λέξης..
    Αυτά δεν έχω να πω κάτι άλλο
    Σας ευχαριστω για τα φώτα σας.
    Γιατί με έναν άνθρωπο του αντίθετου φίλου που περνάς απίθανα μαζί του δεν σου κάνει για σύντροφος; είσαι με άλλον; απλά εγώ δυσκολεύομαι να το καταλάβω. Πχ γνωρίζω κάποιο είμαι μόνη περνάω τέλεια μαζί του γιατί να μη θέλω να είμαστε ζευγάρι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by el.gre View Post
    Γιατί με έναν άνθρωπο του αντίθετου φίλου που περνάς απίθανα μαζί του δεν σου κάνει για σύντροφος; είσαι με άλλον; απλά εγώ δυσκολεύομαι να το καταλάβω. Πχ γνωρίζω κάποιο είμαι μόνη περνάω τέλεια μαζί του γιατί να μη θέλω να είμαστε ζευγάρι;
    H άτιμη η χημεία. Όταν δεν υπάρχει, το παίζουμε φίλοι...
    Η διαφορά είναι -κι εδώ νομίζω πως βρίσκεται το πρόβλημα- πως δεν ζητάνε και οι δύο το ίδιο πράγμα από τη σχέση τους. Εκείνος τη θέλει ερωτικά και κάνει όλες τις μαμακίες του αρσενικού με πληγωμένο εγωισμό, εκείνη κινείται μεταξύ τύψεων, αδιαφορίας και φιλίας.
    Βλέπω να τραβάει έτσι η σχέση για πολύ καιρό, μέχρι κάποιος να βρει τη δύναμη να την τερματίσει...

Senior Member
    Δεν είμαι μαζί του γτ δεν μπορώ να τον ερωτευθω.. Κ δεν τον ερωτευτηκα ποτε κ δεν μαρεσε ποτε σαν άντρας..
    Κ γω λυπάμαι γτ εχουμε ενα δεσιμο
    . .Αλλά όταν κουραστώ πραγματικα από τις κονξες του τότε θα είμαι εγώ αυτή που θα το τερματίσω..
    Προφανώς μέχρι τώρα δεν είχα κουραστει ακόμα..
    Επιπλέον οι ειρωνίες από διάφορα μέλη να λείπουν.. Γτ μιλάνε άσχημα .. Κ δεν έχουν τρόπους να εκφράσουν ακόμα κ την δυσαρέσκεια τους με κομψό τρόπο.. Εκτιμώ τα μέλη που μιλουν σοβαρά κ δεν μου την λένε.. Πάραυτα ασχολουνται κ με κομψό τρόπο προσφερουν στον άλλον μια πληροφορία, μια συμβουλή....
    Οι ειρωνίες τυπου ασε μας κουκλίτσα μου να λείπουν.. Είμαι χρόνια μέλος κ εχω δείξει την θέση μου εδώ μέσα.. Κ τι βοήθεια εχω προσφερει.. Αν σας φαίνονται παραδοξα όσα αισθάνομαι είναι δικό σας προβλημα.... Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να δώσετε μια συμβουλή τότε μπορείτε να ασχοληθείτε με αλλά θέματα αλλων μελών..
    Είναι θέμα παιδειας κ ανατροφής να μιλάς με όμορφο τρόπο.. Άρα μάλλον κάποιοι δεν το έμαθαν αυτό από τα σπίτια τους προφανως.. Στο εξής θα πέσει αναφορά σε όποιον ειρωνευεται στο θέμα μου.
    Ευχαριστώ όλους όσους προσφερουν την βοήθεια τους όμορφα κ ευγενικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οπως τα λες, ησουν πολυ εμπαθης στην απαντηση σου και αυτο δεν καλυπτεται απο την δηλωση σου οτι εισαι ειλικρινης, η ωμη...
    μπορουσες να εισαι ειλικρινης, χωρις να την βρισεις. το "χαιβανι" ειναι χαρακτηρισμος στα ελληνικα, δεν ειναι χαριτωμενια.
    και με αυτο, δεν εννοω οτι ειναι παντα κακο να βριζουμε, εννοω οτι το οτι εβρισες αντι απλα να πεις οτι φαινοταν πιο εντυπωσιακη στο ινστα και να το αφησεις εκει, δειχνει οτι ζηλεψες για το ενδιαφερον που εδειξε σε μια αλλη κοπελα, παρολο που δεν ενδιαφερεσαι καθολου για εκεινον. αρα, εισαι ειτε ζηλιαρα, ειτε ανασφαλης, που ενω δεν υπαρχει καν διεκδικηση εκ μερους σου, κλονιζεσαι επειδη θελει μια αλλη γυναικα.
    μπορει επισης να ζηλευεις την ηλικια της κοπελας. τι να πω.. κατι ζηλευεις παντως για να μιλησεις τοσο πικροχολα. μπορουσες να πεις οτι δεν ειναι εντυπωσιακη, χωρις να δειξεις κακία.
    εξ αλλου, υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο το αν ειναι ΠΟΛΥ εντυπωσιακη για να κρινεις αν του αξιζει η δεν του αξιζει κι εσυ δεν την ξερεις την κοπελα για να τα κρινεις αυτα. επομενως, ΟΥΤΕ ειλικρινης ησουν οταν ειπες οτι δεν του αξιζει/ταιριαζει. απλα πεταξες χολη κι εδειξες οτι θελεις να την υποβιβασεις.

υ.γ. αυτα τα λεω εχοντας υποψη και την προιστορια σου με αυτον τον τυπο.
    Ρεμεντυ ξέρεις ποσο εκτιμώ τις απόψεις σου κ πάντα δινεις τροφή στον άλλον να σκεφτεί..
    Απάντησα σε παραπανω μνμ ότι νευριάζω πολυ μαζί του γτ θέλει να με πικαρει κ το νιώθω ότι το κάνει επίτηδες, γτ τα φουσκώνει κ αναφέρεται σε περιττες λεπτομέρειες.. Γτ ασχολουμαστε με μια κοπέλα 10 μέρες συνεχόμενες κ δεν πραττει, ενώ τον ενθαρρυνω..
    Κ ενώ ασχολουμαστε κανα 10ημερο με το τι θα κάνει στην κοπέλα(πχ θα την κάνω θα την ρανω θα την φάω την θέλω κλπ) στο τέλος πεταει ένα "ε μωρε δεν μου πολυαρεσει τελικα' κ κει νευριάζω κ δεν ελέγχω τα νευρα μου.. Μιλαω έξω απ τα δόντια..
    Κ αυτο το κάνει διαρκώς.. Κ πραξεις μηδεν.. Κ κει εγω το πιάνω ότι το λέει για να με πικαρει κ τα νευρα μου βγαίνουν επειδή ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΕΙΝΑΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ..
    αν όμως του πω ξεκολλα προχωρα παρακατω μη κολλάς άλλο μαζί μου.. Δε θα το παραδεχτει κ ειναι γελοίο κ τα παίρνω.. Γτ δεν κινείται.. Γτ λιμναζει σαν σάπια νερά στην ίδια φάση..
    Αν φυγω κάνει μαλακιες τυπου μνμτα μειλ κλπ.. Όποτε νιώθω κ γω ότι βρίσκομαι σε δυσκολη κ αμήχανη θέση.
    Όταν περάσει οποιαδήποτε κρίση μεταξυ μας... Αφου τσακωθουμε κ τα βρουμε τέλος παντων κ μπορουμε να συνεννοηθουμε.. Τότε περναμε οκ ήρεμα κ χαρουμενα.
    Επιπλέον έχω σχέση κ το ξερει κ είμαι πολυ καλα με την σχέση μου εδώ κ χρόνια..

Meditation
    Guest
    Δεν είμαι μαζί του γτ δεν μπορώ να τον ερωτευθω.. Κ δεν τον ερωτευτηκα ποτε κ δεν μαρεσε ποτε σαν άντρας..
    Κ γω λυπάμαι γτ εχουμε ενα δεσιμο
    . .Αλλά όταν κουραστώ πραγματικα από τις κονξες του τότε θα είμαι εγώ αυτή που θα το τερματίσω..
    Προφανώς μέχρι τώρα δεν είχα κουραστει ακόμα..
    Επιπλέον οι ειρωνίες από διάφορα μέλη να λείπουν.. Γτ μιλάνε άσχημα .. Κ δεν έχουν τρόπους να εκφράσουν ακόμα κ την δυσαρέσκεια τους με κομψό τρόπο.. Εκτιμώ τα μέλη που μιλουν σοβαρά κ δεν μου την λένε.. Πάραυτα ασχολουνται κ με κομψό τρόπο προσφερουν στον άλλον μια πληροφορία, μια συμβουλή....
    Οι ειρωνίες τυπου ασε μας κουκλίτσα μου να λείπουν.. Είμαι χρόνια μέλος κ εχω δείξει την θέση μου εδώ μέσα.. Κ τι βοήθεια εχω προσφερει.. Αν σας φαίνονται παραδοξα όσα αισθάνομαι είναι δικό σας προβλημα.... Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να δώσετε μια συμβουλή τότε μπορείτε να ασχοληθείτε με αλλά θέματα αλλων μελών..
    Είναι θέμα παιδειας κ ανατροφής να μιλάς με όμορφο τρόπο.. Άρα μάλλον κάποιοι δεν το έμαθαν αυτό από τα σπίτια τους προφανως.. Στο εξής θα πέσει αναφορά σε όποιον ειρωνευεται στο θέμα μου.
    Ευχαριστώ όλους όσους προσφερουν την βοήθεια τους όμορφα κ ευγενικά.
    Κοίταξε είναι εγωιστικό αυτό που συμβαίνει με τον φίλο σου για αυτό κιόλας σου τη λένε/λεμε.

Δεν μπορείς να γράφεις ολόκληρο θέμα ότι σε απασχολεί τόσο ένα άτομο που δεν σε νοιάζει αν δεν του ξαναμιλήσεις, που το υποτιμάς και που απαιτείς απο αυτόν να είναι καθαρά φίλος σου και να καταπιεστει για να συμπεριφέρεται όπως θες εσύ. Είναι σαν να του λες "χεστηκα εαν με γουσταρες ή με γουστάρεις...απαιτω να έχεις συγκεκριμένη στάση απέναντι μου...αυτη που με συμφέρει....και φυσικά να μην δείχνεις δείγματα απογοήτευσης ή ενόχλησης όταν σε υποτιμαω και σε μείωνω σαν άντρα.. (γιατί πραγματικά δεν τον θαυμάζεις ούτε τον σέβεσαι...τον βλέπεις σαν σκυλάκι)

Είναι έτσι ο τρόπος που περιγράφεις αυτή τη κατάσταση που δεν μπορούμε να σου γλειψουμε τα αυτια. Είναι σαν να μας κοροϊδεύεις. Δική σου η ζωή φυσικά....και δικη του αυτού του καημένου του φίλου σου που αρκείται στο να τον εκμεταλλεύεσαι με όποιον τρόπο μπορείς.

Και που αγανακτείς κιόλας αν δεν μπορεί να υποκύψει στην απαιτηση σου
    Δηλαδή ποια νομίζεις ότι είσαι που θα κάτσουμε να σε χαιδεψουμε κιόλας...

Meditation
    Guest
    Μια κοπέλα που σέβεται τον εαυτό της και τα θέλω των φίλων της θα είχε απομακρυνθει αν είχε έστω και μια υποψία ότι κατι ερωτικό παίζει. Έστω και μια υποψία ότι κάνει κακο στον άλλον που δεν μπορεί να ορθοποδησει. Όχι να το διατυμπανίζει κιόλας ότι τρέχει από πίσω της και εκείνη τον φτύνει. Οπως ειπες όμως χεστηκες για αυτόν.κοιτας μόνο πως να επωφεληθείς.Αλλά δεν σε συμφέρει να το λέμε φυσικά.

Senior Member
    Ρεμεντυ ξέρεις ποσο εκτιμώ τις απόψεις σου κ πάντα δινεις τροφή στον άλλον να σκεφτεί..
    Απάντησα σε παραπανω μνμ ότι νευριάζω πολυ μαζί του γτ θέλει να με πικαρει κ το νιώθω ότι το κάνει επίτηδες, γτ τα φουσκώνει κ αναφέρεται σε περιττες λεπτομέρειες.. Γτ ασχολουμαστε με μια κοπέλα 10 μέρες συνεχόμενες κ δεν πραττει, ενώ τον ενθαρρυνω..
    Κ ενώ ασχολουμαστε κανα 10ημερο με το τι θα κάνει στην κοπέλα(πχ θα την κάνω θα την ρανω θα την φάω την θέλω κλπ) στο τέλος πεταει ένα "ε μωρε δεν μου πολυαρεσει τελικα' κ κει νευριάζω κ δεν ελέγχω τα νευρα μου.. Μιλαω έξω απ τα δόντια..
    Κ αυτο το κάνει διαρκώς.. Κ πραξεις μηδεν.. Κ κει εγω το πιάνω ότι το λέει για να με πικαρει κ τα νευρα μου βγαίνουν επειδή ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΕΙΝΑΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ..
    αν όμως του πω ξεκολλα προχωρα παρακατω μη κολλάς άλλο μαζί μου.. Δε θα το παραδεχτει κ ειναι γελοίο κ τα παίρνω.. Γτ δεν κινείται.. Γτ λιμναζει σαν σάπια νερά στην ίδια φάση..
    Αν φυγω κάνει μαλακιες τυπου μνμτα μειλ κλπ.. Όποτε νιώθω κ γω ότι βρίσκομαι σε δυσκολη κ αμήχανη θέση.
    Όταν περάσει οποιαδήποτε κρίση μεταξυ μας... Αφου τσακωθουμε κ τα βρουμε τέλος παντων κ μπορουμε να συνεννοηθουμε.. Τότε περναμε οκ ήρεμα κ χαρουμενα.
    Επιπλέον έχω σχέση κ το ξερει κ είμαι πολυ καλα με την σχέση μου εδώ κ χρόνια..
    μα τοτε, εχει δικιο να σε βριζει...
    λες οτι σκοπος σου ειναι να τον ενθαρυνεις, και εκεινος δεν το προχωραει και ταυτοχρονα του "βριζεις" την κοπελα...
    δλδ, ειναι σαν να του λες "χαλια ειναι, αλλα για σενα ειναι καλη"
    υποτιμας και τους δυο. και εκεινον, και την κοπελα.
    πραγμα που δειχνει οτι σε πικαρει και ενοχλεισαι που ενδιαφερεται για εκεινην, ενω λες οτι θελεις να προχωρησει.

ΑΝ ηθελες πραγματικα να προχωρησει και ηθελες να τον ενθαρυνεις οπως λες, θα του ελεγες οτι η κοπελα ειναι μια χαρα κι ας κανει καποια κινηση.

επισης, αν δεν ηθελες να καταλαβαει οτι σε πικαρει, θα ελεγες οτι η κοπελα ειναι ωραια. οταν της επιτιθεσαι, δειχνεις οτι σε πειραζει το ενδιαφερον του.

το ΑΝ θα την κανει και ΠΟΤΕ θα την κανει, δεν σε αφορα, ειναι δικο του θεμα, και ειναι πολυ περιεργο που εισαι τοσο νευριασμενη που δεν προχωραει. δεν ειναι δικο σου θεμα, ειναι δικο του.

αν ησουν φιλη του, που δεν εισαι ΜΟΝΟ θα τον ενθαρυνες. δεν θα εθαβες τις κοπελες που βρισκει.
    επισης, δεν γινεται να εισαι φιλη του, γιατι θελετε διαφορετικα πραγματα. εσυ δεν τονβ βλεπεις ερωτικα, εκεινος σε βλεπει. επομενως φιλια δεν υπαρχει. αυτο που θελεις απο εκεινον ειναι ειτε ο θαυμασμος του, ειτε μια παρεα.
    βρες αλλου παρεα. τοσο δυσκολο ειναι;

το οτι εχεις σχεση, δεν λεει κατι. προφανως θεωρει οτι αν το θελεις κι εσυ, δεν θα σταθεις στο οτι εχεις σχεση. αλλιως δεν θα το προτεινε.

Senior Member
    Οκ σας ευχαριστω ολους.

Page 3 of 3 FirstFirst 123