Άγχος για το νέο ξεκίνημα. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Αααα τέλεια! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ήταν ωραίο που συζήτησα με κάποια!! Ήταν καλά!

Να είσαι καλά

Senior Member
    Χμμμ...ξέρω πως νοιώθεις...και εγώ έτσι ήμουν στην πρώτη μέρα πρακτικής..
    Νομίζω πως όλοι κάποια στιγμή το βιώνουμε.
    Δεν θα σου πω το γνωστό μην αγχώνεσαι...καθώς όταν το λες αυτό δυστυχώς ο εγκέφαλος το επεξεργάζεται αλλιώς την συγκεκριμένη φράση.
    Το μόνο που έχω να σου πω είναι πως είναι πρακτική και στην πρακτική πάντα είναι πιο ήπια τα πράγματα
    Θα γνωρίσεις νέα άτομα και θα περάσεις ωραία!

Quote Originally Posted by Anonym462 View Post
    Χμμμ...ξέρω πως νοιώθεις...και εγώ έτσι ήμουν στην πρώτη μέρα πρακτικής..
    Νομίζω πως όλοι κάποια στιγμή το βιώνουμε.
    Δεν θα σου πω το γνωστό μην αγχώνεσαι...καθώς όταν το λες αυτό δυστυχώς ο εγκέφαλος το επεξεργάζεται αλλιώς την συγκεκριμένη φράση.
    Το μόνο που έχω να σου πω είναι πως είναι πρακτική και στην πρακτική πάντα είναι πιο ήπια τα πράγματα
    Θα γνωρίσεις νέα άτομα και θα περάσεις ωραία!
    Ευτυχώς βρήκα φορέα σε ένα μικρό ξενοδοχείο εδώ λίγο πιο μακριά από το σπίτι μου. Το κακό είναι ότι από όταν γυρίσαμε με την μητέρα μου από το ξενοδοχείο που πήγαμε να συνεννοηθούμε για κάποια πράγματα με έχει πιάσει άγχος και είναι κάπως έντονο και το θέμα είναι ότι ξεκινάω τον Οκτώβριο. Δεν ξέρω τι να κάνω...

Είναι ο φόβος για την νέα κατάσταση στη ζωή σου με την πρακτική που σε αγχωνει...παθαίνεις και κρίσεις πανικού;

Quote Originally Posted by Χριστίνα900 View Post
    Είναι ο φόβος για την νέα κατάσταση στη ζωή σου με την πρακτική που σε αγχωνει...παθαίνεις και κρίσεις πανικού;
    Όχι... Αν και με νιώθω ότι πάει να με πιάσει αρκετά έντονα. Κάθομαι στο κινητό μου μπας και ξεχαστω και ηρεμήσω...

Αν θες μπορείς να προσευχηθείς...εμένα με βοηθά να ηρεμήσω..

Quote Originally Posted by Χριστίνα900 View Post
    Αν θες μπορείς να προσευχηθείς...εμένα με βοηθά να ηρεμήσω..
    Ναι το κάνω και εγώ ειδικά το βράδυ όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ από το άγχος και έχει τύχει να δοκιμάσει αρκετά, προσεύχομαι.

Χαίρομαι, πραγματικα ευχομαι να πανε ολα καλα στην ζωή σου και στο ξεκίνημα σου

Banned
    Quote Originally Posted by nightwalker77777 View Post
    Ευτυχώς βρήκα φορέα σε ένα μικρό ξενοδοχείο εδώ λίγο πιο μακριά από το σπίτι μου. Το κακό είναι ότι από όταν γυρίσαμε με την μητέρα μου από το ξενοδοχείο που πήγαμε να συνεννοηθούμε για κάποια πράγματα με έχει πιάσει άγχος και είναι κάπως έντονο και το θέμα είναι ότι ξεκινάω τον Οκτώβριο. Δεν ξέρω τι να κάνω...
    Τι είδες τίποτα εκεί στο ξενοδοχείο κ σε αγχωσε; πιο δύσκολα είναι πριν ξεκινήσεις γιατί δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις όλο αυτό το άγνωστο κλίμα σε αγχώνει με το που ξεκινήσεις όμως θα δεις θα χαλαρώσεις θα φύγει αυτό το αγχος

Quote Originally Posted by el.gre View Post
    Τι είδες τίποτα εκεί στο ξενοδοχείο κ σε αγχωσε; πιο δύσκολα είναι πριν ξεκινήσεις γιατί δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις όλο αυτό το άγνωστο κλίμα σε αγχώνει με το που ξεκινήσεις όμως θα δεις θα χαλαρώσεις θα φύγει αυτό το αγχος
    Όχι δεν είδα κάτι. Μικρό ξενοδοχείο είναι, καλοί άνθρωποι. Απλά είναι η πρώτη φορά που δουλεύω γι αυτό και το άγχος.

Senior Member
    Όχι δεν είδα κάτι. Μικρό ξενοδοχείο είναι, καλοί άνθρωποι. Απλά είναι η πρώτη φορά που δουλεύω γι αυτό και το άγχος.
    Δεν ειναι παραλογο να εχεις αγχος. Εγω εχω δουλεψει αρκετα χρονια ηδη και ενα παω σε καινουρια δουλεια παλι θα με τρωει το αγχος μεχρι να προσαρμοστω. Ποσο μαλλον εαν ειναι η πρωτη σου δουλεια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν ειναι παραλογο να εχεις αγχος. Εγω εχω δουλεψει αρκετα χρονια ηδη και ενα παω σε καινουρια δουλεια παλι θα με τρωει το αγχος μεχρι να προσαρμοστω. Ποσο μαλλον εαν ειναι η πρωτη σου δουλεια.
    Κατάλαβα. Αχχχ κατάλαβα.

Senior Member
    Εεεε.... Η μητέρα σου τι δουλειά είχε να έρθει μαζί σου;
    Έχεις λόγο να είσαι κοντά στο σπίτι σου; Θεωρείς ότι η πρακτική στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα σε βοηθήσει περισσότερο επαγγελματικά από κάποιο άλλο;
    Καλή αρχή σου εύχομαι, αλλά δες τα βρε 'συ λίγο πιο ώριμα τα πράγματα!

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Εεεε.... Η μητέρα σου τι δουλειά είχε να έρθει μαζί σου;
    Έχεις λόγο να είσαι κοντά στο σπίτι σου; Θεωρείς ότι η πρακτική στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα σε βοηθήσει περισσότερο επαγγελματικά από κάποιο άλλο;
    Καλή αρχή σου εύχομαι, αλλά δες τα βρε 'συ λίγο πιο ώριμα τα πράγματα!
    Ήρθε μαζί μου γιατί εγώ δεν έχω δίπλωμα οδήγησης και αναγκαστικά πήγα σε αυτό το ξενοδοχείο γιατί δεν έβρισκα αλλού γιατί δεν δεχοντουσαν και ευτυχώς που βρήκα και αυτό γιατί θα εχανα την πρακτική και θα πήγαινα τον Απρίλιο και θα έπαιρνα πτυχίο του χρόνου τον Νοέμβριο και θέλω να τελειώνω. Επαγγματικα θα μου δώσει μία προϋπηρεσία 6 μηνών κάτι που είναι θετικό για αργότερα που θα κοιτάξω για δουλειά σε ένα καλύτερο ξενοδοχείο.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast