κομπλεξ φιλου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40
    Senior Member

κομπλεξ φιλου

μου ειπε οτι του αρεσει μια, στο ινσταγκραμ ειναι θεαρα..χαρηκα.. οταν την ειδα απο κοντα ειδα ενα χαιβανι..του ειπα σαν αληθινη φιλη που ειμαι οτι οκ στο ινστα φαινεται πολυ εντυπωσιακη αλλα απο κοντα δεν λεει κ πολλα γτ αξιζει περισσοτερο. Θιχτηκε με εβρισε κ μου ειπε οτι τον μειωνω....
    να σημειωσω οτι παλια με γουσταρε πολυ παλια κ εφαγε Χ.
    αυτο.
    τελικα του ειπα " δλδ θελεις να ακους fake σχολια? οχι ρε φιλε εγω εχω μαθει να τα λεω εξω απ τα δοντια κ αμα σαρεσει"
    τελικα τον εβρισα με εβρισε κ τελος.
    δεν με ενοχλει κ να μην κανω παρεα..απλα ξερω οτι μετα απο καιρο θα ερθει κ θα με πρηξει να μιλησουμε...πχ σπαει τα τηλ κ στελνει μνμτα συνεχεια να μιλησουμε...
    γτ θιγεται τοσο πολυ τελος παντων, αφου αυτη για πηδημα την θελει οχι για κατι ουσιαστικο...κ απλα ειπα την αποψη μου...

Meditation
    Guest
    Α... είναι αυτός ο "φίλος" σου που είχε φάει κόλλημα μαζί σου και έχει αρκεστεί στο friendzone που τον έβαλες. Μάλιστα.

Μπορεί να ήθελε να κάνει φιγούρα. Όσοι θέλουν να το παίξουν λένε υπερβολές. Και του το χάλασες..εσενα τι σε πειράζει αυτό; ας λέει ότι θέλει...αμα αυτού του αρέσει..... Τι νόημα έχει για σένα αυτός ο φίλος και τι σε πειράζει εσένα για τα θέματα του. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    μου ειπε οτι του αρεσει μια, στο ινσταγκραμ ειναι θεαρα..χαρηκα.. οταν την ειδα απο κοντα ειδα ενα χαιβανι..του ειπα σαν αληθινη φιλη που ειμαι οτι οκ στο ινστα φαινεται πολυ εντυπωσιακη αλλα απο κοντα δεν λεει κ πολλα γτ αξιζει περισσοτερο. Θιχτηκε με εβρισε κ μου ειπε οτι τον μειωνω....
    να σημειωσω οτι παλια με γουσταρε πολυ παλια κ εφαγε Χ.
    αυτο.
    τελικα του ειπα " δλδ θελεις να ακους fake σχολια? οχι ρε φιλε εγω εχω μαθει να τα λεω εξω απ τα δοντια κ αμα σαρεσει"
    τελικα τον εβρισα με εβρισε κ τελος.
    δεν με ενοχλει κ να μην κανω παρεα..απλα ξερω οτι μετα απο καιρο θα ερθει κ θα με πρηξει να μιλησουμε...πχ σπαει τα τηλ κ στελνει μνμτα συνεχεια να μιλησουμε...
    γτ θιγεται τοσο πολυ τελος παντων, αφου αυτη για πηδημα την θελει οχι για κατι ουσιαστικο...κ απλα ειπα την αποψη μου...

Με μια φορά έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ή έχετε βγει αρκετές φορες?
    Και οταν λες χαϊβάνι τι εννοείς ?Ήταν άσχημη η κοπέλα ή δεν ήξερε να μιλήσει καν....
    Η λέξη χαϊβάνι είναι αρκετά υποτιμητική να ξέρεις ,χρησιμοποιείται κυρίως για άτομα πολύ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και κυρίως για άτομα που δεν παίρνουν πρωτοβουλίες στην ζωή τους .

Meditation
    Guest
    Εφοσον δεν σε ενοχλεί αν δεν ξανά κάνεις παρέα μαζί του τότε τι σε πειράζει εάν λέει ότι είναι ωραία η κοπέλα....και τι σε νοιάζει πως μοιάζει πραγματικά...; και τι σε νοιάζει αν θα υιοθετήσει την άποψή σου ή οχι.

Δεν νομίζεις ότι πρέπει να λήξει αυτή η δήθεν αλτρουιστικη φιλία από τα jumbo?
    Μη λυπάσαι να τον κάνεις παρέα πλέον. Τον καημενουλη που τον φτύνεις και τρέχει από πίσω σου....και τον κάνεις παρέα δήθεν επειδή τον λυπάσαι.

Όχι ότι τον κάνεις παρέα για να σου επιβεβαιώνει το εγώ.....Ενώ τον έχεις γραμμένο.....

Κοροιδευοσαστε μεταξύ σας ...κοροιδευεις και εμάς;;;;;

Banned
    Που ξέρεις ότι την θέλει για πηδημα;

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by el.gre View Post
    Που ξέρεις ότι την θέλει για πηδημα;
    Έχει γράψει σε παλιότερο θέμα ότι έχει έναν "φιλο" που είχε πάθει εμμονή μαζί της γιατι την ήθελε. Και τώρα αυτή κάνει παρέα μαζί του επειδή δήθεν λέει τον λυπάται επειδή την πρήζει. Η θεματοθετρια βέβαια υποστηρίζει ότι αυτός δεν τη γουστάρει πλέον... κάτι που δεν φάνηκε να ισχύει ούτε με αυτά που λέει και κάνει αυτός κατα καιρούς ούτε με αυτά που λέει η θεματοθετρια για την δήθεν φιλία τους

Αυτός είναι καψούρης και θέλει να έχει επαφή μαζί της....τοσο πολύ που έχει αρκεστεί να είναι μόνο "φίλοι" και εκείνη τον υποτιμάει.....τον θεωρεί υποδεέστερο,μη επιθυμητό....δεν τον νοιάζει αν θα τον έχει στη ζωή της ως φίλο....ή γενικότερα.. κανει παρέα μαζί του επδ δήθεν λέει ότι τον λυπάται.....αλλα ουσιαστικα έχουν δημιουργήσει μια "φιλικη" σχέση επδ εκείνη δεν έχει φίλους και επειδή επιβεβαιώνεται γνωρίζοντας πως ο "καημένος φίλος της" τη γουστάρε κάποτε και τώρα και της ανεβαίνει το ηθικό...

Τρέχα γύρευε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Έχει γράψει σε παλιότερο θέμα ότι έχει έναν "φιλο" που είχε πάθει εμμονή μαζί της γιατι την ήθελε. Και τώρα αυτή κάνει παρέα μαζί του επειδή δήθεν λέει τον λυπάται επειδή την πρήζει. Η θεματοθετρια βέβαια υποστηρίζει ότι αυτός δεν τη γουστάρει πλέον... κάτι που δεν φάνηκε να ισχύει ούτε με αυτά που λέει και κάνει αυτός κατα καιρούς ούτε με αυτά που λέει η θεματοθετρια για την δήθεν φιλία τους

Αυτός είναι καψούρης και θέλει να έχει επαφή μαζί της....τοσο πολύ που έχει αρκεστεί να είναι μόνο "φίλοι" και εκείνη τον υποτιμάει.....τον θεωρεί υποδεέστερο,μη επιθυμητό....δεν τον νοιάζει αν θα τον έχει στη ζωή της ως φίλο....ή γενικότερα.. κανει παρέα μαζί του επδ δήθεν λέει ότι τον λυπάται.....αλλα ουσιαστικα έχουν δημιουργήσει μια "φιλικη" σχέση επδ εκείνη δεν έχει φίλους και επειδή επιβεβαιώνεται γνωρίζοντας πως ο "καημένος φίλος της" τη γουστάρε κάποτε και τώρα και της ανεβαίνει το ηθικό...

Τρέχα γύρευε....
    Ώπα, πώς τα πετάς έτσι; Ακόμα και αν τα πιστεύεις, ακόμα και αν είναι αλήθεια, ρίξε λίγο τους τόνους. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο :)
    Σκοπός μας είναι να μας ακούσει η θεματοθέτρια και να σκεφτεί σοβαρά αυτά που της λέμε, όχι να γίνει λούης... χαχαχ

Πάντως, μάλλον έχεις δίκιο...

Senior Member
    ΧΑΑΧΑ πεθανα με τα σχολια..ειδικα με το φιλια απ τα jumbo..
    το ειπα γτ κ αυτος πριν πω εγω αυτα μου ειπε οτι δεν του πολυαρεσει..κ για να τον υποστηριξω του λεω "ε οκ...χαιβανι ειναι ενω στο ινστα φαινεται θεαρα"
    αυτο εγινε ακριβως..εγω απλα ρωτησα την αποψη σας για να δω αν τελικα ειχα αδικο να ζητησω κ συγγνωμη ρε παιδακι μου.
    για πηδημα ειπε αυτος μιας κ αυτη ειναι 20 χρονια μικροτερη του...

@ proteus χεστηκα αν με βλεπει αλλιως ...πραγματικα.... εγω εκανα παρεα γτ εχει κ καλα στοιχεια..αν εσυ θες να πιστευεις οτι επιβεβαιωνομαι κ παλι χεστηκα.
    ανοιξα το θεμα να δω ρε φιλε αν εχω αδικο....γτ γενικα παντα ειμαι ωμη οπως καταλαβατε σε οσα λεω κ δεν το βλεπω ν αλλαζω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Εφοσον δεν σε ενοχλεί αν δεν ξανά κάνεις παρέα μαζί του τότε τι σε πειράζει εάν λέει ότι είναι ωραία η κοπέλα....και τι σε νοιάζει πως μοιάζει πραγματικά...; και τι σε νοιάζει αν θα υιοθετήσει την άποψή σου ή οχι.

Δεν νομίζεις ότι πρέπει να λήξει αυτή η δήθεν αλτρουιστικη φιλία από τα jumbo?
    Μη λυπάσαι να τον κάνεις παρέα πλέον. Τον καημενουλη που τον φτύνεις και τρέχει από πίσω σου....και τον κάνεις παρέα δήθεν επειδή τον λυπάσαι.

Όχι ότι τον κάνεις παρέα για να σου επιβεβαιώνει το εγώ.....Ενώ τον έχεις γραμμένο.....

Κοροιδευοσαστε μεταξύ σας ...κοροιδευεις και εμάς;;;;;
    καλα κρασα θα πω εγω..σας ρωτησα κατι πολυ συγκεκριμενο κ σεις παλι το ιδιο οτι με επιβεβαιωνει..κ λεμε δεν εχω αναγκη να με επιβεβαιωνει κ να στ αληθεια τον λυπαμαι γτ οποτε κανω περα κανει σαν μαλακας...τι θελετε αλλο να κανω να ορκιστω?

Banned
    Εγώ τώρα κόλλησα στο ότι είναι 20 χρόνια μικρότερη δεν μπορώ να σκεφτώ. Θα ξαναδιαβάσω το ποστ αργιτερα

Senior Member
    η κοπελα αυτη ειναι μικροτερη του κατα 20 χρονια..
    ειμαστε μεγαλοι κ οχι νεοι πολυ...
    κ μου ειπε απο μονος του οτι δεν του πολυαρεσει κ απλα ανεφερα ενα σχολιο οτι οκ δεν ειναι οπως ειναι στο ινστα, αρχισε να με βριζει κ να μου λεει οτι τον μειωνω...κ εμεινα μαλακας.
    αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by proteus View Post
    Ώπα, πώς τα πετάς έτσι; Ακόμα και αν τα πιστεύεις, ακόμα και αν είναι αλήθεια, ρίξε λίγο τους τόνους. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο :)
    Σκοπός μας είναι να μας ακούσει η θεματοθέτρια και να σκεφτεί σοβαρά αυτά που της λέμε, όχι να γίνει λούης... χαχαχ
    Ε νταξει μωρε, για να τα λεει, κατι θα ξερει. Ισως.

(Ποιος ξερει, μπορει να ηταν κι απ' αυτους που ειχαν απαντησει στην ανξιους στο θρεντ της εκεινο... Εκτεταμενα. Πιθανολογωντας παντα)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Δεν καταλαβαίνω γιατί να βριστειται δεν υπήρχε λόγος. Εσένα η γνώμη σου ήταν ότι από κοντά δε λέει κ πολλά ας σου λεγε δε ζήτησα τη γνώμη σου κ τέλος. Δε μου φενεται σημαντικό για να γίνει τσακωμός αλλά κ τη γνώμη σου να ζήταγε κ να του λεγες αυτό πάλι δεν υπάρχει θέμα. Νομίζω πολύ φασαρία για το τίποτα. Είναι σαν τον τσακωμο να τον προκαλεί κάτι άλλο ουσιαστικά που δεν είναι φανερό. Μπορεί όντως να σε θέλει ακόμα, ήθελε να ζηλέψει με την μικρούλα κ δεν τα κατάφερε κ νευριασε

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    η κοπελα αυτη ειναι μικροτερη του κατα 20 χρονια..
    ειμαστε μεγαλοι κ οχι νεοι πολυ...
    κ μου ειπε απο μονος του οτι δεν του πολυαρεσει κ απλα ανεφερα ενα σχολιο οτι οκ δεν ειναι οπως ειναι στο ινστα, αρχισε να με βριζει κ να μου λεει οτι τον μειωνω...κ εμεινα μαλακας.
    αυτο.
    Περα απο την πλακα για να καταλαβω ανξιους, προκειται για εκεινον που τελικα ξεκοψες απο εκεινο το παλιο θρεντ πριν 1,5 χρονο;

(σου ειχα γραψει κι εγω κατι σ' εκεινο το θρεντ, με το ιδιο ονομα/προφιλ μαλιστα τελος παντων)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    αυτο που εγινε ειναι ως εξης ειπα παλι μια κουβεντα , παρεξηγηθηκε, με περασε γενεες 14..εγραψε μια απαντηση μακρυναρι..κ λεω μηπως φταιω εγω τελικα με αυτο που ειπα?ηταν τελικα τοσο χοντρο?
    κ διαπιστωνω οτι πρεπει να μετραω πολυ τα λογια μου σε αυτον γτ δεν εχει καθολου αισθηση χιουμορ, ειναι ευθικτος κ νιωθω οτι αυτου του ειδους η επικοινωνια με περιοριζει αρκετα..

Page 1 of 3 123 LastLast